Evet karıştırıyor zaten karıştırdı yakın sayılar söylüyorlar aslında ama ben gidip gelip olcturmek istiyorum
Randevum öğleden sonra senin kacta evet kendimi iyice adapte ediyorum emzirmeye
İki büklüm olması önemli degil de tanıdığım yenidoğan bebegi düşürmüştü. cok küçük olunca kemerleri takamıyoruz. Yanlış bi harekette bebek düşmüş gözetim altında tutulmuştu. Ben kucagımda çıkaracağım. Kilosu biraz fazla oluncaya kadar pusete koymuyorum. Ne zman kemere sıgacak kadar oldu o zman kullanıyorum.
Aman anneler ne olursa olsun her türlü pusete olsa bebek arabası da olsa kemer takın. Bebek arabasından kemeri takılı olmadığı için denize düşen bebek var. Hayatım boyunca unutamadım. Ne zman bebek arbasında cocuk görsem kemerini takarım.
Aman anneler ne olursa olsun her türlü pusete olsa bebek arabası da olsa kemer takın. Bebek arabasından kemeri takılı olmadığı için denize düşen bebek var. Hayatım boyunca unutamadım. Ne zman bebek arbasında cocuk görsem kemerini takarım.
Ayyyy rabbim korusun dur evhamlandırma şimdi, bende dikkat ederim kemere, bi de arabayı bırakıyorlar da kayıyor ya ondan ödüm kopar, ona da dikkat etmek lazım.
karşıdan karşıya arabayı geçirirken Allah korusun çocuk kalksa yola koşar falan emniyet kemeri önemli.
Kemeri takılı pusette ya da oto koltuğunda çıkarmamıza izin var bir tek. Üzerine de çok ince küçük bir battaniye orterim hava durumuna göre. Taksiye koyar geliriz eve.
Bu akşam yürüyüşü biraz fazla kaçırdım karnım çok kasılıyor. Birsey yok bende derken karnımda aşırı sertleşme ve kasılma yaşıyorum
Yaa anlıyorum seni, her işte bi hayır vardır, canlı bağlanır görür teyzesi kuzusunu ilk fırsatta da hop geliverir yanınıza inşallah. Üzülme sen lütfen.
Evet cocuk doktorları özellikle paylaşım yapıyor bu aralar bebeklerin pusetlerini tamamen kapatmayın diyerek. Dikkatli olun puset örtüsü kat kat olmamalı. Kucakta taşırken hep yüzü örtülür ya hani saklar gibi öyle yaparım. Ben kış bebeği olacagı için yüzü acık cıkarmam evden.
İlk cocugum ocak dogumlu örgü pattaniyeye sarıp köşesini de yüzüne Örterim ohh sıcacık. Ay kuzum gelse de kucağıma alsam
Enn güzel anları
Duygusala bagladım yine nerden geldim bu duygusallıga
Kemeri takılı pusette ya da oto koltuğunda çıkarmamıza izin var bir tek. Üzerine de çok ince küçük bir battaniye orterim hava durumuna göre. Taksiye koyar geliriz eve.
Bu akşam yürüyüşü biraz fazla kaçırdım karnım çok kasılıyor. Birsey yok bende derken karnımda aşırı sertleşme ve kasılma yaşıyorum