2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim yorumlarini paylasirsan sevinirim bi turlu karar veremedim
canım bu gece oğlumu emzirirken diğer göğsüme taktım. 5-7dk civarı kaldı 35ccye yakın bir sağım yapmış. ben sonra o göğsüme oğlumu aldım o da 5dk daha devam etti emmeye ses de geliyordu yani süt vardı sağıma devam etsem. bence başarılı ve pratik. diğer göğüsteki sütünde tazelenmesini sağlıyor. şimdi sabah bir daha kullanıp 2 sütü birleştirip buzluğa atarım.eğer sütün varsa öneririm almanı

sağol cnm yorumların için. biz de 3.ayında falan bir cerraha götürür detaylı bilgi alırız dedik.delikle alakalı bir sıkıntı yok sanırım çocuk doktoru sıkıntılı birşey değil dedi.

bizde emme alt alma rutinimizi yaptık şimdi uykuya devamke

yavaş yavaş sizde buralara terfi edeceksiniz inşallah.

bu arada şu doğumlarla ilgili yazışmalarda biz ekim annelerinde en son kişi doğum yapana kadar doğum hikayesi paylaşmama kararı vermiştik öle de yaptık. isterseniz burada da kimseyi ne iyi ne kötü etkilememek adına doğum hikayelerimizi sona saklayabiliriz

Ilk benim bebeğim kakasiniyemis o yüzden çok yorgundu çok az emdi . Kızlar bende süt pompası almistim.mochia şiddetle oneriyorum.gogus ucu ve gogus kalkanını mutlaka alin.2 gün göğüs ucum cokk kötü oldu.gogus ucu sayesinde kuzum da çok mutlu.2 saate emziriyorum.sutumu sagiyorum.ilk süt çok önemli olduğu için de bol bol emsin istiyorum.gogus ucuna aloa vera surdum Çok rahatlattı. core satın diye krem aldım birde şükür yara falan kalmadı.

Günaydın canlarım Bebegımle dört gündür hastanedeyiz sarılığı ve kan degerlerı düzelmişse ınsallah Bugün çıkarırlar . Allah herkesın evladını saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bir duygu . Kokusunu ıcıme çekerken sanki böyle hıc bir derdın kalmıyor ılac gbı

Gunaydin kizlar. Gece suyum geldi ?galiba agrilarim artti kalkip son hazirliklari yapayim derken agrim gecti uyudum geri. Artik kafakarisikligindan herseyi doguma yoruyorum. Doktora gidicem 9 gibi insallah suni sanci ihtiyaci olmadan gelir.
Bol şanslar inşanlah rabbim kolaylık versin. Saglıcakla kucagına alırsın inşallah

Gunaydin kizlar. Gece suyum geldi ?galiba agrilarim artti kalkip son hazirliklari yapayim derken agrim gecti uyudum geri. Artik kafakarisikligindan herseyi doguma yoruyorum. Doktora gidicem 9 gibi insallah suni sanci ihtiyaci olmadan gelir.
Ayy nasıl uyuyabildin canım takviminde bitmiş nerdeyse neyse iyi olmuş dinlenmişsin hemen git inşallah kolayca doğar

Hadi hayırlı doğumlar olsun canım

Tesekkur ederim canim

Ay canım hadi güzel haberler olsun sende sağlıcakla bebeğini kucağına al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…