Limon zencefil çayı ve balIyi aksamlar.kizlar oksuruk icin.onerebileceginiz birsey var mi doguma kadar gecirmem lazim oksurugumu durdum durdum doguma 1 hafta kala.hasta oldum
Cevizin ortasindaki kabuk 1 gece filan suda bekletilip o su iciliyordu oksuruk ve balgam sokmek icin sanirim bi arastir canim istersen denemedim ben paylasim gormustum...Iyi aksamlar.kizlar oksuruk icin.onerebileceginiz birsey var mi doguma kadar gecirmem lazim oksurugumu durdum durdum doguma 1 hafta kala.hasta oldum
Şuan balkondaBenimki de ona benzer bişey yapmıştıbebeğin kıyafetleri gece balkonda kalmazmış diye hep sabah asıp akşam olmadan toplardı. Ne alaka hiç bilmiyorum.
Gözün aydın P Pelinimben mucizene kavuştun sen de. Sağlıkla sihhatle büyütmek nasib olsun inşallah. Geçmiş olsunGeldim kızlar doğuma girene kadar hiç korku yoktu belden iğne mi yaptılar .Gobegimde su hissettim doktora sordum temizliyorum ben sana haber vericem dedi sonra karnım da cekistirilmeli bisey yaptı sem rahat ol ben şuan deniyorum dedi bi baktım 3 dk için de o aylardır yüzünü göstermeyen oğlum
Bir güzel anlatamam kız güzelliği pamuk gibi 3 kilo doğdu. Emme refleksi yok yalancı memeyle çene kaslarını gelistiryoruz şuan mamayla vesleniyor benden damla ne su ne süt geldi.
Uyuşukluk geçtikten sonra ki halimi anlatmayacağım doğumu sezeryan olan arkadaşlarım korkmasın. Benden izi asla silinmeyecek diyim sadece
Şuan bitki çayımı içiyorum
Su izin isini hala cozmus degilim ben 32.haftada izne ayrildim simdi bebek dogduktan sonra kac hafta evdeyimKizlar bnm de sezeryn olck buyuk ihtimal. Ya 38+1 ya da 39+1 diycm tarih olarak. 38de kilosu 3un uzerindeyse beklemesm mi acaba karr veremedm ya doktorum 39 dio ama bi sikinti yoksa bi an once kavusmak varken nie bekleyim diorm
Hemde izinden de bi hafta daha gitmesin
Canim yarin senide bekleyecez burda bebisinle saglikli bi sekilde kavusman dilegiyleCanım sagolasin hepimiz için insallaah
E yarın kontrol var nasıl çıkmayalımŞaman geleneğine göre yenidoğan bebegin 40 gün ruhu oluşmazmış yeni ölmüş birininde 40 gün gecmeden ruhu bedenden çıkmazmış.o yüzden sanirim 40 ı cikmadan anne bebek evden çıkmaz vs.deniliyor
Çıktık kuzum iyiyim şükür napiyim sermedi bende tele serdimOh ne güzel anlattın pozitif bakan pozitif bi doğum gerçekleştiriyor hanımlar, o yüzden keyifler yerinde gireceğiz doğuma.
Aa ilk kez duydum ama varmış bak bi arkadaş daha yazmış, ee kokar anacım o makinede en içine de mi asamıyoruz hadi akşam sokakta durmasın tamam.
