2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İyi geceler üç gün oldu dogum yapalı tlf elime dahi alamıyorum kızım sarılık oldu hastaneye yatış yapıyoruz bi gün yatıp eve geçtik. Bugun sarılık degeri 20 olmuş tekrar hastaneye yattık.

Bir iki Sayfada ameliyat sonrası gaz ve meme ucu acısından bahsedilmiş.
Gazımı ilk gün çıkaramadım. Doktor bi ilaç verdi bi iki saat sonra butun gazım cıktı. Hiç kasmayın kendinizi doktordan ilaç isteyin. Cok rahatlıyor insan.
Meme ucunu da nemli tutmak için poşet parçası koyun faydası oluyor..muhakkak krem veya yag ne uygun görürseniz sürün. Acımaz acımıyor diye ihmal etmeyin. Süt tamamen gelmeye başlayınca asıl acı başlıyor.

Canım benim de sarılık oldu ,gözlerinden Anladim.3.gün sariligiymis.gunde 30 gr kilo alması gerekiyormus.dun dr gittik 100 gr almış.gozlerinde ki sarılık ta geçti.ben 4 litre su ictim ve 2 saatte emzirdim..süt arttırıcı ve gaz giderici verdi dr ..gayet memnunum

Eklentiler

• 20201101_093426.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 115
Ben hevesim olduğu icin masayı eve kurucam evde çekineceğim fotoları hastaneye kurmayacağım canım
Valla bilemedim bu da güzel fikirmiş. Bende de hala fikir canım üşeniyorum şu an
Oy maşallah sunhanallah güle güle büyüt canım
Merhaba kızlar , 10;45 de spinal doğumum gerçekleşti. Kızımız 2990 kg 51 cm olarak doğdu. Çok şükür biraz emzirebildim. Yürüyüş de yapıyorum. Gereksiz korkmuşum
Yaa çok sevindim, gözün aydın canım maşallah

Kızlar benim kasıklarıma çok baskı dolgunluk hissi oluyor birden, 15-20 saniye sonra geçiyor. Bugün hep karnım yamuk yumuktu napıyo bu çocuk çıkmaya mı çabalıyor anlamadım
Bu gece biran önce sabah olsun istedim.saat 2.30la 3.30 arasi 3 kez kasıklarıma sanci girdi uyandim.ayaga kalkip yuruyunce gecti.sonrasinda her saat başı çişe kalktım.gece boyunca bebiş kıpır kıpırdi.dün aksam soğan salatasi yemistim beni rahatsiz etmedi ama bebisi rahatsizmi etti acaba bukadar hareket etmezdi gece.velhasıl tavşan uykusu gibi sabah olsada kalksam artik diye bekliyorum.uyku haram oldu

Günaydın kızlar
Bugün doğumu kontrolü olan kim varsa hepsi güzel haberlerle gelsin inşallah
Bebekli hayata adapte olmaya çalışırken yazılanları da okumayı ihmal etmek istemiyorum fırsat buldukça buraya bakıyorum
Aldığım 11 kilonun tamamının bugün itibariyle gitmiş olduğunu görmenin mutluluğuyla oğluşumu emzirmeye gidiyorum

Arkadaşlar size de sezeeyan öncesinde sabah mide asidi düzenleyen ilaç verdiler mi? Burda mı var bu prosedür anlamadım. Hiç hoşlanmıyorum boş yere ilaç almaktan

Bu sabah tartıldım 11 kg almışım hamilelikte. Artık son günler dedim bir tartılayım bakayım kaç kg olmuş toplamda. En son 33de tartılmıştım. Kilo vermişim o günden bu güne yürüye yürüye Boşa da yürümemişim aslında neyse sağlıklı bir hamilelik geçirdim bu sefer ağrım sızım olmadı hiç.
Dün akşam baya ağladım açıldım, şimdi iyiyim hazırım bebişe.
Son hazırlıkları yapacağım inşallah gününde gelir diyorum bu sefer de erken gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…