2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy cok kotu icim gidiyo ama hepsinin seslerini duymak beni rahatlatti ama cok uzuluyorum

Geçmiş olsun İzmirliler Bursa’dan da hissettik çok eşim 2 dklığına dışarı çıktı çok panik oldum
Aynen bende Bursa da baya hissettim kendimi dışarı attım normalde bu kadar hissetmezdim, bebek birden hareketlendi bi baktım avizeler sakir sukur ses geliyor korkunca da hemen çıktık eşimle yürüyüş yapalım dedik

ben beklerdim. kendim mecburi sezeryan olacağım bebeğimin başı aşağı donmedi hala yukarda ve 40. haftama geldim. bu durumda sezeryan olacağım ama donmus olsa normal dogum şansımı değerlendirirdim.
Benim de gönlüm beklemekten yana. Günü dolsun o zaman sezaryeni düşüneyim fikri ağır basmaya başladı. Doktora sezaryen randevusunu iptal etmek istediğimi nasıl söyleyebilirim tepki gösterir mi acaba bi uyuzlanır mı bana içten içe çocuk oyuncağı mı bu gibisinden
Geçen salıydı kontrolüm şuan 38+2 deyim bir daha gidişte sezaryen olacak işte son plana göre eğer iptal etmezsem.
O kadar kötü değil aslında sezaryen sonrası ama tabi bakış açısı da önemli. Çabuk toparlanmak istersen her ikisinde de çabuk toparlanırsın aslında.
Canım çok okudum doğum hikayeleri sezaryenden sonra toparlanmak kesinlikle daha zor. Çoğu doğum yapan kadın zorluklarını anlatmıyor korkutmamak için ama gerçekleri anlatanlar da var acıdan bebeği bile gözün görmüyor vs. Tabii bu kısım ilk narkozun etkisinin geçme anlarında ama eski haline dönmen min. 1 ay sürüyormuş ve o 1 ayda her hareketinde temkinli olmak zorunda olmak, her eğil kalkta, yatağa yatarken kalkerken, sağdan sola dönerken acı çekmek yıpratıcı olsa gerek fiziki ve psikolojik olarak.

Kızlar bebiş icin kehribar kolye düşünüyorum nazardan korurmu acaba.alan eden oldumu gercek kehribar oldugunu nasıl anlarız.bebeklerin boynunda goruyorum agirmıdırki.netten siparis vercem bi sormak istedim
Ben büyük kızıma almıştım ama şirin duruyor diye yoksa çok faydası olduğunu düşünmüyorum açıkcası :)

Kizlar bende dr geldim kilosunda cok sukur bi problemi yok nts cok az sanci vardi bisey olmaz dedi dr 3.sezeyan oldugu icin 38+0alalim artik 3.sezeryan oldugu icin buyuk gun persembe cok hryacanliyim srtesliyim genel anestezi olmayacam israrlarima ragmen spinal olacakmisim Rabbim herkese hayirli dogumlar nasip etsin

Sanki benimle eşimi anlatmış gibisin biz de aynı şekildeyiz şuan. Sigara falan hiç içmezdi Marttan beri içiyor ben nefret ediyorum kokusundan bebek doğunca bırakıcam diyor inanasımda gelmiyor bende bir an önce bıraksın istiyorum sigara kokusundan sarılmak bile istemiyorum ona

Senin 2 gün kalmış gelmedi mi hala sıpa. Ben de değiştirdim gibi kararımı iptal edicem sezaryeni. Günüm dolduğunda düşüneyim diyorum şimdilik akışına bırakmalıyım sanırım pişman olmak istemiyorum. Doktora nasıl söyleyebilirim adam kinlenicek bana içten içe kararsızlığım yüzünden

sağlıkla büyüsün minik Deniz hoşgelmiş..

Bana biraz sacma geliyor o tarz seyler gercekten ise yarıyor muyms
Ya bende inanmiyordum ama nazara inaniyorum benim arkadaş gelmisti bebek kutlamasina gözleride renkli kız kendi söyledi zaten nazarım degiyor gidince oku diye.arkadas gitti beni deli gibi emen cocuk emmedi huysuzlandı.okuduk ettik öyle sakinlesmisti.o yüzden.bazı kisilerin gercekten enerjisi kötü nazar ediyorlar yani.okuyorum ediyorum ama.taşlarında enerjisi olurya nebiliyim

Canım kehribar nazarda değilde diş çıkarmada falan daha etkili, 5-6. Aydan itibaren takılıyor zaten, bence yenidoğana takılmaz ya ne olur ne olmaz.

Bende süslü bulduğum için almıştım kızlara, 2 tane var şimdi evde, sırf tatlışlığından buna da takarım, salyası kesilmişti sanki gerçi küçüğün ama öyle körü körüne inanlardan değilim bende.

kendini uzme keske bırakabılsen tabi ama gunde 2 3 tane cok cok kafana takcak bir miktar da değil tabi hic icmemek en iyisi de bu en kotusunu dusunme hali sadece sende değil herkeste var hepimiz gerginiz :)
Sen normali mi bekliyorsun?

Benim bebişim de 3.300 doğdu 50 cm. 38+5 te doğdu. İsmi "Azra"

Bende hiç doğum belirtisi yok sadece kasık ağrısı var 29 ekimde gelmesini çok isterdim gerçi dr il dışında 2 sinde gelecek bakalım

Kızlar bende kontrolden geldim hiç sancı falan yok kafası kanala da yaklaşmamış kafası 1 hafta önde gidiyor kendisi girmek istemiyorda olabilir giremiyorda olabilir dedi. benimde sadece kasıklarım ağrıyor günümüz az kaldı ama gelecek gibi değil o zaman bizim bebişler

bcnk6 Onlar neler neler görüyorlardır kinlenmez işim o tarafını düşünme bence. Senin psikolojik olarak rahat olmanı önemser doktorun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…