- 27 Mart 2020
- 792
- 1.622
- 33
- 36
Saol canim allah razi olsun hepimizin bebisleri besiklerine kavussun insallah saglikli bir sekildeAyy güle güle yatsınn
Sabah gittim suyum gelmeye devam ediyordu 3 cm açıklık vardı az önce 4 cm dediler bekliyoruz kaldı 6 cm. Şimdilik herşey iyi. Kanda antikor testi yaptılae pozitif çıktı. Sürüntü aldılar şu anda pozitif olup olmadığımı anlamak icin. Hiç semptom yok umarım negatif gelir. BeklemedeyimAyy canım gittin mi kontrole? Doğumda mısın acaba şu an?
Teşekkür ederimArzu edersen veriyorlar merak etme
Benim gittiğim hastane sancı odasına sadece 1 kişi alıyoruz dedi normal doğumlarda. Doğum sonrası refakatçi olarak da 1 kişiye izin varmış.Canım bende normal doğum yapcm annemle çocugum yanımda kalabilir mi Acaba özel hastane özel oda tutulucak şimdi aranızda doğum yapan bilen vardır gerçi bı hafta Doktorumla konuşacm zaten ama yinede merak etttim
O anda gelişebilecek bir komplikasyona karşı hazırlıklılar demek, ben de panik yaparım tansiyonum falan yükselir ya da duserse kötü olurim diye endişe ediyordumIlk dogumum spinal sezeryandi bi ara kalp atisimin hizlandi odada veriyorlardi sesi zaten... aninda damar yolundan bi ilac verdiler geri sakinlestim kalp atisi yavasladi bebegim gelene kadar biraz dinlenim hazirlanim karsilamaya gibi dusuncelere girdim hatta ilacin etkisi sanirimsedasyon bu herhalde gerek olursa aninda mudahale ediyor anestezi uzmani
Aynen canım anne gbi olıyor... Ben 3500 52cm doğmusum. Oğlusumda 3510 52cm doğdudaisyyy Birpdrci kilosunu da sormamışim bu hafta ama bas cfvresi ve bacak 38 olduğuna göre almıştır heralde insallah. Biz de iri değiliz ama minyon da sayilmayiz ortalama tipleriz hoca da siz kucuk doğduysaniz o da küçük doğabilir dedi ben 2500 doğmusum annem 9 ay boyunca bulanti kusma yaşamış hic kilo almadan bitmis gebelik öyle olunca 2500 yine iyi olmusum yani. pilates topunda ziplicam biraz ins ise yarar. Hem hazır hissetmiyorum hala hem gelsin istiyorum hem normal istiyorum hem aci cekmek istemiyorum cok değisk bi ruh halindeym.
InsallahAynen canım anne gbi olıyor... Ben 3500 52cm doğmusum. Oğlusumda 3510 52cm doğdukızım 3200doğdu..
