Ben toplamda 11 kilo almıştım canım eve gelir gelmez tartıldım 6 kilosu gitmiştiKızlar evet ben sormayı unutmuşum doğum yapan anneler doğuma giderken ve hemen geldikten sonra ki hafta kac kg alıp doğumla kac kg kaybettiler tartılınca yazarsanız sevinirim
Evet canım malesef öyle bir durum yaşandı aslında lafım kimseye değildi ama üzerine alınan ve işi hakarete vardıran arkadaşlar oldu.Neyse canım çok güzel doğum hikayelerimiz olur inşallah.Allahım ne güzel yaa, ben hemen veremeyeceğime öyle eminim kiinşallah bende veririm, ama sana kocaman
Aaa hiç görmemişim ben, ne olursa olsun kötü anılarını kimsenin anlatmasına gerek yok bence de, doğum öyle öcü bişi değil ki, Sinem gibi seke seke çıkacağız hastaneden inşallah
Pembemsi kahverengimsi ve sümüksüyse nişan olabilir, nişandan 1-2 gün sonra doğum başlayabilirmiş 1-2 hafta sonra da
Çok güzelmiş darısı bize inşallahKızlar ben sezeryan oldum Tecrübemi doğum hıkayemı anlatmak ısterım eğer okumak ıstersenız okursunuz .
Nst de sancı çıkıyordu aureklı ama ben hıssetmıyordum . Hafıf hafıf adet sancısı gbı yaşıyordum . Ama sıkayetım yururken sankı Aşağıda kafa varmış gibiydi hani bir baskı tek belirti oldu diyebilirim benim için doktora da söyledim çatı muaynesi yaptı bebeğin başınIn geldiğini söyledi Neredeyse doğumun %70’i tamamlanmış dört cm açılma var dedı
Sezeryan ıstedım çünkü bazı rıskler vardı çatı da çok uygun degıldı planlı sezeryan olacaktı zaten ıkı hafta sonra ama bebegım kanala gırmıs
Ben devlet hastanesinde doğum yaptım kadın doğum hastanesi ve çocuk Hastalıkları
Epıdural sezeryan yaptılar . Doğumum çok keyıflı oldu bebegı çıkarırken baskı hıssedıyorsunuz sakın korkmayın onun dışında hıc busey hıssetmenız ımkansız . Böyle karnınızı biri cekıyormus gbı olacak . O an bağırdım ben ama acıdan degıl acı gbı degıl zaten boşuna bağırmayın neden bılıyomusunuz o andan on sanıye sonra bebegınızın mükemmel sesını viyaklamasını duyuyorsunuzoy nasıl ağladım onunla nasıl bır aşk . Ilk çocuğum . Hayatımda böyle bir duygu yaşamadım tek dünyada essız bir duyguymuş rabbım herkese nasıp etsın tüm ısteyenlere .
sonrasını anlatayım ameliyattan çıkınca hıc busey hıssetmedım uyusuksunuz zaten Üç saat sonra kendınızı hıssetmeye başlayınca on adım attırıyorlar . Sıze yardım ederek . Onu yapın dıkısler sadece o gün bırqz acıdı . Sonra sabah uyandım yardımla kalktım yardımla tuvalete gittim . Yavaş yavaş yürüdüm derken akşam oldu . Akşam tek basıma yürüdüm . Can yanması yok ağrı falan yok . İlaç verıyorlar sureklı . Ve üçüncü gün karnım dümdüz çocuğu alıp hastanede gezıyorum geldıgım günle aynıyım . Hatta daha ıyıyım . Insallah hepınızın böyle güzel geçer . Sezeryan çok basitmiş benım tecrübem bu . Harıka bir tecrübe oldu
11 ler uğur getirir inşallah bebişeBenimde doğumum 11.11 de saat 11 de olacak hayırlısı ile
iyi çok şükür. ptesi çağırdı ebe topuk kanına.nasılsın canım 3. Gün kontrolüne topuk kanına gittiniz mi
Ben de en çok bunu bekliyorum ya rahat rahat yediklerim ağzıma gelmeden yemek yemeyiDokuz ay kusan ne yese tadı agzına kötü gelensaatler önce dogum yapan benden sana müjdeli haber dogum yapar yapmaz bütün hepsi geçti cok şükür ne istersem yerim aylardır bunu beklemiştim diyorum
Aaa şaşırdım canım doktorunla görüştün mü peki? Araları baya açık bence doktor da olumlu bakacaktır.@aslihancengiz senden ilham alıp ssvd düşünmeye başlıyorum gibi ... büyük kızım 7,5 yasında .
