Küçük paketde 0 beden bez almistim o da kalacak.Benim ilk cocuk erken dogmustu bundada elim hep kücüklere gitmiş erkendende alınca çogu kalacak sanirim.kisa sürelide olsa giyer belki.Canı sağolsun yenilerini aliriz.kızlar 50 cm diye sadece 50 cm giymiyor 50-53 cm gibi oluyor bedenleri, ama dediğiniz gibi çok kısa bir süre giyerler, benim kızım 40ı çıkana kadar giymişti, erkek yeğenim 25 gün falan giyebildi Yenidoğanları. Canları saolsun az da olsa giydirileceğiz artık napalım.
Yok benimki sadece darlık rahim normal 6 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım. Bu ay asilama yaptırdım sadece o da darlık olunca kanama oldu aşılama günü ondan olmadı sanırım. Şimdi ikinciyi planlıyoruz ama darlık beni tedirgin ediyorRica ederim ne demek. Keske faydam olsa. Ben kocaeli de Eray calışkan laparoskopi ve histeroskopi ile yaptı. Ameliyat değil aslında. Sizin de yarım rahim mi acaba yoksa sadece darlık mı? Yakınsanız doktorumu tavsiye ederim gercekten işinde cok cok iyi
Kızlar ben hep eşim kalsın hastanede diyordum ama şimdi eşim geri vites yapıyor ben kalamam beceremem diye. yahu 7 yaşında oğlumuz var. ilk çocuk değil aslında. llk doğumda da, birkaç saat durup dışarıya çıkmıştı sancılarda yanımda yoktu. yok diyor kaldıramıyorum. Sezaryen olursa ona da duramam diyor. Vallahi ben çok şükür korkmuyorum normal doğum yapmışım Allah'ın izniyle bu da ne şekilde gelirse gelsin baş ederim diyorum tek başıma. ona da dedim ben korkmuyorum sen bayılcan ama herhalde diye. İşin kötüsü yanımda olacak müsait kimsem yok. Ailemden kimseyle görüşmüyorum koronadan sebep. benim ailem dikkat etmiyor çünkü korkuyorum yani bir hastalık gelir diye. kv de yeni ameliyat oldu. açıkcası bu dönem eşimin ailesine de çok içerledim pek müdana etmek istemiyorum. eve de kimse istemiyorum yalnız bakmak istiyorum kimseyi kaldıracak gücüm yok çok doldum. artık eşime diyeceğim herhalde, kalıyorsan kal kalmıyorsan yalnız bakarım diye :/
Aynen öyle zaten ilk aylarda ne alırsan al eskimeden küçülüyor, giydirir giydirmez bi resim almak şart amaKüçük paketde 0 beden bez almistim o da kalacak.Benim ilk cocuk erken dogmustu bundada elim hep kücüklere gitmiş erkendende alınca çogu kalacak sanirim.kisa sürelide olsa giyer belki.Canı sağolsun yenilerini aliriz.
Canım çok geçmiş olsun Allah iyilik versin annen tek iyi olsun hafif atlatsın inşallah da bizler bi şekilde idare ederiz benim annem de test yaptırdı negatif çıktı daha 10 günümüz var en azindan annenin hastalığı hafifler de aklın annende kalmaz şimdi nasıl olacak durum esin mi seninle kalacak refakatçiAnnemin karşı komşusu pozitifmiş büyük ihtimalle annemle babamda pozitif, test için gidecekler bugün, doğumda annem yok yanımda korktuğum oldu işte ama napim, hayırlısı böyleymiş, sonrasında da kabul etmem diye düşünüyorum çünkü bazı kişiler 1 ay pozitif kalıyorlar neredeyse
bazı şeyler gerçekten kısmet, annem yanımda da olsa gelemeyecekse gelemiyor işte, şimdiden kendimi alıştırayım duruma son gün olsa daha büyük yıkım yaşardım herhalde
valla güvenecek kimse yok şu an canımeşin birilerine güveniyor da ondan mı kalmayım diyor ki? Bence de söyle canım tek senin çocuğun sanki ne demek kalmayım. Benim eşimi de kan falan tutar o tarz şeylere bakmasını vs istemeyeceğim zaten, bebeğe baksın elimden tutup kaldırsın yeter.
valla güvenecek kimse yok şu an canımablana filan de dedi ama ablamlar filan hep dışarı temaslı olmaz yani. kimseye de kendini 14 gün eve kapa diyemem. mecbur kalıcan dedim şimdi. hala ben ameliyatı görcem mi diye soruyor
bu arada sana da çok geçmiş olsun bir an önce atlatsınlar inşallah canım. vardır bir hayır diyelim. bu dönem hepimiz için zor ve sürprizli oldu.
Canım çok geçmiş olsun. Sağlık olsun herseyin başı olarak insallah bugünlerde gelir geçerde bebeklerimizi sağlıkla alırızvalla 2020den çok bişi beklememek lazımmış ya, bebişler sağlıkla doğsun yeter diyorum artık ben. İlla bi burnumuzdan gelerek olacak her şey. Çok teşekkür ederim.
Facebook kullanıyorsan İstanbul Freecycle grubu ya da marketplace ye koyabilirsin ücretsiz ihtiyacı olan alır. Ama bence yine de ilk ay giyebilir sanki 0-3 ayliklariKesinlikle iki hafta önce e bebeğe gittiğimizde bir sürü ayaklı tulum aldim 0-3 ay keşke yikamasaydim diyorum. 3-6 ay almak istemedim yenidogduklarinda tulum la sevimli oluyor diye bir çoğu çöp oldu anlayacağın.
