- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Ayy cok kotu icim gidiyo ama hepsinin seslerini duymak beni rahatlatti ama cok uzuluyorumGeçmiş olsun kzum ben de yakınlarımız aradim cok korkmuslardi artci falan bari olmasın artık ya bu sene gercekten zor bir seneymis cok kotu oluyorm tweetleri gordukce. Her ev sanki benim ya da arkdslarimjn eviymis gibi geliyor.
Cok sallanir zten İzmir ama 6.9 cok korkunc feci. Allahim yüzlerine baksin ins herkes sapasağlam cikar enkaz altından.
Aynen bende Bursa da baya hissettim kendimi dışarı attım normalde bu kadar hissetmezdim, bebek birden hareketlendi bi baktım avizeler sakir sukur ses geliyor korkunca da hemen çıktık eşimle yürüyüş yapalım dedikGeçmiş olsun İzmirlilerBursa’dan da hissettik çok eşim 2 dklığına dışarı çıktı çok panik oldum
Benim de gönlüm beklemekten yana. Günü dolsun o zaman sezaryeni düşüneyim fikri ağır basmaya başladı. Doktora sezaryen randevusunu iptal etmek istediğimi nasıl söyleyebilirim tepki gösterir mi acaba bi uyuzlanır mı bana içten içe çocuk oyuncağı mı bu gibisindenben beklerdim. kendim mecburi sezeryan olacağım bebeğimin başı aşağı donmedi hala yukarda ve 40. haftama geldim. bu durumda sezeryan olacağım ama donmus olsa normal dogum şansımı değerlendirirdim.
Geçen salıydı kontrolüm şuan 38+2 deyim bir daha gidişte sezaryen olacak işte son plana göre eğer iptal etmezsem.Canım 37+6 da kafa çapı 40 ile uyumlu demişsin birdaha kontrole gitmedin mi şuan nasıl. Benimde 35 de 37 ile uyumluydu yarın kontrole gidicem nolcak bakalım benmde önden gidiyor
Canım neden sezeryanlıydın sen ben unutmuşum çok az kalmş
Canım çok okudum doğum hikayeleri sezaryenden sonra toparlanmak kesinlikle daha zor. Çoğu doğum yapan kadın zorluklarını anlatmıyor korkutmamak için ama gerçekleri anlatanlar da var acıdan bebeği bile gözün görmüyor vs. Tabii bu kısım ilk narkozun etkisinin geçme anlarında ama eski haline dönmen min. 1 ay sürüyormuş ve o 1 ayda her hareketinde temkinli olmak zorunda olmak, her eğil kalkta, yatağa yatarken kalkerken, sağdan sola dönerken acı çekmek yıpratıcı olsa gerek fiziki ve psikolojik olarak.O kadar kötü değil aslında sezaryen sonrası ama tabi bakış açısı da önemli. Çabuk toparlanmak istersen her ikisinde de çabuk toparlanırsın aslında.
Ben büyük kızıma almıştım ama şirin duruyor diye yoksa çok faydası olduğunu düşünmüyorum açıkcası :)Kızlar bebiş icin kehribar kolye düşünüyorum nazardan korurmu acaba.alan eden oldumu gercek kehribar oldugunu nasıl anlarız.bebeklerin boynunda goruyorum agirmıdırki.netten siparis vercem bi sormak istedim
Güle güle giyinsinler inşallahCok sekerler ya iyi yapmışsın ben 4 rengini de aldim
Sanki benimle eşimi anlatmış gibisin biz de aynı şekildeyiz şuan. Sigara falan hiç içmezdi Marttan beri içiyor ben nefret ediyorum kokusundan bebek doğunca bırakıcam diyor inanasımda gelmiyor bende bir an önce bıraksın istiyorum sigara kokusundan sarılmak bile istemiyorum onaay kızlar benim de eşim pandemide sigaraya başladı. zaten vakalar çıktığı gibi hamile kaldım ben, ikimiz de evdeydik işlerimiz izne çıkardı derken tek tük keyif için içilen sigara normal içiciliğe döndü. bebek doğduğu gibi bırakıcam diye söz verdi. biz yaklaşık 9 yıldır evliyiz ve ben sigaradan takıntı derecesinde nefret ediyorum. evlenme şartım sigarayı bırakmasıydı. kendimi biliyorum çünkü huzursuzluk çıkarırım tahammül edemem yani. ilk oğlumdan önce de bir dönem başlayıp bebek gelince bıraktı. ama şimdi nedense huzursuzum evde diye belkide. bir an önce doğursam da bıraksa diyorum
Senin 2 gün kalmış gelmedi mi hala sıpa. Ben de değiştirdim gibi kararımı iptal edicem sezaryeni. Günüm dolduğunda düşüneyim diyorum şimdilik akışına bırakmalıyım sanırım pişman olmak istemiyorum. Doktora nasıl söyleyebilirim adam kinlenicek bana içten içe kararsızlığım yüzündenBenim bebeğim 39. Haftada 3600 çıktı tahmin edilenden daha büyük veya küçük gelebiliyo. Kendi adıma ben normal doğurmayı istiyorum ama doktorumla konuştum en ufak bi stres yaşarsa bebek hemen sezeryana döncek. Bana böyle makul geliyo ama annenin kararıyla kendini rahat hissetmesi çok çok önemli bence.
