ben kızımda da birleştirdim bir sıkıntı olmadı. sadece gece ve gündüz sütünü ayırıyorumCanim bana doktorum sagdigin her sutu ayri ver birlestirme demisti sebebini bilmiyorum ama ben az da olsa o sekilde sakliyorum birlestirmiyorum
kızz beni de ağlatacaksın lohusa halimleBenimde takvimim sonunda 39 u gösterdi iyi kötü yolu bitirdik
Hamileliğimi ögrendigim günden beri burdayım anneme bile söylemeden burda kızlara sormuştum bu test pozitif mi ben hamile miyim kızlar diye sonrada iyi kötü korkulu sevinçli herşeyi burda beraber paylaştık
Hormonlar indi çıktı alındık kızdık sonra hemen unuttuk
Bebeklerimizin hareketleri cinsiyetleri haftalari gramlarını saydık
Bayramlar geçirdik karantinalar geçirdik buhranlar geçirdik sona geldik
Ilk meyvelerimizi de almaya başladık belki 15 belki daha fazla bebeğimiz geldi bile aramıza şimdi de sıra bize geldi inşallah sağlıkla sıhhatle biz ve sonraki arkadaşlarımızda alalım bebeklerimizi kucaklarimiza
Doğumumuz pazartesi bildiklerimle tecrübelerimle içimden geçen duygularımla kim ne sordu ne yazdıysa yardim edip uzun uzun cvp vermeye destek olmaya çalıştım elimden geldiği kadar hepinizi çok seviyorum şimdiden hakkınızı helal edin kızlar evimi barkımı son hazırlıklarımı yapar pazartesi yine yazarım artık sizlere...
merhaba öncelikle hayırlı doğumlar dilerimHerkese merhaba hanımlar.
Öncelikle doğum yapan anneler; gözünüz aydın, Rabbim bebeginizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallah. Doğum için bekleyen annelere de hayırlı doğumlar diliyorum.
Ben Aralık anneleri grubunda aktifim aslında ama sizleri de takip ediyorum arada.
Bana gebelik kolestazı teşhisi koyuldu, yani karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor, ilaç kullanıyorum ve yakın takip ediliyorum. Şuan 35 haftaligim, bugün doktorum 15 veya 20 Kasım'da yani 37 veya 37+5 gibi spinal anetezi ile sezaryen doğum planladı (tabii öncesinde bebeğim kendisi gelmeye karar vermezse)
Sezaryen doğum yapan annelerden mümkünse varsa tavsiyelerini rica edeceğim. Neler dikkat edeyim, yanıma mutlaka götürmem gereken şeyler neler? Ben 2 takım pijama hazırladım kendime ama gecelik de koymalı miyim? gibi...
Canim çok geçmiş olsun, sanırım ben kaçırdım, neyi vardı bebisin ? Sağ salim sağlıkla bi an önce kucağına al insHenüz kesn bi bilgi yok bebekle ilgili genel durum iyo diyorlar ama mr fln çekilmeden kesin bisey soylemiyolar.
Beklemektn baska bisey gelmiyor elimizden malesef.
Yakın zamanda ölçüm yaptırmadım canim, sen hamileliğin başından beri mi kullanıyorsun iğne? Kaclik kullanıyorsun? Bir de kullanma sebebin ne ? Ben daha 11 yıl önce pıhtı atma sorunu yaşadığım icin ben, gebelik baslar başlamaz igneye başlıyorumPLT degerin nasıl canim
Çok teşekkür ederimmerhaba öncelikle hayırlı doğumlar dilerim
ben de geçtiğimiz ptesi spinal anestezi ile oğlumı kucağıma aldım. 2.doğumumdu bu.
covid dönemi zaten bir an önce hastane işi bitsin istiyor insan. tek gece mi kalacaksınız?
ben 1 gecelik bir takım pijama götürdüm ikisini de kullandım. hastabezi depend külot bez tek geçerimodadan çıkmamak için elektrikli cezbemi götürdüm bol sade nescafe içtim anestezi etkisini atmak için. bitter çikokata ve kuru kayısı koydum yanıma. gerisi klasik şeyler
Benmkilerde öyle iki hafta geri kilo alımı devam ediyorsa sorun yok olabilşyomuş bende çok üzüldüm ama bende çok zayıfım genetik dediği sanırım doktorun sağlıklı olsnlar da seninkinin kilosu daha iyidir hemKontrolden geldim. Çatı muayenesi oldum
Kilosunu sormayi unutmuşuz su an 38+3 muayneden sonra hoca su an bebisin ebatlari normale cok uygun ama istersen pazartesi sezaryenle aladabiliriz dedi. Karin cevresi iki hafta geri cikti daha once boyle bir sey cikmamisti biraz moralim bozuldu hoca genetik olduğunu soyledi korkcak bir sey yok dedi. Normal mi bekliceksin pazartesi alalım mı dedi ben de siz ne derseniz ona uyacağim dedim. Pazartesi 38+5 oluyor ve benim de doğum günüm soylemistim. Neyse hoca persembe kontrole çağırdı tekrar. Yine muayne edicekmis Sezaryene karar verirsek covid testini yapariz dedi. Kafam cok karisik gobek çevresi neden geri kaldi acaba.
