2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar evet ben sormayı unutmuşum doğum yapan anneler doğuma giderken ve hemen geldikten sonra ki hafta kac kg alıp doğumla kac kg kaybettiler tartılınca yazarsanız sevinirim
Ben toplamda 11 kilo almıştım canım eve gelir gelmez tartıldım 6 kilosu gitmişti

Evet canım malesef öyle bir durum yaşandı aslında lafım kimseye değildi ama üzerine alınan ve işi hakarete vardıran arkadaşlar oldu.Neyse canım çok güzel doğum hikayelerimiz olur inşallah.
Çok güzelmiş darısı bize inşallah

nasılsın canım 3. Gün kontrolüne topuk kanına gittiniz mi
iyi çok şükür. ptesi çağırdı ebe topuk kanına.

bugün hastaneye gittik. sarılık 14çıktı aslında iyi besleniyordu nasıl oldu anlamadık. yarın tekrar tahlil istendi. ayrıca işitme testini geçemedik haftaya tekrar yapılacak. bir de benim oğlan doğuştan sünnetli çıktı. zaten bir farklı geliyordu gözüme pipisi. doktor sorun yaratmaz ama takipte olunmalı dedi. bende internete baktım aslında bu ameliyat gerektiren birşeymiş. az büyüsün de ya bir çocuk üroloğuna ya da çocuk cerrahına götüreceğiz.yani bizde haberler hep olumsuzdu bugün.

Dokuz ay kusan ne yese tadı agzına kötü gelen saatler önce dogum yapan benden sana müjdeli haber dogum yapar yapmaz bütün hepsi geçti cok şükür ne istersem yerim aylardır bunu beklemiştim diyorum
Ben de en çok bunu bekliyorum ya rahat rahat yediklerim ağzıma gelmeden yemek yemeyi Eşime diyorum öyle özledim ki doya doya yemeyi

benim aslında belirtmek istediğimi siz yanlış anlamışsınız. kötüleme durumu demedim. tamamen doğum yapmayan arkadaşları etkiler diye dedim yazdıklarınız.
hayırlı doğumlar dilerim size.

Sen de bebişin de sağ salim çıkın da doğumdan gerisi hiç önemli değil canım Hiç düşünüp canını sıkma.

İnşallah atlatır hepsini kuzucuk

Kontrolden çıktım 3380gr olmuşuz en son 2600du iki hafta önce 49cm sancı icikmadi
Oyy ne güzsl kilo almış maşallah
Doğru diyorsun baska hiçbişe Almamışım yenidoğan ya herkes az al az al dedi bende 3 aylık almışım durmadan

Arkadaşlar nacizane bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum sizlerle. Son günlerde özellikle bu konuyu okurken kendimi çok keyifli hissediyorum sizlerin güzel hikayeleri bana çok iyi geliyor. Ben normal doğum bekliyorum şuan için normal doğuma engel bir problem yok dedi doktorum. Ama bu doğum olayı hiç belli olacak bir şey değil son saniye bile sezeryana alınabiliyorsun. Yani sizlerden ricam sezeryan yapacak kişilerin normal doğumu normal doğum yapacakların sezeryanı kötülemesi olayını lütfen bırakalım. Cidden etkileniyorum. Zaten ne doğum yapacağımız belli değil. Hangisini düşünsem bir kötü hikaye geliyor zihnime. Aslında ne şekilde olursa olsun çok güzel olacak şeklinde kendimi motive edebilmiştim ama bir de son düzlüğe girmiş olmanın verdiği gerginlikle yazılanların etkisine çabuk girebiliyorum. Ve eminim ki yalnız değilim. Amacım kimseyi kırmak değil. Lütfen gebeliğimizin bu son günlerinde bilerek veya bilmeyerek birbirimizi demorilize etmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…