2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Şimdi o benle konuşmuyor diye hergün ağlıyorum kısmına sesli güldüm yanlız hiçbir kv anne gibi olamaz deyip beklentimi düşürdüğümden bu yana daha iyi hissediyorum. Kimi bunu açıkça gösteriyor gelinine kimi benimki gibi herşey dilinde ama ihtiyaç anında yok

Hahahah demekki hepsi aynı. Benimki bana cesaret edemedi sölemeye annemi arayıp demiş. Ki biliyor eltimin malı çok kıymetlidir görümcem doğum yaptı 43 gün bebek kuvözde kaldı süt sağma makinesini istedi eltimden ben ona çok para verdim sen temiz kullanmazsın ama kocamın kardeşisin mecbur vericem verdiğim gibi almazsam yenisini alırsın bana dedi. Gelde bölesinin malını kullan çok para verdim dediği makinede 200₺ di

Aynen beklentiyi yüksek tutmmamak lazım ama ben 5 sene tek gelindim eltim sonradan geldi o yüzden maalesef o beklentiyi düşürmem biraz zaman aldı. Büyük kazıklarıda son 1 senedir yiyorum kv den. O yüzden epey bir zorlandım içimi soğutana kadar.

Gerçekten öyle ben de inanmıyorum hiç bi kv annenin yerini tutmaz. Ben göremedim henüz. Eşim de inadına annem annem diye annesinin olmayan ilgisini varmış gibi lanse ediyor ona sinir oluyorum birazda üzülüyorum yani her şeyde annesini arıyor kontrolden çıkınca haber vereyim diye ama hep sevincimiz kursakta kalıyor önemsiz bideymiş gibi geçiştiriyor bend O yüzden konuşmak bile istemiyormu. hayır yarın torununu ne sıfatla sevecek görmek isteyecek bilemedim. Gerçi böyleleri en iyi babaanne olur kendilerinde de neyse

K
Kız sadece kendilerine iyi babanne olmazlar bide bizim eşşek sıpaları babannem diye peşinde gezerler tecrübeyle sabit etrafımda çok var öle ilgisiz babanne ananelere tapan torunlar.

K

Kız sadece kendilerine iyi babanne olmazlar bide bizim eşşek sıpaları babannem diye peşinde gezerler tecrübeyle sabit etrafımda çok var öle ilgisiz babanne ananelere tapan torunlar.
Ay Allah korusun. Babaannesidir sonuçta ama ben bu süreçte bana yaşattıklarını unutmayacağım yarın vakti gelince suratına çarpmasını da bilirim,

Aman su kayinvalideler 4 kaynim var hepsi anasin8n agzina bakar hele benimki ve kucugu anlatamam kadin parmaginda oynatiyo resmen eltimle kaynim aralari bozuktu ogluna akil veriyo dov dovdukce akillanir gotur covuklariyla annesine birak ben sok ona diyen benimkinede diyecek tabiki hep esime diyodumki senin gibi bi oglum olmasini cok istiyorum uzun boylu yakisiklimi deyince yooo anacigimda anacigim desinsinir oluyodu cok haksizliga ugradik ama esim her defasinda haklisin sozunden biktim artik oluruna biraktim.insan zaman gecince ak8sina birakiyo 1 aydir yuruyemiyorum yemek cok zor yapiyorum temizlik kizlarima yaptiriyorum kucukler ama durumumu gorunce dayanamiyolaar simdi dogumda yanima gelmesini hic istemiyorum gelsin eve aksam gitsin cunku cok problem cikariyo hele emzirmede lohusalikta annemle kizlardesim donusumlu bakacaklar insallah Rabbim onlara muhtac etmesin insallah kizcelerime hayirli k.v nasip etsin simdiden dua ediyorum

Bizimkide tam tersi kv oğluyla telde konuştuğu gün biz tartışıyoruz, kafası esince geliyorlar ha üstüne birde maddi anlamda birşeyde göremiyoruz. Şahsen kendisini aramam sormam nefret ediyorum.

Selam kizlar eylul annesi olarak size hayat kurtaracak fikirle geldim oncelikle hepinize hayirli saglikli doğumlar dilerim ben spinal sezeryanla oğlumu kucagima aldim bugun 1 ayimiz doldu cok şüküreğer sezeryanla doğum yapacak ve aklinda sorusu olan sorabilir seve seve yanıtlarım doğumdan sonra göğüs ucu çatlağı çok büyük dert oluyor ben önlem almadım 2.gün artık kan geliyordu öyle diyeyim çok zordu ağlaya ağlaya bebeğimi emziriyordum sonra hemşire lanolin kremi önerdi 20 tl fiyatı da baya uygun ve inanmazsınız belki 1 gün sürdüm ertesi gün ne çatlak kaldı ne o canımdan can giden acılar size de faydam olur belki diye yazmak istedim

Maşallahh ıns benımkinide alabılırız bir an once . Kaç gun tutmuslardı pekı hastanede ? Bızım süreci uzatıyorlar baya once cihaza baglı, sonra bıberonla verıceklermıs sonrada benı cagırıp gunde ıkı kere süt emzırcekmısım baya uzun goruluyor

Ala ala gerçekten mi makınaya baglımıydı pekı ben ne zaman gitsem uyuyor . Oylemı yapsam bilemedim cok zor durum ya

K Kidem34 canım bebeği görmeye gittin mi? Sen nasılsın nasıl oldun? İçine sinmeyen şeyler var git görüş doktorlarla falan lütfen, için içini yemesin boşuna.
Aynnen bugun oglen 2 gibi gormeye gittim bebek cok tatlıydı ama uyutuyorlar . Sağlıklı goruluyor ama hemsıreye göre degıl anlamıyorum gerçekten kafam karıstı. Yarın dktor gelıcekmıs ondan bilgi alıcam bakalım

ya işte ne bileyim beceremem diye herhalde. ilk bebekte ablam ve kardeşim kaldılar bir an ilgiyi alakayı kesmediler her an yanımdalardı, hemşire gelmese de bebeği devamlı emzirmeye çalıştık tabi daha tecrübelilerdi. bizimki bebeği tutamaz bile ya kalmayayım demiyor ben arabada yatar bütün gece yanınızda olurum her türlü ama tecrübeli biri olsun diyor. o da imkansız şu an. ne yapalım ben de unuttum çoğu şeyi, bebiş doğunca hatırlarım. :) ama meme vermeyi çooook iyi hatırlıyorum. hiç acımamamışlardı bana o dönem bebiş aç kalmasın diye :)

Benim de doğum da yanın da eşim ve teyzemin gelini olucak annem gelmek istedi ben gelme dedim sen oğluma bak dedim kayinvalidem zaten yaşlı 74 yaşında ama elinden geldiği kadar Yardim ci olur bana camasirlarinyikiyorum o aşar katlar onları yemek istesem yapar zaten evlerimiz karşılık lı fazlasını ben beklemem yaşı gereği

Sizinle Aynı durumdayız, banada doktorum sezeryan dedi. İlki normal doğumdu ikinciye hayalim vardı evde doğum yapmak gibi. Kısmet değilmiş,galiba riskli bir doğum olacak bizimkiler, hiç çevremde olmadı kimse böyle , allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…