Bir an önce kucağına alırsın inşallah canm. Senin doğum böyle olunca hep aklıma takılıyor biz böyle bişeyi nasıl anlayacağız senin ağrın olmasa nerden bilecektin demi? Doktor bebek içerde nefes alıp vermez o yüzden oksijensiz kalmaz demişti bana acaba kordondan giden kanda mı sıkıntı olmuş da bebek sıkıntıya düşmüşIyiyim demek isterim ama kotuyum. Kendimde bise yok ama psikolojim berbat durumda
2.bbebekler daha güzel daha ii oluyormus canımInsallahins hepimiz sağlikli bir şekilde kucaklar koklariz. Som gunler gercekten gecmiyor ya. Sutun gelmeye başladı mi nasi gidiyo annelik?
Plasenta rahimdn ayrilirsa gaz alışverişi de azaliyormus. O yuzdn sezeryana alindm ztn.Bir an önce kucağına alırsın inşallah canm. Senin doğum böyle olunca hep aklıma takılıyor biz böyle bişeyi nasıl anlayacağız senin ağrın olmasa nerden bilecektin demi? Doktor bebek içerde nefes alıp vermez o yüzden oksijensiz kalmaz demişti bana acaba kordondan giden kanda mı sıkıntı olmuş da bebek sıkıntıya düşmüş
2 gece ise bir pijama ya da gecelik daha ekle. sedasyon verilmiyor. kötü hissedersen zaten direk genele çevirirler. ama inan panikleyecek birşey yokÇok teşekkür ederim
2 gece kalacakmışım, sadece 1 kişi refakatci alıyorlar, ziyaretçi kesinlikle yasak dediler.
Doğum esnasında hafif de olsa sedasyon veriliyor mu, tamamen kendimde olursam çok panik olurum diye korkuyorum da biraz
Anladim.canim ,doktorum öyle birşey söylemedi bana. Ben 0.7 lik kullanıyorum iğneyi.Evet canım gebeliği öğrenir öğrenmez başladım,0.4 mg enox kullaniyorum,2 kürtajım var 2 genimde pihtilasma var o yüzden ,PLT değeri düşükse doğumdan önce kan verilmesi gerekiyormuş da aranızda böyle bir durumda olan var mı diye sormak istedim
Canım geçmiş olsun, bizde doğumda pozitif olan yoktu, tam süreci ben bilemiyorum bi ekim annelerine de yaz istersen, inşallah sağlıkla kurtarsın rabbim, sıkıntısız atlatır geçirirsiniz inşallah.Kızlar ben de Kasım annesyim her gün takip ediuorum sizi 38 haftalık gebeyim. Eşim pozitif cikti. Bende PCR yaptırdım negatif çıktı ama öksürük için tekrar gittim cigerlerde tutulum var dediler. Bugün hastahaneye yatisim yapildi. Çok korkuyorum kaç gün yatiriuorlar. Süreç nasıl bilen var ise yardımcı olabilir mi?
Yaa onlari verene kurban olurm ne hoş2.bbebekler daha güzel daha ii oluyormus canımonu anladım daha tecrübeli sakin ve daha olumlu oluyormus anne
Sütüm bugun daha ii düne göre..sağdım pek çıkmafı sabah.. Kolostrum geliyordu en sondamla damla...
Su an emziriyorum yutkunma sesi geliyor
Insallah mr da temiz cikar da bu gunler de gecer gider.Plasenta rahimdn ayrilirsa gaz alışverişi de azaliyormus. O yuzdn sezeryana alindm ztn.
Sanci gibi deil de agri gibi bisey oluyor. Oturamiyosn yatamiyosn ayakta duramiyosn cocuk hep sertlesiuor bi yerde. Doktr baski yapiyo cikmak icin dedi bide benm makat gelis oldugu icin dogumda baslamadi tabi ki.
Anlayamiyorsun ki o yuzdn ufak bir suphede gitmek lazim
Insallah.Insallah mr da temiz cikar da bu gunler de gecer gider.