Göbek çevresi benimkininde iki hafta geri. Hatta beni detaylı ulteasona sevkedip baktılar bir kaç hafta önce. Hiç birşey yok sadece zayıf biraz. Zayıf da degil aslında bak doktor dedi ki bana, aynı insanlar gibi bebeklerde göbek çevresinde yağ dokusu oluşturup kilo alir. Senin bebeğin senin gibi ince yapılı dediKontrolden geldim. Çatı muayenesi oldum
Kilosunu sormayi unutmuşuz su an 38+3 muayneden sonra hoca su an bebisin ebatlari normale cok uygun ama istersen pazartesi sezaryenle aladabiliriz dedi. Karin cevresi iki hafta geri cikti daha once boyle bir sey cikmamisti biraz moralim bozuldu hoca genetik olduğunu soyledi korkcak bir sey yok dedi. Normal mi bekliceksin pazartesi alalım mı dedi ben de siz ne derseniz ona uyacağim dedim. Pazartesi 38+5 oluyor ve benim de doğum günüm soylemistim. Neyse hoca persembe kontrole çağırdı tekrar. Yine muayne edicekmis Sezaryene karar verirsek covid testini yapariz dedi. Kafam cok karisik gobek çevresi neden geri kaldi acaba.
Bnmde oluyo ben hemen ılık suya griyorum iyi geliyo sıcak su olmamasına dikkat ediyorum sadece anca öyle çare buldumKızlarr dün gece kabus gibiydi. Karnım taş gibi oldu hamileliğimde ilk defa midem bulandı adet sancısı gibi sancı çektim. Sabaha karşıda belim ağrıdı. Eğer sabah kalktığımdada devam etseydi bugün doktora gidicektim tekrar ama şükürki iyiyim bebeğin hareketleri de iyi. Valla ağrım var diodunuz kendime şaşırıodum bişiyim yok die. O kabusu bende yaşadım.
Doldursun aynen tadını çıkar bugünlerin. Kulağa belki gıcık gelebilir ama hayatımızda kaç kere hamile kalacağız kiEvet canım ya 40.haftam bıterken sezeryan olucam. Bir yandan diyorum ne çok bekletiyorlar diğer yandan ne acelesi var gününü doldursun
Arzu edersen veriyorlar merak etmeÇok teşekkür ederim
2 gece kalacakmışım, sadece 1 kişi refakatci alıyorlar, ziyaretçi kesinlikle yasak dediler.
Doğum esnasında hafif de olsa sedasyon veriliyor mu, tamamen kendimde olursam çok panik olurum diye korkuyorum da biraz
Evet canım gebeliği öğrenir öğrenmez başladım,0.4 mg enox kullaniyorum,2 kürtajım var 2 genimde pihtilasma var o yüzden ,PLT değeri düşükse doğumdan önce kan verilmesi gerekiyormuş da aranızda böyle bir durumda olan var mı diye sormak istedimYakın zamanda ölçüm yaptırmadım canim, sen hamileliğin başından beri mi kullanıyorsun iğne? Kaclik kullanıyorsun? Bir de kullanma sebebin ne ? Ben daha 11 yıl önce pıhtı atma sorunu yaşadığım icin ben, gebelik baslar başlamaz igneye başlıyorum
Doğuma yakın adet agrısı gibi belirtiler normal galiba bende son 3 gündür yaşıyorum bu agrıyıKızlarr dün gece kabus gibiydi. Karnım taş gibi oldu hamileliğimde ilk defa midem bulandı adet sancısı gibi sancı çektim. Sabaha karşıda belim ağrıdı. Eğer sabah kalktığımdada devam etseydi bugün doktora gidicektim tekrar ama şükürki iyiyim bebeğin hareketleri de iyi. Valla ağrım var diodunuz kendime şaşırıodum bişiyim yok die. O kabusu bende yaşadım.
Canım bende normal doğum yapcm annemle çocugum yanımda kalabilir mi Acaba özel hastane özel oda tutulucak şimdi aranızda doğum yapan bilen vardır gerçi bı hafta Doktorumla konuşacm zaten ama yinede merak etttimÇok teşekkür ederim
2 gece kalacakmışım, sadece 1 kişi refakatci alıyorlar, ziyaretçi kesinlikle yasak dediler.
Doğum esnasında hafif de olsa sedasyon veriliyor mu, tamamen kendimde olursam çok panik olurum diye korkuyorum da biraz
Amin insallah.Canim çok geçmiş olsun, sanırım ben kaçırdım, neyi vardı bebisin ? Sağ salim sağlıkla bi an önce kucağına al ins
Ayy güle güle yatsınnSelam kizlar bende beşiğin icini serdim su covidden kurtulayim hayirlisiyla bu hafta ici Eki Görüntüle 2713577 bende dogum yapabilirim buyuk ihtimalle
Ilk dogumum spinal sezeryandi bi ara kalp atisimin hizlandi odada veriyorlardi sesi zaten... aninda damar yolundan bi ilac verdiler geri sakinlestim kalp atisi yavasladi bebegim gelene kadar biraz dinlenim hazirlanim karsilamaya gibi dusuncelere girdim hatta ilacin etkisi sanirimÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?