- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Çok güzel rüya yaaaGünaydın kızlar
Yine rüyamda doğurdum bebişimide gördüm net bir sekilde sarı uzun saçlı bembeyaz birseydi eski pazen battaniyeye kundak yapmislar anneme isimli hastane çıkısını giydir bu ne hal diye diye perisan oldum4100gr dogmus annem olacak mi hastane cikisi diyo bide dogdugu degilde bak sipa diyorum 30 ekim de dogdu beklemedi kasimi diyerek uyandim ee simdi bide yarin dogurur muyum
Gününde bitti dr ne diyor canımBenim sancı yorulduğum zaman filan oluyo. Suni sancıya kalsın istemiyorum o yüzden baştan aşağı 2. Kez temizledim evi. gece regl ağrısı gibi oluyo hafif kasılmalar oluyo ama ağrısız diyebilirim daha çok rahatsızlık veriyor.
Ters mi duruyoKızlar benim bebis daha yerlesmemis benle aynı durumda olan var mı ya çok merak ettim
Canım gözünüz Aydın, benim ilk doğumum olacak ve açıkçası korkmamak adına çok araştırmadım nasıl bir doğum olması konusunda bebeğim nasıl gelmek isterse öyle olsun dedim. Sen de hastane tecrübeleri anlatırsan kısaca doğum ve sonrası bize çok faydası olurKızlar merhaba BIZ dün gece eve geldik.EMZIRDIM.Bende dinleniyorum.sorunuz varsa cevap verrim
Benim ki de henüz donmedi doktor 38 e kadar döner diyor ama arkadaslardan kedi durusu filan yapan vardı sanki döndürmek içinKızlar benim bebis daha yerlesmemis benle aynı durumda olan var mı ya çok merak ettim
Canım çok normal süt gelebilir göğsünden, hem gelsin ki mamaya ihtiyaç duymadan bol bol emzir, daha erken sütü gelenler bile oluyo..Kızlar günaydın, bende kaç gündür o kadar yoruldum ki. Dün gece de hiç rahat edemedim, uyuyamadım duş aldım anca öyle sabaha karşı dalmışım. Bu arada dün ilk defa fark ettim göğsümden su gelmiş sanırım sütyenim ıslaktı meme ucunun değdiği yer. Korkmalı miyim bilemedim. Cumartesi doktora kontrole gidince bi soracağım ama sizde de böyle bisey yaşayan var mi ?
Dün nst için gittim. Doktor gayet güzel nst dedi ultrasonla filan tekrar bakmadı geçen hafta bakılmıştı. Suyu yerinde sıkıntıda değil istersen çatı muayenesi yapalım açıklık varsa biz başlatalım doğumu dedi. Ben istemedim zamanında gelsin dedim. Babam da kötüye gidiyo hastaneye yattı dün oksijen almaya başladı. Açıkçası kendi zamanında gelsin istiyorum çok enerjim yok suni sancı istemiyorumGününde bitti dr ne diyor canım
Canım ben de senin gibi düşünüyorum hipp organik combiotic mama aldım blberonu içinde mama hazırlamak için götürücem ağzına şırıngayla vericem. Biberona alışan bebek meme almakta zorlanıyo çünküKızlar günaydın diğer sayfalarda görünce aklıma geldi ben de pek mama yanlısı değildim ama sonradan allah korusun sarılık olup hastanede yatmak gerekeceğine takviyede bulunalım diye düşündüm. Siz hangi marka biberon ve mama aldınız? Philips aventlere baktım çok aşırı pahalı ya öyle de elimizin dar olduğu zamanlarda çıktı ki karşıma inşallah gerçekten bereketinle geliyorsundur oğlum
bende mama götürdüm ve gece takviye olarak verdim. çünkü zaten yeni gelmekte olan bir süt geceye birşey kalmadı hastanede.sabah yenidoğan hemşiresi geldi hiç söylemedim mama falan verdim diye. dün gece artık vermemeye başladık emzirme ile devam ediyoruz. yetmezse yine veririm mamasını yeterki aç kalmasın sarılık riski ortadan kalksınNe güzel anlatmışsın.. İlk oğlumu ben de acemilikten ve emzircem diye tutturmaktan sarılık etmiştimYavrummmm.. Sütüm de inmemişti ki daha. Emzirme danışmanı “sadece emzir, mama verme” dediği için, 2 kere mi ne mama vermiştik sadece :/
Şimdiki bebeğimde akıllandım ama, yanıma mamayı biberonu aldım, pazartesi doğumum var, çocuğumu hem emzireceğim hem de çocuğuma mama vereceğim bu sefer, önceki hatayı yapmayacağım.
mama hipp combiotic. kızımı doğurduğumda ilk 1 ay emmediğinden oğlanda aymı şey olmasın diye medela kaşık biberon ve medelanın normal biberonunu 2.el uygulamasından satın aldım. kullanılmamış ürünlerdi. yalnız benim oğlan memeye direk yapıştı yadırgamadı. o sebeple sadece 3 kere mama verdik onda da evde kızımdan kalan avent biberonu kullandık. aslında biberon kullanmayacağım dedim ama kendi ameliyat ağrımdan ilgilenemedim annem de biberon verdi. ama sıkıntı yok emiyor çok şükür. şu an mama vermiyoruz.Kızlar günaydın diğer sayfalarda görünce aklıma geldi ben de pek mama yanlısı değildim ama sonradan allah korusun sarılık olup hastanede yatmak gerekeceğine takviyede bulunalım diye düşündüm. Siz hangi marka biberon ve mama aldınız? Philips aventlere baktım çok aşırı pahalı ya öyle de elimizin dar olduğu zamanlarda çıktı ki karşıma inşallah gerçekten bereketinle geliyorsundur oğlum
O hatayi bende yaptim ve sonucta oglum cekti cnm bana da sakon mama verme diye tutturdular bende vermemistim simdikinde asla oyle birseh yapmam hem emzirip hem mama veririm cjnku o zaman 2 gin yattik ve coocugumun igne girmeyen yeri kalmamkstiNe güzel anlatmışsın.. İlk oğlumu ben de acemilikten ve emzircem diye tutturmaktan sarılık etmiştimYavrummmm.. Sütüm de inmemişti ki daha. Emzirme danışmanı “sadece emzir, mama verme” dediği için, 2 kere mi ne mama vermiştik sadece :/
Şimdiki bebeğimde akıllandım ama, yanıma mamayı biberonu aldım, pazartesi doğumum var, çocuğumu hem emzireceğim hem de çocuğuma mama vereceğim bu sefer, önceki hatayı yapmayacağım.
Kuzum babana yatış mı verdilerDün nst için gittim. Doktor gayet güzel nst dedi ultrasonla filan tekrar bakmadı geçen hafta bakılmıştı. Suyu yerinde sıkıntıda değil istersen çatı muayenesi yapalım açıklık varsa biz başlatalım doğumu dedi. Ben istemedim zamanında gelsin dedim. Babam da kötüye gidiyo hastaneye yattı dün oksijen almaya başladı. Açıkçası kendi zamanında gelsin istiyorum çok enerjim yok suni sancı istemiyorum
Canım ben de senin gibi düşünüyorum hipp organik combiotic mama aldım blberonu içinde mama hazırlamak için götürücem ağzına şırıngayla vericem. Biberona alışan bebek meme almakta zorlanıyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?