- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Saol kuzumEvet hatırladım canım umarım sağlıkla gelir yavruşun
Evet evet salı günü 3300 gramdı bugün kilosunu sölemedi bende sormadımhayırlısı olsun canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah. bebeğin kilosu filan iyiydi senin sanki. inş sıkıntısız atlatırsın.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla analı babalı bğyüdün kuzumBenim bebişim de 3.300 doğdu 50 cm. 38+5 te doğdu. İsmi "Azra"
Canım benim çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin bir an evvel inşAllahKızlar babamı yoğun bakıma almışlar plazma bulduk ama yoğun bakımda verilecek. Haberi alınca regl ağrısı gibi bi ağrı girdi bebek strese girer mi gidip nst filan talep edeyimmi
Tamamen bünyeyle alakalı bi durum. Belki de normal doğumum kolay olacak bu ihtimale göre hareket etmek istiyorum. Belki şanssız kesimden olucam sezaryen acısını uzun süre dibine kadar yaşıycam. Normal zor olsa da 10-12 saat sancı çekeyim, 3-5 dikişim olsun daha makbul geliyor sezaryen sonrası 1 ay acı çekme ihtimalindenseOnu kim dediyse esas çok cani tatlıymış
Bnm dinlediğim ve şahit olduğum normal doğum durumlarını görseydin emin ol tam tersini düşünürdün
Bunlar tamamen doğum yapan kadının kendisiyle ilgili şeyler o felaket tablosu çizenler normali görse acaba ne yapardı
Ben sezaryen olduğum gün 5 6 saat sonra kalkıp bir daha hiç yatmayanlardanim ama kendi kendini nazlayip durumu ajite edersen 40 gün yatarsın
Aynı şekilde çok sayıda normal doğum yapan ve çok zorluklar yaşayanları da hop diye kalkanları da gördüm
Geçenlerde de yazmıştım bnm ablam bir normal ve bir sezaryen doğum yaptı sezaryen hic kalır demişti uyanır uyanmaz
Esas zorlukları anlatılmayan normal doğum çünkü zaten normal doğum orani oldukça düşük birde anlatılıp tümden göz korkutmamak için oldukca özendirici ve güzel anlatılıyor
Ilk doğumunsa bir problemin yoksa ve normal doğum fobisi yaşamıyorsan kesinlikle önce normal doğumu denemelisin belki pirt diye kolay doğuracaksın belki sana sezaryen iyi gelmeyecekTamamen bünyeyle alakalı bi durum. Belki de normal doğumum kolay olacak bu ihtimale göre hareket etmek istiyorum. Belki şanssız kesimden olucam sezaryen acısını uzun süre dibine kadar yaşıycam. Normal zor olsa da 10-12 saat sancı çekeyim, 3-5 dikişim olsun daha makbul geliyor sezaryen sonrası 1 ay acı çekme ihtimalindense
Kumar gibi bir şey ya bu doğum işiama suni denemiycem günüm dolar bi gelişme olmazsa o zaman seve seve sezaryen :)
Ben 60 tan 69 a çıktım hatta 70 e doğru gidiyordu gr gr doğuma 2 gün var 69.5 kg geliyorum düz 10 kg diyebiliriz ama vücudum hiç almadı bakalım dönüşte kac kg gitmis olacakBir de kilolu hamile kalanlar 80 be üstüü kaçar kilo aldınız toplam ?
Kesinlikle böyle düşünüyorum. Bir an önce gelsin diye sezaryen istemem biraz bebeğe karşı bencillik gibi. Kafa büyük olunca gaza geldim biraz :) Hayırlısı bakalım nasıl gelcek minik veletIlk doğumunsa bir problemin yoksa ve normal doğum fobisi yaşamıyorsan kesinlikle önce normal doğumu denemelisin belki pirt diye kolay doğuracaksın belki sana sezaryen iyi gelmeyecek
Belki normal olmayacak sezaryen olacak ama denemiş olup sezaryen olduğun için pişmanlık yaşamazsın
Rabbim yoluna koyacak güzel olacak kolay olacak bize Allah yardım edecek hiç kaygı etme içimizden enerji güç verecek rabbim bi bakıcaz evimizde 3 çocuğumuzla birlikteyizSelam kızlar, bugün tüm eksikleri (artık bi zahmet) halledip bebek ve benim çantamı kapattım, en son şarj aleti, diş fırçası ve makyaj malzemelerimi koyacağım, pusetimizi de arabaya koyduk mu tamam.
