2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bir battaniyesiz hastane çıkış seti daha iyi olur sanki canım 2 set yetmez gibi başka 0 3 ay kıyafet yoksa yarın az parçalı da olsa şapkalı eldivenli 1 2 set daha alsan iyi olur çünkü yikandimi kuruyana kadar ne giyecek

ben burda hep yazdım. her doğum her hamilelik anneye özeldir. okuduğunuz hikayeler herkesin kendisine özel. bence sizi etkilemesin. ben 2.sezeryanımı oldum. 1 ay acı falan çekmedim. 2.gün ayaklandım hayatıma kısıtlıda olsa devam ettim. normal doğum yapan da hemen 2.gün hoplayıp zıplamıyor. elbette dikkat edilmesi gereken bir süre oluyor.
evet varsa şansınız önce normal doğumu deneyin ama burda daha doğum yapmamış arkadaşlar varken sezeryan olmak zorunda olacak arkadaşlar varken bu kadar kötüleme yapmasanız daha iyi olur. kendinizi de etkiliyorsunuz bu şekilde
Kızlar babamı yoğun bakıma almışlar plazma bulduk ama yoğun bakımda verilecek. Haberi alınca regl ağrısı gibi bi ağrı girdi bebek strese girer mi gidip nst filan talep edeyimmi
canım çok geçmiş olsun. inş şifasını bulur.

Depremi yasayan herkese gecmis olsun Rabbim beterinden korusun Elazig depreminden cok etkilenmistik 1 ay falan etkisi gecmemisti Rsbnim yardimcimiz olsun
Kızlar babamı yoğun bakıma almışlar plazma bulduk ama yoğun bakımda verilecek. Haberi alınca regl ağrısı gibi bi ağrı girdi bebek strese girer mi gidip nst filan talep edeyimmi
Canim insallah bir an once sagligina kavusur babamda cok agir atlatti biz umidi kesmistik cok kotuydu cok sukur atlatti sende vucudunu dinle stres yapmamaya calis canim

Hayırlısı olsun sakin olalım birbirimize dua edelim ben çocukları hazırladım psikolojik olarak onları hastane almıyor 5 dk belki bir ihtimal dedi dr um ama o da şüpheli kesin konuşamıyor yasak olunca onları okula gönderip gidicem düzenleri bozulmasın ödevleri şimdiden bitirdik sonra babaları alıcak biraz hast dışında bekleyecekler babaları ile babaanneleri ile

Benim yanimda annem olacak girmek görmek isterlerse kv vs annem inecek aşağı onlar sıra ile çıkacak çünkü kv sağı solu belli olmaz bende çıkıcam yukarı da diyebilir hiç gelmeyim diyecegide tutabilir virüsten korkuyor onu kendi haline bırakıyorum zaten 9 aydır bir kere bile sormadı nasılsın iyimisin nasıl geçti ne yaptin tek bir hamilelik mevzusu konuşmadı sanki ben hamile değilmişim gibi davrandı acayip ve anlamsız hareketleri var son gün de gelicem derse de gelmem derse de onun yüzünden sinirlerimi yıpratamam

Bizde durumlar böyle bakalım

nasılsın canım 3. Gün kontrolüne topuk kanına gittiniz mi

Yok canım aynı şeyler hatta aşağıda baskı bende de var nstye girdim bugün doktor daha zaman var dedi bana da erken doğum yapacakmışım gibi geliyordu bakalım kısmet artık.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

@aslihancengiz senden ilham alıp ssvd düşünmeye başlıyorum gibi ... büyük kızım 7,5 yasında .

Çok haklısın canım. Bende aynı konuda ricada bulunmuştum. Yok kocaman kadınlar sana mı sorucaz ne konuşacagımızı veryansın etti bazı arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…