2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim bana doktorum sagdigin her sutu ayri ver birlestirme demisti sebebini bilmiyorum ama ben az da olsa o sekilde sakliyorum birlestirmiyorum
ben kızımda da birleştirdim bir sıkıntı olmadı. sadece gece ve gündüz sütünü ayırıyorum

kızz beni de ağlatacaksın lohusa halimle

merhaba öncelikle hayırlı doğumlar dilerim

ben de geçtiğimiz ptesi spinal anestezi ile oğlumı kucağıma aldım. 2.doğumumdu bu.
covid dönemi zaten bir an önce hastane işi bitsin istiyor insan. tek gece mi kalacaksınız?
ben 1 gecelik bir takım pijama götürdüm ikisini de kullandım. hastabezi depend külot bez tek geçerimodadan çıkmamak için elektrikli cezbemi götürdüm bol sade nescafe içtim anestezi etkisini atmak için. bitter çikokata ve kuru kayısı koydum yanıma. gerisi klasik şeyler

Kızlarr dün gece kabus gibiydi. Karnım taş gibi oldu hamileliğimde ilk defa midem bulandı adet sancısı gibi sancı çektim. Sabaha karşıda belim ağrıdı. Eğer sabah kalktığımdada devam etseydi bugün doktora gidicektim tekrar ama şükürki iyiyim bebeğin hareketleri de iyi. Valla ağrım var diodunuz kendime şaşırıodum bişiyim yok die. O kabusu bende yaşadım.

Henüz kesn bi bilgi yok bebekle ilgili genel durum iyo diyorlar ama mr fln çekilmeden kesin bisey soylemiyolar.

Beklemektn baska bisey gelmiyor elimizden malesef.
Canim çok geçmiş olsun, sanırım ben kaçırdım, neyi vardı bebisin ? Sağ salim sağlıkla bi an önce kucağına al ins

PLT degerin nasıl canim
Yakın zamanda ölçüm yaptırmadım canim, sen hamileliğin başından beri mi kullanıyorsun iğne? Kaclik kullanıyorsun? Bir de kullanma sebebin ne ? Ben daha 11 yıl önce pıhtı atma sorunu yaşadığım icin ben, gebelik baslar başlamaz igneye başlıyorum

Çok teşekkür ederim
2 gece kalacakmışım, sadece 1 kişi refakatci alıyorlar, ziyaretçi kesinlikle yasak dediler.
Doğum esnasında hafif de olsa sedasyon veriliyor mu, tamamen kendimde olursam çok panik olurum diye korkuyorum da biraz

Benmkilerde öyle iki hafta geri kilo alımı devam ediyorsa sorun yok olabilşyomuş bende çok üzüldüm ama bende çok zayıfım genetik dediği sanırım doktorun sağlıklı olsnlar da seninkinin kilosu daha iyidir hem

Göbek çevresi benimkininde iki hafta geri. Hatta beni detaylı ulteasona sevkedip baktılar bir kaç hafta önce. Hiç birşey yok sadece zayıf biraz. Zayıf da degil aslında bak doktor dedi ki bana, aynı insanlar gibi bebeklerde göbek çevresinde yağ dokusu oluşturup kilo alir. Senin bebeğin senin gibi ince yapılı dedi
Babası da ben de kilolu iri yarı değiliz. Hele eşim sıfır göbek. Ben de öyle zayıf minyon bir tipim. O yüzden bebek de zayıf olabilir. Gelişim sorunu falan yok dedi. Hiç takma kafana. Gelişim sorunu farklı sekilde ortaya çıkıyor, kilo alımı duruyor suyu azalıyor falan. O zAman bekletmeden alıyorlar bebeği. Senin öyle bir sorunun yokki.

Bnmde oluyo ben hemen ılık suya griyorum iyi geliyo sıcak su olmamasına dikkat ediyorum sadece anca öyle çare buldum

Evet canım ya 40.haftam bıterken sezeryan olucam. Bir yandan diyorum ne çok bekletiyorlar diğer yandan ne acelesi var gününü doldursun
Doldursun aynen tadını çıkar bugünlerin. Kulağa belki gıcık gelebilir ama hayatımızda kaç kere hamile kalacağız ki

Arzu edersen veriyorlar merak etme

Evet canım gebeliği öğrenir öğrenmez başladım,0.4 mg enox kullaniyorum,2 kürtajım var 2 genimde pihtilasma var o yüzden ,PLT değeri düşükse doğumdan önce kan verilmesi gerekiyormuş da aranızda böyle bir durumda olan var mı diye sormak istedim

Doğuma yakın adet agrısı gibi belirtiler normal galiba bende son 3 gündür yaşıyorum bu agrıyı

Canım bende normal doğum yapcm annemle çocugum yanımda kalabilir mi Acaba özel hastane özel oda tutulucak şimdi aranızda doğum yapan bilen vardır gerçi bı hafta Doktorumla konuşacm zaten ama yinede merak etttim

Ilk dogumum spinal sezeryandi bi ara kalp atisimin hizlandi odada veriyorlardi sesi zaten... aninda damar yolundan bi ilac verdiler geri sakinlestim kalp atisi yavasladi bebegim gelene kadar biraz dinlenim hazirlanim karsilamaya gibi dusuncelere girdim hatta ilacin etkisi sanirim sedasyon bu herhalde gerek olursa aninda mudahale ediyor anestezi uzmani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…