2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Küçük paketde 0 beden bez almistim o da kalacak.Benim ilk cocuk erken dogmustu bundada elim hep kücüklere gitmiş erkendende alınca çogu kalacak sanirim.kisa sürelide olsa giyer belki.Canı sağolsun yenilerini aliriz.

Yok benimki sadece darlık rahim normal 6 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım. Bu ay asilama yaptırdım sadece o da darlık olunca kanama oldu aşılama günü ondan olmadı sanırım. Şimdi ikinciyi planlıyoruz ama darlık beni tedirgin ediyor

eşin birilerine güveniyor da ondan mı kalmayım diyor ki? Bence de söyle canım tek senin çocuğun sanki ne demek kalmayım. Benim eşimi de kan falan tutar o tarz şeylere bakmasını vs istemeyeceğim zaten, bebeğe baksın elimden tutup kaldırsın yeter.

Küçük paketde 0 beden bez almistim o da kalacak.Benim ilk cocuk erken dogmustu bundada elim hep kücüklere gitmiş erkendende alınca çogu kalacak sanirim.kisa sürelide olsa giyer belki.Canı sağolsun yenilerini aliriz.
Aynen öyle zaten ilk aylarda ne alırsan al eskimeden küçülüyor, giydirir giydirmez bi resim almak şart ama en azından o hatıra işte.

Canım çok geçmiş olsun Allah iyilik versin annen tek iyi olsun hafif atlatsın inşallah da bizler bi şekilde idare ederiz benim annem de test yaptırdı negatif çıktı daha 10 günümüz var en azindan annenin hastalığı hafifler de aklın annende kalmaz şimdi nasıl olacak durum esin mi seninle kalacak refakatçi

valla güvenecek kimse yok şu an canım ablana filan de dedi ama ablamlar filan hep dışarı temaslı olmaz yani. kimseye de kendini 14 gün eve kapa diyemem. mecbur kalıcan dedim şimdi. hala ben ameliyatı görcem mi diye soruyor

bu arada sana da çok geçmiş olsun bir an önce atlatsınlar inşallah canım. vardır bir hayır diyelim. bu dönem hepimiz için zor ve sürprizli oldu.

valla 2020den çok bişi beklememek lazımmış ya, bebişler sağlıkla doğsun yeter diyorum artık ben. İlla bi burnumuzdan gelerek olacak her şey. Çok teşekkür ederim.

Birden çok alıntı yaptığım mesajlarda bir sonraki alıntıyı cevaplarken üstteki yazdığım şeyleri siliyor bu yeni güncelleme yaa, saçma sapan cümle yarıda kalmış farketmiyorum bende.

valla 2020den çok bişi beklememek lazımmış ya, bebişler sağlıkla doğsun yeter diyorum artık ben. İlla bi burnumuzdan gelerek olacak her şey. Çok teşekkür ederim.
Canım çok geçmiş olsun. Sağlık olsun herseyin başı olarak insallah bugünlerde gelir geçerde bebeklerimizi sağlıkla alırız

Facebook kullanih Facebook kullanıyorsan İstanbul Freecycle grubu ya da marketplace ye koyabilirsin ücretsiz ihtiyacı olan alır. Ama bence yine de ilk ay giyebilir sanki 0-3 ayliklari

Refakatçi olarak çok büyük iş düşmüyor ki ona ebeler hemşireler var neden korkuyor tam olarak. Kan tutuyorsa falan doğum anına girmez ama odana geçtikten sonra korkacak birşey kalmaz. Sana yardım eder manevi destek, belki bebeği bakar bir ihtiyac olur. En kotu çay kahve getirir ne bileyim. Tam olarak refakatçi ne yapıyor cidden?

Çok geçmiş olsun bende benzer bir durum yaşıyorum. Annem abimlerle yaşıyor abimin testi pozitif çıktı. Annemin ki negatif çıktı ama aynı evde oldukları için 28 ekime kadar karantinadalar ve bugün benim doğum tarihim 30 ekim olarak belli oldu hayırlısı böyleymiş benimde eşim duracak yanımda kv den umutlu değilim hiç bişey demiyor zaten

Solunum sıkıntısımı var demslerdı yegenıne de ? Hangi hastanede tedavu görmustu hastane mı degıstırsem bilemedim ya
Canım ablam Osmaniye'de oturuyor balcaliya sevk etmislerdi . Ciğerleri gelişmemiş ve yapışıklık çok fazlaydı solunumu baya kötüydü . Hani iki göğüs arası varya orası cokuyordu nefes alırken . Üç gün kendinizi hazırlayın kötü durumu dediler sonra anne sütü ile yavaş yavaş beslemeye başladılar . Sonra aldık çıktık pasamizi üzülme tedavisi var . Sen kendine dikkat et sütü n bu dönemde çok önemli

Yaaa aynı şeyi yaşayan ne çok kişi varmışız yaaa, ben annemin karantinası bitse de bi süre görüşmeyelim diyeceğim yaa, yenidoğan bebek lohusa ben, burda bi arkadaş yazmıştı ilaç vermiş doktor ve 5 gün sütünü sağıp at demiş ben o riski alamam Yenidoğanda. Hayırlısı böyle ne diyim.

15 gün demiş doktorları, yarın belli olur herhalde.

elden başka bir şey gelmiyor maalesef

inşallah canım güçlüyüz halledeceğiz hepimizde, canları saolsun yeter ki kısmet böyleymiş.
Çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun herkes iyi olsunda bir şekilde atlatılır dediğin gibi

Evet hayırlısı böyleymiş bende olumluyu düşünmeye çalışıyorum. Eşime güvenemiyorum çok aslında ama Allah ın izniyle bir şekilde halledeceğiz. Eve geldikten sonra gün geçtikçe iyi oluruz herhalde. Senin ikinci olunca daha tecrübelisin halledersin inşallah.

Ben bi kv anlamıyorum gerçekten, babaanne olacaklar ama hiç umrunda değiller. Lafım tabi ilgili olanlara değil. Benim de kv yana pek bi umudum yok gelirse annem gelecek bi aksilik olmazsa yoksa eşimle yalnızız. Hiç unutmayacağım bu ilgisiz alakasız tavirlarini. Gerçekten Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama bugün o kadar zorlandım ki yalnızlıktan oturdum ağladım. İnsana böyle zamanlarda destek olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…