bu arada eve çıktınız sanırım, gözünüz Aydınçamaşır astığına göre sende iyisin
Ama serdim daha sermiyim o zaman annem de ben dinlemeyince müdahale etmediCanım anneme sordum annen gibi dedi.serme canım sabah erkenden ser ikindi akşam olmadan kurur topla
Canim uzulme hic daha bir haftan var alir daha baxi bunyeler ye ye kilo almaz bazilarida yeme bebek bi sekilde 8kilo aliyo saglikli dogsunda sutun besler onu topik yaparsinGittim evet o da benzer şeyler söyledi ağladım hatta biraz dr bey de herşeyi çok güzel problem edecek bir şey yok dedi 2600 gr dedi bebeğime bu civarlarda doğar dedi çok taktım artık kabullendim inşallah doğsun o zaman uğraşıp besliycem
Su izin isini hala cozmus degilim ben 32.haftada izne ayrildim simdi bebek dogduktan sonra kac hafta evdeyim
Canim kilosu iyiyse 38.hafyada alinabilyo benim 3.sezeryan olcagi icin 38.haftada alinacaktam
Canim hast yürüyüş yaparken doğum yapan kadınla tanıştım kızı 2400 doğmuş bebeğin kalp atışı yükseldiği ici acil sezeryan a alınmış normal kontrole gelmiş. Maşallah emiyormuş ve sütüm de var sedi.inan takma bazı bebekler diri gerçekten takmaGittim evet o da benzer şeyler söyledi ağladım hatta biraz dr bey de herşeyi çok güzel problem edecek bir şey yok dedi 2600 gr dedi bebeğime bu civarlarda doğar dedi çok taktım artık kabullendim inşallah doğsun o zaman uğraşıp besliycem
Hayırla kucağına al canım sağlıkla inşallahEvet ,inşallah yani
Kızlar Allah kucağınıza almayi nasip etsin sağlıkla gelsinler bebisler
Çok teşekkür ederim canım sağolasınGözün aydın P Pelinimben mucizene kavuştun sen de. Sağlıkla sihhatle büyütmek nasib olsun inşallah. Geçmiş olsun
Amin Allah razı olsun tüm bebeklerimizin kaderi bahtı güzel olsun. Sıra size geliyor hayırlı doğumlar sizedeGözünüz aydın takip ediyordum sizi sıra bize geliyor yavaş yavaş hayırlısıyla, güzel haberlerinizi, tavsiyelerinizi de okudum çok sevindim maşallah miniğe Allah bebeğinize hayırlı çok güzel kaderler yazsın inşallah anneli babalı büyüsün Bekleyen herkes de su gibi, sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşsun inşallah
Canım benim sağlıkla doğur inşallah bizde seni iyiki tanıdik koskolay ağrısı sızısı yok gibi bir doğum yap inşallah dua edicez bizi de habersiz birakmaKizlar herbirinize tesekkur ederim burdaki herkes bebişini kucagina sagsalim alsin insallah burda cok guzel sohbetlerimiz oldu bazen burda zamanin nasil gectigini dahi anlamiyordum herbirinizden ayri ayri biseyler ogrendim buda bana tecrube oldu iyiki tanidim sizleri
Yok canim biberonu havada kapiyor acken almuyo bizimki memeMemeyi tuttuğunda çok açtır bende arada biberonla veriyorum 1 kere versem memeyi ağızlarında geveliyorlar..
Kizlar bnm de sezeryn olck buyuk ihtimal. Ya 38+1 ya da 39+1 diycm tarih olarak. 38de kilosu 3un uzerindeyse beklemesm mi acaba karr veremedm ya doktorum 39 dio ama bi sikinti yoksa bi an once kavusmak varken nie bekleyim diorm
Hemde izinden de bi hafta daha gitmesin
Canım bak hepimiz aynı şeyi söylüyoruz, üzülme lütfen, sağlıklı olsun zaten kilo sağlık değil, İnan bebekler çok güçlü hemen toparlıyorlar.Gittim evet o da benzer şeyler söyledi ağladım hatta biraz dr bey de herşeyi çok güzel problem edecek bir şey yok dedi 2600 gr dedi bebeğime bu civarlarda doğar dedi çok taktım artık kabullendim inşallah doğsun o zaman uğraşıp besliycem
Geldim kızlar doğuma girene kadar hiç korku yoktu belden iğne mi yaptılar .Gobegimde su hissettim doktora sordum temizliyorum ben sana haber vericem dedi sonra karnım da cekistirilmeli bisey yaptı sem rahat ol ben şuan deniyorum dedi bi baktım 3 dk için de o aylardır yüzünü göstermeyen oğlum
Bir güzel anlatamam kız güzelliği pamuk gibi 3 kilo doğdu. Emme refleksi yok yalancı memeyle çene kaslarını gelistiryoruz şuan mamayla vesleniyor benden damla ne su ne süt geldi.
Uyuşukluk geçtikten sonra ki halimi anlatmayacağım doğumu sezeryan olan arkadaşlarım korkmasın. Benden izi asla silinmeyecek diyim sadece
Şuan bitki çayımı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?