- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ayyy en sinir olduğum muhabbet, yani insan durumu olmasa bile uygun olanından alır çocuğuna 1-2 parça, ne demek eskileri kullansın yaaa, işte böyle olunca doğmamış bebeğe bile değer vermiyor gibi hissediyor insan.
kan çekiyor sanırım arkadaşım, o babannelere tapıyor çocuklar sonrasında
Ay evet yetişemedim bile yine ilerlemişsiniz
Ayy gözün aydın canım ya çok sevindimKızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdummakat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
gözün aydın. nasıl geçti sezeryan? benim de makat gelişi bebeğim. 37+ da mı doğurmuş oldun? bir de doktor mu belirledi günü yoksa kendi mi geldi minik bebiş? sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahKızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdummakat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
Gece 4 gibi sancım geldi. Acile geldim kasılmalar çıktı takip ettiler sabah da işleme aldılarAyy gözün aydın canım ya çok sevindimhemen çıkar inşallah gözlem altından. Sıkma canını. Sancın mı gelmişti yoksa planlı mıydı ben seni listede görmedim sanki
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Suyun falan mi geldi de doğuma aldılar. Inşallah bir an önce çıkar gözlem altından.Kızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdummakat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
Benim ki de öyle. Bi
Hepsi böyle kızları ağzına eder paşa paşa giderler yine laf söyletmezler . Eşim benim çok laf taşır demeyeyim de olanı biteni anlatır anasına çok uyardım ama yaparYok baby valla bana çorap bile almadı. Benim annem aldı herşeyimi ben hiç bir şey almadım. Allah annemi başımdan eksik etmesin. Bide annemi aramış demişki keşke o kadar masraf etmeseydin eltisiyle görümcesinin eskilerini kullansaydı diye annemde param var çok şükür alırım ben torunumun herşeyini demiş
Başka mama dene istersen canım ya da reflüsü olabilir belki sürekli kusuyorsaBizimki ilk hafta 2660 e kadar dusmus ki surekli emziriyodum sutum de vardi yani sonra 1 gunde 100 gr aldu dedi doktor 1hafta sonra 40 gr almis yeterli degil iyice kucucuk kaldi bebegim mamada kusturuyor napicam bilmiyorum sutumde azaldi
Ayyy Canım sağlıkla gelsin bi hüzünlendim yaahuuuubende son kontrolümü oldum. 3250gr 50cm görünüyor. şimdi hastaneye geldim anestezi ile görüşücem. ptesi sabah 9da ameliyata gidiyorum
masallah en kısa zmanda alırsın insallah kucağına da hyrlı olsun :)Kızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdummakat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
Gözünaydın inşallah bi an önce kucağına da alırsınKızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdummakat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
Bi arkadaş dün yazdığı tomrisin emzirme notlarını oku canım muhakkak
Başka mama dene istersen canım ya da reflüsü olabilir belki sürekli kusuyorsa
hepimiz sağlıkla kavuşalım inşAyyy Canım sağlıkla gelsin bi hüzünlendim yaahuuuuDoğumlar başlıyor daha dune kadar kesesi ikili testi detaylısi konuşurduk hamd olsun bu günlere geldik. Ağlıcam şimdi Inşallah sorunsuz hafızalarda güzel kalacak bir anıyla evladına kavuşursun canım
Gözün Aydın canım. İnş tedbir amaçlı tutuyorlardır hemen kavuşursunuzKızlar günaydın ben de bu sabah meleğimi doğurdummakat olduğu için sezaryen yaptılar. şimdi solunumla ilgili bir problemi varmış gözlem altında tutuyorlar. Henüz kucağıma alamadım
Hadi hayırlısı canım bizde Perşembe görüşüp karar verecez doktor yine eşyaların yanında olsun dediBen de kontrole gittim bugün herşey iyi dedi doktor haftay Çarşamba’ya tekrar kontrole gidicem 29 Ekim’de sürpriz yapıp gelebilir bence dedi doktorumuzhayırlısı ben kafamda hep Kasım bebeği olarak canlandırıyorum. Herşey serbest dip köşe temizliğe giriş filan dedi hatta bi de ahududu çayı günde bir fincan içebilirsün dedi. Acaip heyecan bastı
Maşallah iyiymiş bebiş sağlıkla gelsin inşbende son kontrolümü oldum. 3250gr 50cm görünüyor. şimdi hastaneye geldim anestezi ile görüşücem. ptesi sabah 9da ameliyata gidiyorum
Vajinal doğumun 2. Fazını hızlandırıyo diye okumuştum internette doktora sordum o da abartmadan iç dediHadi hayırlısı canım bizde Perşembe görüşüp karar verecez doktor yine eşyaların yanında olsun dediBenim kasımda diye doğuyor hep içime. Bu arada ahududu çayı ne işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?