canım bu gece oğlumu emzirirken diğer göğsüme taktım. 5-7dk civarı kaldı 35ccye yakın bir sağım yapmış. ben sonra o göğsüme oğlumu aldım o da 5dk daha devam etti emmeye ses de geliyordu yani süt vardı sağıma devam etsem. bence başarılı ve pratik. diğer göğüsteki sütünde tazelenmesini sağlıyor. şimdi sabah bir daha kullanıp 2 sütü birleştirip buzluğa atarım.eğer sütün varsa öneririm almanı
Korkma korkma bunlar moral bozucu şeyler değil benim ilk oğlumda doğuştan sünnetli idi tıpta bunun adı hipospadias bir hastalık gibi geçiyor aslında az derileri vardı sünnet derisi tam değildi bazı bebeklerin ileri derece oluyor onların idrar deliğinin de yeri aşağıda olabiliyor bizimki hafifmis 18 aylik olunca fakülte hastanesinde prof çocuk üroloğu yaptı sünnetini derisini alınca deliğinin yerine bakarım dedi deliğine de sadece 1 dikiş alttan atmış hiç bir sıkıntısı olmadı daha ileri derece bile olsa kendi pipisinde bulunan sunnet derisini kullanarak idrar deliğini vs düzeltiyorlar ve ağır ciddi bir ameliyat değil yalnız erkenden sunnet vs ettirmemek gerekli çünkü o bulunan az sunnet derisi işte.ilerde lazım olursa diye
Işitme testi de zaten söylemişlerdir amniyon sıvısı kaçtığı için kulağına bazen geçemiyorlar işitme testini o da ikinci oğlumda olmuştu bi kaç sefer gidip gelmiştik kulağa kaçan amniyon sıvısı akıp çıkınca testi geçiyorlar
Sarılık zaten bu işin adeti olmuş her bebek az yada çok sarilik oluyor sütun güzel emzirmene bak hiç aldırma 16 17 ye kadar korkma emzir kesinlikle karşı değilsen 1 2 kere şekerli su ver çay kaşığı ile caresiz kalınca onu da denemiştim faydası olmuştu
Ama sunneti hiç kafana takma sünnet vaktini düşünüyordun artık düşünmene gerek kalmadı bak 18 aylik olunca yaptirirsin artik
sağol cnm yorumların için. biz de 3.ayında falan bir cerraha götürür detaylı bilgi alırız dedik.delikle alakalı bir sıkıntı yok sanırım çocuk doktoru sıkıntılı birşey değil dedi.
bizde emme alt alma rutinimizi yaptık şimdi uykuya devamke
yavaş yavaş sizde buralara terfi edeceksiniz inşallah.
bu arada şu doğumlarla ilgili yazışmalarda biz ekim annelerinde en son kişi doğum yapana kadar doğum hikayesi paylaşmama kararı vermiştik öle de yaptık. isterseniz burada da kimseyi ne iyi ne kötü etkilememek adına doğum hikayelerimizi sona saklayabiliriz
Ilk benim bebeğim kakasiniyemis o yüzden çok yorgundu çok az emdi . Kızlar bende süt pompası almistim.mochia şiddetle oneriyorum.gogus ucu ve gogus kalkanını mutlaka alin.2 gün göğüs ucum cokk kötü oldu.gogus ucu sayesinde kuzum da çok mutlu.2 saate emziriyorum.sutumu sagiyorum.ilk süt çok önemli olduğu için de bol bol emsin istiyorum.gogus ucuna aloa vera surdum Çok rahatlattı. core satın diye krem aldım birde şükür yara falan kalmadı.
Günaydın kızlar yine uykusuz geceler şimdiden Doğunca ne olacak bilmiyorum.
Bu gece de midem iyiydi ama bu sefer de çiş, kaburgaların ağrısı uyutmadı. Uyandım uyku tutmadı düşüncelerden.
Günaydın canlarım Bebegımle dört gündür hastanedeyiz sarılığı ve kan degerlerı düzelmişse ınsallah Bugün çıkarırlar . Allah herkesın evladını saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bir duygu . Kokusunu ıcıme çekerken sanki böyle hıc bir derdın kalmıyor ılac gbı
Günaydın anneler ben genelde geç kalkarım ama bugün erken kalktım depremden çıkanları takip ediyorum. Tvden dua ediyorum allah hepsinin yardımcısı olsun. Keşke böyle şeyler hiç olmasa
canım bu gece oğlumu emzirirken diğer göğsüme taktım. 5-7dk civarı kaldı 35ccye yakın bir sağım yapmış. ben sonra o göğsüme oğlumu aldım o da 5dk daha devam etti emmeye ses de geliyordu yani süt vardı sağıma devam etsem. bence başarılı ve pratik. diğer göğüsteki sütünde tazelenmesini sağlıyor. şimdi sabah bir daha kullanıp 2 sütü birleştirip buzluğa atarım.eğer sütün varsa öneririm almanı