Bendende istedi 37 de kan rutin sanırımKızlar 37. Haftanın içindeyiz doktor tahlil istedi doğumdan önce kan değerlerini göreyim dedi herkesden isteniyor mu acaba yoksa bizim doktor mu istedi özellikle merak ettim size bir sorayım
Sezeryanımız cok sanki kasımda yoksa süprizler daja dogmadı diyemi bana öyle geldi2020 Kasım Bebekleri
Bebeğine Kavuşan Annemiz Doğum Tarihi Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin İsmi Bebeğin Haftası Bebeğin Kilosu Bebeğin Boyu Doğum Şekli@35yagmur35 28.08.2020 Kız Eda Deniz 28+0 790 - Sezaryen @st1248 09.10.2020 Kız - 37+6 2.900 47 Sezaryen @Poison Women 15.10.2020 - - 35+6 2.800 - Normal Doğum @Neutral26 18.10.2020 - - - 3.280 50 Sezaryen @Kidem34 19.10.2020 - - 37+2 2.970 50 Sezaryen @bsrhezaren 20.10.2020 Kız - 35+6 2.400 45 Normal Doğum @pylz 22.10.2020 - - 38+0 3.080 50 Sezaryen P Pelinimben 24.10.2020 Erkek - 36+6 3.000 - Sezaryen @_seastar_ 26.10.2020 Erkek Alperen 38+1 3.440 51 Sezaryen @gunes0101 27.10.2020 Kız - 39+0 3.160 50 Sezaryen @Inatcikisilik 27.10.2020 Erkek - 36+0 2.760 49 Sezaryen @Ece0605 27.10.2020 Erkek Kerim Asil 36+4 3.000 50 Sezaryen @novasa 27.10.2020 Kız Doğa 38+1 3.500 - Sezaryen @Edifar 29.10.2020 Erkek Deniz 38+4 3.500 52 Sezaryen @koalayim 29.10.2020 Kız Zeyno Ada 38+0 3.580 49 Sezaryen albertine1204 29.10.2020 Erkek Kerem 38+5 3.600 52 Sezaryen @ayllllliiiin35 30.10.2020 Kız Azra 38+5 3.300 50 Sezaryen @Mhr0602 30.10.2020 Kız - 39+1 - - Sezaryen @apsssss 31.10.2020 Erkek - 39+6 3.280 51 Normal Doğum @Kawaharada 01.11.2020 - - - - - Sezaryen wendy 02.11.2020 - - - - - Sezaryen ugurbocuuu 02.11.2020 - - - - - Sezaryen @energy 02.11.2020 - - - - - Sezaryen @Dreamlifeee 02.11.2020 - - - - - Sezaryen @oozzee 02.11.2020 - - - - - Sezaryen @kremalikedi 03.11.2020 - - - - - Sezaryen @0hatu0 03.11.2020 - - - - - Sezaryen @akademi1994 03.11.2020 - - - - - Sezaryen
Niye korkutuyor o acıya dayanıcakmsn diye belki cok kolay geçicek inş yaniDoktor çatı muayenesi yapıp uygun değil dedi mi canım? Eğer öyle birşey yoksa normali bekle bence.benim normal için şuna bi sıkıntı görünmüyor sancım açılmam olmazsa suni sancı verecek galiba öyle anladım o acıya dayanabilir misin diye biraz beni sorguladı.