Tamam, çok teşekkür ederim2 gece ise bir pijama ya da gecelik daha ekle. sedasyon verilmiyor. kötü hissedersen zaten direk genele çevirirler. ama inan panikleyecek birşey yok
Yaşamasam da aynı şeyi tahmin edebiliyorum. Güçlü olmaya çalış merak etme çıkacak kuzum hiç bir şey olmadan hastaneden. Sadece biraz zaman gerekiyor annesi.Iyiyim demek isterim ama kotuyum. Kendimde bise yok ama psikolojim berbat durumda
Canım benim bebişe minyon diyorlar boy olarak uzun değilim ama ben 3500 kilo doğmuşum eşim 4 kiloya yakın doğmuş uzun boyuda bizim bebeğe de devletteki doktor karnı iki hafta geriden geliyor yapısal olabilir demişti. Bu haftalarda bir çok gebeye böyle söylüyorlar o yüzden moralini bozma bende çok üzülmüştüm ama çevremde de burda da o kadar çok duydumki bu durumu genelde çok kilolu olmadan sağlıklı doğmuş bebişler bizimde öyle olur inş@daisyyy @Birpdrci kilosunu da sormamışim bu hafta ama bas cfvresi ve bacak 38 olduğuna göre almıştır heralde insallah. Biz de iri değiliz ama minyon da sayilmayiz ortalama tipleriz hoca da siz kucuk doğduysaniz o da küçük doğabilir dedi ben 2500 doğmusum annem 9 ay boyunca bulanti kusma yaşamış hic kilo almadan bitmis gebelik öyle olunca 2500 yine iyi olmusum yani. pilates topunda ziplicam biraz ins ise yarar. Hem hazır hissetmiyorum hala hem gelsin istiyorum hem normal istiyorum hem aci cekmek istemiyorum cok değisk bi ruh halindeym.
İnş yoktur öyle birşey canım. Sağlıklı hayırlı bir doğumun olsun inşSabah gittim suyum gelmeye devam ediyordu 3 cm açıklık vardı az önce 4 cm dediler bekliyoruz kaldı 6 cm. Şimdilik herşey iyi. Kanda antikor testi yaptılae pozitif çıktı. Sürüntü aldılar şu anda pozitif olup olmadığımı anlamak icin. Hiç semptom yok umarım negatif gelir. Beklemedeyim
Ayy bende cok duygulandım sende hakkını helal etBenimde takvimim sonunda 39 u gösterdi iyi kötü yolu bitirdik
Hamileliğimi ögrendigim günden beri burdayım anneme bile söylemeden burda kızlara sormuştum bu test pozitif mi ben hamile miyim kızlar diye sonrada iyi kötü korkulu sevinçli herşeyi burda beraber paylaştık
Hormonlar indi çıktı alındık kızdık sonra hemen unuttuk
Bebeklerimizin hareketleri cinsiyetleri haftalari gramlarını saydık
Bayramlar geçirdik karantinalar geçirdik buhranlar geçirdik sona geldik
Ilk meyvelerimizi de almaya başladık belki 15 belki daha fazla bebeğimiz geldi bile aramıza şimdi de sıra bize geldi inşallah sağlıkla sıhhatle biz ve sonraki arkadaşlarımızda alalım bebeklerimizi kucaklarimiza
Doğumumuz pazartesi bildiklerimle tecrübelerimle içimden geçen duygularımla kim ne sordu ne yazdıysa yardim edip uzun uzun cvp vermeye destek olmaya çalıştım elimden geldiği kadar hepinizi çok seviyorum şimdiden hakkınızı helal edin kızlar evimi barkımı son hazırlıklarımı yapar pazartesi yine yazarım artık sizlere...
Çatı muaynesinde ne ypıyorlar ya bende haftaya olcam bugunde alttan baktı ultrason aletiyle plesantayo biraz aşagıda gördü ama sıkıntı yoktuKontrolden geldim. Çatı muayenesi oldum
Kilosunu sormayi unutmuşuz su an 38+3 muayneden sonra hoca su an bebisin ebatlari normale cok uygun ama istersen pazartesi sezaryenle aladabiliriz dedi. Karin cevresi iki hafta geri cikti daha once boyle bir sey cikmamisti biraz moralim bozuldu hoca genetik olduğunu soyledi korkcak bir sey yok dedi. Normal mi bekliceksin pazartesi alalım mı dedi ben de siz ne derseniz ona uyacağim dedim. Pazartesi 38+5 oluyor ve benim de doğum günüm soylemistim. Neyse hoca persembe kontrole çağırdı tekrar. Yine muayne edicekmis Sezaryene karar verirsek covid testini yapariz dedi. Kafam cok karisik gobek çevresi neden geri kaldi acaba.
