- 1 Nisan 2012
- 450
- 962
- 303
Internette her şeyin en kötüsü yaziyor basın ağrisa kanser cikiyor hic bakmayın moral bozmak yok.Doğum sonrası kolay,aşıları kaçırmam hiç,o konuda sorun yok.ilk doğumum normaldi o da harikaydı,ilgilydiler saolsunlar.ama sezaryen konusu korkutuyor beni,hiç aklımda yoktu,kendimi şartlamıştım normal için.kısmetim değilmiş.birdePlasenta previa olunca okudum internette okudukça korktum keşke okumasaydım
Neyse hareket etmiş oldun ben de polyanna gibiyim bugunSağlık ocağına gittiğime pişmam oldum valla kızlar. Tansiyonuma baktı her şey yolunda mı dedi topuk kanı için çağırdı. Boşuna giyinip hazırlanıp gittim ona yanıyorum
Bi arkadaş dün yazdığı tomrisin emzirme notlarını oku canım muhakkakBizimki ilk hafta 2660 e kadar dusmus ki surekli emziriyodum sutum de vardi yani sonra 1 gunde 100 gr aldu dedi doktor 1hafta sonra 40 gr almis yeterli degil iyice kucucuk kaldi bebegim mamada kusturuyor napicam bilmiyorum sutumde azaldi
Eğer ist ikamet ediyorsan şişli memorial hast semra hoca var onun bir fikrini al derim darlık hamile kalmanı engelliyor mu operasyona gerek var mı diye.Ben bu hast önce bezmialem hast gittim memorial geçince sadece oraya para harcamak için gitmişim diyorum çoğu eksiğimi burası fark etti.Dedigim gibi doktorun aşılama diye tutturursa araştırarak bir kaç doktorun onayını al derim .inşallah seni çok yormadan bu sürecini atlatırsın ve bebeğine kavuşursunYok benimki sadece darlık rahim normal 6 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım. Bu ay asilama yaptırdım sadece o da darlık olunca kanama oldu aşılama günü ondan olmadı sanırım. Şimdi ikinciyi planlıyoruz ama darlık beni tedirgin ediyor
Ilk bebek tecrübesizsen git bana hastanedeki ebe eğitim ermişti sağlık odağındaki ebede aradı gitti benzer şey söylediler .Tutma şekli yeme içme uyutma yıkarken tutuş gaz yapıcı gıdalar faydalı süt yapıcı besinler ikiside ortaya karışık anlattı. Emzirme ve süt konusunda aşırı destekliyorlar artık bu çok mutlu etti beni .Şimdi beynim şakır şakır sütlerim gelecek buzluğa atacağım diyor.Günaydın herkese bugün sağlık ocağına davet edildim 35. Hafta bilgilendirmesi yapacaklarmış gitmeme değer mi sizce
Irlandadayim ben de. Benzerdir sağlık sistemleri. Bilgilendirme az oluyor evet ama ısrarla soruyorum ben her gidişimde. Bir de herşey yolundaysa çok birşey söylemiyoruz dedi ebe. Belden uyusturuyorlar burda epidural. Sezeryan olacagim ben.İngilteredeyim
Bizdede sadece bebegime tonlarca sey almislar biz zaten fazlasiyla aldik daha once alip kargoyla gonderseydiniz yazik gunah dedim kalin battaniye falan fazlasida gunah yani benim ailemde aldi ama onlara abartmayin dedim cunku dedigim gibi aldikkkk yokk anlatamazsin esime dedim bari ihtiyaci olan seyleri sorsalardi sana onlari alsalardi neyse peki bana ne almislar evlenirken bile bir ihne bile hediye almadilar simdide almadilar sagolsun annem ablamada alip goturmustu banada almis bende almistim ama insanin zoruna gidiyor bir corap bile alsa beni dusunup almis diye sevinirdim ama almayacaklarini bildigim icin hic umursamadim bile sanki gelinler afedersin kazik sokuyorYok baby valla bana çorap bile almadı. Benim annem aldı herşeyimi ben hiç bir şey almadım. Allah annemi başımdan eksik etmesin. Bide annemi aramış demişki keşke o kadar masraf etmeseydin eltisiyle görümcesinin eskilerini kullansaydı diye annemde param var çok şükür alırım ben torunumun herşeyini demiş