Yanıma kahvaltılıklar, hazır çorba, nescafe süt, sallama çay vs alacağım, kettle da alırım mama gerekirse sıcak su için uğraşmayayım, gelen kahvaltıyı yaparım yapamam yanımızda bulunsun, spiral sonrası kafein önemli baş ağrısı olmasın diye, kahve falan içerim zaten, onları da pazar akşam hazırlarım inşallah.
Bugün hiç enerjim yoktu, yarın çamaşırların hepsini yıkayım bari de önümüzdeki 1 hafta hiç bir şey yapamam büyük ihtimalle çünkü.
Ayy neler bekliyor acaba bizi, bi tarafta korku, bi tarafta heyecan, bi tarafta merak, duygu karmaşası içindeyim resmen yaa.
Doğuma gitmeden annemlere uğrayayım da bi göreyim kapıdan diyorum, ne olursa olsun onları görmeden girmek istemiyorum doğuma, ağlarım da kesinamaaan aklımda bir milyon yapabilir miyiz sorusuyla off her işte bi hayır vardır ne diyelim.
Canım kan degeri sonuçların benimkinden yüksek bana doktor çok az düşük dedi. Acaba hastenenin referans değerleri mi farklıO kadar yazmıstım. Gondermemıs sistem sinir oldum. Kızlar aranızda saglıkçı olan var mı tahlil yorumlayabılecek? Kanıma yine dusuk p.tesı gel 1 unıte kan verelim dedi
Oğlusumu gordikten sonra depremi falan unuttum ben. Nstde sancı cıkmqdı kalp atısı guzel duzenli. Tum olcumleri de normal cıktı sukurler olsun50 cm boyu var turlu turlu huyu var cok oynak bu cocuk Yine dogum pozisyonuna donmus Her gıttıgımde degısıyor.Suanda 3.400 gr kendisi. Dogmus olsa 100 gr sasar dedı. Tecrubelerıne dayanarak soyledı.Boyle giderse sen de yemeye devam edersen doguma kadar en az 3.800 olur dedi.Bende saglıklı olsun kilosu onemli degıl dedim Sanırım burdan konustuklarımızdan etkilendim aniden cıktı oyle agzımdan Sanki kadın ters bısey soylemıs gıbı
Yok yok gelmis mesaj,rahat olunO kadar yazmıstım. Gondermemıs sistem sinir oldum. Kızlar aranızda saglıkçı olan var mı tahlil yorumlayabılecek? Kanıma yine dusuk p.tesı gel 1 unıte kan verelim dedi
Oğlusumu gordikten sonra depremi falan unuttum ben. Nstde sancı cıkmqdı kalp atısı guzel duzenli. Tum olcumleri de normal cıktı sukurler olsun50 cm boyu var turlu turlu huyu var cok oynak bu cocuk Yine dogum pozisyonuna donmus Her gıttıgımde degısıyor.Suanda 3.400 gr kendisi. Dogmus olsa 100 gr sasar dedı. Tecrubelerıne dayanarak soyledı.Boyle giderse sen de yemeye devam edersen doguma kadar en az 3.800 olur dedi.Bende saglıklı olsun kilosu onemli degıl dedim Sanırım burdan konustuklarımızdan etkilendim aniden cıktı oyle agzımdan Sanki kadın ters bısey soylemıs gıbı
Ah canım arkadaşım nasıl geçti 9 aySorun bana bisey fayda etmemesi
Ayva adami ksuturur mu
Ne yesem çıkıyor
Ah cnm cok duygulandım yazinaAh canım arkadaşım nasıl geçti 9 ay
Sen resmen kandirildin3 ay 4 ay en olmadı 5 ayda bitecek derken 9 ay kustun zehir oldu hamileliğin bu gün yarın derken hamilelik bitti daha kusuyorsun seninki doğumla birlikte bitenlerden ne günler geçirdik ya ha bitti ha bitecek ne yapacağımızı şaşırdık bnm 6 ay sürdü senin 9 ay Allah mükafatını versin annelik bastan sona imtihan sabır işi
79 ile kalmıstım. 96 ile devam ediyorum canım.Bir de kilolu hamile kalanlar 80 be üstüü kaçar kilo aldınız toplam ?
