Kuzum yazamıyorum sesli mesajla yazmaya çalışıyorum eşim çok yoruldu az uyusun diye sesim çıkmıyor :)
Yok valla hiç heyecanlı diilim sadeece şimdi aklıma geldi eşime karnımın resmini çektirdim hatıra kalsın diye. Daha bişi anlamadım bide kocamın ailesine kuruldum o yüzden heyecan yaşayamadım bi türlü. Yarın sabah doğuma giricem görümcem kaynanam eltim hepsi bi evde kalıo yan sokakta gelmedikleri gibi aramadılar bile. Bide görümcem herkese doğum için geldim diomuş yarın onları hastaneden nası kovucağımın senaryolarını kuruyorum kafamda doğumu düşünemedim henüzAyyy hadi inşallah heyecanlisindir şimdi sağlıkla hayırla gelsin
Evet
Canimm cocuklarin gordumu nasil tepki verdiler senin vardi dimi 2 tane daha cocugunYürüdüm canım çok şükür iyiyim zorlukları oluyor haliyle ama maşallah çok iyiyim o kadar kaygı ve strese hiç gerek yok ama oluyor illaki bir stres
Hiç korkmayın gerilmeyin böyle de demekle olmuyor da bu minnacıklar a değer hepsi
Maşallah harika benimde çok şükür yolunda gitti tıpkı anlattığın gibi güzeldi benimdeKuzum yazamıyorum sesli mesajla yazmaya çalışıyorum eşim çok yoruldu az uyusun diye sesim çıkmıyor :)
3290 gr doğdu oğlum, boyunu bilmiyorum. 11.30 gibi doğdu tutması zor oldu memeyi ama o da ben yatıyor olunca ben ayaklanınca sıkıntı yaşamadık ama mama yediremedim bi türlü, annem damla damla veriyordu bebişte uyuyordu en azından 2 saat. Şimdi mecburen gelen ağız sütüyle dk başı emzirme modundayım. Bugün idare ederim de yarına Allah Kerim inşallah zor olmaz.
kaka yaparken zorlandı bebiş biraz ilk günden
bende çok kaygılandım biliyorsunuz hanımlar ama bunda hep iyi olacağım ağrım sızım olmayacak diye inandırdım kendimi, gerçekten de prenses doğum yaptım resmen, lütfen stres yapıp ağrım olacak demeyin, rahat olun, ağrı olmadan da sezaryen oluyo inanın.
Karna bastırma işini bildiğimden spinalin uyuşukluğu geçmeden hemşireden rica ettim saolsunlar 2 kez kontrol ettiler o ağrıyı da hissetmedim, inanın pazar günü hamileliğin son gününde daha çok ağrım vardı. Aklınızda bulundun sizin de kanama kontrolünü erken yaptırın rahim toparlanmış mı onu hemen anlıyorlar zaten.
bugün doğum yapan diğer annelerimize de bebişlerine de bol bol sevgiler yolluyorum, sağlıkla evimize çıkalım inşallah.