Aaaaaa ilgisiz birine denk geldin demek ki bizim ebe yeni gelmiş yaşlı bi kadın anne gibi sakin rahatlatıcı beni anlattıklarıyla mutlu etti bayağıSağlık ocağına gittiğime pişmam oldum valla kızlar. Tansiyonuma baktı her şey yolunda mı dedi topuk kanı için çağırdı. Boşuna giyinip hazırlanıp gittim ona yanıyorum
Bizde iyiki diyorum ayni sehirde degiliz gecen hastane kontrolunden sonra cikip kv deye gittik esimin halasida vardi onu cooookkk severimmm dobradirrYani insan bir anne ilgisi bekliyor ama hiçbir kv insanın annesi gibi olamaz. Eşim doğumdan önce evi temizlicez anne diyor amaan boşver ortalık toplu olsun yeter diyor, bugün çok yorulduk yemek bile yapamadık anne kahvaltılıkla idare ettik diyor yanına da çay demleseydiniz diyor... Ben artık bişey demiyorum eşim kendisi annem niye böyle yapıyor diye üzülüyor. Bazen içimden kızıp yapamayınca bende ilerde aynılarını söylerim sana diyorum da tabii sinirle benim yine vicdanım elvermez yani. Bizim ki de böyle farklı bir tür işteAllah tan eşimi doldurmuyor kıskanmıyor çat kapı gelmiyor maddi herşeyi yapıyor bunlara şükrediyorum Seviyeli bir ilişkimiz var kendisiyle
Sizin az kalmış. Bana sezeryan diyor ,ama fazla bilgilendirmek istemiyorlar. HaklısınızIrlandadayim ben de. Benzerdir sağlık sistemleri. Bilgilendirme az oluyor evet ama ısrarla soruyorum ben her gidişimde. Bir de herşey yolundaysa çok birşey söylemiyoruz dedi ebe. Belden uyusturuyorlar burda epidural. Sezeryan olacagim ben.
Benim bebeğim makat gelişi diye sezeryan günü verdiler. Öncesinde doktor eliyle döndürmeyi denedi karnımın üzerinden, olmadı. Sezeryan için kağıt imzalatiyorlar orda herşey yazıyor bir de o sırada acikliyor herşeyi doktor. Bir kaç hafta geçsin öyle açıklarlar sanırım.Sizin az kalmış. Bana sezeryan diyor ,ama fazla bilgilendirmek istemiyorlar. Haklısınız
Çok teşekkürler,bende anlatmadılar diye daha çok strese girdim. Ozamanı bekleyim.kasım başında görüşmem var büyük ihtimal ozaman açıklarlar.Benim bebeğim makat gelişi diye sezeryan günü verdiler. Öncesinde doktor eliyle döndürmeyi denedi karnımın üzerinden, olmadı. Sezeryan için kağıt imzalatiyorlar orda herşey yazıyor bir de o sırada acikliyor herşeyi doktor. Bir kaç hafta geçsin öyle açıklarlar sanırım.
Çok şükür canım çok sevindim senin adına. Sen yine rutinde kontrol ettir şikayet durumları bekleme.kızlar ben de simdi meme ultasonundan geldim. cok sukur kotu huylu bir sey gorunmuyormus. cok sakinlestirdiler drlar da elime gelen kıtleler dusunduğum gibi yağ nekrozuymus ve ufak kistlerim varmıs. takibe bile almaya falan da gerek yok bi sikayetin olursa gel ins olmaz dediler. cok sukur cok cok.
Sağlık ocağına gittiğime pişmam oldum valla kızlar. Tansiyonuma baktı her şey yolunda mı dedi topuk kanı için çağırdı. Boşuna giyinip hazırlanıp gittim ona yanıyorum
Wendy yeni okudum cok gecmis olsun canim insallah cabuk aylatirlar senin icinde uzuldum rabbim yardimcin olsun insallah
Ilk bebek tecrübesizsen git bana hastanedeki ebe eğitim ermişti sağlık odağındaki ebede aradı gitti benzer şey söylediler .Tutma şekli yeme içme uyutma yıkarken tutuş gaz yapıcı gıdalar faydalı süt yapıcı besinler ikiside ortaya karışık anlattı. Emzirme ve süt konusunda aşırı destekliyorlar artık bu çok mutlu etti beni .Şimdi beynim şakır şakır sütlerim gelecek buzluğa atacağım diyor.
Bak böyle
kızlar ben de simdi meme ultasonundan geldim. cok sukur kotu huylu bir sey gorunmuyormus. cok sakinlestirdiler drlar da elime gelen kıtleler dusunduğum gibi yağ nekrozuymus ve ufak kistlerim varmıs. takibe bile almaya falan da gerek yok bi sikayetin olursa gel ins olmaz dediler. cok sukur cok cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?