benim aslında belirtmek istediğimi siz yanlış anlamışsınız. kötüleme durumu demedim. tamamen doğum yapmayan arkadaşları etkiler diye dedim yazdıklarınız.Canım ben sezaryeni niye kötüliyim okuduklarımdan şahit olduklarımdan bahsediyorum. Tabii ki normalde de ağrı sancı var ama sezaryen kadar doğum sonrası hayatını etkilemiyor. Olabilecekleri bilmek fikir edinmek kötülemek değildir.
Tamamen şans işi bu işler. Sen sezaryenin ağrısını hafif atlatmışsın ama çok ağır geçirenleri yok sayamayız. Normal doğum da aynı şekilde. Her doğum kişiye özel.
Kar zarar hesabı yapıp en uygun olan planı yapmaya çalışıyorum. Sezaryen olmak zorunda olan arkadaşlar bu ihtimalleri öğrenince doğurmaktan vazgeçtim mi diyecek sanki :)
Sen de bebişin de sağ salim çıkın da doğumdan gerisi hiç önemli değil canımAynen canım o yüzden her ihtimalde ciğer geliştiricimide vurdurdu 37+ları görsek iyi diodu 37+4 de doğum olacak kısmetse. Birde bebek şuan usgde 39. Haftalarda onada güveniyor doktorum herkes gibi bende normal istedim ama kısmet olmadı. Kaderimiz buymuş doktordan daha iyisini bilemem o ne derse o.
_seastar_ canım bunu bende dile getirdim ama maalesef. Biraz dikkat etmek lazım konuşulablara ben salı mecbur sezeryan olucam cahilim ilk doğum nolur bilemem zaten genel anestezi mecburen o iyice korkutuyor beni nabzım yükselip duruyor. Allah yardımcımız olsun. Bende isterdim normal yolla doğurayım zaten adet düzensizliğim var ilaç içmesem adet olmuyorum belki rahmim normal yolla temizlenir diyordum ama normal doğumda kalp atışından bebeğimi kaybetme riskim var. Epidural bile olamıyorum.
ilk doğumumda 3.gün bunda hemen geldi. dğn itibariyle de baya arttı.Sezeryan yapan hanımlarsütünüz ne zama geldi en erken?
Sağol kuzum inşAllahSen de bebişin de sağ salim çıkın da doğumdan gerisi hiç önemli değil canımHiç düşünüp canını sıkma.
ben bu gece başlamayı düşünüyorum kullanmaya. sütüm ancak sağılacak kıvama geldi gibi.Arkadslar mochi kullanan varmi
İnşallah atlatır hepsini kuzucukiyi çok şükür. ptesi çağırdı ebe topuk kanına.
bugün hastaneye gittik. sarılık 14çıktı aslında iyi besleniyordu nasıl oldu anlamadık. yarın tekrar tahlil istendi. ayrıca işitme testini geçemedik haftaya tekrar yapılacak. bir de benim oğlan doğuştan sünnetli çıktı. zaten bir farklı geliyordu gözüme pipisi. doktor sorun yaratmaz ama takipte olunmalı dedi. bende internete baktım aslında bu ameliyat gerektiren birşeymiş. az büyüsün de ya bir çocuk üroloğuna ya da çocuk cerrahına götüreceğiz.yani bizde haberler hep olumsuzdu bugün.
Oyy ne güzsl kilo almış maşallahKontrolden çıktım 3380gr olmuşuz en son 2600du iki hafta önce 49cm sancı icikmadi
Doğru diyorsun baska hiçbişe Almamışım yenidoğan ya herkes az al az al dedi bende 3 aylık almışım durmadanBir battaniyesiz hastane çıkış seti daha iyi olur sanki canım 2 set yetmez gibi başka 0 3 ay kıyafet yoksa yarın az parçalı da olsa şapkalı eldivenli 1 2 set daha alsan iyi olur çünkü yikandimi kuruyana kadar ne giyecek
Hiç yok mu canım süt?Sezeryan yapan hanımlarsütünüz ne zama geldi en erken?
Canim yorumlarini paylasirsan sevinirim bi turlu karar veremedimben bu gece başlamayı düşünüyorum kullanmaya. sütüm ancak sağılacak kıvama geldi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?