Herkese iyi akşamlar :) 35+6 haftamdayım şu iki gündür avuç içim ve ayak altımda aşırı derecede kaşınma var genelde akşamları oluyo. Böyle bişe yaşayan oldu mu. Geçmesi için ne yapabilirim kolonya vs denedim ama işe yaramadı.
Herkese iyi akşamlar :) 35+6 haftamdayım şu iki gündür avuç içim ve ayak altımda aşırı derecede kaşınma var genelde akşamları oluyo. Böyle bişe yaşayan oldu mu. Geçmesi için ne yapabilirim kolonya vs denedim ama işe yaramadı.
Bence hiç bir şey deme, kaçıncı haftasın şimdi? 39a kadar her türlü bekle, 39 da karar verirsiniz olmazsa.
Eşin ne zaman gelecek? Hafta sonu için gitmemiş miydi yaa? Herşeyimiz var anne ellerine sağlık de çıkmayın oturun boşver, alacak zaten seni beklemeden alırdı.
İyi akşamlar kızlar, kv bizde yorgunluktan oluyorum 3 gündür sürekli bebek için biseyler almaya diye çıkıp almadan geliyoruz. Yorulduğum yetmiyormuş gibi sinirlenip geliyorum. Yorgunluktan bebekte hareket etmiyor. Düzensiz beslenmeye başladım çok canim sıkıldı. Siz nasılsınız
Canım begendiğini al geç onunda beğenmesini beklemeseydin. Bişey almıyorsa ben halsizim yürüyemiyorum de çıkma kendine dikkat et kv bile olsa boşver başkasının keyfini.
Ülke gündemi taa buralardan beni bile geriyor. Hep kavga gurultu, bağırıp çağırma, vurma öldürme. Benim de içime darlık geliyor bunlari duyunca. Kilometrelerce uzağa da kaçsan yine seni buluyor haberler
Ülke gündemi taa buralardan beni bile geriyor. Hep kavga gurultu, bağırıp çağırma, vurma öldürme. Benim de içime darlık geliyor bunlari duyunca. Kilometrelerce uzağa da kaçsan yine seni buluyor haberler
Evet çok kötü artık ülkenin hali insanların hiç bişeye sabrı kalmamış gibi. Çocuklarımız içinde çok üzülüyorum dua ediyorum inş böle kötü insanlara denk gelmesin kimsenin evladı