2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hala ayniym valla agri devam bel agrim daha da artti oturdugm yerden kalkamiorum. 3 gune gecer demisti pztesine kdr bekliycm bakalim.

Nie oyle oluyo acaba bi yerde bi sislik bi yerde bi sislik top gibi bi karnmz olmiyck mi ya
Allah iyilik versin canım sana da, üşütmemeye çalış, dinlen güzelce.

c şeklinde sanki karnımda bi bakıyorsun bi sivrilik bi yamukluk Büyüdüler ya dışarıdan görünüyor artık her şey.

Allah iyilik versin canım sana da, üşütmemeye çalış, dinlen güzelce.

c şeklinde sanki karnımda bi bakıyorsun bi sivrilik bi yamukluk Büyüdüler ya dışarıdan görünüyor artık her şey.
Bnm ki oyle ztn c gibi kafasi sol boslugumda sirti midemde ayaklar mesanenin orda

Asla corap giymm normalde sabah beri cikarmadim ins gecer ya fena bi agri

Canim gecmis olsun insallah tez zamanda toparlanir sagligina kavusur

Sizinde karniniz yamuk yumuk oluyor mu
Olmaz mı :) sen bir de doktor benim bebeği karnımın üzerinden eliyle döndürmeye çalışırken görseydin korktum o görüntüyü görünce aslında ne esnek karnınız. Basen yamuluyor korkuyorum bişey olacak diye ama o küçücük alanda şekilden şekile giriyorlar :)

Evet artık bir çok arkadaş yazmıyor inş iyilerdir. Benimde aklıma geldiler @Evaleyn de merak ediyorum bebişin safra kesesi ile sıkıntısı vardı acaba doğdu mu nasıl oldular
Aaa evettt yaa oda yazardi safra kesesi problemi vardi insallah bi sikinti yokturda yazarlar biran once

Valla içim rahatladi heesim bile dalga gecio bazen o nasi karin die

Kızlar aramizda bu gümus kapaklardan alanlar vardı gogus kapaklari onlari ilk baslarda 2 saat kullanin sonrasinda emzirme sirasi haric hep kullanin yaziyor yani hic cikarmayacagizmi havasiz kalinca sikinti olmazmi daha once kullanan bilen arkadaslar bilgi verebilirmi

Ben kullanıyorum. Sürekli takınca hiç yara olmuyor gerçekten. Zaten süt doluyor icine. O süt de nemlendiriyor göğüs ucunu.

Amin canım, senin babandan haber var mı? Annen ulaştı mı yanına?

Yok hemşire değilim canım, hastane eczacısıyım ben.
Evet canım ulaştı. Yakın sayılır 1.5 saate gidiliyor.
İnşallah biz de bizim gibi yakınları rahatsızlanan herkes de hastalar da iyi haberler alırız.

Kuzum hiç aldırma söylenenlere. Sen bu zamana kadar gayet güçlü durup herşeyini idare etmişsin bebeğine de tek başına da yetersin inş eşin görevi çabucak biter de yanına gelir.

Bir soru ila daha geliyorum:)) humana still tea icin iyi yorumlar var sut için. O mu daha iyidir acaba yoksa direk rezene mi almk lazm aktardan

Bir soru ila daha geliyorum:)) humana still tea icin iyi yorumlar var sut için. O mu daha iyidir acaba yoksa direk rezene mi almk lazm aktardan
Valla Ben rezene almış bulundum. Sonradan duydum Humana çayını. Rezene de aynı işi goruyorsa almayacağım

Canım ben 2 sene önce kızım doğunca kullanmıştım. En yakın arkadaşım çok çekmişti göğüs yaralarından o yüzden ben de korkudan hem krem hem de bu kapaklardan almıştım ama doğum öncesinde kullanmadım ikisini de. Doğumdan sonra başta krem kullandım ama bir iki günde acımaya yara olmaya başladı sonra kapak kullanmaya başladım. Kullanırken ilk başta garip gelmişti alışması ama ben faydasını gördüm bir iki güne toparlamıştım ondan sonra da kremdense kapağı kullandım. Kremin etki etmesi için uzun süre gerekiyor sanırım ama yeni doğan bebekleri sık sık emzirmek gerektiğinden krem daha etki etmeden tekrar emzirmeye çalışmaktan işe yapamadı diye düşünüyorum

Sizinde karniniz yamuk yumuk oluyor mu
Eveeeet hem de bir aydır o durumdayım ben. Göbeğimin şekli kaydı.
Dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…