2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hımmm. Drların dogum oncesi kan yukseltme çabaları oldugunu bu hamilelikte ogrendım. Hatta kan takviyesi bile aldım. Bunun için oldugunu biliyordum. Ama bu kadar dusurecegını tahmin etmemiştim ona sasırdım. İlk dogumumda bu konulara değinilmemişti bileDemekki bu kadar olabiliyormus.
11.1di.doğum kanamalı oldu demekki

Malesef daha parmak ucuyla bile dokunamadım pandemiden dolayı yasak

Alttan muaynede oldum geçen de açıklık varmı diye baktılar biraz doktoru zorladım ama oldu sonucta

Maşallah tontişe. Sezeryanmı olcak normalimi bekliyorsunuz
Kendine güven ben yaparım de ama senin için travmatik olacaksa hiç bulaşma derim sacını bekle sancı günü ameliyat ol. Çünkü takip ettiğim bi ebe var diyor ki eğer doğum bebek ve anne için travmatik olacaksa şeklinin hiç bir önemi yok. Önemli olan bebeği mutlulukla karşılamak

Bana bi fenalık gelmeye başladı nedense beklemekten Geçen siz yazıyordunuz, şimdi sıra bana geldi galiba. Ayy daralıyorum vallahi İmdat
Ben de bi gelmiyo mu diyorum bi dursun diyorum normal beklemek de böyle inişli çıkışlı işte.

ben de kontole gittim bugun. Nst çok iyi dedi ultrasonla bakmadı. Refakatçim yok yalnız gelcem dedim :) doktor da kızını eşini al gel bişey olmaz dedi ama eşim kızımı hayatta hastaneye sokmaz. Muhtemelen babannesiyle kalıcak biz gidince çünkü eşim beni yalnız göndermeyi kabul etmedi.
Pazartesi açıklık var mı diye tekrar muayeneye gidicem ondan önce de gelebilir artık beklemedeyiz.

Ahh senin bir de aşağıda 40 yazıyor artık. Hakkınızdan hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah
Hastaneye sokmamak iyi olur büyükleri ya ben doğumdan sonra bile gelsin istemiyorum o ortama.

Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim . 34. Haftada rahim ağzı uzunluğunuzu hatırlıyor musunuz .benim 30 mm. Erken doğum olmaz değil mi

Kızlar bacakları agrıyan var mı yaa. Zonkluyor resmen. Halsizlik var diye doktorumu aradım. Covit testi yapalım dedi. Pozitif cıkarsa bebegi anneden ayırırız dedi. Moralim sıfır başladım aglamaya. İki günüm kaldı doguma. dokuz ay durdum son iki gün moralim cok bozuldu. Kendime gelemedim.

Ya covid olunca ayırmıyolar diye biliyorum umarım değilsindir de inşallah. Kuzenim covid pozitif doğum yaptı temmuz sonu yurtdışında karantina süresi filan beklemediler maskesiyle baktı bebeğine

Bebeğinin karın çevresi geride giden anneler benim doktorum deveci armudu yememi önerdi günde 1 adet yiyorum umarım faydası olur hepimize
Benim günümde aynı senle banada kol ve bacakdaki femur kemiği kısa 3 hafta geriden geliyor dendi sürekli perinatoloji bölümüne gidiyorum hiç bisi onermediler bana ilk defa duydum ayrıca o meyvenin fayda edeceği bi dene inşallah fayda eder canım hepimize Allah yardım etsin

Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim . 34. Haftada rahim ağzı uzunluğunuzu hatırlıyor musunuz .benim 30 mm. Erken doğum olmaz değil mi
37.haftada bir haftada 40dan 34e düşmüştü doktor erken gelebilir dedi ama bir sıkıntı olmadı.

Canım naptın sancıların kaç cıktı nasılsın. Normalmi bekliyordun
Evet normal bekliyordum canım ama daha 24 günüm vardı. Sancı 150 bandında dedi doktor 130-150 arası bakalım nasıl sonuçlanacak

Kızlar maşallah pıtır pıtır doğum yapanlar . siz doğum yaptıkça ben heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…