2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Iyiyim demek isterim ama kotuyum. Kendimde bise yok ama psikolojim berbat durumda
Bir an önce kucağına alırsın inşallah canm. Senin doğum böyle olunca hep aklıma takılıyor biz böyle bişeyi nasıl anlayacağız senin ağrın olmasa nerden bilecektin demi? Doktor bebek içerde nefes alıp vermez o yüzden oksijensiz kalmaz demişti bana acaba kordondan giden kanda mı sıkıntı olmuş da bebek sıkıntıya düşmüş

Insallah ins hepimiz sağlikli bir şekilde kucaklar koklariz. Som gunler gercekten gecmiyor ya. Sutun gelmeye başladı mi nasi gidiyo annelik?
2.bbebekler daha güzel daha ii oluyormus canım onu anladım daha tecrübeli sakin ve daha olumlu oluyormus anne
Sütüm bugun daha ii düne göre..sağdım pek çıkmafı sabah.. Kolostrum geliyordu en son damla damla...
Su an emziriyorum yutkunma sesi geliyor

Plasenta rahimdn ayrilirsa gaz alışverişi de azaliyormus. O yuzdn sezeryana alindm ztn.

Sanci gibi deil de agri gibi bisey oluyor. Oturamiyosn yatamiyosn ayakta duramiyosn cocuk hep sertlesiuor bi yerde. Doktr baski yapiyo cikmak icin dedi bide benm makat gelis oldugu icin dogumda baslamadi tabi ki.

Anlayamiyorsun ki o yuzdn ufak bir suphede gitmek lazim

2 gece ise bir pijama ya da gecelik daha ekle. sedasyon verilmiyor. kötü hissedersen zaten direk genele çevirirler. ama inan panikleyecek birşey yok

Anladim.canim ,doktorum öyle birşey söylemedi bana. Ben 0.7 lik kullanıyorum iğneyi.

Canım geçmiş olsun, bizde doğumda pozitif olan yoktu, tam süreci ben bilemiyorum bi ekim annelerine de yaz istersen, inşallah sağlıkla kurtarsın rabbim, sıkıntısız atlatır geçirirsiniz inşallah.

Yaa onlari verene kurban olurm ne hoş
Insallah mr da temiz cikar da bu gunler de gecer gider.

Canım benim bebişe minyon diyorlar boy olarak uzun değilim ama ben 3500 kilo doğmuşum eşim 4 kiloya yakın doğmuş uzun boyuda bizim bebeğe de devletteki doktor karnı iki hafta geriden geliyor yapısal olabilir demişti. Bu haftalarda bir çok gebeye böyle söylüyorlar o yüzden moralini bozma bende çok üzülmüştüm ama çevremde de burda da o kadar çok duydumki bu durumu genelde çok kilolu olmadan sağlıklı doğmuş bebişler bizimde öyle olur inş

İnş yoktur öyle birşey canım. Sağlıklı hayırlı bir doğumun olsun inş

Ayy bende cok duygulandım sende hakkını helal et
Çatı muaynesinde ne ypıyorlar ya bende haftaya olcam bugunde alttan baktı ultrason aletiyle plesantayo biraz aşagıda gördü ama sıkıntı yoktu
Benim geçen hafta karın çevresi geriydi doktor deveci armudu ye hergün dedi ve bu hafta toparlami cok şükür geçen hafta 2600 dü smdi 3 kg olmş kzlar hergün yedim

Ayy duygularıma tercüman birebir aynılarını yaşıyorum bende 36+3

Benim de bir kürtajımdan sonra genimde pıhtılaşma çıkmıştı. 6 . Haftadan itibaren enox 0.4 kullandım . Doktorum 30. Haftadan sonra gün aşırıya indirdi . Bir gün iğne vurdum bir gün vurmadım. PLT değerim düşük değildi. Ama yenilerde (geçen hafta) Plt dahil kan değerime bakıldı. Ameliyatan 5 gün önce iğneyi kesmemi istediler.
Perşembe gününden beri iğne kullanmıyorum .
Salı günü de doğumum olacak.

Yaaa ağlatma beni Hayırlı doğumların olsun arkadaşım bizleri haberdar etmeyi unutma

Baş ağrısından ölüyorum kızlar majezik bile ise yaramıyor. Gece aşırı terlemelerden sırtım boynum saç diplerim sürekli ıslak ve ağrı yaptı Bide uykusuzluk. Bugün 2 .doktor kontrolümüz vardı kilo almamış vermemiş de haftaya tekrar gideceğiz. Sütüm yetiyor mu bilmiyorum günde 2 kez mama veriyordum 4 e çıkar dedi doktor öncesinde de yine meme ver bazen meme veriyorum 2 saat uyuyor bazen arkasından mamayla uyuyor göğsümü sıkınca geliyor ama ona yetiyor mi bulmuyorum. Makina almamı tavsiye etti bunu anlamak için.
Tecrübeli anneler sütün yettiği nasıl anlaşılır ya durduk yere kendimi strese mi sokuyorum diyorum acaba

Merhaba kızlar bende aylardır takip ediyorum. 16 kasımda serzeryan olucam bende benide listeye ekleyin spinal anestezi istiyorum bende ama nedense ameliyattan çok korkuyorum olanlar ne durumda. Nasıl geçti operasyon Lütfen bizede dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…