- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Şimdi o benle konuşmuyor diye hergün ağlıyorum kısmına sesli güldüm yanlızBana kalsa hiç konuşmam ama eşim arada kalıyor onu üzmek istemiyorum. Ben zaten 12 yıldır evlerinin içindeyim daha kp ve kv ye sen demedim hep sizli bizliyim. Çokta severdim ama kv 2 gelin arasında dengeyi kuramadı diğer oğlunu daha çok sevdiği için onu hep önde tuttu eltiminde bi kabahati yok aslında bu durumda kv ortayı bulamadı ama taşınırken ona yardım etmemişim diye eltim hanım konuşmuyor şimdi benimle ki o taşınırken ben 5 aylık hamileydim. Şimdi o benle konuşmuyor diye ben her gün ağlıyorumhe bu arada 5 gün çapada yattım 3. Gün 10 dk ziyarete geldi gitti oda eşime dedimki annen bugünde gelmezse bebek doğduğunda hastaneye sokmam dedim sanırım eşim getirdi onuda 5 gün refakatçi annem kaldı saolsun
Hahahah demekki hepsi aynı. Benimki bana cesaret edemedi sölemeye annemi arayıp demiş. Ki biliyor eltimin malı çok kıymetlidir görümcem doğum yaptı 43 gün bebek kuvözde kaldı süt sağma makinesini istedi eltimden ben ona çok para verdim sen temiz kullanmazsın ama kocamın kardeşisin mecbur vericem verdiğim gibi almazsam yenisini alırsın bana dedi. Gelde bölesinin malını kullan çok para verdim dediği makinede 200₺ diAy bende aynı seyleri duydum. İnsanin zoruna gidiyor çok şükür durumum var imkanın var da ben eltkmin 10 yaşındaki çocuğunun eskilerini neden kullanayım yani.. gece gece hatırlamak istemiyorum ama benimde çok zoruma gitmişti anneme söyledim böyle diyo diye annemde dayanamamış almış bi çok şeyi.
Aynen beklentiyi yüksek tutmmamak lazım ama ben 5 sene tek gelindim eltim sonradan geldi o yüzden maalesef o beklentiyi düşürmem biraz zaman aldı. Büyük kazıklarıda son 1 senedir yiyorum kv den. O yüzden epey bir zorlandım içimi soğutana kadar.Şimdi o benle konuşmuyor diye hergün ağlıyorum kısmına sesli güldüm yanlızhiçbir kv anne gibi olamaz deyip beklentimi düşürdüğümden bu yana daha iyi hissediyorum. Kimi bunu açıkça gösteriyor gelinine kimi benimki gibi herşey dilinde ama ihtiyaç anında yok
Gerçekten öyle ben de inanmıyorum hiç bi kv annenin yerini tutmaz. Ben göremedim henüz. Eşim de inadına annem annem diye annesinin olmayan ilgisini varmış gibi lanse ediyor ona sinir oluyorum birazda üzülüyorum yani her şeyde annesini arıyor kontrolden çıkınca haber vereyim diye ama hep sevincimiz kursakta kalıyor önemsiz bideymiş gibi geçiştiriyor bend O yüzden konuşmak bile istemiyormu. hayır yarın torununu ne sıfatla sevecek görmek isteyecek bilemedim. Gerçi böyleleri en iyi babaanne olur kendilerinde de neyseŞimdi o benle konuşmuyor diye hergün ağlıyorum kısmına sesli güldüm yanlızhiçbir kv anne gibi olamaz deyip beklentimi düşürdüğümden bu yana daha iyi hissediyorum. Kimi bunu açıkça gösteriyor gelinine kimi benimki gibi herşey dilinde ama ihtiyaç anında yok
Kız sadece kendilerine iyi babanne olmazlar bide bizim eşşek sıpaları babannem diye peşinde gezerler tecrübeyle sabit etrafımda çok var öle ilgisiz babanne ananelere tapan torunlar.Gerçekten öyle ben de inanmıyorum hiç bi kv annenin yerini tutmaz. Ben göremedim henüz. Eşim de inadına annem annem diye annesinin olmayan ilgisini varmış gibi lanse ediyor ona sinir oluyorum birazda üzülüyorum yani her şeyde annesini arıyor kontrolden çıkınca haber vereyim diye ama hep sevincimiz kursakta kalıyor önemsiz bideymiş gibi geçiştiriyor bend O yüzden konuşmak bile istemiyormu. hayır yarın torununu ne sıfatla sevecek görmek isteyecek bilemedim. Gerçi böyleleri en iyi babaanne olur kendilerinde de neyse
Ay Allah korusun. Babaannesidir sonuçta ama ben bu süreçte bana yaşattıklarını unutmayacağım yarın vakti gelince suratına çarpmasını da bilirim,K
Kız sadece kendilerine iyi babanne olmazlar bide bizim eşşek sıpaları babannem diye peşinde gezerler tecrübeyle sabit etrafımda çok var öle ilgisiz babanne ananelere tapan torunlar.
