2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Internette her şeyin en kötüsü yaziyor basın ağrisa kanser cikiyor hic bakmayın moral bozmak yok.

Bizimki ilk hafta 2660 e kadar dusmus ki surekli emziriyodum sutum de vardi yani sonra 1 gunde 100 gr aldu dedi doktor 1hafta sonra 40 gr almis yeterli degil iyice kucucuk kaldi bebegim mamada kusturuyor napicam bilmiyorum sutumde azaldi
Bi arkadaş dün yazdığı tomrisin emzirme notlarını oku canım muhakkak

Wendy yeni okudum cok gecmis olsun canim insallah cabuk aylatirlar senin icinde uzuldum rabbim yardimcin olsun insallah

E
Eğer ist ikamet ediyorsan şişli memorial hast semra hoca var onun bir fikrini al derim darlık hamile kalmanı engelliyor mu operasyona gerek var mı diye.Ben bu hast önce bezmialem hast gittim memorial geçince sadece oraya para harcamak için gitmişim diyorum çoğu eksiğimi burası fark etti.Dedigim gibi doktorun aşılama diye tutturursa araştırarak bir kaç doktorun onayını al derim .inşallah seni çok yormadan bu sürecini atlatırsın ve bebeğine kavuşursun

günaydın hanımlar

doktordayım bakalım doğum öncesi son kontrol

K Kidem34 bence sen bebeğinin durumunu çok irdeleme. kimse boşu boşuna tutmaz hastanede. sana birşeyi yokmuş gibi gelir ama doktorlardan iyisini bilemezsin. benim kızım37+3de alındı evet yanıma geldi bir sıkıntısı yoktu ama beslenme sonrası kusma yaşadık aldılar 4 saat yoğunbakımda gözlemlediler. doktor sıkıntı yok diyince odaya geri getirdiler. şu an senin güçlü olman gerekiyor. bebeğin emin ellerde sen bu süreçte kendine dikkat et. toparlanmana bak. en azından bebeğin yanında değilken düzelip normale dönme zamanın var onu kullan. bol bol sağım yap ve pozitif düşün.

Günaydın herkese bugün sağlık ocağına davet edildim 35. Hafta bilgilendirmesi yapacaklarmış gitmeme değer mi sizce
Ilk bebek tecrübesizsen git bana hastanedeki ebe eğitim ermişti sağlık odağındaki ebede aradı gitti benzer şey söylediler .Tutma şekli yeme içme uyutma yıkarken tutuş gaz yapıcı gıdalar faydalı süt yapıcı besinler ikiside ortaya karışık anlattı. Emzirme ve süt konusunda aşırı destekliyorlar artık bu çok mutlu etti beni .Şimdi beynim şakır şakır sütlerim gelecek buzluğa atacağım diyor.
Bak böyle

Eklentiler

• 20201022_112715.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 49
Irlandadayim ben de. Benzerdir sağlık sistemleri. Bilgilendirme az oluyor evet ama ısrarla soruyorum ben her gidişimde. Bir de herşey yolundaysa çok birşey söylemiyoruz dedi ebe. Belden uyusturuyorlar burda epidural. Sezeryan olacagim ben.

Bizdede sadece bebegime tonlarca sey almislar biz zaten fazlasiyla aldik daha once alip kargoyla gonderseydiniz yazik gunah dedim kalin battaniye falan fazlasida gunah yani benim ailemde aldi ama onlara abartmayin dedim cunku dedigim gibi aldikkkk yokk anlatamazsin esime dedim bari ihtiyaci olan seyleri sorsalardi sana onlari alsalardi neyse peki bana ne almislar evlenirken bile bir ihne bile hediye almadilar simdide almadilar sagolsun annem ablamada alip goturmustu banada almis bende almistim ama insanin zoruna gidiyor bir corap bile alsa beni dusunup almis diye sevinirdim ama almayacaklarini bildigim icin hic umursamadim bile sanki gelinler afedersin kazik sokuyor

Sağlık ocağına gittiğime pişmam oldum valla kızlar. Tansiyonuma baktı her şey yolunda mı dedi topuk kanı için çağırdı. Boşuna giyinip hazırlanıp gittim ona yanıyorum
Aaaaaa ilgisiz birine denk geldin demek ki bizim ebe yeni gelmiş yaşlı bi kadın anne gibi sakin rahatlatıcı beni anlattıklarıyla mutlu etti bayağı

Bizde iyiki diyorum ayni sehirde degiliz gecen hastane kontrolunden sonra cikip kv deye gittik esimin halasida vardi onu cooookkk severimmm dobradirrkv ayyy burda otursalar hergun yemek gonderririm burda ben guzel zor yemek yaptigimda bogazimdan gecmiyor kimbilir orda ne yiyorlar sanki biz hergun kahvalti yapiyoruz bende annemin kiziyim hamilelik oncesi calisma hayatim oldugu halde ben cok guzel ydmekyaparim bazi yemekleri kendinden bile guzel yaptigimi esim soylerneyse tam konusacaktim pat halasi senin gelinde hamarat evinde daha guzellerini yapiyordur dedi kv agzini acamadi

Sizin az kalmış. Bana sezeryan diyor ,ama fazla bilgilendirmek istemiyorlar. Haklısınız

Sizin az kalmış. Bana sezeryan diyor ,ama fazla bilgilendirmek istemiyorlar. Haklısınız
Benim bebeğim makat gelişi diye sezeryan günü verdiler. Öncesinde doktor eliyle döndürmeyi denedi karnımın üzerinden, olmadı. Sezeryan için kağıt imzalatiyorlar orda herşey yazıyor bir de o sırada acikliyor herşeyi doktor. Bir kaç hafta geçsin öyle açıklarlar sanırım.

Çok teşekkürler,bende anlatmadılar diye daha çok strese girdim. Ozamanı bekleyim.kasım başında görüşmem var büyük ihtimal ozaman açıklarlar.

kızlar ben de simdi meme ultasonundan geldim. cok sukur kotu huylu bir sey gorunmuyormus. cok sakinlestirdiler drlar da elime gelen kıtleler dusunduğum gibi yağ nekrozuymus ve ufak kistlerim varmıs. takibe bile almaya falan da gerek yok bi sikayetin olursa gel ins olmaz dediler. cok sukur cok cok.

Çok şükür canım çok sevindim senin adına. Sen yine rutinde kontrol ettir şikayet durumları bekleme.

Sağlık ocağına gittiğime pişmam oldum valla kızlar. Tansiyonuma baktı her şey yolunda mı dedi topuk kanı için çağırdı. Boşuna giyinip hazırlanıp gittim ona yanıyorum

Aa git dedim o kadar Bi de ben, lü

Wendy yeni okudum cok gecmis olsun canim insallah cabuk aylatirlar senin icinde uzuldum rabbim yardimcin olsun insallah

amin canım Allah razı olsun, her işte bir hayır vardır ne yapalım. Canları saolsun.

doktor bu ne anam bebeyi hiç emzirmemiş mi tek işi süt oldu heralde ben emzirdiğim zaman hiç sağmadım valla, taze taze var nasıl olsa diye onu emsin diye, işe başlayınca da ek gıdasını alsın diye sağıp bırakmadım, üşengecim anacım ben.

canım çok sevindim, gözün Aydın, inşallah iki göğsünde sütle dolacak minnoş şıpır şıpır emecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…