Pmkprns
Amin canım inşallahCanım çok geçmiş olsun. Sağlık olsun herseyin başı olarak insallah bugünlerde gelir geçerde bebeklerimizi sağlıkla alırız
Refakatçi olarak çok büyük iş düşmüyor ki ona ebeler hemşireler var neden korkuyor tam olarak. Kan tutuyorsa falan doğum anına girmez ama odana geçtikten sonra korkacak birşey kalmaz. Sana yardım eder manevi destek, belki bebeği bakar bir ihtiyac olur. En kotu çay kahve getirir ne bileyim. Tam olarak refakatçi ne yapıyor cidden?Kızlar ben hep eşim kalsın hastanede diyordum ama şimdi eşim geri vites yapıyor ben kalamam beceremem diye. yahu 7 yaşında oğlumuz var. ilk çocuk değil aslında. llk doğumda da, birkaç saat durup dışarıya çıkmıştı sancılarda yanımda yoktu. yok diyor kaldıramıyorum. Sezaryen olursa ona da duramam diyor. Vallahi ben çok şükür korkmuyorum normal doğum yapmışım Allah'ın izniyle bu da ne şekilde gelirse gelsin baş ederim diyorum tek başıma. ona da dedim ben korkmuyorum sen bayılcan ama herhalde diye. İşin kötüsü yanımda olacak müsait kimsem yok. Ailemden kimseyle görüşmüyorum koronadan sebep. benim ailem dikkat etmiyor çünkü korkuyorum yani bir hastalık gelir diye. kv de yeni ameliyat oldu. açıkcası bu dönem eşimin ailesine de çok içerledim pek müdana etmek istemiyorum. eve de kimse istemiyorum yalnız bakmak istiyorum kimseyi kaldıracak gücüm yok çok doldum. artık eşime diyeceğim herhalde, kalıyorsan kal kalmıyorsan yalnız bakarım diye :/
Çok geçmiş olsun bende benzer bir durum yaşıyorum. Annem abimlerle yaşıyor abimin testi pozitif çıktı. Annemin ki negatif çıktı ama aynı evde oldukları için 28 ekime kadar karantinadalar ve bugün benim doğum tarihim 30 ekim olarak belli olduValla babam bulaştırdı zaten hepsine diye düşünüyorum, işi gereği çok kişiyle muhattap. Annemde bi tek karşı komşusuyla görüşüyordu kadını da yaktılar
Pozitif çıktılar hanımlar, 15 gün karantina, şimdi eşim yanımda mı kalsa çocuklarla mı kalsa onu düşünüyoruz.
valla neler oluyor bilemiyorum kısmetimiz böyleymiş demek kiannen test yaptırdı mı? Negatif mi onlar? Bizimkilerin direkt röntgende farkedilmiş zaten.
Valla canım istersen riske atma anneni, halledebilecek gibiyseniz tabi. İnşallah rabbim ortada bırakmaz bizi, hallolacak napalım.
halledeceğiz napalım canım, şu 10 günde bi çare bulacağız artık.
hayırlısı böyleymiş diyorum artık, elden bişi gelmiyor
Canım ablam Osmaniye'de oturuyor balcaliya sevk etmislerdi . Ciğerleri gelişmemiş ve yapışıklık çok fazlaydı solunumu baya kötüydü . Hani iki göğüs arası varya orası cokuyordu nefes alırken . Üç gün kendinizi hazırlayın kötü durumu dediler sonra anne sütü ile yavaş yavaş beslemeye başladılar . Sonra aldık çıktık pasamiziSolunum sıkıntısımı var demslerdı yegenıne de ? Hangi hastanede tedavu görmustu hastane mı degıstırsem bilemedim ya
Yaaa aynı şeyi yaşayan ne çok kişi varmışız yaaa, ben annemin karantinası bitse de bi süre görüşmeyelim diyeceğim yaa, yenidoğan bebek lohusa ben, burda bi arkadaş yazmıştı ilaç vermiş doktor ve 5 gün sütünü sağıp at demiş ben o riski alamam Yenidoğanda. Hayırlısı böyle ne diyim.Çok geçmiş olsun bende benzer bir durum yaşıyorum. Annem abimlerle yaşıyor abimin testi pozitif çıktı. Annemin ki negatif çıktı ama aynı evde oldukları için 28 ekime kadar karantinadalar ve bugün benim doğum tarihim 30 ekim olarak belli olduhayırlısı böyleymiş benimde eşim duracak yanımda kv den umutlu değilim hiç bişey demiyor zaten
Çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun herkes iyi olsunda bir şekilde atlatılır dediğin gibi15 gün demiş doktorları, yarın belli olur herhalde.
elden başka bir şey gelmiyor maalesef
inşallah canım güçlüyüz halledeceğiz hepimizde, canları saolsun yeter ki kısmet böyleymiş.
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun herkes iyi olsunda bir şekilde atlatılır dediğin gibi
Evet hayırlısı böyleymiş bende olumluyu düşünmeye çalışıyorum. Eşime güvenemiyorum çok aslında ama Allah ın izniyle bir şekilde halledeceğiz. Eve geldikten sonra gün geçtikçe iyi oluruz herhalde. Senin ikinci olunca daha tecrübelisin halledersin inşallah.Yaaa aynı şeyi yaşayan ne çok kişi varmışız yaaa, ben annemin karantinası bitse de bi süre görüşmeyelim diyeceğim yaa, yenidoğan bebek lohusa ben, burda bi arkadaş yazmıştı ilaç vermiş doktor ve 5 gün sütünü sağıp at demiş ben o riski alamam Yenidoğanda. Hayırlısı böyle ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?