2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy canım gittin mi kontrole? Doğumda mısın acaba şu an?
Sabah gittim suyum gelmeye devam ediyordu 3 cm açıklık vardı az önce 4 cm dediler bekliyoruz kaldı 6 cm. Şimdilik herşey iyi. Kanda antikor testi yaptılae pozitif çıktı. Sürüntü aldılar şu anda pozitif olup olmadığımı anlamak icin. Hiç semptom yok umarım negatif gelir. Beklemedeyim

Arzu edersen veriyorlar merak etme
Teşekkür ederim
Canım bende normal doğum yapcm annemle çocugum yanımda kalabilir mi Acaba özel hastane özel oda tutulucak şimdi aranızda doğum yapan bilen vardır gerçi bı hafta Doktorumla konuşacm zaten ama yinede merak etttim
Benim gittiğim hastane sancı odasına sadece 1 kişi alıyoruz dedi normal doğumlarda. Doğum sonrası refakatçi olarak da 1 kişiye izin varmış.
O anda gelişebilecek bir komplikasyona karşı hazırlıklılar demek, ben de panik yaparım tansiyonum falan yükselir ya da duserse kötü olurim diye endişe ediyordum

daisyyy Birpdrci kilosunu da sormamışim bu hafta ama bas cfvresi ve bacak 38 olduğuna göre almıştır heralde insallah. Biz de iri değiliz ama minyon da sayilmayiz ortalama tipleriz hoca da siz kucuk doğduysaniz o da küçük doğabilir dedi ben 2500 doğmusum annem 9 ay boyunca bulanti kusma yaşamış hic kilo almadan bitmis gebelik öyle olunca 2500 yine iyi olmusum yani. pilates topunda ziplicam biraz ins ise yarar. Hem hazır hissetmiyorum hala hem gelsin istiyorum hem normal istiyorum hem aci cekmek istemiyorum cok değisk bi ruh halindeym.

Aynen canım anne gbi olıyor... Ben 3500 52cm doğmusum. Oğlusumda 3510 52cm doğdu kızım 3200doğdu..
Anne ile benzer olıyor canım sen hiç takma bile... Sağlıklı doğsunda inşaallah

Aynen canım anne gbi olıyor... Ben 3500 52cm doğmusum. Oğlusumda 3510 52cm doğdu kızım 3200doğdu..
Anne ile benzer olıyor canım sen hiç takma bile... Sağlıklı doğsunda inşaallah
Insallah ins hepimiz sağlikli bir şekilde kucaklar koklariz. Som gunler gercekten gecmiyor ya. Sutun gelmeye başladı mi nasi gidiyo annelik?

Ayyyy geliyor bebiş desene suni sancıya gerek olmadan kolayca bi avazda doğum yaparsın inşallah kuzum, dua et bol bol, hem babana hem bizlere

Insalah negatifsindir canim bu konuda da yaz litfen saglikla tek nefeste al kucagina insallah

Sıkıntısız atlatırsın inşallah canım güzel ilerlemiş, bizi de haberdar et.

Ya kızlar 38. 39. Haftaya geldim yazanlara nasıl imreniyorum. Benim o kadar ağrım oluyor ki, her gece işkence resmen, karnım kaskatı oluyor, her an yuvarlanacak gibi hissediyorum gündüz de hiç
Verimli değil ama işte gün geçsin istiyorum. Sıfır konfor şu an. Bir de tabi yardım edenim yok, çocuk var derken daraldım eğilip bir şeyi bile alamamaktan. 36da böyleysem 1-2 haftaya ne olurum bilinmez. Allah yardımcımız olsun

Geçer canım günler merak etme çabucak, bak bizim de geçti. Kasılma olduğu zaman derin nefes alıp vermeye odaklan, biraz yardımı dokunur.

Bende 2500 doğmuşum eşim 4000 doğmuş ama bnimkiler 2530 diğeri 2487 daha çok da fazla beklemiyorum da işte iki hafta da gerilik var hala bir aydır öyle fark artmadı ama anne babanın doğum kiloları da etkliymiş doğru sağlıklı olsunlarda

Dungece bir legen kustum yine
Ben doguma da kusarak girecem sanirim
Sorma kasim sonu gelmiyir birturlu
Allah yardımcın olsun canım, çok zorluk çektin inşallah bitsin gitsin bir avazda
Canım gözün aydın maşallah darısı başımıza

Yaa ne güzel yazmışsın gerçekten şu platformda en iyi biz birbirimizi anladık, herkesten Allah razı olsun
Canım ultrason görüntüsü verdi mi genelde orada yazıyor ölçülen hafta ve kilo, biz de
Geçen sormayı unuttuk görüntünün kenarında yazıyordu kilosu. Geriden gelme gerçekten genetik bir olay karın çevresi dedin değil mi? Asla kafana takma sen zaten gününü doldurdun sayılır. Bebek toparlamıştır 3 kiloyu da bulmuştur gayet. Benim ilk bebiş gerideydi işte. Hem de 32. Hafta başladı, 34 de toparladı 1 hafta, 35 te yine oldu. 36 sonu doğurdum artık büyümüyordu çünkü. 2600 doğdu ama demem o ki benim bu problem erken başlamıştı. Seninki son anda oldu artık geleyim anne deme yolu bence bu arada doğdu ve acaip cevval bir bebekti, ilk günden emdi hiç bana mısın demedi o yüzden için rahat olsun, stres yapma.

Kızlar ben de Kasım annesyim her gün takip ediuorum sizi 38 haftalık gebeyim. Eşim pozitif cikti. Bende PCR yaptırdım negatif çıktı ama öksürük için tekrar gittim cigerlerde tutulum var dediler. Bugün hastahaneye yatisim yapildi. Çok korkuyorum kaç gün yatiriuorlar. Süreç nasıl bilen var ise yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…