2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen canım o yüzden her ihtimalde ciğer geliştiricimide vurdurdu 37+ları görsek iyi diodu 37+4 de doğum olacak kısmetse. Birde bebek şuan usgde 39. Haftalarda onada güveniyor doktorum herkes gibi bende normal istedim ama kısmet olmadı. Kaderimiz buymuş doktordan daha iyisini bilemem o ne derse o.

_seastar_ canım bunu bende dile getirdim ama maalesef. Biraz dikkat etmek lazım konuşulablara ben salı mecbur sezeryan olucam cahilim ilk doğum nolur bilemem zaten genel anestezi mecburen o iyice korkutuyor beni nabzım yükselip duruyor. Allah yardımcımız olsun. Bende isterdim normal yolla doğurayım zaten adet düzensizliğim var ilaç içmesem adet olmuyorum belki rahmim normal yolla temizlenir diyordum ama normal doğumda kalp atışından bebeğimi kaybetme riskim var. Epidural bile olamıyorum.

Canım ben sezaryeni niye kötüliyim okuduklarımdan şahit olduklarımdan bahsediyorum. Tabii ki normalde de ağrı sancı var ama sezaryen kadar doğum sonrası hayatını etkilemiyor. Olabilecekleri bilmek fikir edinmek kötülemek değildir.
Tamamen şans işi bu işler. Sen sezaryenin ağrısını hafif atlatmışsın ama çok ağır geçirenleri yok sayamayız. Normal doğum da aynı şekilde. Her doğum kişiye özel.
Kar zarar hesabı yapıp en uygun olan planı yapmaya çalışıyorum. Sezaryen olmak zorunda olan arkadaşlar bu ihtimalleri öğrenince doğurmaktan vazgeçtim mi diyecek sanki :)

Cnm ben 55 ile hamile kaldim 65 ile doguma girdim eve gelince 59 kiloydum 1 hafta sonra 56 ciktim
Allahım ne güzel yaa, ben hemen veremeyeceğime öyle eminim ki inşallah bende veririm, ama sana kocaman
Çok haklısın canım. Bende aynı konuda ricada bulunmuştum. Yok kocaman kadınlar sana mı sorucaz ne konuşacagımızı veryansın etti bazı arkadaşlar.
Aaa hiç görmemişim ben, ne olursa olsun kötü anılarını kimsenin anlatmasına gerek yok bence de, doğum öyle öcü bişi değil ki, Sinem gibi seke seke çıkacağız hastaneden inşallah
Kızlar selam 2-3 damla sarımsı pembemsi sıvı gelmiş çamaşırıma sizce bu nişan denilen şey mi bilemedim ama biraz panik yapmadım değil
Pembemsi kahverengimsi ve sümüksüyse nişan olabilir, nişandan 1-2 gün sonra doğum başlayabilirmiş 1-2 hafta sonra da

Hakkında hayırlısı canım bebeğin için ne sağlıklıysa bunu en iyi doktor bilir 38. Haftan içinde oluyorsun öle erken bi haftada değil senin ve bebeğin için en doğrusu en güzeli olsun inş senin minnoş sana kavuşmak için aceleci çıktı

Boyu 50 cm mis

Kızlar bebiş icin kehribar kolye düşünüyorum nazardan korurmu acaba.alan eden oldumu gercek kehribar oldugunu nasıl anlarız.bebeklerin boynunda goruyorum agirmıdırki.netten siparis vercem bi sormak istedim
Ben büyük kızıma almıştım ama şirin duruyor diye yoksa çok faydası olduğunu düşünmüyorum açıkcası :
Ben kendim de sezaryenli bir anneyim zaten. Burada da yazmıştım daha önce, ameliyatın ertesi günü benim videolarım var bebeğim kucağımda dans ederken. Acı yok demiyorum. Bu kişiden kişiye değişir elbet ama senin okuduğun kadar da abartı bir durum yok. Gayet de kalkıp oturup bebeğe yetebilir hale geliyorsun ertesi gün.

