2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar 37. Haftanın içindeyiz doktor tahlil istedi doğumdan önce kan değerlerini göreyim dedi herkesden isteniyor mu acaba yoksa bizim doktor mu istedi özellikle merak ettim size bir sorayım
Bendende istedi 37 de kan rutin sanırım
Sezeryanımız cok sanki kasımda yoksa süprizler daja dogmadı diyemi bana öyle geldi
Niye korkutuyor o acıya dayanıcakmsn diye belki cok kolay geçicek inş yani

Şubat annelerinden tanıştığım arkadaşlarım çok tatlı bi teraryum göndermişler zamanla kardeş gibi olduk iyi ki tanımışım onları darısı burada kardeş gibi arkadaşlıklara
Ayyy ne güzel insan seviniyor ben eve gelince ilk 2 gün çiçek sepetine kapı aczmaktan bıkmıştım hem sevindim hem sevinmedim ☺Ev dolu çiçek teraryum meyve kek sepetleri yiyecekleri annem sokaktaki çocuklara inince dagitacak ama o kadar çiçeğe nasıl bakıcam bijyroum

Ben de düşünüyorum sanirim xok uygun değil catim bu hafta doğarsa.doğurursun doğmazsa persembe muayne ve covid testi yapip pazartesi alirz dedi. Of bütün doğum sekillerinden korkuyorm. 39+5 oluyor pazartesi.
Canım benim çatıda bir problem görmedi doktor uygun dedi benimde cuma kontrolüm var bakalım doktorun söylediklerine göre karar vereceğim halen kanala girmemişse falan sezeryan isteyebilirim artık sanırım pazartesi 39+5 oluyor dediğin gibi 40’tan sonra çok tedirgin olurum ben

Ya ilgileniyorum zaten ama eşim küçüğe bişi yapamıyor mecburen emzirmek lazım, dengeyi bi kaç güne ancak kurarız herhalde.
Ayarlayacağız inşallah bazen arada kalmış hissediyorum bende ama ameliyata rağmen daha eve geldim geleli yalandan bi iki uzanmadım bile giriştim coluga çocuğa emzirme vs dönüp duruyorum Allaha çok şükür sabrını gücünü iyiliğini veriyor bizim 3. Çocuğumuz aslında herşeyi biliyoruz yeteriz sadece zamanla rutine oturacak bizimde halimiz vaktimiz daha yerine gelecek
Bnmde annemin gitmesi gerekliydi dün yanimda kimse yoktu eşim ve ben öylesi daha iyi oldu bende alışıyorum yeni düzen oturuyor yavaş yavaş

Kizlar ben 6 yıllık evliyim 9 yıldır da eşimi tanıyorum ama adam baba olunca bi haller oldu resmen triplerde küsme huyu başladı. Bebeğin gazını çıkartıyor çok sert vurma diyorum tamam al o zaman diyor bırakıyor suratını eğiyor, altını alırken gece bebek işedi pipisine pamuk koyuyorum normalde o koymamış her yer sidik oldu neden biraz seri olmuyorsun diyorum bırakıyor gidiyor yani çok tuhaflasti. Her gece saçlarımı okşar ayaklarims yine masaj yapar şişi gitsin diye beni sever ama.bebekle ilgili yonlendirdigim an küsüyor hiç küsme huyu yoktu lohusa depresyonuna mi girdi acaba

oluyormus bu burda cok bu tarz baslık gordum

Ah zamana ihtiyacımız var kuzum, aynen yatmıyorum bende ama küçükte koyduğum yerde durmuyo meme kucak istiyor o da. Neyse Bi kaç güne geliriz kendimize
Kuzum alışacaktır, babası hızlı mı oldun falan diye daha sahiplendirici söylemeye çalış istersen, o da şimdi babalığı öğreniyor kolay değil

C
Canım bizim doğum tarihimiz 9 kasım diyorduk ama 11 kasım olarak kesinleşti. Çarşamba günü kavuşacağız insallah oğlumuza.

Hemen sezeryana yonlendirmesi tuhaf geldi

Bendende istedi 37 de kan rutin sanırım

Sezeryanımız cok sanki kasımda yoksa süprizler daja dogmadı diyemi bana öyle geldi

Niye korkutuyor o acıya dayanıcakmsn diye belki cok kolay geçicek inş yani
Doktorlarımız ayni
Bende sasiridm simdi
Banada hep normali övmüştü
Suan entresan geldi

Masallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
Maşallah ona bin kere maşallah cennet kokulular kurban olurum verene bende şimdi kuzumu kokluyordum ağlıyordum

Arkadaslr kontrol geldim yarin sezeryanim var bebek bi hafta icerisinde 40 gr almis sadece dr sasirdi kilosu iyi Allahtan cok sukur sanslisiniz dedi nokta atis yapmisiz bu durma daha onceki haftalarda olsaydo bebegi almak zorunda kalirdik insallah saglicakla kucagima almayi nasip etsin herkese insallah

Ayy ben de ilk gazımı kayınvalidemin yanında çıkardım çok utandım

Off o kadar çok yardıma ihtiyacım var ki Bugün saolsun gelinimiz geldi bayaa bişilere yardım etti, şimdi kızların karnını doyurdu yoksa ben iptalim daha yaa
Canim ya kizin daha cok kucuk ne yapsin annesi kiskanmalar falan baslayacak ama bizim 3.vocuklarimiz insallah bi sekilde atlatacaz Rabbim yrardimcimiz olsun

Masallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
Cok tatliss Rabbim size bagislasin insallah[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…