2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar ben devlete gidiyorum 13u cuma covid testiicin gidicem 15i pazar yatış pazartesi sabah sezeryanolacak nasipse 2gunde doğum sonrası yatış veriyorlarmış. Siz ne güzel evde bekliyorsunuz.ben haybeye 1gun daha yaticam hastanede

İyi akşamlar kızlar. İki bacagımın arası kemik çok ağrıyor yürürken bile zorlanıyorum. Karnımda aşagı indi gibi dogum yaklaştıgı nasıl anlaşılır
Dün akşam kalp çarpıntısı be nefes darlıgı nedeniyle acile gittim nst hafif sancı cıktı çatı muaynesi yapıldı birşey ckmadı. Birde korona testi yaptılar nefes darlıgı diyince çok şükür negatif

Yaa kizlar bende duş aldim rahatlamak icin yook oturdugum yerde terliyorum vucudum uyuşuyor yarina cok az kaldi ...
BBurdaki arkadslar dogum yaptikca bende heyacanlaniyorum heyacan korku hepsi bi arada eminim bende yatamam bebegini saglicakla al kucagina canim Rabbim yardimcin olsun
Canim o dogumdan degil bebek baskisindan olabilir benim bir aydir cok kotu ustune basamiyorum o kadar yani dr bebekten dolayi olabilir dedi sanci bele falan vuruyo

Canım gittin mi doktora? Mehmet beyin yanına da uğradım bugün, Hüseyin beyin sekreteri oradaydı işlemlerimi yaptı
Gittim evet o da benzer şeyler söyledi ağladım hatta biraz dr bey de herşeyi çok güzel problem edecek bir şey yok dedi 2600 gr dedi bebeğime bu civarlarda doğar dedi çok taktım artık kabullendim inşallah doğsun o zaman uğraşıp besliycem

Bu arasa nasipse bende 16kasimda sezeryan olucan kızlar benide ekleyin listeye.
Bayadir giremiyorum suprizlerle karşılaştım doğuranlar olmuş maşallah hepsini n bebisine sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum
Aynı gün doğum yapacagız nasipse seninle canımkız mı erkek mi bebişin?

Üzülme lütfenDaha gecen bir arkadas dogum yaptı. 38de 2.400 dogdu kızı. Ve yogun bakım vs olmadan verdiler koynuna.sezeryan oldu. İyiler şükür ve guzel gelişiyor. İçini ferah turçt besler buyutursun meleğiniHerseyi yerınde saglıklı olsun yeterli

Ona kalsa gelemeyecek gıbı
Kasım sonu
Doktora sezeryan mı olsun desem kı
Kafam karışık
olsun onunda zamanı kasım sonu demekki bence bekle bebiş nasıl isterse öyle gelsin bende senin gibi kasım sonuyum şuan 35+5 haftadayz daha
Canım saglıkla gelsin senin yapabilecegn birşey yokki üzme kendini kilo nedir. Dogunca tosbik yaparsn sen onu

Kizlar bnm de sezeryn olck buyuk ihtimal. Ya 38+1 ya da 39+1 diycm tarih olarak. 38de kilosu 3un uzerindeyse beklemesm mi acaba karr veremedm ya doktorum 39 dio ama bi sikinti yoksa bi an once kavusmak varken nie bekleyim diorm

Hemde izinden de bi hafta daha gitmesin

Amin canim suan acaip tekmeliyor bu tekmeleride cok ozleyecem yarinda kucagima alacagimi dusundukce deliriyorum nasil bir duygudur

canimm yaa inanilir gibi degil
Ay cok heyecanlı benim de üç gün kaldı nasıl heyecan ve üzüntü de var anne olmanın geri gelmeyecek duygusu bitecek ahh tekmeler cok tatlış degil mi yaaa

Canım benim kesinlikle kan ver Dr haber et... Çok öenmli bir sey bu... Gebelik kolestazı olabilr. Var mı yok mu diye baksın Dr....

Amin canim inşallah hızlı büyür doğunca yaşıtlarından arkada kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…