- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
BBurdaki arkadslar dogum yaptikca bende heyacanlaniyorum heyacan korku hepsi bi arada eminim bende yatamam bebegini saglicakla al kucagina canim Rabbim yardimcin olsunYaa kizlar bende duş aldim rahatlamak icin yook oturdugum yerde terliyorum vucudum uyuşuyor yarina cok az kaldi ...
Canim o dogumdan degil bebek baskisindan olabilir benim bir aydir cok kotu ustune basamiyorum o kadar yani dr bebekten dolayi olabilir dedi sanci bele falan vuruyoİyi akşamlar kızlar. İki bacagımın arası kemik çok ağrıyor yürürken bile zorlanıyorum. Karnımda aşagı indi gibi dogum yaklaştıgı nasıl anlaşılır
Dün akşam kalp çarpıntısı be nefes darlıgı nedeniyle acile gittim nst hafif sancı cıktı çatı muaynesi yapıldı birşey ckmadı. Birde korona testi yaptılar nefes darlıgı diyince çok şükür negatif
Gittim evet o da benzer şeyler söyledi ağladım hatta biraz dr bey de herşeyi çok güzel problem edecek bir şey yok dedi 2600 gr dedi bebeğime bu civarlarda doğar dedi çok taktım artık kabullendim inşallah doğsun o zaman uğraşıp besliycemCanım gittin mi doktora? Mehmet beyin yanına da uğradım bugün, Hüseyin beyin sekreteri oradaydı işlemlerimi yaptı
Aynı gün doğum yapacagız nasipse seninle canımBu arasa nasipse bende 16kasimda sezeryan olucan kızlar benide ekleyin listeye.
Bayadir giremiyorum suprizlerle karşılaştım doğuranlar olmuş maşallah hepsini n bebisine sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum
Üzülme lütfenGittim evet o da benzer şeyler söyledi ağladım hatta biraz dr bey de herşeyi çok güzel problem edecek bir şey yok dedi 2600 gr dedi bebeğime bu civarlarda doğar dedi çok taktım artık kabullendim inşallah doğsun o zaman uğraşıp besliycem
olsun onunda zamanı kasım sonu demekki bence bekle bebiş nasıl isterse öyle gelsin bende senin gibi kasım sonuyum şuan 35+5 haftadayz dahaOna kalsa gelemeyecek gıbı
Kasım sonu
Doktora sezeryan mı olsun desem kı
Kafam karışık
Canım saglıkla gelsin senin yapabilecegn birşey yokki üzme kendini kilo nedir. Dogunca tosbik yaparsn sen onuGittim evet o da benzer şeyler söyledi ağladım hatta biraz dr bey de herşeyi çok güzel problem edecek bir şey yok dedi 2600 gr dedi bebeğime bu civarlarda doğar dedi çok taktım artık kabullendim inşallah doğsun o zaman uğraşıp besliycem
Sağol cnm dualarimdasiniz...
Ay cok heyecanlı benim de üç gün kaldı nasıl heyecan ve üzüntü de var anne olmanın geri gelmeyecek duygusu bitecek ahh tekmelerAmin canim suan acaip tekmeliyor bu tekmeleride cok ozleyecem yarinda kucagima alacagimi dusundukce deliriyorum nasil bir duygudur
canimm yaa inanilir gibi degil
Canım benim kesinlikle kan ver Dr haber et... Çok öenmli bir sey bu... Gebelik kolestazı olabilr. Var mı yok mu diye baksın Dr....Herkese iyi akşamlar :) 35+6 haftamdayım şu iki gündür avuç içim ve ayak altımda aşırı derecede kaşınma var genelde akşamları oluyo. Böyle bişe yaşayan oldu mu. Geçmesi için ne yapabilirim kolonya vs denedim ama işe yaramadı.
Canim yarın seninde mi doğumun varSağolasın inşallah
Aman dikkatli olun buz koyun üzerine basmayın ben bu şekilde menüskus oldum bag yırttım artık ögrendim agrı zorlama varsa hemen buz ve yatış bir iki saat e daha iyi olurHamurişi yaparken sağ dizim kıvrık çok durmuşum zedelenmiş galiba ya kıvıramıyorum baya şiddetli ağrı oluyor
Amin canim inşallah hızlı büyür doğunca yaşıtlarından arkada kalmaz inşallahÜzülme lütfenDaha gecen bir arkadas dogum yaptı. 38de 2.400 dogdu kızı. Ve yogun bakım vs olmadan verdiler koynuna.sezeryan oldu. İyiler şükür ve guzel gelişiyor. İçini ferah turçt besler buyutursun meleğini Herseyi yerınde saglıklı olsun yeterli
Evet ,inşallah yaniCanim yarın seninde mi doğumun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?