Göbek çevresi benimkininde iki hafta geri. Hatta beni detaylı ulteasona sevkedip baktılar bir kaç hafta önce. Hiç birşey yok sadece zayıf biraz. Zayıf da degil aslında bak doktor dedi ki bana, aynı insanlar gibi bebeklerde göbek çevresinde yağ dokusu oluşturup kilo alir. Senin bebeğin senin gibi ince yapılı dedi
Babası da ben de kilolu iri yarı değiliz. Hele eşim sıfır göbek. Ben de öyle zayıf minyon bir tipim. O yüzden bebek de zayıf olabilir. Gelişim sorunu falan yok dedi. Hiç takma kafana. Gelişim sorunu farklı sekilde ortaya çıkıyor, kilo alımı duruyor suyu azalıyor falan. O zAman bekletmeden alıyorlar bebeği. Senin öyle bir sorunun yokki.
Ayy duygularıma tercümanYa kızlar 38. 39. Haftaya geldim yazanlara nasıl imreniyorum. Benim o kadar ağrım oluyor ki, her gece işkence resmen, karnım kaskatı oluyor, her an yuvarlanacak gibi hissediyorumgündüz de hiç
Verimli değil ama işte gün geçsin istiyorum. Sıfır konfor şu an. Bir de tabi yardım edenim yok, çocuk var derken daraldım eğilip bir şeyi bile alamamaktan. 36da böyleysem 1-2 haftaya ne olurum bilinmez. Allah yardımcımız olsun
eliyle olcum yapıyor biraz acıdı valla yalan yok ama ben kastım sanırm.Çatı muaynesinde ne ypıyorlar ya bende haftaya olcam
Benim de bir kürtajımdan sonra genimde pıhtılaşma çıkmıştı. 6 . Haftadan itibaren enox 0.4 kullandım . Doktorum 30. Haftadan sonra gün aşırıya indirdi . Bir gün iğne vurdum bir gün vurmadım. PLT değerim düşük değildi. Ama yenilerde (geçen hafta) Plt dahil kan değerime bakıldı. Ameliyatan 5 gün önce iğneyi kesmemi istediler.Evet canım gebeliği öğrenir öğrenmez başladım,0.4 mg enox kullaniyorum,2 kürtajım var 2 genimde pihtilasma var o yüzden ,PLT değeri düşükse doğumdan önce kan verilmesi gerekiyormuş da aranızda böyle bir durumda olan var mı diye sormak istedim
Yaaa ağlatma beniBenimde takvimim sonunda 39 u gösterdi iyi kötü yolu bitirdik
Hamileliğimi ögrendigim günden beri burdayım anneme bile söylemeden burda kızlara sormuştum bu test pozitif mi ben hamile miyim kızlar diye sonrada iyi kötü korkulu sevinçli herşeyi burda beraber paylaştık
Hormonlar indi çıktı alındık kızdık sonra hemen unuttuk
Bebeklerimizin hareketleri cinsiyetleri haftalari gramlarını saydık
Bayramlar geçirdik karantinalar geçirdik buhranlar geçirdik sona geldik
Ilk meyvelerimizi de almaya başladık belki 15 belki daha fazla bebeğimiz geldi bile aramıza şimdi de sıra bize geldi inşallah sağlıkla sıhhatle biz ve sonraki arkadaşlarımızda alalım bebeklerimizi kucaklarimiza
Doğumumuz pazartesi bildiklerimle tecrübelerimle içimden geçen duygularımla kim ne sordu ne yazdıysa yardim edip uzun uzun cvp vermeye destek olmaya çalıştım elimden geldiği kadar hepinizi çok seviyorum şimdiden hakkınızı helal edin kızlar evimi barkımı son hazırlıklarımı yapar pazartesi yine yazarım artık sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?