ben sadece 4kg verebildim ama ödem devam ediyorKızlar evet ben sormayı unutmuşum doğum yapan anneler doğuma giderken ve hemen geldikten sonra ki hafta kac kg alıp doğumla kac kg kaybettiler tartılınca yazarsanız sevinirim
Bir battaniyesiz hastane çıkış seti daha iyi olur sanki canım 2 set yetmez gibi başka 0 3 ay kıyafet yoksa yarın az parçalı da olsa şapkalı eldivenli 1 2 set daha alsan iyi olur çünkü yikandimi kuruyana kadar ne giyecekKızlar şaka gibi ama hastane çantamı daha yeni hazırlıyorum hazırlarken farkettim eksiklerimi ya
Bebeğe yenidoğan olarak 10 lu hastane çıkışı birde 5 li hastane cıkısı almışım sadece geri kalan tulumlar flan hep 2-4 veya 3 aylık bu durumda yenidoğdugında sıkıntı çekermiyim sizce yoksa bu 3 aylar olurmu bebeğe ama şuda var bebeğim biraz küçük şuan ultrasonlara göre. Ekstra neler almalıyım sizce.
ben burda hep yazdım. her doğum her hamilelik anneye özeldir. okuduğunuz hikayeler herkesin kendisine özel. bence sizi etkilemesin. ben 2.sezeryanımı oldum. 1 ay acı falan çekmedim. 2.gün ayaklandım hayatıma kısıtlıda olsa devam ettim. normal doğum yapan da hemen 2.gün hoplayıp zıplamıyor. elbette dikkat edilmesi gereken bir süre oluyor.Benim de gönlüm beklemekten yana. Günü dolsun o zaman sezaryeni düşüneyim fikri ağır basmaya başladı. Doktora sezaryen randevusunu iptal etmek istediğimi nasıl söyleyebilirim tepki gösterir mi acaba bi uyuzlanır mı bana içten içe çocuk oyuncağı mı bu gibisinden
Geçen salıydı kontrolüm şuan 38+2 deyim bir daha gidişte sezaryen olacak işte son plana göre eğer iptal etmezsem.
Canım çok okudum doğum hikayeleri sezaryenden sonra toparlanmak kesinlikle daha zor. Çoğu doğum yapan kadın zorluklarını anlatmıyor korkutmamak için ama gerçekleri anlatanlar da var acıdan bebeği bile gözün görmüyor vs. Tabii bu kısım ilk narkozun etkisinin geçme anlarında ama eski haline dönmen min. 1 ay sürüyormuş ve o 1 ayda her hareketinde temkinli olmak zorunda olmak, her eğil kalkta, yatağa yatarken kalkerken, sağdan sola dönerken acı çekmek yıpratıcı olsa gerek fiziki ve psikolojik olarak.
canım çok geçmiş olsun. inş şifasını bulur.Kızlar babamı yoğun bakıma almışlar plazma bulduk ama yoğun bakımda verilecek. Haberi alınca regl ağrısı gibi bi ağrı girdi bebek strese girer mi gidip nst filan talep edeyimmi
Canim insallah bir an once sagligina kavusur babamda cok agir atlatti biz umidi kesmistik cok kotuydu cok sukur atlatti sende vucudunu dinle stres yapmamaya calis canimKızlar babamı yoğun bakıma almışlar plazma bulduk ama yoğun bakımda verilecek. Haberi alınca regl ağrısı gibi bi ağrı girdi bebek strese girer mi gidip nst filan talep edeyimmi
Hayırlısı olsun sakin olalım birbirimize dua edelim ben çocukları hazırladım psikolojik olarak onları hastane almıyor 5 dk belki bir ihtimal dedi dr um ama o da şüpheli kesin konuşamıyor yasak olunca onları okula gönderip gidicem düzenleri bozulmasın ödevleri şimdiden bitirdik sonra babaları alıcak biraz hast dışında bekleyecekler babaları ile babaanneleri ileInsallah canim bendede cok az sanci cikti ama bisey olmaz ama suyun falan gelirse hemen hastaneye gel dedi spinalden hala tirsiyorum dr israr ettim beni genel yapin dedim boyle daha guzel olacak sohbet ede yspcaz dedi bende sohbeti baska zaman yapariz dedimya bendede korku heyacan hepsi var simdiden srtes yaptim cocuklari goturecekmisin sen ben aglarim dayanamam ameliyattan sonra getir dedim esime
ben burda hep yazdım. her doğum her hamilelik anneye özeldir. okuduğunuz hikayeler herkesin kendisine özel. bence sizi etkilemesin. ben 2.sezeryanımı oldum. 1 ay acı falan çekmedim. 2.gün ayaklandım hayatıma kısıtlıda olsa devam ettim. normal doğum yapan da hemen 2.gün hoplayıp zıplamıyor. elbette dikkat edilmesi gereken bir süre oluyor.
evet varsa şansınız önce normal doğumu deneyin ama burda daha doğum yapmamış arkadaşlar varken sezeryan olmak zorunda olacak arkadaşlar varken bu kadar kötüleme yapmasanız daha iyi olur. kendinizi de etkiliyorsunuz bu şekilde
canım çok geçmiş olsun. inş şifasını bulur.
