2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gunaydin kizlar. Gece suyum geldi ?galiba agrilarim artti kalkip son hazirliklari yapayim derken agrim gecti uyudum geri. Artik kafakarisikligindan herseyi doguma yoruyorum. Doktora gidicem 9 gibi insallah suni sanci ihtiyaci olmadan gelir.
Ayy canım gittin mi kontrole? Doğumda mısın acaba şu an?

Canim bana doktorum sagdigin her sutu ayri ver birlestirme demisti sebebini bilmiyorum ama ben az da olsa o sekilde sakliyorum birlestirmiyorum

Gunaydin kizlar. Gece suyum geldi ?galiba agrilarim artti kalkip son hazirliklari yapayim derken agrim gecti uyudum geri. Artik kafakarisikligindan herseyi doguma yoruyorum. Doktora gidicem 9 gibi insallah suni sanci ihtiyaci olmadan gelir.
Git bence de doktora canım en azından bi kontrol eder. Hakkında en hayırlısı olsun dikkat et

Benimde takvimim sonunda 39 u gösterdi iyi kötü yolu bitirdik

Hamileliğimi ögrendigim günden beri burdayım anneme bile söylemeden burda kızlara sormuştum bu test pozitif mi ben hamile miyim kızlar diye sonrada iyi kötü korkulu sevinçli herşeyi burda beraber paylaştık
Hormonlar indi çıktı alındık kızdık sonra hemen unuttuk
Bebeklerimizin hareketleri cinsiyetleri haftalari gramlarını saydık
Bayramlar geçirdik karantinalar geçirdik buhranlar geçirdik sona geldik

Ilk meyvelerimizi de almaya başladık belki 15 belki daha fazla bebeğimiz geldi bile aramıza şimdi de sıra bize geldi inşallah sağlıkla sıhhatle biz ve sonraki arkadaşlarımızda alalım bebeklerimizi kucaklarimiza

Doğumumuz pazartesi bildiklerimle tecrübelerimle içimden geçen duygularımla kim ne sordu ne yazdıysa yardim edip uzun uzun cvp vermeye destek olmaya çalıştım elimden geldiği kadar hepinizi çok seviyorum şimdiden hakkınızı helal edin kızlar evimi barkımı son hazırlıklarımı yapar pazartesi yine yazarım artık sizlere...

Yazma böyle dur beni de ağlatacaksın daha ameliyata girene kadar burdayız

Öyle güzel anlatmışsın ki ilk günden beri burda aynı anda aynı duyguları yasadik acida bile ayni aci olunca aa tmm herkeste olanmis diyip agri kesici olduk birbirimize kaygilarimiz korkularimizi birlikte hafiflettik simdi yolun sonuna gelmenin heyecani mutlulugunu birlikte paylasiyoruz Allahim hepimize saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi miss kokularini icimize cekmeyi ee tabi bu heyecanida burda yazmayi nasip etsin daha paylasacaklarimiz cookk iyiki varsiniz kizlarrr ❤❤

Benim hamilelik sonuna yaklaşırken yine mide bulantılarım başladı bebeğim de az hareket ediyor gibi geliyordu ama annesini meraklandırmamak için bugün yine eski haline döndü sanırım ben kendimi yoruyorum ve artık onun da yeri daralıyor o yüzden eskisi gibi hareketler yok.. ama şu mide bulantısı olmasaydı iyiydi

Ne kadar da güzel anlatmışsın O gün bugün derken zaman çok çabuk geçti . Şükür Hayırlısıyla ,Pazartesi günü sağlıkla meleğine kavuşman dileğiyle Salı günü de sıra bende Her şey umarım çok güzel olacak İnşallah Heyecanla bekliyoruz .

Bende özellikle mide yanması yaşıyorum.
Bebeğin büyümesiyle mideye ağırlık yapıyor herhalde diye düşünüyorum
Bir de karnımız iyice daraldığı için hareketlerin eskisine göre azalması normal bence

Ay çok duygulandım Hayırlı doğumlar olsun canım. Sağlıkla al kucağına kuzunu.

Kontrolden geldim. Çatı muayenesi oldum

Kilosunu sormayi unutmuşuz su an 38+3 muayneden sonra hoca su an bebisin ebatlari normale cok uygun ama istersen pazartesi sezaryenle aladabiliriz dedi. Karin cevresi iki hafta geri cikti daha once boyle bir sey cikmamisti biraz moralim bozuldu hoca genetik olduğunu soyledi korkcak bir sey yok dedi. Normal mi bekliceksin pazartesi alalım mı dedi ben de siz ne derseniz ona uyacağim dedim. Pazartesi 38+5 oluyor ve benim de doğum günüm soylemistim. Neyse hoca persembe kontrole çağırdı tekrar. Yine muayne edicekmis Sezaryene karar verirsek covid testini yapariz dedi. Kafam cok karisik gobek çevresi neden geri kaldi acaba.

Tombik değildir belki kafana takma. Sıkıntı olsa zaten doktor söylerdi sana gizlemez.

Herkese merhaba hanımlar.
Öncelikle doğum yapan anneler; gözünüz aydın, Rabbim bebeginizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallah. Doğum için bekleyen annelere de hayırlı doğumlar diliyorum.
Ben Aralık anneleri grubunda aktifim aslında ama sizleri de takip ediyorum arada.
Bana gebelik kolestazı teşhisi koyuldu, yani karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor, ilaç kullanıyorum ve yakın takip ediliyorum. Şuan 35 haftaligim, bugün doktorum 15 veya 20 Kasım'da yani 37 veya 37+5 gibi spinal anetezi ile sezaryen doğum planladı (tabii öncesinde bebeğim kendisi gelmeye karar vermezse)
Sezaryen doğum yapan annelerden mümkünse varsa tavsiyelerini rica edeceğim. Neler dikkat edeyim, yanıma mutlaka götürmem gereken şeyler neler? Ben 2 takım pijama hazırladım kendime ama gecelik de koymalı miyim? gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…