Kızlar ben sezeryan oldum Tecrübemi doğum hıkayemı anlatmak ısterım eğer okumak ıstersenız okursunuz .
Nst de sancı çıkıyordu aureklı ama ben hıssetmıyordum . Hafıf hafıf adet sancısı gbı yaşıyordum . Ama sıkayetım yururken sankı Aşağıda kafa varmış gibiydi hani bir baskı tek belirti oldu diyebilirim benim için doktora da söyledim çatı muaynesi yaptı bebeğin başınIn geldiğini söyledi Neredeyse doğumun %70’i tamamlanmış dört cm açılma var dedı
Sezeryan ıstedım çünkü bazı rıskler vardı çatı da çok uygun degıldı planlı sezeryan olacaktı zaten ıkı hafta sonra ama bebegım kanala gırmıs
Ben devlet hastanesinde doğum yaptım kadın doğum hastanesi ve çocuk Hastalıkları
Epıdural sezeryan yaptılar . Doğumum çok keyıflı oldu bebegı çıkarırken baskı hıssedıyorsunuz sakın korkmayın onun dışında hıc busey hıssetmenız ımkansız . Böyle karnınızı biri cekıyormus gbı olacak . O an bağırdım ben ama acıdan degıl acı gbı degıl zaten boşuna bağırmayın neden bılıyomusunuz o andan on sanıye sonra bebegınızın mükemmel sesını viyaklamasını duyuyorsunuz oy nasıl ağladım onunla nasıl bır aşk . Ilk çocuğum . Hayatımda böyle bir duygu yaşamadım tek dünyada essız bir duyguymuş rabbım herkese nasıp etsın tüm ısteyenlere .
sonrasını anlatayım ameliyattan çıkınca hıc busey hıssetmedım uyusuksunuz zaten Üç saat sonra kendınızı hıssetmeye başlayınca on adım attırıyorlar . Sıze yardım ederek . Onu yapın dıkısler sadece o gün bırqz acıdı . Sonra sabah uyandım yardımla kalktım yardımla tuvalete gittim . Yavaş yavaş yürüdüm derken akşam oldu . Akşam tek basıma yürüdüm . Can yanması yok ağrı falan yok . İlaç verıyorlar sureklı . Ve üçüncü gün karnım dümdüz çocuğu alıp hastanede gezıyorum geldıgım günle aynıyım . Hatta daha ıyıyım . Insallah hepınızın böyle güzel geçer . Sezeryan çok basitmiş benım tecrübem bu . Harıka bir tecrübe oldu

Kızlar babamı yoğun bakıma almışlar plazma bulduk ama yoğun bakımda verilecek. Haberi alınca regl ağrısı gibi bi ağrı girdi bebek strese girer mi gidip nst filan talep edeyimmi
Şifa olsun canım inşallah. Strese girmez merak etme bebiş yine de bi tuhaflık hissedersen giderain doktora.

Yaa aynı ben umarım benimkide bu kadar kolay geçer Bu arada hangi şehirdesin doğum hastanesi deyince merak ettim

Aynen kuzum hakkımızda hayırlısı kısmet böyleymiş. Evet tam 38. Haftanın içinde oluyorum. İnşAllah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza

Bizim hastane aliyo daha ayrintilari konusmadim ama ben dayanamam biliyorum onlarda etkilenir cunku benimde yanimda kizkardesim olacak insallah k.v 3 kere falan tlf gorusmusizdur bugun esimi arayip bilgileri ondan aliyo o doguracak ya simdi ona canimi sikarsam esime soylersem dedigin gibi mecburiyetten arayacak gelecek eve cikincada gelmesini istemiyorum lohusalikta hic cekemem

Canim ne guzel anlatmissin insallah bizde guzel hikayeler anlatiriz boyle guzel gunlerde buyut canim bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…