aslında ilk olduğu için korkuyoruz heyecandan ama kendimi sürekli motive etmeye çalışıyorum hep bugünü bekledim bebeğime kavuşacağım biraz acı olsa da geçecek sonrası güzel olacak diyorum
Sezeryanımız cok sanki kasımda yoksa süprizler daja dogmadı diyemi bana öyle geldi
Ayyy ne güzel insan seviniyor ben eve gelince ilk 2 gün çiçek sepetine kapı aczmaktan bıkmıştım hem sevindim hem sevinmedim ☺Ev dolu çiçek teraryum meyve kek sepetleri yiyecekleri annem sokaktaki çocuklara inince dagitacak ama o kadar çiçeğe nasıl bakıcam bijyroumŞubat annelerinden tanıştığım arkadaşlarım çok tatlı bi teraryum göndermişlerzamanla kardeş gibi olduk iyi ki tanımışım onları darısı burada kardeş gibi arkadaşlıklara
Canım benim çatıda bir problem görmedi doktor uygun dedi benimde cuma kontrolüm var bakalım doktorun söylediklerine göre karar vereceğim halen kanala girmemişse falan sezeryan isteyebilirim artık sanırım pazartesi 39+5 oluyor dediğin gibi 40’tan sonra çok tedirgin olurum benBen de düşünüyorum sanirim xok uygun değil catim bu hafta doğarsa.doğurursun doğmazsa persembe muayne ve covid testi yapip pazartesi alirz dedi. Of bütün doğum sekillerinden korkuyorm. 39+5 oluyor pazartesi.
Ayarlayacağız inşallah bazen arada kalmış hissediyorum bende ama ameliyata rağmen daha eve geldim geleli yalandan bi iki uzanmadım bile giriştim coluga çocuğa emzirme vs dönüp duruyorum Allaha çok şükür sabrını gücünü iyiliğini veriyor bizim 3. Çocuğumuz aslında herşeyi biliyoruz yeteriz sadece zamanla rutine oturacak bizimde halimiz vaktimiz daha yerine gelecekYa ilgileniyorum zaten ama eşim küçüğe bişi yapamıyor mecburen emzirmek lazım, dengeyi bi kaç güne ancak kurarız herhalde.
oluyormus bu burda cok bu tarz baslık gordumKizlar ben 6 yıllık evliyim 9 yıldır da eşimi tanıyorum ama adam baba olunca bi haller oldu resmen triplerde küsme huyu başladı. Bebeğin gazını çıkartıyor çok sert vurma diyorum tamam al o zaman diyor bırakıyor suratını eğiyor, altını alırken gece bebek işedi pipisine pamuk koyuyorum normalde o koymamış her yer sidik oldu neden biraz seri olmuyorsun diyorum bırakıyor gidiyor yani çok tuhaflasti. Her gece saçlarımı okşar ayaklarims yine masaj yapar şişi gitsin diye beni sever ama.bebekle ilgili yonlendirdigim an küsüyor hiç küsme huyu yoktu lohusa depresyonuna mi girdi acaba
Ah zamana ihtiyacımız var kuzum, aynen yatmıyorum bende ama küçükte koyduğum yerde durmuyo meme kucak istiyor o da. Neyse Bi kaç güne geliriz kendimizeAyarlayacağız inşallah bazen arada kalmış hissediyorum bende ama ameliyata rağmen daha eve geldim geleli yalandan bi iki uzanmadım bile giriştim coluga çocuğa emzirme vs dönüp duruyorum Allaha çok şükür sabrını gücünü iyiliğini veriyor bizim 3. Çocuğumuz aslında herşeyi biliyoruz yeteriz sadece zamanla rutine oturacak bizimde halimiz vaktimiz daha yerine gelecek
Bnmde annemin gitmesi gerekliydi dün yanimda kimse yoktu eşim ve ben öylesi daha iyi oldu bende alışıyorum yeni düzen oturuyor yavaş yavaş
Kuzum alışacaktır, babası hızlı mı oldun falan diye daha sahiplendirici söylemeye çalış istersen, o da şimdi babalığı öğreniyor kolay değilKizlar ben 6 yıllık evliyim 9 yıldır da eşimi tanıyorum ama adam baba olunca bi haller oldu resmen triplerde küsme huyu başladı. Bebeğin gazını çıkartıyor çok sert vurma diyorum tamam al o zaman diyor bırakıyor suratını eğiyor, altını alırken gece bebek işedi pipisine pamuk koyuyorum normalde o koymamış her yer sidik oldu neden biraz seri olmuyorsun diyorum bırakıyor gidiyor yani çok tuhaflasti. Her gece saçlarımı okşar ayaklarims yine masaj yapar şişi gitsin diye beni sever ama.bebekle ilgili yonlendirdigim an küsüyor hiç küsme huyu yoktu lohusa depresyonuna mi girdi acaba
