2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet ben de öyle bir şey duymuştum Hastanede hemşireler falan mı yapıyor acaba ben kendim mi alıp yapcam
Yardım ederler illa ki sana, sen YouTube’dan falan bak ama illa ki nette de vardır. Hatta ekim annelerine de yaz istersen, belki bilen vardır.

Kızlar yaaa sizin de modunuzu düşürmek istemiyorum ama benim inanılmaz ağlayasım geliyor, şu an sebepsiz bi moralim bozuk ve yalnız hissediyorum kendimi neden böyle oldum hormonlar mı yaa.
Hiç sorma sabahtan beri ağlıyorum küçük oğlum evde ona sarıldım ağladım gene mi duygulandın anne diyor inşallah lohusalikta çok sürmez bu hal benim lohusalikta da biraz ağlama surekli huzunlenme halleri oluyor

Kızlar yaaa sizin de modunuzu düşürmek istemiyorum ama benim inanılmaz ağlayasım geliyor, şu an sebepsiz bi moralim bozuk ve yalnız hissediyorum kendimi neden böyle oldum hormonlar mı yaa.
+1 diyorum... Bende öyle ve doğuma girerken de ağlarım ben kesin.. Benim modum hep hüzün ağlak ben de neden böyle oldum acab

Lohusalıktan çok korkuyorum...
Kızımda kötü geçti bunda daha ii olurm inşaallah

Bende
Ama kendi kendime zehir etmemek için şimdiden telkin veriyorum onlar gerçek duyguların olmayacak hormonlarının beyninin bir oyunu kendini dinleme bebeğine çocuklarınla o geri gelmeyecek gunlerin tadını çıkar biseyi dert etme diye
Ama kaygı had safhada
Herşeyin kaygısı
Doğumun da yeni düzenin de çocukların alışma sureci benim 3 e bölünmek zorunda olmam yetersizlik hisleri
Babaannelerinin bana yardımcı olmak için çocukları alıp gitmesi fikri bile hakaret gibi
Herşey mi dert olur insana
Yeni bir bebek onu sevmek onla ilgilenmekten başka
b
Bi o moral veriyor bunca kaygı arasinda

Off lohusayken iyiydim sanırım ay bilmiyorum yaa nolur iyi olalım bu haller hiç iyi değilmiş. Küçük kızımda bişi var sandı yazık peçete getirmiş sebepsiz yere saçmalıyorum.
hormonlardandır benim de gecen ay oyleydi hala ara ara ağlıyom.

+1 diyorum... Bende öyle ve doğuma girerken de ağlarım ben kesin.. Benim modum hep hüzün ağlak ben de neden böyle oldum acab
Bende bunda girerken çıkarken ağlayacağım kesin
İnşallah canım burda destek veririz birbirmize.

Ah ah.. Bende agresif ağlak paranoyak oluyorm..
Aklıma kötü seyler geliyor.
Tahammülüm azalıyor.
Her sey gözüme batıyor.
Yetememe duygusu zaten mahvediyor.
Süte çok takıyorum. Emzirmeye yani....
Kzııma bakıp bakıp ağlardım.
Basında nöbet tutar baska odaya bile geçmez kahvaltımı bile onun yanında yapardım ekmek arası bir sey ile geçiştirirdm.
Aynı kafa yapısında olmak istemiyorum.
Bu hislerin hepsini reddediyorum.
İnşallah da yasamam.
Daha makul mantıklı duygusal sevinçli heyecanlı ve mutlu olmak istiyorum.
İşin en ilginç tarafı ben nasıl yeniden başlayıp büyütecem bu bebeği modundaym.
Sanırım rahat a alısmısım.

Sanırım hormonlardan günümüz belli olduğundan beri bende de aynı durum var. Evdeki kızımın da etkisi var sanırım. Hayırlısı ile sağlıkla sıkıntısız minnoslari alıp gelseydik eve

4 gundur uyumuyorum yarin gidip bu cocgu dogurtun diycm sanırım
Hepimiz ayniymisiz yeni uyansamda kemiklerim belim agriyor hic enerjim yok gibi ayaklarim berbat gorunuyor cok sisti ve daha 1 ay var bu sekilde gececek 39. Hafta alinacakmis... zamaninda saglikla dogsun insallh solunum emme icin onemli cunku ama ben ne yapcam gunune kadar bilmiyorum

Kizlar biz çalışabilir raporu yeniden alacak mıyız
Simdi calisamaz raporunda benim 7kasim dogum izni yazıyor
Yeniden şimdi calisamaz mi alicam

Kizlar biz çalışabilir raporu yeniden alacak mıyız
Simdi calisamaz raporunda benim 7kasim dogum izni yazıyor
Yeniden şimdi calisamaz mi alicam
Doğumdan sonra alacaksın... Doğum raporu ile brlikte

Ayy benimde psikolojim altüst esime sarmıs durumdayım adama sürekli ise giderken öpmedin yok tlf kim msj attı niye aramadın bilmem ne hergüne bir bahanem var yani sataşmak için kafamda kuruyorum oturup ağlıyorum sonrada dua ediyorum bian evvel bu gunler sonrasinda da lohusalik bitsin ve psikolojim hayatim düzelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…