dün yaptırdım ben. açlık falan istenmiyor. kan tahlili ve ekg çekildi. sonra anestezi ile görüştüm. ptesi doğum.Kızlar sezaryen öncesi tahlilleri bir gün önce mi yapılıyor yoksa sezaryen gününde mi yapılıyor bir de tahlillerde aç olma şartı istiyorlar mı
ayyy hemen bu pazartesi uf cok heycanlı.dün yaptırdım ben. açlık falan istenmiyor. kan tahlili ve ekg çekildi. sonra anestezi ile görüştüm. ptesi doğum.
Bende 3 yıl dedim 2 düşükle 5,5u buldu, rabbim güzel zamanda nasip ediyor işte. Sağlıkla güzel zamanda gelsinler inşallah, rabbim isteyen herkese versin.
Trendyoldan aldım, özelden atayım istersen, kız mıydı erkek miydi senin?
Benimkini 2 hafta önce yaptılar, yanında olsun dediler eko falan çektiler. Tam gününde diye bişi yok ama sezaryene aç gidiyorsun zaten.
Bana doktor sezaryen günü sabah yapalım sonuçlar çıktıktan sonrada doğuma alırız dedi ben de sonuçlar çıkana kadar hastanede beklemek istemediğim için tahlillerin en azından birgün öncesinde yapılmasını istedim kontrole gelince tekrar konuşalım dedidün yaptırdım ben. açlık falan istenmiyor. kan tahlili ve ekg çekildi. sonra anestezi ile görüştüm. ptesi doğum.
Her doktorun farklı demek ki, bence de sonuçlar için en az 1,5 - 2 saat daha beklemek demek, en son kontrolde yapsın hepsini doğuma gidinceye hepsi çıkar işte.Bana doktor sezaryen günü sabah yapalım sonuçlar çıktıktan sonrada doğuma alırız dedi ben de sonuçlar çıkana kadar hastanede beklemek istemediğim için tahlillerin en azından birgün öncesinde yapılmasını istedim kontrole gelince tekrar konuşalım dedi
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Saglıklı olsun inşallah güzel haberler alınBebeğimin suyu neredeyse bitmişŞimdi ped gibi bisey taktılar geçen hafta herşey normaldi bu hafta suyu çok az kalmis ve sadece 10 gr almış moralim çok bozuk. Gece lavaboda affedersiniz tuvaletimi yaptım bitti sonra yine geldi sanırım o şuydu ve bitmedi .Sonuca göre doğuma alınabilirim dua edin moralim sıfır
Benim ilk çocugum da öyleydi tuvaletimi yaptım bitti ama su hala geliyor du işte o bebgin suyu ve 37+5 te doğdu hiç bir sorunu yoktu sende morelini bozma bebgin gününü tamamlamış bileBebeğimin suyu neredeyse bitmişŞimdi ped gibi bisey taktılar geçen hafta herşey normaldi bu hafta suyu çok az kalmis ve sadece 10 gr almış moralim çok bozuk. Gece lavaboda affedersiniz tuvaletimi yaptım bitti sonra yine geldi sanırım o şuydu ve bitmedi .Sonuca göre doğuma alınabilirim dua edin moralim sıfır
Geçmiş olsun canım ama sezeryanla dünyaya gelse bile tehlikeli bi durum oluşmaz inşallah. Artık kritik dönemler geride kaldı belki gelme zamanı gelmiştirBebeğimin suyu neredeyse bitmişŞimdi ped gibi bisey taktılar geçen hafta herşey normaldi bu hafta suyu çok az kalmis ve sadece 10 gr almış moralim çok bozuk. Gece lavaboda affedersiniz tuvaletimi yaptım bitti sonra yine geldi sanırım o şuydu ve bitmedi .Sonuca göre doğuma alınabilirim dua edin moralim sıfır
38 + da dogum olacak galiba.39+ ları beklemek daha iyi olur diyor cogunluk. Kilo olarak fazla almıyor belki ama muhakkak anne karnı dısarı da olmaktan iyi. Bekleme şansınız var mı biraz daha beklemek istiyorum doktora teklif edin. Benim doktorda 38+ da alayım dedi ben 39 u görmek isterim deyince hiç hayır demedi sizin kararınız ben heran müsaitim dedi. İlk dogumsa zaten 39 u rahat beklersiniz.Beni salı günü çağırdı sezeryan öncesi testler ve anestezi ile görüşmem icin nerdeyse doğum 1 hafta sonra olacak yani doktor ya 30 Ekim ya 2 Kasım seçersin dedi bı sorun olmazsa. Çok mu erken yaptırmış oluyorum anlamadim
Kuzum dualarım sizinle iyi haberler verBebeğimin suyu neredeyse bitmişŞimdi ped gibi bisey taktılar geçen hafta herşey normaldi bu hafta suyu çok az kalmis ve sadece 10 gr almış moralim çok bozuk. Gece lavaboda affedersiniz tuvaletimi yaptım bitti sonra yine geldi sanırım o şuydu ve bitmedi .Sonuca göre doğuma alınabilirim dua edin moralim sıfır
Normal doğumda 40mi bekleniyor38 + da dogum olacak galiba.39+ ları beklemek daha iyi olur diyor cogunluk. Kilo olarak fazla almıyor belki ama muhakkak anne karnı dısarı da olmaktan iyi. Bekleme şansınız var mı biraz daha beklemek istiyorum doktora teklif edin. Benim doktorda 38+ da alayım dedi ben 39 u görmek isterim deyince hiç hayır demedi sizin kararınız ben heran müsaitim dedi. İlk dogumsa zaten 39 u rahat beklersiniz.
uf masallah ben de benim kız 37+0 da 3100 kusur cıkınca acaba iri mi sekerimi kacırdım diye icim icimi yıyordu. ama normal demek ki. hyrlı olsun tarihiniz. bayram cocuğu olack . :)Benim günüm netleşti kızlar. Dr den geliyorum... 29ekim de.. 38e4 iken olacak doğum. .
Benim oğluş bugun 37ye5....
3400g olmus boy 51cm...
wendy
Canım bende lcwaikikiden aldım bugün çekileceğiz fotoğrafçı falan tutmadık bir arkadaşımız çekecek telefonla. Hatıra olur en azından. Elbisem bu belki beğenirsenKıyafeti nasıl ayarladın canım
Niye sıfır kuzum yapma mutlu ol geliyor mucize kucağında yarın heyecandan ben duramadim burda sen niye üzülüyorsun . Bak bende doğumu bekliyorum ve 35 haftamdayim . Senin zaten vaktin gelmiştiwendy
Yaz dostum beni yarınaKızlar hepinizi solladim galiba Yarın doğuruyorum
Bakmayın güldüğüme moral sıfır
Uzulme bak artık büyüdüler hic moral bozcak bisi yok artik kavusuyosunz. Hepimiz artik doğuray modundayz taşımak da zorlaştı.wendy
Yaz dostum beni yarınaKızlar hepinizi solladim galiba Yarın doğuruyorum
Bakmayın güldüğüme moral sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?