2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Geçmiş olsun canım, tansiyon yüzünden falan mı acaba?

Bekliyorum bakalım istirahatte mi oldu yazdı başka yazamadı ya doğuma girdi ya da hastası var suan döner eşimin içi rahat değil götüreyim diyor ama bebek hareketleri yerinde olduğu için rahatladım ben
Gitsen iyi olur aslında ya önlem olur en azından belki ciddi bir şey değildir ama

Off o kadar çok yardıma ihtiyacım var ki Bugün saolsun gelinimiz geldi bayaa bişilere yardım etti, şimdi kızların karnını doyurdu yoksa ben iptalim daha yaa
Haklısın canım zorlanmakta ama negatif olan testi de bi müddet beklemek gerekiyormuş Allah korusun semptomlar devam edebiliyormuş o yüzden biraz daha dursunlar bebişin daha bi bağışıklığı yok. bi kaç gün daha gelininiz gelip idare etsin diye yardım iste bence

Kızlar bugün kontrole gittim 39+3 üz sancım pek çıkmadı doktor alttan muayene etti normalde acımıyordu eli çok hafif doktorun ama bugün biraz canım yandı azcık bağırdım hatta karnıma ultrasonla bastırırkende canım yandı. açıklık henüz yok dedi. Sonra normal düşünüyoruz ama acı eşiğin çok düşük normale dayanabilecekmisin normal doğumda acıya dayanamıyorum sonra beni sezeryana alın dersen ekibi toplamamız falan zor olur bunun kararını düşün ver hazırlıklı olsun sezeryan olacaksa dedi.
Ayın 9 na 41. Haftaya dönüyor artık o zamana kadar doğmazsa sezeryan mı olayım bilemedim

Canım ilk digumun diye biliyorum bence normalini bekle derim, karar senin tabi ki ama acı eşitin dusuk diye de sezeryan olma fikri bana pek doğal gelmiyor. Hangisi senin için daha sağlıklı ise onu yap. Bebeğinle konuş belki

Ben de düşünüyorum sanirim xok uygun değil catim bu hafta doğarsa.doğurursun doğmazsa persembe muayne ve covid testi yapip pazartesi alirz dedi. Of bütün doğum sekillerinden korkuyorm. 39+5 oluyor pazartesi.

Evet canım ilk doğumum. Haklısın acı eşiğim düşük diye sezeryan olmaz. Normali beklemek istiyorum ama tek çekincem tüp bebek olduğu için 40. haftadan sonra riske atmak istemiyorum. Bebişim rahat gibi içerde normal gelecek umudum azaldı biraz

Ben de düşünüyorum sanirim xok uygun değil catim bu hafta doğarsa.doğurursun doğmazsa persembe muayne ve covid testi yapip pazartesi alirz dedi. Of bütün doğum sekillerinden korkuyorm. 39+5 oluyor pazartesi.
Doktor çatı muayenesi yapıp uygun değil dedi mi canım? Eğer öyle birşey yoksa normali bekle bence.benim normal için şuna bi sıkıntı görünmüyor sancım açılmam olmazsa suni sancı verecek galiba öyle anladım o acıya dayanabilir misin diye biraz beni sorguladı.
aslında ilk olduğu için korkuyoruz heyecandan ama kendimi sürekli motive etmeye çalışıyorum hep bugünü bekledim bebeğime kavuşacağım biraz acı olsa da geçecek sonrası güzel olacak diyorum

Normalde dr um normal diye futturmustu cok ısrar ediyordu cati muaynesjnde 38 de doğarsa rahat doğar daha sonra kafasi irilesceği icnn sanirm zor olablr gibi bisi dedi sanirjm catim cok da uygun değil ben oyle anladm iste 38 39 da doğmazsa sezaryen icjn covid testi yaparz dedi sanirm riske atmak istemiyor cok da açık açık konuşmadı bu hafta doğarsa iyi demisti ama doğmadı 39 0 olduk bugun. yarin kontrol var bakalm.

Öyle yapacağız mecburen canım napalım.
Bence sabret, ekibi toplamakta ne varmış sanki
Kızlar, bende de müthiş bas agrisi var sabahtan beri isten zor attım eve kendimi
Kız sen işe mi gidiyorsun hala? Kendi büron mu var?

Ben de tuvalete 3.gün çıkmıştım canım hatta korkmuştum lavman yaptırmak zorunda kalırsam diye elim yüzüm ayaklarım benim de hala şiş sanırım bol su içmek lazım ben de pek su içemiyorum
Ay bana lavman yaptılar ya çıkamadım gaz da çıkmadı bide hemşire lavman sıktı 15 dk dur dedi o sırada kaynım eltim geldi yanların da şekilden şekile girdim en son dedim bana da lavman yaptılar diye Günlerde onun sıkıntısı oldu bide şurup verdi ev için neyseki geçti o günler

Kızlar çatı darlığı direk sezeryana sebeb mi. Doğum sırasında açılabilirmi
Evet canım sanırım risk almıyorlar onda.
Kuzum wendy demişti dersin bak, buna mı stres oldum diyeceksin

Bu hafta doğum yapan taze anneler nasılsınız. Ben oğlumla yapışık ikiz gibi old için elime tel alamıyorum 3 günde bir duşa girersem buyu k sevinç duyuyorum gündüz asla uyuyamiyorum bebek uyusa bike Allah tan annem var temizlik yemek herşey onda ben bebeğinle ilgileniyorum emzir altını al uyut emzir mama ver hangi gundeyiz onu bile bilmiyorum Bebeğim maşallah sakin ama memeden kopamıyor bağımlı hale gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…