Bilemiyorum ki. Dediğin gibi de olabilir. Yada ona gore yeterli degıldır. Tesekkur ederim yazdığın ıcın canımCanım kan degeri sonuçların benimkinden yüksek bana doktor çok az düşük dedi. Acaba hastenenin referans değerleri mi farklı
Evet evet öyle oluyor bnm de ikincim hiç bulantisiz geçti hafif iştahsızlık şeklinde ilkim berbattı 3.de zor oldu yani hiç biri birbirine uymuyor seninde Allah yüzüne baksın ilerdeki sonraki doğumlarda rahat edesin inşallah.Ah cnm cok duygulandım yazina
Aynen bana enfazla 6aydediler
Resmen 9ay kustum
Gecende nstde nerdeyse yarida birakicaktim
Orda bir kadinla tansitim diyorki ikincide hic kusmadim ilkinde 9aykustum diyor
Gazlama beni dedim
Bende sabah duşumu alır saç baş makyaj yapar giderim, maşa tutmuyor kısa saçım hemen düşüyor jöleyle bişiler yaparım artıkRabbim yoluna koyacak güzel olacak kolay olacak bize Allah yardım edecek hiç kaygı etme içimizden enerji güç verecek rabbim bi bakıcaz evimizde 3 çocuğumuzla birlikteyiz
Ben de hastaneye biseyler hazırlasam kek vs yapsam poşet çay küçük kettle kahve götürsem başka neler götürülebilir ne gerek olur ki önceki doğumlarda ailem ablam eşim vs hazır getirmişlerdi ama şimdi dışardan ziyaretçi almıyorlar da refakatçi ye yemek içmek getireni alırlar mı ki
Bende son gün dusumu alıp son vücut temizliğini yapıp saçımı masalayip gidicem
Yanina makyaj malzemesi nealdin
ptesi sezeryan oldu salı itibariyle takmaya başladım. owli kullanıyorum ben.Korse meselesiiiii...Burda bayanlar konuştu o zaman doğuma çok var diye hiç dikkatli bakmadım owli marka alanlar oldu galiba. Benim merak ettiğim normal doğum yaparsam ne zaman sezeryan yaparsam ne zaman takacağım aynı tip korse oluyor mu her iki doğum şekline de dikişler vs oluyor ya
Amin cnm inşallahEvet evet öyle oluyor bnm de ikincim hiç bulantisiz geçti hafif iştahsızlık şeklinde ilkim berbattı 3.de zor oldu yani hiç biri birbirine uymuyor seninde Allah yüzüne baksın ilerdeki sonraki doğumlarda rahat edesin inşallah.
Kızlar evet ben sormayı unutmuşum doğum yapan anneler doğuma giderken ve hemen geldikten sonra ki hafta kac kg alıp doğumla kac kg kaybettiler tartılınca yazarsanız sevinirim
Hadi hayırlısı olsun canım böyle bir durumda 3 günü 4 günü düşünmemeli dr yeterli diyorsa beklemekte ısrar etme çünkü 34 den beri oluyor sende bu bebegin kalp atışlarının hızlanıp yavaşlaması durumuSaol kuzum
Evet evet salı günü 3300 gramdı bugün kilosunu sölemedi bende sormadım
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla analı babalı bğyüdün kuzum
Canım benim çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin bir an evvel inşAllah
wendy sorma pzt gel salıyı planlayalım dedi. Nası yani salı doğum yapıcak gibimi gelim ona göre hazırlığımı yapım dedim evet salı ameliyat dedi kaldım böle.
SüperCnm ben 55 ile hamile kaldim 65 ile doguma girdim eve gelince 59 kiloydum 1 hafta sonra 56 ciktim
Insallah canim bendede cok az sanci cikti ama bisey olmaz ama suyun falan gelirse hemen hastaneye gel dedi spinalden hala tirsiyorum dr israr ettim beni genel yapin dedim boyle daha guzel olacak sohbet ede yspcaz dedi bende sohbeti baska zaman yapariz dedimHaydi bakalım inşallah 38+0 tam ideal zaman bizim gibi 3. Doğumunu yapacaklara daha fazla bekleyip riske atmıyor dr lar spinal nasıl olacaksın sende bnm gibiydin ben çok heyecanliyim çocuklarla evle vs ilgilenip aklımı dağıtıyorum
Bnmde 38+3 de oluyor dr bu bekleyeceğim son gün ben daha bekleyemem risk dedi pazartesi günü doğum olacak çarşamba perşembe olsa dedim pazartesiye kadar durursa çok iyi demişti
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sağ selamet kavuşalım bebeklerimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?