Kızlar merhaba, sabah girdim doğuma 10.45gbi her sey bitmişti. Çok şükür ben kurtuldum darısı sizlere olsun.
Ancak vakit buldum yazabilmek için...
Oğlum sapsarı Dr si göbek adını kıvanc koydu
Kıvanç tatlıtuğdan
Günün anlam ve önemine binaen Atatürk doğdu diyor bir de:)
Pek tatlı maviş gözleri kızım öyle değildi bakalım nasıl olacak elbet simdi belli olmaz gözler ama sanırm kendi M. K. Atatürk ü mü doğurdum. Cumhuriyeti ilan ettik biz.
Darısı sizlere olsun inşallah
3500kg 52cm doğdu... İsmi Deniz
wendy ekle canım beni de listeye.. Şükürler olsun bu günümüze
Ya bende inanmiyordum ama nazara inaniyorum benim arkadaş gelmisti bebek kutlamasina gözleride renkli kız kendi söyledi zaten nazarım degiyor gidince oku diye.arkadas gitti beni deli gibi emen cocuk emmedi huysuzlandı.okuduk ettik öyle sakinlesmisti.o yüzden.bazı kisilerin gercekten enerjisi kötü nazar ediyorlar yani.okuyorum ediyorum ama.taşlarında enerjisi olurya nebiliyimBana biraz sacma geliyor o tarz seyler gercekten ise yarıyor muyms
Canım kehribar nazarda değilde diş çıkarmada falan daha etkili, 5-6. Aydan itibaren takılıyor zaten, bence yenidoğana takılmaz ya ne olur ne olmaz.Ya bende inanmiyordum ama nazara inaniyorum benim arkadaş gelmisti bebek kutlamasina gözleride renkli kız kendi söyledi zaten nazarım degiyor gidince oku diye.arkadas gitti beni deli gibi emen cocuk emmedi huysuzlandı.okuduk ettik öyle sakinlesmisti.o yüzden.bazı kisilerin gercekten enerjisi kötü nazar ediyorlar yani.okuyorum ediyorum ama.taşlarında enerjisi olurya nebiliyim
Sen normali mi bekliyorsun?kendini uzme keske bırakabılsen tabi ama gunde 2 3 tane cok cok kafana takcak bir miktar da değil tabi hic icmemek en iyisi de bu en kotusunu dusunme hali sadece sende değil herkeste var hepimiz gerginiz :)
Benim bebişim de 3.300 doğdu 50 cm. 38+5 te doğdu. İsmi "Azra"Canım kehribar nazarda değilde diş çıkarmada falan daha etkili, 5-6. Aydan itibaren takılıyor zaten, bence yenidoğana takılmaz ya ne olur ne olmaz.
Bende süslü bulduğum için almıştım kızlara, 2 tane var şimdi evde, sırf tatlışlığından buna da takarım, salyası kesilmişti sanki gerçi küçüğün ama öyle körü körüne inanlardan değilim bende.
Bende hiç doğum belirtisi yoksadece kasık ağrısı var 29 ekimde gelmesini çok isterdim gerçi dr il dışında 2 sinde gelecek bakalım
Kızlar bende kontrolden geldim hiç sancı falan yok kafası kanala da yaklaşmamış kafası 1 hafta önde gidiyor kendisi girmek istemiyorda olabilir giremiyorda olabilir dedi. benimde sadece kasıklarım ağrıyor günümüz az kaldı ama gelecek gibi değil o zaman bizim bebişlerBenimki de rahat galiba bekliyor hanımnst de sancımızda çıkmadı doktor normal bekleyelim ben sıkıldım alalım dersen sezeryana alırız diyor
Kızım kendisi gelecek gibi hissetmiyorum hiç karnım inmedi hala. Sanırım sezeryana kalacak
Canım bebeği de düşünüp daha da stres olacaksan git nstye en azından için rahatlarKızlar babamı yoğun bakıma almışlar plazma bulduk ama yoğun bakımda verilecek. Haberi alınca regl ağrısı gibi bi ağrı girdi bebek strese girer mi gidip nst filan talep edeyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?