2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Iyi aksamlar.kizlar oksuruk icin.onerebileceginiz birsey var mi doguma kadar gecirmem lazim oksurugumu durdum durdum doguma 1 hafta kala.hasta oldum
Cevizin ortasindaki kabuk 1 gece filan suda bekletilip o su iciliyordu oksuruk ve balgam sokmek icin sanirim bi arastir canim istersen denemedim ben paylasim gormustum...

Gözün aydın P Pelinimben mucizene kavuştun sen de. Sağlıkla sihhatle büyütmek nasib olsun inşallah. Geçmiş olsun

Su izin isini hala cozmus degilim ben 32.haftada izne ayrildim simdi bebek dogduktan sonra kac hafta evdeyim
Canim kilosu iyiyse 38.hafyada alinabilyo benim 3.sezeryan olcagi icin 38.haftada alinacak
Canım sagolasin hepimiz için insallaah
Canim yarin senide bekleyecez burda bebisinle saglikli bi sekilde kavusman dilegiyle

E yarın kontrol var nasıl çıkmayalım Neyse zaten o geleneğe sahip değilim babası kuranini okuyor sık sık basında

Çıktık kuzum iyiyim şükür napiyim sermedi bende tele serdim

Canim uzulme hic daha bir haftan var alir daha baxi bunyeler ye ye kilo almaz bazilarida yeme bebek bi sekilde 8kilo aliyo saglikli dogsunda sutun besler onu topik yaparsin

Canim hast yürüyüş yaparken doğum yapan kadınla tanıştım kızı 2400 doğmuş bebeğin kalp atışı yükseldiği ici acil sezeryan a alınmış normal kontrole gelmiş. Maşallah emiyormuş ve sütüm de var sedi.inan takma bazı bebekler diri gerçekten takma

Amin Allah razı olsun tüm bebeklerimizin kaderi bahtı güzel olsun. Sıra size geliyor hayırlı doğumlar sizede

Canım benim sağlıkla doğur inşallah bizde seni iyiki tanıdik koskolay ağrısı sızısı yok gibi bir doğum yap inşallah dua edicez bizi de habersiz birakma

Memeyi tuttuğunda çok açtır bende arada biberonla veriyorum 1 kere versem memeyi ağızlarında geveliyorlar..
Yok canim biberonu havada kapiyor acken almuyo bizimki meme

Yani canim benim 37+3de kilo 3120gr di 3 gun sonra 2890gr dogurdum eksi kiloyuda hesapla usg ile ayni olmuyor bazen kilolar

Canım bak hepimiz aynı şeyi söylüyoruz, üzülme lütfen, sağlıklı olsun zaten kilo sağlık değil, İnan bebekler çok güçlü hemen toparlıyorlar.

hayırlı olsun canim tebrik ederim.
Allah sağlıkla anali babali büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…