2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

G gunesli gunler beğene beğene geliyordu geriden
Ay evet yetişemedim bile yine ilerlemişsiniz

Kızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdum makat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
Ayy gözün aydın canım ya çok sevindim hemen çıkar inşallah gözlem altından. Sıkma canını. Sancın mı gelmişti yoksa planlı mıydı ben seni listede görmedim sanki

Kızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdum makat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
gözün aydın. nasıl geçti sezeryan? benim de makat gelişi bebeğim. 37+ da mı doğurmuş oldun? bir de doktor mu belirledi günü yoksa kendi mi geldi minik bebiş? sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah

Kızlar günaydın. Bu sabah meleğimi doğurdum. Makat geliş olduğu için sezaryenle aldılar. Solunum sıkıntısı varmış biraz gözlem altında tutacağız dediler. Henüz kucağıma alamadım
Ayy gözün aydın canım ya çok sevindim hemen çıkar inşallah gözlem altından. Sıkma canını. Sancın mı gelmişti yoksa planlı mıydı ben seni listede görmedim sanki
Gece 4 gibi sancım geldi. Acile geldim kasılmalar çıktı takip ettiler sabah da işleme aldılar

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Suyun falan mi geldi de doğuma aldılar. Inşallah bir an önce çıkar gözlem altından.

Benim ki de öyle. Bi
Hepsi böyle kızları ağzına eder paşa paşa giderler yine laf söyletmezler . Eşim benim çok laf taşır demeyeyim de olanı biteni anlatır anasına çok uyardım ama yapar
Annemin aldıklarını yaptıklarını anlatmış.
Bu da bi poşete çer çöp toplamış ya bi özen arkadaş alcak ya maviler arabalılar bile var ne alaka bu bebe kız
Lafa gelince oğluşum oğluşum icraat 0 kızının torunlarına son model şeyler her doğum günü 500 600 den aşağı hediye yok benim bebeğime bim şok A101 birikiyor birikiyor booomlamasa bari daha neler var da neyse bebeğimi düşünüyorum ..

Bizimki ilk hafta 2660 e kadar dusmus ki surekli emziriyodum sutum de vardi yani sonra 1 gunde 100 gr aldu dedi doktor 1hafta sonra 40 gr almis yeterli degil iyice kucucuk kaldi bebegim mamada kusturuyor napicam bilmiyorum sutumde azaldi
Başka mama dene istersen canım ya da reflüsü olabilir belki sürekli kusuyorsa

bende son kontrolümü oldum. 3250gr 50cm görünüyor. şimdi hastaneye geldim anestezi ile görüşücem. ptesi sabah 9da ameliyata gidiyorum
Ayyy Canım sağlıkla gelsin bi hüzünlendim yaahuuuu Doğumlar başlıyor daha dune kadar kesesi ikili testi detaylısi konuşurduk hamd olsun bu günlere geldik. Ağlıcam şimdi Inşallah sorunsuz hafızalarda güzel kalacak bir anıyla evladına kavuşursun canım

masallah en kısa zmanda alırsın insallah kucağına da hyrlı olsun :)

Bi arkadaş dün yazdığı tomrisin emzirme notlarını oku canım muhakkak

Kim yazdi canim hic gormedim

Başka mama dene istersen canım ya da reflüsü olabilir belki sürekli kusuyorsa

Anne sutunu sagip verdigimde sorun olmadi hic mamada oldu bakalim deneme yapiyorum devam ederse degistirecegim mamayi umarim bidaha olmaz da ac kalmasin kuzum

Ben de kontrole gittim bugün herşey iyi dedi doktor haftay Çarşamba’ya tekrar kontrole gidicem 29 Ekim’de sürpriz yapıp gelebilir bence dedi doktorumuz hayırlısı ben kafamda hep Kasım bebeği olarak canlandırıyorum. Herşey serbest dip köşe temizliğe giriş filan dedi hatta bi de ahududu çayı günde bir fincan içebilirsün dedi. Acaip heyecan bastı

Gözün Aydın canım. İnş tedbir amaçlı tutuyorlardır hemen kavuşursunuz Sancın dayanılmaz bir sancı mıydı peki geçmedi mi dinlenince ben gece ağrım olsa da aldırmadan uyuyorum geri

Hadi hayırlısı canım bizde Perşembe görüşüp karar verecez doktor yine eşyaların yanında olsun dedi Benim kasımda diye doğuyor hep içime. Bu arada ahududu çayı ne işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…