2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Takma takma 100 gr dediğin ne ki daha 36 dasın doğmaya 3 olur olmasa da yaklaşır bende taktım ama bak 2900 olmuş ben bu kadar da beklemiyordum bi iki ayda toparlanirlar

Yine böyle bi kasık ve belde ağrılarım var ama yoruldum diye mi acaba anlamadım. Bugün yine ananas yedim, 5000 adımımı attım her gün atıyorum bunu gerçi, bir de ilişki Kendi kendime kuruyor da olabilirim karnımı bozmuş da olabilirim Her şey olabilir yani

Kızlar ben daha gerçi 36. Haftadayım ama eşim bu iliski olayına çok sıcak bakmıyor. Bisey olacak korkusuna 3. Aydan beri bıraktı

Kızlar ben daha gerçi 36. Haftadayım ama eşim bu iliski olayına çok sıcak bakmıyor. Bisey olacak korkusuna 3. Aydan beri bıraktı
Eğer sıkıntılı bir gebelik değilse sorun olmuyor canım ama bazen erkekler psikolojik olarak etkileniyor bundan.

Sen nasıl oldun canım ayağa kalkıp yürüdün mü
Yürüdüm canım çok şükür iyiyim zorlukları oluyor haliyle ama maşallah çok iyiyim o kadar kaygı ve strese hiç gerek yok ama oluyor illaki bir stres
Hiç korkmayın gerilmeyin böyle de demekle olmuyor da bu minnacıklar a değer hepsi

Bnm esimde korktu 4 5 aydan sonra hel kaçındı zaten benimde hiç cinsellik yaşayacak modum yoktu şimdi sabırsızlıkla iyileşmemi bekliyor

Maşallah canım güle güle büyüsün inşallah bir an evvel kuvöz dende çıkarda kavuşursun yavruna

Ne güzel ya benim yapmak istediklerim bunlardi bebek doğum pozisyonunu alsaydı. Eşimde bir heyecanla bekliyordu. Makat gelişi olunca planlarımız suya düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…