şeker yoktu hep kontrol edildi bebek iri olduğu için. ben kendimde 4 kg üstünde doğmuşum doktor genetik demişti. sağlıklı olsunlar doğunca güzel güzel emsinler gerisi önemli değil :)Maşallah 4330 g nasıl büyümüş bizler de 3 kg olsun yeter diyoruz ki hissediyorum benim 3 bile doğmayacak 2.5 ancak gibi senin şeker vs mi vardı da o kadar büyüktü bebek
Normal böyle kolay mi yaa
Aynen bu değişiyorBana normal kismet olmadi canim ama normal dogumu zor gecende oluyor benim arkadasim dogumhaneden bebegi kucaginda cikmisti ama bende sezeryan olmama ragmen bebegimin altini alip degistirmeyi hep kendim yapmistim
Evet normal için bekleyeceğim artık nasıl nasip olursaNormal mi dusunuyorsun
Külot olarak mı yoksa sadece ped mi aldın canımDepend canim. Öncekinde de onu kullanmıştım, şimdi de bundan aldim
Bebeğe bırak zaten gelmeyecekse bir şekikde gelmiyor normal zorlamazsın ama geledebilir doğum anında karar vermek gerekir doktorlar zaten yönlendirirAynen bu değişiyor
Bende napcm karar veremedim
Pandemiden mi stresten mi neyse bence bu dönem Bebekleri genel olarak minyon doğacaklar.Evet yaaa bende öyle görüyorum ekim annelerinde de çoğunluk 3000 altı bende pazartesiyi iple çekiyorum
Amin canım çok teşekkür ederim inşallahwendy annenin hastaneden çakmasına çok sevindim inşallah atlatacaklar en azından kış aylarında bağışıklıkları olmuş olucak.
Şükür çıktı canım, Allah razı olsunwendy kuzum annen çıkmış he çok sevindim gözün aydın
Teşekkür ederim canım saolunwendy Gözünüz aydın canım
Evet P Pelinimben kac kg doğurdu acaba yazamadı çok merak ediyorumPandemiden mi stresten mi neyse bence bu dönem Bebekleri genel olarak minyon doğacaklar.
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah
Şükür çıktı canım, Allah razı olsun
Teşekkür ederim canım saolun
Ben 4.aydan beri koldan yapıyorum ilk basta canım cok yanıyordu ve morarıyordu. Meğerse benim beceriksizliğimmiş. Yavas yavas batırıyordum iğneyi acımasın diye. Oysaki hızlıca batırıp önce sırıngayı geri çekip kan geliyor mu diye bakmak lazımmıs. Gelmiyorsa ilacı enjekte etmek gerekmiş. Şimdi hiç mırarmıyor ve acımıyorEvet bacak ve kol acıtıyor morarıyor maalesefdaha önceler de kullanmıştım bu haftaları ilk gördüğüm için nasıl yapıcam bilemedim
Aaa kaçta randevun? Yanyana sayılır bizim Hüseyin beyle odası karşılaşırız belkiEvet P Pelinimben kac kg doğurdu acaba yazamadı çok merak ediyorum
Pazartesi mehmet ak a randevu aldım canım kg suna bakmış olsun farklı bir dr diye
Salı da hüma ya gidicem sanki birşey değişecek gibi aklımda hep bebeğinin kg su var
Sinem kobalinki iki buklum olmadiysa bizimkilerde olmaz kuzum merak etmeArkadaslar hastaneden cıkarken puset kullanıyoruz ya bebek onda iki büklüm olmaz mı ya ? Kafam karıstı.
Canım çok kalmaz zaten yenidoğan haliyle içerisinde, zaten anne karnında da iki büklüm duruyor 5-10 dk’dan da bişi olmadı valla benim kızlara.Arkadaslar hastaneden cıkarken puset kullanıyoruz ya bebek onda iki büklüm olmaz mı ya ? Kafam karıstı.
Evet karıştırıyor zaten karıştırdı yakın sayılar söylüyorlar aslında ama ben gidip gelip olcturmek istiyorumAaa kaçta randevun? Yanyana sayılır bizim Hüseyin beyle odası karşılaşırız belki
İyi yapmışsın canım ama iki farklı hastane iki farklı ölçüm yapan doktor daha da kafanı karıştırmasın?
az kaldı inşallah artık bu saatten sonra elden pek bişi gelmez, doğduktan sonra emzirir büyütürüz napalım.
Külot şeklinde olanı çok rahat canimKülot olarak mı yoksa sadece ped mi aldın canım
İki büklüm olması önemli degil de tanıdığım yenidoğan bebegi düşürmüştü. cok küçük olunca kemerleri takamıyoruz. Yanlış bi harekette bebek düşmüş gözetim altında tutulmuştu. Ben kucagımda çıkaracağım. Kilosu biraz fazla oluncaya kadar pusete koymuyorum. Ne zman kemere sıgacak kadar oldu o zman kullanıyorum.Canım çok kalmaz zaten yenidoğan haliyle içerisinde, zaten anne karnında da iki büklüm duruyor 5-10 dk’dan da bişi olmadı valla benim kızlara.
Sinem kobalinki iki buklum olmadiysa bizimkilerde olmaz kuzum merak etme
Canım çok kalmaz zaten yenidoğan haliyle içerisinde, zaten anne karnında da iki büklüm duruyor 5-10 dk’dan da bişi olmadı valla benim kızlara.
Ayyy 9 ay tası sonra pusette düşür insanın aklı çıkar ya. İnşallah böyle bişeyle hiçbirimiz karsılasmayalımİki büklüm olması önemli degil de tanıdığım yenidoğan bebegi düşürmüştü. cok küçük olunca kemerleri takamıyoruz. Yanlış bi harekette bebek düşmüş gözetim altında tutulmuştu. Ben kucagımda çıkaracağım. Kilosu biraz fazla oluncaya kadar pusete koymuyorum. Ne zman kemere sıgacak kadar oldu o zman kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?