2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yaaa hıçkırdığını nasıl anlıyorsun
Nasıl biz hıckırdıgımızda belirli saniyelerde ritmik sarsılıyorsak onlar da öyle yapıyor canımDikkat et yakalarsın büyük ihtimal
Hayırlı dogumların olsun canımBıze de haber ver merak ederiz.Saglıkla huzurla kavusun
Kesin değil ama kız canım çok sevindim
HımmmAkrep bir bayan olacak o da desene

şu an ilaç bağlı o yüzden çok iyiyim. ağrım sızım hareket ederken oluyor. henüz kalkmadım ayağa doktorum gelemedi 2de gelecekti. birazdan gelir.
Canim gunaydin sen sanirim 38+ larda dogum yaptin wendy 39 yazmista kafam karisti cunku benim bugun tam 39+0 oluyor ben senden ondeydim doguma girecegim zaman dusundugum şeye bak

Günaydın kızlar öncelikle bebeğine kavuşanların gözü aydın, kavuşacaklara da kolaylıklar diliyorum beni düşündüren bir şey var benim göğüslerim çok küçük, kahverengi yeri de büyük değil ve ucu düz içe doğru. soğukta falan dışarı çıkıyor ama öyle kocaman bi meme ucum yok... acaba emzirebilecek miyim aynı durumda olan var mı bu meme ucu nasıl dışarı çıkacak

Canim devlet memuru musun ? Öyleyse doğumdan sonra 8 hafta iznin var. Bu 40. Haftanın bittigi günden itibaren hesaplanıyor. Mesela sen bu sürecin bitmesine 10 gün kala doğum yapıyorsun ya o zama senin iznin 8 hafta + 10 gün oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…