2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maşallah 4330 g nasıl büyümüş bizler de 3 kg olsun yeter diyoruz ki hissediyorum benim 3 bile doğmayacak 2.5 ancak gibi senin şeker vs mi vardı da o kadar büyüktü bebek
şeker yoktu hep kontrol edildi bebek iri olduğu için. ben kendimde 4 kg üstünde doğmuşum doktor genetik demişti. sağlıklı olsunlar doğunca güzel güzel emsinler gerisi önemli değil :)

Evet yaaa bende öyle görüyorum ekim annelerinde de çoğunluk 3000 altı bende pazartesiyi iple çekiyorum
Pandemiden mi stresten mi neyse bence bu dönem Bebekleri genel olarak minyon doğacaklar.
wendy annenin hastaneden çakmasına çok sevindim inşallah atlatacaklar en azından kış aylarında bağışıklıkları olmuş olucak.
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah
wendy kuzum annen çıkmış he çok sevindim gözün aydın
Şükür çıktı canım, Allah razı olsun
wendy Gözünüz aydın canım
Teşekkür ederim canım saolun

Evet P Pelinimben kac kg doğurdu acaba yazamadı çok merak ediyorum
Pazartesi mehmet ak a randevu aldım canım kg suna bakmış olsun farklı bir dr diye
Salı da hüma ya gidicem sanki birşey değişecek gibi aklımda hep bebeğinin kg su var

Evet bacak ve kol acıtıyor morarıyor maalesef daha önceler de kullanmıştım bu haftaları ilk gördüğüm için nasıl yapıcam bilemedim
Ben 4.aydan beri koldan yapıyorum ilk basta canım cok yanıyordu ve morarıyordu. Meğerse benim beceriksizliğimmiş. Yavas yavas batırıyordum iğneyi acımasın diye. Oysaki hızlıca batırıp önce sırıngayı geri çekip kan geliyor mu diye bakmak lazımmıs. Gelmiyorsa ilacı enjekte etmek gerekmiş. Şimdi hiç mırarmıyor ve acımıyor

Aaa kaçta randevun? Yanyana sayılır bizim Hüseyin beyle odası karşılaşırız belki
İyi yapmışsın canım ama iki farklı hastane iki farklı ölçüm yapan doktor daha da kafanı karıştırmasın?

az kaldı inşallah artık bu saatten sonra elden pek bişi gelmez, doğduktan sonra emzirir büyütürüz napalım.

Arkadaslar hastaneden cıkarken puset kullanıyoruz ya bebek onda iki büklüm olmaz mı ya ? Kafam karıstı.
Canım çok kalmaz zaten yenidoğan haliyle içerisinde, zaten anne karnında da iki büklüm duruyor 5-10 dk’dan da bişi olmadı valla benim kızlara.

Evet karıştırıyor zaten karıştırdı yakın sayılar söylüyorlar aslında ama ben gidip gelip olcturmek istiyorum
Randevum öğleden sonra senin kacta evet kendimi iyice adapte ediyorum emzirmeye

Canım çok kalmaz zaten yenidoğan haliyle içerisinde, zaten anne karnında da iki büklüm duruyor 5-10 dk’dan da bişi olmadı valla benim kızlara.
İki büklüm olması önemli degil de tanıdığım yenidoğan bebegi düşürmüştü. cok küçük olunca kemerleri takamıyoruz. Yanlış bi harekette bebek düşmüş gözetim altında tutulmuştu. Ben kucagımda çıkaracağım. Kilosu biraz fazla oluncaya kadar pusete koymuyorum. Ne zman kemere sıgacak kadar oldu o zman kullanıyorum.

Ayyy 9 ay tası sonra pusette düşür insanın aklı çıkar ya. İnşallah böyle bişeyle hiçbirimiz karsılasmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…