Anne ile benzer olıyor canım sen hiç takma bile... Sağlıklı doğsunda inşaallah
Ayyyy geliyor bebiş deseneSabah gittim suyum gelmeye devam ediyordu 3 cm açıklık vardı az önce 4 cm dediler bekliyoruz kaldı 6 cm. Şimdilik herşey iyi. Kanda antikor testi yaptılae pozitif çıktı. Sürüntü aldılar şu anda pozitif olup olmadığımı anlamak icin. Hiç semptom yok umarım negatif gelir. Beklemedeyim
Insalah negatifsindir canim bu konuda da yaz litfenSabah gittim suyum gelmeye devam ediyordu 3 cm açıklık vardı az önce 4 cm dediler bekliyoruz kaldı 6 cm. Şimdilik herşey iyi. Kanda antikor testi yaptılae pozitif çıktı. Sürüntü aldılar şu anda pozitif olup olmadığımı anlamak icin. Hiç semptom yok umarım negatif gelir. Beklemedeyim
Sıkıntısız atlatırsın inşallah canım güzel ilerlemiş, bizi de haberdar et.Sabah gittim suyum gelmeye devam ediyordu 3 cm açıklık vardı az önce 4 cm dediler bekliyoruz kaldı 6 cm. Şimdilik herşey iyi. Kanda antikor testi yaptılae pozitif çıktı. Sürüntü aldılar şu anda pozitif olup olmadığımı anlamak icin. Hiç semptom yok umarım negatif gelir. Beklemedeyim
Geçer canım günler merak etme çabucak, bak bizim de geçti. Kasılma olduğu zaman derin nefes alıp vermeye odaklan, biraz yardımı dokunur.Ya kızlar 38. 39. Haftaya geldim yazanlara nasıl imreniyorum. Benim o kadar ağrım oluyor ki, her gece işkence resmen, karnım kaskatı oluyor, her an yuvarlanacak gibi hissediyorumgündüz de hiç
Verimli değil ama işte gün geçsin istiyorum. Sıfır konfor şu an. Bir de tabi yardım edenim yok, çocuk var derken daraldım eğilip bir şeyi bile alamamaktan. 36da böyleysem 1-2 haftaya ne olurum bilinmez. Allah yardımcımız olsun
Bende 2500 doğmuşum eşim 4000 doğmuş ama bnimkiler 2530 diğeri 2487 daha çok da fazla beklemiyorum da işte iki hafta da gerilik var hala bir aydır öyle fark artmadı ama anne babanın doğum kiloları da etkliymiş doğru sağlıklı olsunlardadaisyyy Birpdrci kilosunu da sormamışim bu hafta ama bas cfvresi ve bacak 38 olduğuna göre almıştır heralde insallah. Biz de iri değiliz ama minyon da sayilmayiz ortalama tipleriz hoca da siz kucuk doğduysaniz o da küçük doğabilir dedi ben 2500 doğmusum annem 9 ay boyunca bulanti kusma yaşamış hic kilo almadan bitmis gebelik öyle olunca 2500 yine iyi olmusum yani. pilates topunda ziplicam biraz ins ise yarar. Hem hazır hissetmiyorum hala hem gelsin istiyorum hem normal istiyorum hem aci cekmek istemiyorum cok değisk bi ruh halindeym.
Doktora git arkadasim benim gibi olma ihmal etme beklemeAdet olacak gibi belim ağrıyor bugün ama yoruldum diye mi anlamıyorum hiç. Bir de yürürken aşağıda çok baskı oluyor zaman zaman. Salı günü kontrolüm var merak içindeyim.
Çok kötü olursam giderim canım sağ olasın. Sen nasılsın pekiDoktora git arkadasim benim gibi olma ihmal etme bekleme
Allah yardımcın olsun canım, çok zorluk çektin inşallah bitsin gitsin bir avazdaDungece bir legen kustum yine
Ben doguma da kusarak girecem sanirim
Sorma kasim sonu gelmiyir birturlu
Canım gözün aydın maşallahKızlar ben sezeryan oldum Tecrübemi doğum hıkayemı anlatmak ısterım eğer okumak ıstersenız okursunuz .
Nst de sancı çıkıyordu aureklı ama ben hıssetmıyordum . Hafıf hafıf adet sancısı gbı yaşıyordum . Ama sıkayetım yururken sankı Aşağıda kafa varmış gibiydi hani bir baskı tek belirti oldu diyebilirim benim için doktora da söyledim çatı muaynesi yaptı bebeğin başınIn geldiğini söyledi Neredeyse doğumun %70’i tamamlanmış dört cm açılma var dedı
Sezeryan ıstedım çünkü bazı rıskler vardı çatı da çok uygun degıldı planlı sezeryan olacaktı zaten ıkı hafta sonra ama bebegım kanala gırmıs
Ben devlet hastanesinde doğum yaptım kadın doğum hastanesi ve çocuk Hastalıkları
Epıdural sezeryan yaptılar . Doğumum çok keyıflı oldu bebegı çıkarırken baskı hıssedıyorsunuz sakın korkmayın onun dışında hıc busey hıssetmenız ımkansız . Böyle karnınızı biri cekıyormus gbı olacak . O an bağırdım ben ama acıdan degıl acı gbı degıl zaten boşuna bağırmayın neden bılıyomusunuz o andan on sanıye sonra bebegınızın mükemmel sesını viyaklamasını duyuyorsunuzoy nasıl ağladım onunla nasıl bır aşk . Ilk çocuğum . Hayatımda böyle bir duygu yaşamadım tek dünyada essız bir duyguymuş rabbım herkese nasıp etsın tüm ısteyenlere .
