2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

dün yaptırdım ben. açlık falan istenmiyor. kan tahlili ve ekg çekildi. sonra anestezi ile görüştüm. ptesi doğum.
Bana doktor sezaryen günü sabah yapalım sonuçlar çıktıktan sonrada doğuma alırız dedi ben de sonuçlar çıkana kadar hastanede beklemek istemediğim için tahlillerin en azından birgün öncesinde yapılmasını istedim kontrole gelince tekrar konuşalım dedi

Her doktorun farklı demek ki, bence de sonuçlar için en az 1,5 - 2 saat daha beklemek demek, en son kontrolde yapsın hepsini doğuma gidinceye hepsi çıkar işte.

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Saglıklı olsun inşallah güzel haberler alın

Benim ilk çocugum da öyleydi tuvaletimi yaptım bitti ama su hala geliyor du işte o bebgin suyu ve 37+5 te doğdu hiç bir sorunu yoktu sende morelini bozma bebgin gününü tamamlamış bile

Beni salı günü çağırdı sezeryan öncesi testler ve anestezi ile görüşmem icin nerdeyse doğum 1 hafta sonra olacak yani doktor ya 30 Ekim ya 2 Kasım seçersin dedi bı sorun olmazsa. Çok mu erken yaptırmış oluyorum anlamadim

Geçmiş olsun canım ama sezeryanla dünyaya gelse bile tehlikeli bi durum oluşmaz inşallah. Artık kritik dönemler geride kaldı belki gelme zamanı gelmiştir

38 + da dogum olacak galiba.39+ ları beklemek daha iyi olur diyor cogunluk. Kilo olarak fazla almıyor belki ama muhakkak anne karnı dısarı da olmaktan iyi. Bekleme şansınız var mı biraz daha beklemek istiyorum doktora teklif edin. Benim doktorda 38+ da alayım dedi ben 39 u görmek isterim deyince hiç hayır demedi sizin kararınız ben heran müsaitim dedi. İlk dogumsa zaten 39 u rahat beklersiniz.

Kuzum dualarım sizinle iyi haberler ver çok üzüldüm ya fark edememe durumu benide çok korkutuyor . Ama en azından günün çok yakındı bebeğine kavusuyorsun sakın moralini bozma

Normal doğumda 40mi bekleniyor

Benim günüm netleşti kızlar. Dr den geliyorum... 29ekim de.. 38e4 iken olacak doğum. .
Benim oğluş bugun 37ye5....
3400g olmus boy 51cm...
wendy
uf masallah ben de benim kız 37+0 da 3100 kusur cıkınca acaba iri mi sekerimi kacırdım diye icim icimi yıyordu. ama normal demek ki. hyrlı olsun tarihiniz. bayram cocuğu olack . :)

Kızlar korunma durumları konuşulmuş . Hepsini okuyamadım . Benimde ilk bebeğim .klomenle oldu . İkinciyi hemen istiyordum olmaz diye ama şuan ne eşim ne ben ikinci çocuğu istemiyoruz çok zorlandım kaldiramadim resmen hamileliği .3 aylık ignelerden kullanmayı düşünüyorum . En iyi yöntem ne dir deneyimli annelerimiz bı söylese bana

Kıyafeti nasıl ayarladın canım
Canım bende lcwaikikiden aldım bugün çekileceğiz fotoğrafçı falan tutmadık bir arkadaşımız çekecek telefonla. Hatıra olur en azından. Elbisem bu belki beğenirsen

Eklentiler

• 60B9085D-5523-4309-803D-92F3DB8EBF2E.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 53
wendy
Yaz dostum beni yarına Kızlar hepinizi solladim galiba Yarın doğuruyorum
Bakmayın güldüğüme moral sıfır
Niye sıfır kuzum yapma mutlu ol geliyor mucize kucağında yarın heyecandan ben duramadim burda sen niye üzülüyorsun . Bak bende doğumu bekliyorum ve 35 haftamdayim . Senin zaten vaktin gelmişti mutlu ol annesi bebeğin geliyor yıllarca bu anı bekledin sakın üzülme vakti gelmiş

Dediğim gibi gece uyumadım neredeyse tuvaletimi yaptım Temizlendim sıcak bi su geldi Ben cok su içiyorum diye bitmedi sandım doktora da demedim .muayene esnasında doktor sordu bu ara suyun geldi mi diye bende anlattım ped gibi bisey takti yürüdüm pembeydi maviye donmuş sızıntı yapmış.
36+6 oluyorum yarın tüm işlemler yapıldı iki doz ciğer geliştirici, kan tahlili covid testi. Acil belirlendiği için ameliyathaneler doluymuş saat 14.00 doğuma alinicam 12.00 orda olacağım doktorum yarın nöbetçi neyseki işte öyle kızlar.
Şunu anladım hayat biz istediğimiz kadar plan yapalım herşeyin bir vakti var tek isteğim bebeğim yoğun bakıma alınmasın yanımda dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…