Sürekli mi ağrıyordu canımBen yine bas agrisi ile uyandım
Canom, neler yaptın hemen gelmesi için
Ayy canım gittin mi kontrole? Doğumda mısın acaba şu an?Gunaydin kizlar. Gece suyum geldi ?galiba agrilarim artti kalkip son hazirliklari yapayim derken agrim gecti uyudum geri. Artik kafakarisikligindan herseyi doguma yoruyorum. Doktora gidicem 9 gibi insallah suni sanci ihtiyaci olmadan gelir.
canım bu gece oğlumu emzirirken diğer göğsüme taktım. 5-7dk civarı kaldı 35ccye yakın bir sağım yapmış. ben sonra o göğsüme oğlumu aldım o da 5dk daha devam etti emmeye ses de geliyordu yani süt vardı sağıma devam etsem. bence başarılı ve pratik. diğer göğüsteki sütünde tazelenmesini sağlıyor. şimdi sabah bir daha kullanıp 2 sütü birleştirip buzluğa atarım.eğer sütün varsa öneririm almanı
PLT degerin nasıl canimBen iğne kullanıyorum canim, amin ins hepimiz sağlıkla alalım minnoslarimizi sağ salim
Git bence de doktora canım en azından bi kontrol eder. Hakkında en hayırlısı olsun dikkat etGunaydin kizlar. Gece suyum geldi ?galiba agrilarim artti kalkip son hazirliklari yapayim derken agrim gecti uyudum geri. Artik kafakarisikligindan herseyi doguma yoruyorum. Doktora gidicem 9 gibi insallah suni sanci ihtiyaci olmadan gelir.
Yazma böyle dur beni de ağlatacaksınBenimde takvimim sonunda 39 u gösterdi iyi kötü yolu bitirdik
Hamileliğimi ögrendigim günden beri burdayım anneme bile söylemeden burda kızlara sormuştum bu test pozitif mi ben hamile miyim kızlar diye sonrada iyi kötü korkulu sevinçli herşeyi burda beraber paylaştık
Hormonlar indi çıktı alındık kızdık sonra hemen unuttuk
Bebeklerimizin hareketleri cinsiyetleri haftalari gramlarını saydık
Bayramlar geçirdik karantinalar geçirdik buhranlar geçirdik sona geldik
Ilk meyvelerimizi de almaya başladık belki 15 belki daha fazla bebeğimiz geldi bile aramıza şimdi de sıra bize geldi inşallah sağlıkla sıhhatle biz ve sonraki arkadaşlarımızda alalım bebeklerimizi kucaklarimiza
Doğumumuz pazartesi bildiklerimle tecrübelerimle içimden geçen duygularımla kim ne sordu ne yazdıysa yardim edip uzun uzun cvp vermeye destek olmaya çalıştım elimden geldiği kadar hepinizi çok seviyorum şimdiden hakkınızı helal edin kızlar evimi barkımı son hazırlıklarımı yapar pazartesi yine yazarım artık sizlere...
Öyle güzel anlatmışsın ki ilk günden beri burda aynı anda aynı duyguları yasadik acida bile ayni aci olunca aa tmm herkeste olanmis diyip agri kesici olduk birbirimize kaygilarimiz korkularimizi birlikte hafiflettik simdi yolun sonuna gelmenin heyecani mutlulugunu birlikte paylasiyoruz Allahim hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi miss kokularini icimize cekmeyi ee tabi bu heyecanida burda yazmayi nasip etsin daha paylasacaklarimiz cookk iyiki varsiniz kizlarrr ❤❤Benimde takvimim sonunda 39 u gösterdi iyi kötü yolu bitirdik
Hamileliğimi ögrendigim günden beri burdayım anneme bile söylemeden burda kızlara sormuştum bu test pozitif mi ben hamile miyim kızlar diye sonrada iyi kötü korkulu sevinçli herşeyi burda beraber paylaştık
Ilk meyvelerimizi de almaya başladık belki 15 belki daha fazla bebeğimiz geldi bile aramıza şimdi de sıra bize geldi inşallah sağlıkla sıhhatle biz ve sonraki arkadaşlarımızda alalım bebeklerimizi kucaklarimiza
Doğumumuz pazartesi bildiklerimle tecrübelerimle içimden geçen duygularımla kim ne sordu ne yazdıysa yardim edip uzun uzun cvp vermeye destek olmaya çalıştım elimden geldiği kadar hepinizi çok seviyorum şimdiden hakkınızı helal edin kızlar evimi barkımı son hazırlıklarımı yapar pazartesi yine yazarım artık sizlere...
Ne kadar da güzel anlatmışsınBenimde takvimim sonunda 39 u gösterdi iyi kötü yolu bitirdik
Bende özellikle mide yanması yaşıyorum.Benim hamilelik sonuna yaklaşırken yine mide bulantılarım başladıbebeğim de az hareket ediyor gibi geliyordu ama annesini meraklandırmamak için bugün yine eski haline döndü sanırım ben kendimi yoruyorum ve artık onun da yeri daralıyor o yüzden eskisi gibi hareketler yok.. ama şu mide bulantısı olmasaydı iyiydi
Ay çok duygulandımBenimde takvimim sonunda 39 u gösterdi iyi kötü yolu bitirdik
Ayy son 5 senin deBenim de hiç doguracagim yok, ne suyum geliyor ne sancimPazartesi kontrolüm var Çarşamba da sezeryan gunum. Artık zorla çıkarılacak minnoş napalim . Içerisi rahat herhalde
Tombik değildir belki kafana takma. Sıkıntı olsa zaten doktor söylerdi sana gizlemez.Kontrolden geldim. Çatı muayenesi oldum
Kilosunu sormayi unutmuşuz su an 38+3 muayneden sonra hoca su an bebisin ebatlari normale cok uygun ama istersen pazartesi sezaryenle aladabiliriz dedi. Karin cevresi iki hafta geri cikti daha once boyle bir sey cikmamisti biraz moralim bozuldu hoca genetik olduğunu soyledi korkcak bir sey yok dedi. Normal mi bekliceksin pazartesi alalım mı dedi ben de siz ne derseniz ona uyacağim dedim. Pazartesi 38+5 oluyor ve benim de doğum günüm soylemistim. Neyse hoca persembe kontrole çağırdı tekrar. Yine muayne edicekmis Sezaryene karar verirsek covid testini yapariz dedi. Kafam cok karisik gobek çevresi neden geri kaldi acaba.
Evet canım ya 40.haftam bıterken sezeryan olucam. Bir yandan diyorum ne çok bekletiyorlar diğer yandan ne acelesi var gününü doldursunAyy son 5 senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?