Canım hayırla sağlıkla kucağına al, kv görümce boşver kuzun gelince gözün görmez onları, yeri gelince de lafı gediğine koyarsın sen.Bende varım kız yarın sabah 7.30 da yatışım var
EvetHeyecanla, yarını bekliyoruz
Sabah 10:00 da İnşallah kızımıza kavuşacağız
Çok sevindim canım, minnoş ikiz oldu bizimkiler resmenMaşallah harika benimde çok şükür yolunda gitti tıpkı anlattığın gibi güzeldi benimde
Maşallah canım tabi ki zor ama insan o minnak için çabuk toparlıyor valla de miYürüdüm canım çok şükür iyiyim zorlukları oluyor haliyle ama maşallah çok iyiyim o kadar kaygı ve strese hiç gerek yok ama oluyor illaki bir stres
Hiç korkmayın gerilmeyin böyle de demekle olmuyor da bu minnacıklar a değer hepsi
Dök dök rahatla ne olacak sanki dertlesiyiruz hepimiz yazıyoruz
Oyyy sen de mi? Listede yoktun ya o yüzden bilemedim ben. Hadi hayırlı kolay doğumlar olsun inşallahBende varım kız yarın sabah 7.30 da yatışım var
Ahaha canım yine yaparsınız yani istedikten sonraNe güzel ya benim yapmak istediklerim bunlardi bebek doğum pozisyonunu alsaydı. Eşimde bir heyecanla bekliyordu. Makat gelişi olunca planlarımız suya düştü
Evet iki abimiz var yarın görecekler hastane kesinlikle almadı tepkilerini çok merak ediyorum bende aklımda hep onlardaCanimm cocuklarin gordumu nasil tepki verdiler senin vardi dimi 2 tane daha cocugun
Hadi kolaylıklar canımArtik son hazirliklarimi yaptim valizimi kapattim arabada yerini aldi evde oglumun da esyalarini hazirladim annanede kalicak son olarak yarin son bir kere evi temizlerim ve doguma hazirim ins sanirim heyecan artmaya basladi heyecan stres korku hepsi karisti birbirine safak 1 gun
Asla onları düşünerek bu geri gelmeyecek günlerinin tadını kaçırma kendi moralini bozma gelmesinler emin ol iyilik yaptılar bi de kalkıp gelseler başına yardim ediyoruz diye gelip sana yikilacaklardi hemde istedikleri kadar aramasınlar hiç canını bunlar için sıkma yavrunu düşün sen ona kavusacaginin heyecanını yaşaYok valla hiç heyecanlı diilim sadeece şimdi aklıma geldi eşime karnımın resmini çektirdim hatıra kalsın diye. Daha bişi anlamadım bide kocamın ailesine kuruldum o yüzden heyecan yaşayamadım bi türlü. Yarın sabah doğuma giricem görümcem kaynanam eltim hepsi bi evde kalıo yan sokakta gelmedikleri gibi aramadılar bile. Bide görümcem herkese doğum için geldim diomuş yarın onları hastaneden nası kovucağımın senaryolarını kuruyorum kafamda doğumu düşünemedim henüz
Bende buyukleri dusunuyorum goruntuludemi gormediler canimmEvet iki abimiz var yarın görecekler hastane kesinlikle almadı tepkilerini çok merak ediyorum bende aklımda hep onlarda
Normalde 7 kasımdı baby doğum kalp atışları yine yüksek diye beklemek istöeedi doktor o yüzden yarın sezeryanOyyy sen de mi? Listede yoktun ya o yüzden bilemedim ben. Hadi hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah
Yok kuzum gelip bana yıkılamazlar ben annemde kalıyorum. Sadece bi ziyaret ediceklerdi onuda beceremediler. Ben evimi sattım eşyalarım toplandı annemdeyim yaklaşık 3-4 haftadır. Annemle kaynanamın evinin arasıda bi sokak daha iyi oldu onlara kuruldum yarını düşünmüyorum fazla yoksa sabah olmazdı banaAsla onları düşünerek bu geri gelmeyecek günlerinin tadını kaçırma kendi moralini bozma gelmesinler emin ol iyilik yaptılar bi de kalkıp gelseler başına yardim ediyoruz diye gelip sana yikilacaklardi hemde istedikleri kadar aramasınlar hiç canını bunlar için sıkma yavrunu düşün sen ona kavusacaginin heyecanını yaşa
Çok azıcık erkene gelmiş aceleci bebiş ama seninki heyecanlı kuzuNormalde 7 kasımdı baby doğum kalp atışları yine yüksek diye beklemek istöeedi doktor o yüzden yarın sezeryan
Yok kuzum gelip bana yıkılamazlar ben annemde kalıyorum. Sadece bi ziyaret ediceklerdi onuda beceremediler. Ben evimi sattım eşyalarım toplandı annemdeyim yaklaşık 3-4 haftadır. Annemle kaynanamın evinin arasıda bi sokak daha iyi oldu onlara kuruldum yarını düşünmüyorum fazla yoksa sabah olmazdı bana
Aynen hemde ne heyecanlı zaten bugün sancılarımda başladı 7 kasımı beklemicekti belliki hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimÇok azıcık erkene gelmiş aceleci bebiş ama seninki heyecanlı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?