Yardım ederler illa ki sana, sen YouTube’dan falan bak ama illa ki nette de vardır. Hatta ekim annelerine de yaz istersen, belki bilen vardır.Evet ben de öyle bir şey duymuştum Hastanede hemşireler falan mı yapıyor acaba ben kendim mi alıp yapcam
Hadi bakalım hakkında hayırlısı arkadaşım kaç zamandır ağrı çekiyordun Allah yardımcın olsunYatisim yapildi kizlar. Dua edin igne yapilcakms ciger gelisimi icin. Eger baskiyi azaltamazsak ogleden sonra sezeryana alcaklarmis
Merakla bekliyoruz ama hala yok giden gelmiyor acep ne istirGünaydın, doğuma giden annişlerden haber var mı acaba?
Canim benim hakkinizda hayirlisi olsun guzel haberlerini bekliyoruzYatisim yapildi kizlar. Dua edin igne yapilcakms ciger gelisimi icin. Eger baskiyi azaltamazsak ogleden sonra sezeryana alcaklarmis
Hiç sorma sabahtan beri ağlıyorum küçük oğlum evde ona sarıldım ağladım gene mi duygulandın anne diyor inşallah lohusalikta çok sürmez bu hal benim lohusalikta da biraz ağlama surekli huzunlenme halleri oluyorKızlar yaaa sizin de modunuzu düşürmek istemiyorum ama benim inanılmaz ağlayasım geliyor, şu an sebepsiz bi moralim bozuk ve yalnız hissediyorum kendimineden böyle oldum hormonlar mı yaa.
hormonlardandır benim de gecen ay oyleydi hala ara ara ağlıyom.Kızlar yaaa sizin de modunuzu düşürmek istemiyorum ama benim inanılmaz ağlayasım geliyor, şu an sebepsiz bi moralim bozuk ve yalnız hissediyorum kendimineden böyle oldum hormonlar mı yaa.
+1 diyorum... Bende öyle ve doğuma girerken de ağlarım ben kesin.. Benim modum hep hüzün ağlak ben de neden böyle oldum acabKızlar yaaa sizin de modunuzu düşürmek istemiyorum ama benim inanılmaz ağlayasım geliyor, şu an sebepsiz bi moralim bozuk ve yalnız hissediyorum kendimineden böyle oldum hormonlar mı yaa.
Lohusalıktan çok korkuyorum...Hiç sorma sabahtan beri ağlıyorum küçük oğlum evde ona sarıldım ağladım gene mi duygulandın anne diyor inşallah lohusalikta çok sürmez bu hal benim lohusalikta da biraz ağlama surekli huzunlenme halleri oluyor
BendeLohusalıktan çok korkuyorum...
Kızımda kötü geçti bunda daha ii olurm inşaallah
Off lohusayken iyiydim sanırım ay bilmiyorum yaa nolur iyi olalım bu haller hiç iyi değilmiş. Küçük kızımda bişi var sandı yazık peçete getirmiş sebepsiz yere saçmalıyorum.Hiç sorma sabahtan beri ağlıyorum küçük oğlum evde ona sarıldım ağladım gene mi duygulandın anne diyor inşallah lohusalikta çok sürmez bu hal benim lohusalikta da biraz ağlama surekli huzunlenme halleri oluyor
hormonlardandır benim de gecen ay oyleydi hala ara ara ağlıyom.
Bende bunda girerken çıkarken ağlayacağım kesin+1 diyorum... Bende öyle ve doğuma girerken de ağlarım ben kesin.. Benim modum hep hüzün ağlak ben de neden böyle oldum acab
İnşallah canım burda destek veririz birbirmize.Lohusalıktan çok korkuyorum...
Kızımda kötü geçti bunda daha ii olurm inşaallah
Ah ah.. Bende agresif ağlak paranoyak oluyorm..Bende
Ama kendi kendime zehir etmemek için şimdiden telkin veriyorum onlar gerçek duyguların olmayacak hormonlarının beyninin bir oyunu kendini dinleme bebeğine çocuklarınla o geri gelmeyecek gunlerin tadını çıkar biseyi dert etme diye
Ama kaygı had safhada
Herşeyin kaygısı
Doğumun da yeni düzenin de çocukların alışma sureci benim 3 e bölünmek zorunda olmam yetersizlik hisleri
Babaannelerinin bana yardımcı olmak için çocukları alıp gitmesi fikri bile hakaret gibi
Herşey mi dert olur insana
Yeni bir bebek onu sevmek onla ilgilenmekten başka
b
Bi o moral veriyor bunca kaygı arasinda
Sanırım hormonlardan günümüz belli olduğundan beri bende de aynı durum var. Evdeki kızımın da etkisi var sanırım. Hayırlısı ile sağlıkla sıkıntısız minnoslari alıp gelseydik eveKızlar yaaa sizin de modunuzu düşürmek istemiyorum ama benim inanılmaz ağlayasım geliyor, şu an sebepsiz bi moralim bozuk ve yalnız hissediyorum kendimineden böyle oldum hormonlar mı yaa.
Hepimiz ayniymisiz4 gundur uyumuyorum yarin gidip bu cocgu dogurtun diycm sanırım
Doğumdan sonra alacaksın... Doğum raporu ile brlikteKizlar biz çalışabilir raporu yeniden alacak mıyız
Simdi calisamaz raporunda benim 7kasim dogum izni yazıyor
Yeniden şimdi calisamaz mi alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?