Tüm hamileliğim boyunca kustugum için sadece 3 kg aldım zaten 84 kg hamile kalmıştımBir de kilolu hamile kalanlar 80 be üstüü kaçar kilo aldınız toplam ?
Bebeğinin de maşallahı var aslında senin epey ödemin oldu gibi daha önümüzdeki haftalar çok verirsin senben sadece 4kg verebildim ama ödem devam ediyor
Dokuz ay kusan ne yese tadı agzına kötü gelenSorun bana bisey fayda etmemesi
Ayva adami ksuturur mu
Ne yesem çıkıyor
Yok canım aynı şeyler hatta aşağıda baskı bende de var nstye girdim bugün doktor daha zaman var dedi bana da erken doğum yapacakmışım gibi geliyordu bakalım kısmet artık.valla kasım sonu nasıl gelecek bilmiyorum şimdiden bukadar ağrı çekiyorum yaa içimde erken doguracam gibi bir his var. Sürekli idrara sıkışıyorm yalancı sancılar arttı kasıklarım agrıyor flan altta baskı hissediyorm yarın doktora gidicem bakalım ne dicek
Ay ne diyim iyi olan az alman kötü olan hamilelikte çekmenTüm hamileliğim boyunca kustugum için sadece 3 kg aldım zaten 84 kg hamile kalmıştım
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKızlar babamı yoğun bakıma almışlar plazma bulduk ama yoğun bakımda verilecek. Haberi alınca regl ağrısı gibi bi ağrı girdi bebek strese girer mi gidip nst filan talep edeyimmi
Yaa muthissDokuz ay kusan ne yese tadı agzına kötü gelensaatler önce dogum yapan benden sana müjdeli haber dogum yapar yapmaz bütün hepsi geçti cok şükür ne istersem yerim aylardır bunu beklemiştim diyorum
Çok zor geçiyor bak daha bu sabah bile lavaboda buldum kendimi midem hiç iyi olmadı ama kabullendim durumu artık evet en iyi tarafı çok kilo almam alsaydım şu son günlerde yerimden kalkamazdım heraldeAy ne diyim iyi olan az alman kötü olan hamilelikte çekmen
@aslihancengiz senden ilham alıp ssvd düşünmeye başlıyorum gibi ... büyük kızım 7,5 yasında .İlk doğumu olanlar bence normali beklesin derim ben her zaman çünkü sonuçta adı üstünde normal doğum. İlk bebek sezaryen olunca sonraki doğumlarda daha fazla komplikasyon riski oluyor. Ne kadar çocuk düşündüğünüze göre de değişir gerçi bu karar ama bi operasyon geçireceksiniz bunu unutmayın sezaryen seçerseniz.
Benim gibiler de var mesela sezaryen oldum ama tekrar normal denemek istiyorum %30 gibi bir şans var. Pişman olursanız bunu zorlamak çok zor. İlk doğumda normali deneyin en azından aklınızda soru işareti kalmaz.
Çok haklısın canım. Bende aynı konuda ricada bulunmuştum. Yok kocaman kadınlar sana mı sorucaz ne konuşacagımızı veryansın etti bazı arkadaşlar.ben burda hep yazdım. her doğum her hamilelik anneye özeldir. okuduğunuz hikayeler herkesin kendisine özel. bence sizi etkilemesin. ben 2.sezeryanımı oldum. 1 ay acı falan çekmedim. 2.gün ayaklandım hayatıma kısıtlıda olsa devam ettim. normal doğum yapan da hemen 2.gün hoplayıp zıplamıyor. elbette dikkat edilmesi gereken bir süre oluyor.
evet varsa şansınız önce normal doğumu deneyin ama burda daha doğum yapmamış arkadaşlar varken sezeryan olmak zorunda olacak arkadaşlar varken bu kadar kötüleme yapmasanız daha iyi olur. kendinizi de etkiliyorsunuz bu şekilde
canım çok geçmiş olsun. inş şifasını bulur.
İnşallah canımEvt
Cok gecms olsn ins hemen toparlar taburcu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?