Canım bizim doğum tarihimiz 9 kasım diyorduk ama 11 kasım olarak kesinleşti. Çarşamba günü kavuşacağız insallah oğlumuza.Kasım Anneleri
Gün Sayan Annelerimiz
nil peri - Sürpriz
@Nilay5454 - Sürpriz
@sebert - Sürpriz
@Derinndn1234 - Sürpriz
Krunkli - Sürpriz
@Papatya1646 - Sürpriz
@Jaylah - Sürpriz
@Ftm009 - Sürpriz
@hayal alemi - Sürpriz
@Kayra009 - Sürpriz
@Uzaygrn - Sürpriz
@Leveme - Sürpriz
kittenlyy - Sürpriz
@Elos35 - Sürpriz
A aria09 - Sürpriz
@limoncicegi41 - Sürpriz
@Dilandilan - Sürpriz
@SuEliFcan - Sürpriz
@Anneler melektir - Sürpriz
@Evaleyn - Sürpriz
@daisyyy 4 Kasım
rabia16 4 Kasım
@Yahrenayy 4 Kasım
@Eylul3319 9 Kasım
PiinkFiish 9 Kasım
@aslihancngz 9 Kasım
@DeryaOz8 11 Kasım
@Pmkprns 14 Kasım
@nagihan3005 16 Kasım
@Elifseda 16 Kasım
@251013 16 Kasım
Hemen sezeryana yonlendirmesi tuhaf geldiKızlar bugün kontrole gittim 39+3 üz sancım pek çıkmadı doktor alttan muayene etti normalde acımıyordu eli çok hafif doktorun ama bugün biraz canım yandı azcık bağırdım hatta karnıma ultrasonla bastırırkende canım yandı. açıklık henüz yok dedi. Sonra normal düşünüyoruz ama acı eşiğin çok düşük normale dayanabilecekmisin normal doğumda acıya dayanamıyorum sonra beni sezeryana alın dersen ekibi toplamamız falan zor olur bunun kararını düşün ver hazırlıklı olsun sezeryan olacaksa dedi.
Ayın 9 na 41. Haftaya dönüyor artık o zamana kadar doğmazsa sezeryan mı olayım bilemedim
Ozelhastane birdeHemen sezeryana yonlendirmesi tuhaf geldi
Doktorlarımız ayniBendende istedi 37 de kan rutin sanırım
Sezeryanımız cok sanki kasımda yoksa süprizler daja dogmadı diyemi bana öyle geldi
Niye korkutuyor o acıya dayanıcakmsn diye belki cok kolay geçicek inş yani
Maşallah allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli ömrü olsun inşallahMasallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
Evet canım evden yürütüyorum isleri ama duruşma vs olunca bazı acil olunca çıkıyorum mecburÖyle yapacağız mecburen canım napalım.
Bence sabret, ekibi toplamakta ne varmış sanki
Kız sen işe mi gidiyorsun hala? Kendi büron mu var?
Maşallah ona bin kere maşallah cennet kokulular kurban olurum verene bende şimdi kuzumu kokluyordum ağlıyordumMasallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
Masallah canım Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin bize de sağlıklı doğumlarMasallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
Ayy ben de ilk gazımı kayınvalidemin yanında çıkardım çok utandımAy bana lavman yaptılar ya çıkamadım gaz da çıkmadı bide hemşire lavman sıktı 15 dk dur dedi o sırada kaynım eltim geldi yanların da şekilden şekile girdim en son dedim bana da lavman yaptılar diyeGünlerde onun sıkıntısı oldu bide şurup verdi ev için neyseki geçti o günler
Canim ya kizin daha cok kucuk ne yapsin annesi kiskanmalar falan baslayacak ama bizim 3.vocuklarimiz insallah bi sekilde atlatacaz Rabbim yrardimcimiz olsunOff o kadar çok yardıma ihtiyacım var kiBugün saolsun gelinimiz geldi bayaa bişilere yardım etti, şimdi kızların karnını doyurdu yoksa ben iptalim daha yaa
Cok tatliss Rabbim size bagislasin insallahMasallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?