2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkese iyi akşamlar :) 35+6 haftamdayım şu iki gündür avuç içim ve ayak altımda aşırı derecede kaşınma var genelde akşamları oluyo. Böyle bişe yaşayan oldu mu. Geçmesi için ne yapabilirim kolonya vs denedim ama işe yaramadı.

Benim tek 1 gün ayak tabanlarimda olmuştu yatinca dehset kaşinmisti.soguga yakin suya soktum legene rahatlatti

Kaşinti olmasada ara ara ayaklarimi suya sokuyorum 60la hamile kaldim 82 kiloyum 2dk ayakta kalsam ayak tabanlarim zonkluyor.su rahatlatiyor

36 37 deyım sanırım

Canım begendiğini al geç onunda beğenmesini beklemeseydin. Bişey almıyorsa ben halsizim yürüyemiyorum de çıkma kendine dikkat et kv bile olsa boşver başkasının keyfini.

Bende aynıyım canım sürekli gördükçe ağlıyorum ama gün geçmiyorki iyi haber olsun hep kötü gündem insanlar ne kadar vahşi
Ülke gündemi taa buralardan beni bile geriyor. Hep kavga gurultu, bağırıp çağırma, vurma öldürme. Benim de içime darlık geliyor bunlari duyunca. Kilometrelerce uzağa da kaçsan yine seni buluyor haberler

Ülke gündemi taa buralardan beni bile geriyor. Hep kavga gurultu, bağırıp çağırma, vurma öldürme. Benim de içime darlık geliyor bunlari duyunca. Kilometrelerce uzağa da kaçsan yine seni buluyor haberler
Evet çok kötü artık ülkenin hali insanların hiç bişeye sabrı kalmamış gibi. Çocuklarımız içinde çok üzülüyorum dua ediyorum inş böle kötü insanlara denk gelmesin kimsenin evladı

Kızlar iyi akşamlar doğum yapacak olanlara Allah hayırlı sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin.

Bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda sağlıkla evlatlarını kucagına almayı nasip etsin inşaallah

Bende sizin forumu okudukça hepinize ayrı dua ediyorum ve doğum için heyecanlanıyorum.

Covid olanlara Allah sağlık nasip etsin ve bir daha yaşatmasın.

Amiiinn canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…