2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim bebek çok hareketli bu akşam. Karnım de çok sert, kasılıp duruyor. Ama belden gelen bir agri falan yok henüz.
Ay benim ki de sabahtan beri hareket azdı yeri kalmadı galiba dedim ama saat 6 dan beri durmuyor yaaa cıkıp gelecek ama yanlış yöne gidiyor orda midem var Aaa kızım diyorum

Off keşke olsa gruplara istek gönderdim bakalım. O doktor listesini göremedim. Ordu’da Ssvd yaptıran doktor var mı siz de bir bakar mısınız rica etsem? Bulamıyorum da ben.

Ay benim ki de sabahtan beri hareket azdı yeri kalmadı galiba dedim ama saat 6 dan beri durmuyor yaaa cıkıp gelecek ama yanlış yöne gidiyor orda midem var Aaa kızım diyorum
Seninkiyle benimki yanlış kapıyı zorluyor. Benimde hep yukarıda hareketlilik. Doğacağı gün geldi nerdeyse, kendi yolu bulamadı

Ben de tam bunu diyecektim, çok üzerine düşünmeyince ve her şey yolunda olunca bence tam aksine çok kolay normal doğum yapıyor kadınlar. Ben mesela çok üzerine düşmüştüm, eğitim filan almıştım olmadı mı olmuyor ama Üzerine düşmeyen arkadaşlarım hep normal yaptılar

Ayy yarın mı? Hayırlı doğumlar canım sağlıkla kucağına al inşallah.

Iyi aksamlar.kizlar oksuruk icin.onerebileceginiz birsey var mi doguma kadar gecirmem lazim oksurugumu durdum durdum doguma 1 hafta kala.hasta oldum
Siyah turpun icini oyup biraz bal koy. Bi bardaga yerlestir. O bal suzulup bardaga aksin onu ic bi iki gune gecer

Canım kendini çok üzüyorsun ama inan bak kilosu düşük olan bebek daha güzel kilo alıyor. Benim kız 4 kg doğdu çok kilo al madı ama az doğanların hep çok almıştı. O yüzden canını sıkma. Ciğeri gelişsin, organları sağlam olsun, sağlıklı olsun yeter.

Iyi aksamlar.kizlar oksuruk icin.onerebileceginiz birsey var mi doguma kadar gecirmem lazim oksurugumu durdum durdum doguma 1 hafta kala.hasta oldum
Geçmiş olsun. Öksürük için denediğim bir tarifim var. Bir su bardağı süt, bir yemek kaşığı kekikle karıştırıp hafif kaynatın. Çok fazla kaynamasın bir taşım yeterli. Ilıyınca içine bal katıp yada sade olarak için. Şifa olsun inşallah

Off keşke olsa gruplara istek gönderdim bakalım. O doktor listesini göremedim. Ordu’da Ssvd yaptıran doktor var mı siz de bir bakar mısınız rica etsem? Bulamıyorum da ben.
Halil Alagöz varmış özel sevgi hastanesinde. Bir şansınızı dene derim bu doktorla görüşmeye git. Kaç haftalık hamilesin bu arada?

Yaaa hıçkırdığını nasıl anlıyorsun

novasa
gunes0101 kizlar sag salim kucaginiza alin insallah bizede dua edin
Hayırlı dogumların olsun.Saglikla al bebisini kucagina.güzel haberlerini bekliyoruz
Hadi kuzum hayırlı haberlerle gel yarın inşAllah
Ayy yarın mı? Hayırlı doğumlar canım sağlıkla kucağına al inşallah.
Kizlar herbirinize tesekkur ederim burdaki herkes bebişini kucagina sagsalim alsin insallah burda cok guzel sohbetlerimiz oldu bazen burda zamanin nasil gectigini dahi anlamiyordum herbirinizden ayri ayri biseyler ogrendim buda bana tecrube oldu iyiki tanidim sizleri

Canım benim üzülme, inşallah artık doğunca güzel besleyeceğiz bebişleri, mama +süt birlikte gidip kilo aldıracağız merak etme. Sezaryen gününü birkaç gün daha ötelemekten bahsetti mi doktor?
Kaç gün kaldı doğumuna bilmiyorum ama bu kalan sürede bolca bebişe yarar şeyler yemeye çalış, porsiyonlarını çoğalt, en azından vicdanın rahat olur elimden geleni yaptım diye.

Etiketleyemedigim arkadaslarim hepinize ayri ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…