Benim dogum haftaya nstde sanci cikmadı.dr.umda son zamanlar normal bu şekilde olması yalancı sancı birde bi onceki dogumda sezaryen oldugu icin orayada baski yapiyor dedi.hersey normal dedi yani.yalniz bebisim 10 günde 50 gr almiş sadece dr. normal dedi ama 200 gr aliyordu onceki haftalarda son aylar böyle oluyor demekkiSöyle bakalım doktorun ne derse bize de söylersin
Canim bizimde 5 sene sonra oldu bebegimiz cok agliyodu evdede tekim aksam 2lere 3lere salla salla uyumak bilmiyodu adam 3.gece bu uyumuyo off deyip cikti gitti odadan cok aglamistim ogun simdik8zim 11 uasinda hala basina kalkiyorum aviyi ceken biz herseye katlanan biz onlardaki trip kimsede yok o zamanla duzene girer erkeklrde lohusalik gecirirmisKizlar ben 6 yıllık evliyim 9 yıldır da eşimi tanıyorum ama adam baba olunca bi haller oldu resmen triplerde küsme huyu başladı. Bebeğin gazını çıkartıyor çok sert vurma diyorum tamam al o zaman diyor bırakıyor suratını eğiyor, altını alırken gece bebek işedi pipisine pamuk koyuyorum normalde o koymamış her yer sidik oldu neden biraz seri olmuyorsun diyorum bırakıyor gidiyor yani çok tuhaflasti. Her gece saçlarımı okşar ayaklarims yine masaj yapar şişi gitsin diye beni sever ama.bebekle ilgili yonlendirdigim an küsüyor hiç küsme huyu yoktu lohusa depresyonuna mi girdi acaba
6 kasimda bi tek ben mi olucamKasım Anneleri
Gün Sayan Annelerimiz
nil peri - Sürpriz
@Nilay5454 - Sürpriz
@sebert - Sürpriz
Derinndn1234 - Sürpriz
@lawyerlaw - Sürpriz
Papatya1646 - Sürpriz
@Jaylah - Sürpriz
F Ftm009 - Sürpriz
@hayal alemi - Sürpriz
@Kayra009 - Sürpriz
@Uzaygrn - Sürpriz
@Leveme - Sürpriz
@kittenlyy - Sürpriz
@Elos35 - Sürpriz
@aria09 - Sürpriz
@limoncicegi41 - Sürpriz
@Dilandilan - Sürpriz
@SuEliFcan - Sürpriz
@Anneler melektir - Sürpriz
@Evaleyn - Sürpriz
@daisyyy 4 Kasım
@rabia16 4 Kasım
@Yahrenayy 4 Kasım
E Eylul3319 9 Kasım
@PiinkFiish 9 Kasım
@aslihancngz 9 Kasım
@DeryaOz8 11 Kasım
Pmkprns 14 Kasım
@nagihan3005 16 Kasım
@Elifseda 16 Kasım
@251013 16 Kasım
Değil bende o şekilde salı günü muayene oldum dar çıktı doktorumla konuştuk normal olmaya karar verdik dikiş sayın vs fazla olabilir onun dışında endişe edilecek birşey yok ki bide epidural olursan sıfır sıkıntıKızlar çatı darlığı direk sezeryana sebeb mi. Doğum sırasında açılabilirmi
Kuzumm benim yaptığımı yapma bende ilk oğlumda sanki sadece benimmis gibi sert vurma aman şöyle bağla böyle bağla dedim adam elini çekti bi dahada bana kaldı hersey bosver bildigi gibi yapsin oda dahil olsun bakimina bu sefer hastane refakatcimi bile esimi secicem nasil becerirse becersin ikimizin sonuçtaKizlar ben 6 yıllık evliyim 9 yıldır da eşimi tanıyorum ama adam baba olunca bi haller oldu resmen triplerde küsme huyu başladı. Bebeğin gazını çıkartıyor çok sert vurma diyorum tamam al o zaman diyor bırakıyor suratını eğiyor, altını alırken gece bebek işedi pipisine pamuk koyuyorum normalde o koymamış her yer sidik oldu neden biraz seri olmuyorsun diyorum bırakıyor gidiyor yani çok tuhaflasti. Her gece saçlarımı okşar ayaklarims yine masaj yapar şişi gitsin diye beni sever ama.bebekle ilgili yonlendirdigim an küsüyor hiç küsme huyu yoktu lohusa depresyonuna mi girdi acaba
Sezeryan mi hayırlı olsunKızlar selamlar :) ben minnoşumu kucağıma sağlıkla aldım. Darısı sizlere olsun inşallah.