sonrasını anlatayım ameliyattan çıkınca hıc busey hıssetmedım uyusuksunuz zaten Üç saat sonra kendınızı hıssetmeye başlayınca on adım attırıyorlar . Sıze yardım ederek . Onu yapın dıkısler sadece o gün bırqz acıdı . Sonra sabah uyandım yardımla kalktım yardımla tuvalete gittim . Yavaş yavaş yürüdüm derken akşam oldu . Akşam tek basıma yürüdüm . Can yanması yok ağrı falan yok . İlaç verıyorlar sureklı . Ve üçüncü gün karnım dümdüz çocuğu alıp hastanede gezıyorum geldıgım günle aynıyım . Hatta daha ıyıyım . Insallah hepınızın böyle güzel geçer . Sezeryan çok basitmiş benım tecrübem bu . Harıka bir tecrübe oldu
Yaa ne güzel yazmışsınBenimde takvimim sonunda 39 u gösterdi iyi kötü yolu bitirdik
Hamileliğimi ögrendigim günden beri burdayım anneme bile söylemeden burda kızlara sormuştum bu test pozitif mi ben hamile miyim kızlar diye sonrada iyi kötü korkulu sevinçli herşeyi burda beraber paylaştık
Hormonlar indi çıktı alındık kızdık sonra hemen unuttuk
Bebeklerimizin hareketleri cinsiyetleri haftalari gramlarını saydık
Bayramlar geçirdik karantinalar geçirdik buhranlar geçirdik sona geldik
Ilk meyvelerimizi de almaya başladık belki 15 belki daha fazla bebeğimiz geldi bile aramıza şimdi de sıra bize geldi inşallah sağlıkla sıhhatle biz ve sonraki arkadaşlarımızda alalım bebeklerimizi kucaklarimiza
Doğumumuz pazartesi bildiklerimle tecrübelerimle içimden geçen duygularımla kim ne sordu ne yazdıysa yardim edip uzun uzun cvp vermeye destek olmaya çalıştım elimden geldiği kadar hepinizi çok seviyorum şimdiden hakkınızı helal edin kızlar evimi barkımı son hazırlıklarımı yapar pazartesi yine yazarım artık sizlere...
Canım ultrason görüntüsü verdi mi genelde orada yazıyor ölçülen hafta ve kilo, biz dedaisyyy Birpdrci kilosunu da sormamışim bu hafta ama bas cfvresi ve bacak 38 olduğuna göre almıştır heralde insallah. Biz de iri değiliz ama minyon da sayilmayiz ortalama tipleriz hoca da siz kucuk doğduysaniz o da küçük doğabilir dedi ben 2500 doğmusum annem 9 ay boyunca bulanti kusma yaşamış hic kilo almadan bitmis gebelik öyle olunca 2500 yine iyi olmusum yani. pilates topunda ziplicam biraz ins ise yarar. Hem hazır hissetmiyorum hala hem gelsin istiyorum hem normal istiyorum hem aci cekmek istemiyorum cok değisk bi ruh halindeym.
Öyle yapacağım canım mecbur bekleyeceğizGeçer canım günler merak etme çabucak, bak bizim de geçti. Kasılma olduğu zaman derin nefes alıp vermeye odaklan, biraz yardımı dokunur.
Iyiyim demek isterim ama kotuyum. Kendimde bise yok ama psikolojim berbat durumdaÇok kötü olursam giderim canım sağ olasın. Sen nasılsın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?