Kendimizi dinliyoruz çok normal o yüzden, yüzdük yüzdük sonuna geldik, endişelenmekte çok normal artık.Çarşamba gittik obur cumartesi gidicez tekrar ya iste vesvese yapiyorum bir sey yoktur da ins. Takcak birseyler buluyom
Allah iyilik versin canım sana da, üşütmemeye çalış, dinlen güzelce.Hala ayniym valla agri devam bel agrim daha da artti oturdugm yerden kalkamiorum. 3 gune gecer demisti pztesine kdr bekliycm bakalim.
Nie oyle oluyo acaba bi yerde bi sislik bi yerde bi sislik top gibi bi karnmz olmiyck mi ya
Bebeği erken mi doğmustuKizlar positivibies de vardi ya o bebegini 31 agustosta kaybetmis gecwn aklima geldi baska gurupta yazismalarini okudum cok uzuldum allah sabir versin
Bnm ki oyle ztn c gibi kafasi sol boslugumda sirti midemde ayaklar mesanenin ordaAllah iyilik versin canım sana da, üşütmemeye çalış, dinlen güzelce.
c şeklinde sanki karnımda bi bakıyorsun bi sivrilik bi yamuklukBüyüdüler ya dışarıdan görünüyor artık her şey.
Canim gecmis olsun insallah tez zamanda toparlanir sagligina kavusurAnneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
ben sağlıkçıyım benim hastanemde annem şimdi ama uzaktan hiç bişi yapamıyorum kaldım öyle
Olmaz mı :) sen bir de doktor benim bebeği karnımın üzerinden eliyle döndürmeye çalışırken görseydin korktum o görüntüyü görünceSizinde karniniz yamuk yumuk oluyor mu
Aaa evettt yaa oda yazardi safra kesesi problemi vardi insallah bi sikinti yokturda yazarlar biran onceEvet artık bir çok arkadaş yazmıyor inş iyilerdir. Benimde aklıma geldiler @Evaleyn de merak ediyorum bebişin safra kesesi ile sıkıntısı vardı acaba doğdu mu nasıl oldular
Valla içim rahatladi heOlmaz mı :) sen bir de doktor benim bebeği karnımın üzerinden eliyle döndürmeye çalışırken görseydin korktum o görüntüyü görünceaslında ne esnek karnınız. Basen yamuluyor korkuyorum bişey olacak diye ama o küçücük alanda şekilden şekile giriyorlar :)
Ben kullanıyorum. Sürekli takınca hiç yara olmuyor gerçekten. Zaten süt doluyor icine. O süt de nemlendiriyor göğüs ucunu.Kızlar aramizda bu gümus kapaklardan alanlar vardı gogus kapaklari onlari ilk baslarda 2 saat kullanin sonrasinda emzirme sirasi haric hep kullanin yaziyor yani hic cikarmayacagizmi havasiz kalinca sikinti olmazmi daha once kullanan bilen arkadaslar bilgi verebilirmi
Evet canım ulaştı. Yakın sayılır 1.5 saate gidiliyor.Amin canım, senin babandan haber var mı? Annen ulaştı mı yanına?
Yok hemşire değilim canım, hastane eczacısıyım ben.
Ben ama dogum oncesi basladim henuz sut yok oyle onun icin merak ettim bisey olurmu diyeBen kullanıyorum. Sürekli takınca hiç yara olmuyor gerçekten. Zaten süt doluyor icine. O süt de nemlendiriyor göğüs ucunu.
Kuzum hiç aldırma söylenenlere. Sen bu zamana kadar gayet güçlü durup herşeyini idare etmişsin bebeğine de tek başına da yetersin inş eşin görevi çabucak biter de yanına gelir.Ah kızlar doğumdan sonra bir sürü hurafeyle etraftakilerin saçma sapan laflarıyla akıl vermeleriyle uğraşıyorsunuz. Bebeği tuzlu suyla silin diyenler ağzına tuzlu su verin diyenler ikide birde sütünü soranlar bebeğe kafasına göre emzik verenler...
Hiçbirine prim vermiyorum ama sinirlendiğimle kalıyorum. Önce strese sokup sonra sütün yok sütün yok diyorlar. Kaç aydır yalnız başıma idare ettim ama etrafta çokta insan gerekmiyormuş bunu anladım.
Valla Ben rezene almış bulundum. Sonradan duydum Humana çayını. Rezene de aynı işi goruyorsa almayacağımBir soru ila daha geliyorum:)) humana still tea icin iyi yorumlar var sut için. O mu daha iyidir acaba yoksa direk rezene mi almk lazm aktardan
Ben humana aldim deneyip gorecegiz iyi diyen cok varBir soru ila daha geliyorum:)) humana still tea icin iyi yorumlar var sut için. O mu daha iyidir acaba yoksa direk rezene mi almk lazm aktardan
Canım ben 2 sene önce kızım doğunca kullanmıştım. En yakın arkadaşım çok çekmişti göğüs yaralarından o yüzden ben de korkudan hem krem hem de bu kapaklardan almıştım ama doğum öncesinde kullanmadım ikisini de. Doğumdan sonra başta krem kullandım ama bir iki günde acımaya yara olmaya başladı sonra kapak kullanmaya başladım. Kullanırken ilk başta garip gelmişti alışması ama ben faydasını gördüm bir iki güne toparlamıştım ondan sonra da kremdense kapağı kullandım. Kremin etki etmesi için uzun süre gerekiyor sanırım ama yeni doğan bebekleri sık sık emzirmek gerektiğinden krem daha etki etmeden tekrar emzirmeye çalışmaktan işe yapamadı diye düşünüyorumKızlar aramizda bu gümus kapaklardan alanlar vardı gogus kapaklari onlari ilk baslarda 2 saat kullanin sonrasinda emzirme sirasi haric hep kullanin yaziyor yani hic cikarmayacagizmi havasiz kalinca sikinti olmazmi daha once kullanan bilen arkadaslar bilgi verebilirmi
Eveeeet hem de bir aydır o durumdayım ben. Göbeğimin şekli kaydı.Sizinde karniniz yamuk yumuk oluyor mu
Dualarımız seninle.Kızlar mesajlarınız ve dualarınız için çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla çıkacak annem ve diğer tüm hastalarımızArtık hiç bir şeye üzülmeyeceğim, yalnız doğumuma da bebişe alışamama da, yeter ki sağlık olsun gerisi hallolacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?