Sezeryan mi hayırlı olsun
Hayır normal doğum.Sezeryan mi hayırlı olsun
nasildi zormuyduHayır normal doğum.
teşekkürler :)
Eğer olumlu bir doğum hikayesiyse okumayı çok isteriz korkusu olanlara destek olması içinHayır normal doğum.
teşekkürler :)
İri bebekse eğer 38 e kadar normal olabilir demiştir ama şimdi kafa ölçümü büyüdüyse vücut küçük olsa da normal zor olabilir. Yarınki kontrolünde kafasına göre kesin bişey söyler canımNormalde dr um normal diye futturmustu cok ısrar ediyordu cati muaynesjnde 38 de doğarsa rahat doğar daha sonra kafasi irilesceği icnn sanirm zor olablr gibi bisi dedi sanirjm catim cok da uygun değil ben oyle anladm iste 38 39 da doğmazsa sezaryen icjn covid testi yaparz dedi sanirm riske atmak istemiyor cok da açık açık konuşmadı bu hafta doğarsa iyi demisti ama doğmadı 39 0 olduk bugun. yarin kontrol var bakalm.
Canım benim de son iki kontrolün degerleri aynı boy ve kilo hiç ilerlememiş görünüyor. Doktora sordum son haftalarda ölçümler dogru olmuyor dediHerkese selamben sayfaya çok fazla bakamıyorum baksam bile yazılanları okuyorum cevap yazamıyorum kızlar... çok güzel doğum haberleri okudum , herkesim gözü aydın olsun darısı biz bekleyenlerin basına inşallah bugün 37+6 kontrolüm vardı ama kontrolde 37 çıktım, neyse 1 hafta oynar dedim sonra eve geldim 19 ekim de ki usg değerlerine baktım ve o günden bugüne doğru düzgün ilerleme olmadığını gördüm, sadece kilo almış bebeğim .. doktorum herşey normal bir sıkıntı yok dedi ama benim içime kurt düştü şimdi ... haftaya tekrar kontrole çağırdı ki ben artık doğum için tarih verir diyordum İlk kızım sezaryen çünkü ... gerçi bebeğim baş aşağı dönmüş ... şimdi sizden ricam eklediğim usg fotolarında haftalarına bakıp yorumlar mısınız? İlk yüklediğim 19 ekim , diğeri 4 kasım ...şimdiden hepinize teşekkür ederim
Aynen yarini bekliyoruz 37 de 3100 kusurdu cok sukur 38 3 te ilk kez karin cevresi geri dedi ama kafa bacak uyumluydu 38le. Ins hakkımızda ne hayırlıysa o olur hepimiz icin.İri bebekse eğer 38 e kadar normal olabilir demiştir ama şimdi kafa ölçümü büyüdüyse vücut küçük olsa da normal zor olabilir. Yarınki kontrolünde kafasına göre kesin bişey söyler canım
Aa demek ki benim de o yuzden mi oyle acaba kilo söylemedi karjn cevresi de 2 haftta öncesiyle aynıydı ben de farklı bir cihazla farkli bir odada bakti belki ondandr diodm.Canım benim de son iki kontrolün degerleri aynı boy ve kilo hiç ilerlememiş görünüyor. Doktora sordum son haftalarda ölçümler dogru olmuyor dedi
Bisey söylenmiyor ki ne desem bende babasıyım diyorAh zamana ihtiyacımız var kuzum, aynen yatmıyorum bende ama küçükte koyduğum yerde durmuyo meme kucak istiyor o da. Neyse Bi kaç güne geliriz kendimize
Kuzum alışacaktır, babası hızlı mı oldun falan diye daha sahiplendirici söylemeye çalış istersen, o da şimdi babalığı öğreniyor kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?