Bizimkide tam tersi kv oğluyla telde konuştuğu gün biz tartışıyoruz, kafası esince geliyorlar ha üstüne birde maddi anlamda birşeyde göremiyoruz. Şahsen kendisini aramam sormam nefret ediyorum.Yani insan bir anne ilgisi bekliyor ama hiçbir kv insanın annesi gibi olamaz. Eşim doğumdan önce evi temizlicez anne diyor amaan boşver ortalık toplu olsun yeter diyor, bugün çok yorulduk yemek bile yapamadık anne kahvaltılıkla idare ettik diyor yanına da çay demleseydiniz diyor... Ben artık bişey demiyorum eşim kendisi annem niye böyle yapıyor diye üzülüyor. Bazen içimden kızıp yapamayınca bende ilerde aynılarını söylerim sana diyorum da tabii sinirle benim yine vicdanım elvermez yani. Bizim ki de böyle farklı bir tür işteAllah tan eşimi doldurmuyor kıskanmıyor çat kapı gelmiyor maddi herşeyi yapıyor bunlara şükrediyorum Seviyeli bir ilişkimiz var kendisiyle
MaşallahhCanım ablam Osmaniye'de oturuyor balcaliya sevk etmislerdi . Ciğerleri gelişmemiş ve yapışıklık çok fazlaydı solunumu baya kötüydü . Hani iki göğüs arası varya orası cokuyordu nefes alırken . Üç gün kendinizi hazırlayın kötü durumu dediler sonra anne sütü ile yavaş yavaş beslemeye başladılar . Sonra aldık çıktık pasamiziüzülme tedavisi var . Sen kendine dikkat et sütü n bu dönemde çok önemli
Ala ala gerçekten mi makınaya baglımıydı pekı ben ne zaman gitsem uyuyor . Oylemı yapsam bilemedim cok zor durum yaYakin arkadasim da kolestazdan dolayı 37'de sezaryen oldu. Kuveze aldılar ememez deyip. O ertesi gün bebeği verin emziricem dedi, bebek bir güzel emdi. Onun 3. Bebeği olduğu için tecrübeli. Siz de cekinmeyin. Elbette riskli durum varsa bebeği tutsunlar ama çoğunlukla maddi kazanç için boyle numaralar yapıyor hastaneler. Siz yarin bebeği verin emzirricem deyin.
Yavrunuza sağlıkla tez vakitte kavusmanizi dilerim
Aynnen bugun oglen 2 gibi gormeye gittim bebek cok tatlıydı ama uyutuyorlar . Sağlıklı goruluyor ama hemsıreye göre degıl anlamıyorum gerçekten kafam karıstı. Yarın dktor gelıcekmıs ondan bilgi alıcam bakalım
ya işte ne bileyim beceremem diye herhalde. ilk bebekte ablam ve kardeşim kaldılar bir an ilgiyi alakayı kesmediler her an yanımdalardı, hemşire gelmese de bebeği devamlı emzirmeye çalıştık tabi daha tecrübelilerdi. bizimki bebeği tutamaz bileRefakatçi olarak çok büyük iş düşmüyor ki ona ebeler hemşireler var neden korkuyor tam olarak. Kan tutuyorsa falan doğum anına girmez ama odana geçtikten sonra korkacak birşey kalmaz. Sana yardım eder manevi destek, belki bebeği bakar bir ihtiyac olur. En kotu çay kahve getirir ne bileyim. Tam olarak refakatçi ne yapıyor cidden?
Sizinle Aynı durumdayız, banada doktorum sezeryan dedi. İlki normal doğumdu ikinciye hayalim vardı evde doğum yapmak gibi. Kısmet değilmiş,galiba riskli bir doğum olacak bizimkiler, hiç çevremde olmadı kimse böyle , allah yardımcımız olsunKızlar selammmm hep okuyorum forumu size birşey danışacağım benim gibi olan varmı
Normal doğum düşünüyordum ama bebeğimin plesantası rahmi kapatmış o yüzden doktorum zorunlu sezaryan dedi bu haftadan sonrada dönmesi çok zormuş ameliyattanda çok korkuyorum
İzledikce hareketleniyor mu bebisinHastanede cızgı film ızlıyorumalıştırma yapalım öyle degıl mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?