2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Dasmeer ben de senin gibi kararsizdim ama vucudum 9 aydir kendini normal doğuma hazirladi, bağlarım bir bir gevsedi kemiklerimin yerleri değisti. Simdi onun bu çabasına saygı göstermek istiyorum ve niyeyse artik cok korkmuyorum doğumdan. Bu cumartesi kontrolum var ins bi engel cikmaz normale ve o çektiğim bel kasik ağrilarina bir de sezaryen ağrisi eklenmez.

Inatcikisilik hakkinzda hayırlısı sancı mi varmış meğer. Böbrek demişlerdi sanki.

Bende dün doktordayım 2 kilo bebeğim boyu uzamasına rağmen kilosu bu hafta az artmş, ister istemez takılıyo insan bende çok üzülüyorum bu duruma

Ben genelde asla korkmazdım normal doğumdan bu ikinci çocuğum ama burda o kadar çok tedirgin olan annelerimiz var ki beni bile etkilediler. Önce sezeryan mı vardı doğanın akışına bırakın bir sorun olmadıkça. İnanın bir bakacaksınız doğurdunuz bitti herşey bizler anneyiz güçlü olalım günaydın hepinize

Günaydın kızlar öncelikle bebeğine kavuşanların gözü aydın, kavuşacaklara da kolaylıklar diliyorum beni düşündüren bir şey var benim göğüslerim çok küçük, kahverengi yeri de büyük değil ve ucu düz içe doğru. soğukta falan dışarı çıkıyor ama öyle kocaman bi meme ucum yok... acaba emzirebilecek miyim aynı durumda olan var mı bu meme ucu nasıl dışarı çıkacak

Benım vücudun neye hazır bılmıuom valla
Doktor normalse normalden yanayız dedi
Suan sezeryanlık durum yok dedi

Enjektörle çıkarıyorlardı ucunu sanırım, bi araştır istersen.

Benım vücudun neye hazır bılmıuom valla
Doktor normalse normalden yanayız dedi
Suan sezeryanlık durum yok dedi
Bana da öyle dedi. Kalçanın belinın bacaklarının ağrıdığını hissetmissindir benim 9 aydir ilk günden beri ağriyor belim kalcam bağlarim gevsiyormus ins iyice gevsemislerdir de kolaycik doğururum. Cumartesi catim uygundu bakicakmis pek şüphem yok gibi cunku kemiklerim ovallesti hissediyorum kalcam on arka duzelminde genisledi kendimi uygun hissediyorum tabi hayırlısı.

Pompa gibi bir seyle çıkarıyorlar İnternet'e var bak meme ucu çıkarıcı yaz. Cok fazla oyle kadin var senin yine soğukta çıkıyorsa kesin çıkar merak etme.

Günaydın kizlar . Kaç sayfadır okuyorum kilo konusuna bir çok anne takılmış durumda. Boş yere üzülüyorsun uz. Benim bebek 31 de bir hafta önde gidiyordu 33 de 3 güne düştü 34 de 3 gün geri çıktı. Hiç takilmiyorum sağlıklı olsun yeter . 3 kilo olmayacak bile 35 de 2600 du galiba çok az kilo alarak ilerliyor . Ki bende ekstra dikkat ediyorum yediklerime artık . 3 kilo olmasada olur . Sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım yeter

Enjektörle çıkarıyorlardı ucunu sanırım, bi araştır istersen.

Pompa gibi bir seyle çıkarıyorlar İnternet'e var bak meme ucu çıkarıcı yaz. Cok fazla oyle kadin var senin yine soğukta çıkıyorsa kesin çıkar merak etme.
Evet ben de öyle bir şey duymuştum Hastanede hemşireler falan mı yapıyor acaba ben kendim mi alıp yapcam

Annelik boyle bir sey demek ki 1 hafta onde de olsa takiyoz kafaya geride de olsa takiyoz. Yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik artık. Ins her birimiz sağlikla aliriz da ne 2500 altında olsun ne 4000 in ustunde olsun yeterli sağlikli aralıkta olsun. Emer buyurler.

Evet kuzum hassaslasiyoruz ama strese girmek daha kötü . Bide benim yegenlerim hep 3 altı oldu maşallah şimdi hepsi gayet kilosu sağlığı yerinde bide bunu bilmenin rahatlığı var galiba bende üzülen anneleri görünce bende üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…