2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bir hafta 3 gün sürdü iki hafta dolmadan çıkmıştı

Hatta dünde epidural olamayacağımı öğrendm normal bayıltılarak dedi sennde öylemi

Hamilelikten mi bilmem ama bu dönem benim en çok üzüldüğüm dönem oldu işyerinde sıkıntılarım bitmedi hamile kaldıktan sonra işimize yaramAzsın mesajı o kadar net verildi ki anlatamam sonra kendi ailem kız kardeşlerim zerre yanımda olmadılar ben ailemle aynı şehirde olmama rağmen en zor dönemlerimi tek başıma geçirdim kv gelince ne evlenirken ne de hamileyken zerre ilgilenmedi 1 yıllık evliyim 9 aydın hamileyim bir kez bile telefon etmedi bile oğlunu arar asla beni aramaz oda ben derim oğluna ver annenle konuşayım bulantılarım olduğunu söylediğimde benimde çok kötü bulantılarım var kusuyorum filan diyor halbuki kaç dr götürdük hepsi de iyi dedi sen gel yanıma diyorum evim de evim diyor hastayım diyor benim ailen orda annen baksın diyor annemde kv gelmiyor ilgisiz diye onların torunu modundalar kız kardeşlerim desem biri çocuğum var diğeri işim var diyor halbuki ben her konuda o kadar yetişmiştim ki onlara ama gerçekten düştüğünde kimsen yokmuş bunu çok iyi anladım Allahım bizi hiçbir zaman kimseye muhtaç etmesin

Ayyy en sinir olduğum muhabbet, yani insan durumu olmasa bile uygun olanından alır çocuğuna 1-2 parça, ne demek eskileri kullansın yaaa, işte böyle olunca doğmamış bebeğe bile değer vermiyor gibi hissediyor insan.

Kız sadece kendilerine iyi babanne olmazlar bide bizim eşşek sıpaları babannem diye peşinde gezerler tecrübeyle sabit etrafımda çok var öle ilgisiz babanne ananelere tapan torunlar.

kan çekiyor sanırım arkadaşım, o babannelere tapıyor çocuklar sonrasında

Hatta dünde epidural olamayacağımı öğrendm normal bayıltılarak dedi sennde öylemi
Benimkiler ayrıntılı açıklama yapmıyorlar. Galiba korkutmak istemiyorlar.Yurtdışındayım,Buranında hastanelerine hiç güvenmiyorum,benim işim şansa kaldı.

3285 gr doğdu bugün 3100 gr dı. Ne almış ne vermiş benimki 4 günde.

Bizimki ilk hafta 2660 e kadar dusmus ki surekli emziriyodum sutum de vardi yani sonra 1 gunde 100 gr aldu dedi doktor 1hafta sonra 40 gr almis yeterli degil iyice kucucuk kaldi bebegim mamada kusturuyor napicam bilmiyorum sutumde azaldi

Aa komsu çıktınız valla suyun karsisi

Bence de bizim sağlık sistemimiz oldukça iyi aile hekimine de gitmenizi öneririm cunku sonra hep asiya gideceksiniz irtibatı koparmayin. Benimkiler cok iyi valla beni hiç bekletmeden aradan aliyorlar surekli.

Doğum sonrası kolay,aşıları kaçırmam hiç,o konuda sorun yok.ilk doğumum normaldi o da harikaydı,ilgilydiler saolsunlar.ama sezaryen konusu korkutuyor beni,hiç aklımda yoktu,kendimi şartlamıştım normal için.kısmetim değilmiş.birdePlasenta previa olunca okudum internette okudukça korktum keşke okumasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…