2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Papatya1646 kuzum tüp bebekti dimi senin? Aman riske girme yaa bekleme normali sen, kavuş kuzuna bir an önce.
Evet canım tüp bebek olduğu için 41. Haftaya kalmasın hareketi azaldıkça bende tedirginlik başlar
Niye korkutuyor o acıya dayanıcakmsn diye belki cok kolay geçicek inş yani
Çatı muayenesinde bağırınca ben giyinirsen eşime acı eşiği düşük gibi normale dayanabilir mi demiş eşimde doktoru bayağı desteklemiş acıya dayanamaz falan diyeÖyle olunca adamda bana durumu anlatıp yine kararı bana bıraktı canım. Karar verip Pazartesi gel dedi
Hemen sezeryana yonlendirmesi tuhaf geldi
Yok canım hemen sezeryan demedi normal destekliyor ama bana durumu anlattı işte. Şeker ölçerken bile parmağımı kendim delemiyorum, tüp bebek tedavisindeki iğneleride kendim yapamadım acılarına dayanamadım diye eşimde acıya dayanıksız diyerek doktoru desteklediği için sezeryan mı olsam diye karar veremedik oda Pazartesine kadar bekle bakalım dedi

Epiduralden bahsetmedi mı hiç

Dahil oluyor ama sonu bana zarar bende hiç yapmasın diyorum gece altını alıyor etraf çiş bi makina çamaşır çıkıyor gazini çıkartacak bebeği kucağına alıyor sonra bırakıyor gidiyor omzuna ağız bezi koyuyor o düşüyor bi daha gidip yenisini alıyor ☺Ona cok ilgisiz kaldim hamileligim zaten yatarak gecti 9 ay yemek iş temizlik hep ondaydı cinsellik desen ocak ayında en son oldu biraz alttan almam lazım ama şuan Bende sabır yok canım ya

ya bu çatı muayenesi cok mu fena..
aramizda hiç mi yok..cok canim yanmadi diyen..
normal doğum yapmayi istiyorum ekstra bi durum çıkmazsa..cati muayenesi yapilmadan olmuyor mu?
belki sancim gelecek hastaneye koşup bi çırpıda doğum yaparim..hangisi daha çok can yakıyor
acı eşiğim güçlü zannediyordum ama hiiiiiicte değilmiş

Valla bence de lohusalık sendromun da hiç normal değil o kusmeleri hastanede resim çekiyoruz yanıma oturdu kolunu omzuma atınca Ben bunaldim hafif kaldırır mısın kolunu dedim küstü kalktı yanımdan

Aynen yarini bekliyoruz 37 de 3100 kusurdu cok sukur 38 3 te ilk kez karin cevresi geri dedi ama kafa bacak uyumluydu 38le. Ins hakkımızda ne hayırlıysa o olur hepimiz icin.
Aynen hakkımızda hayırlısı birde herşey çok uygun olsa bile bazen bebekte normal gelmek istemiyor nasıl sağlıklı geleceklerse öle olsun inş

Canım muayeneye korkarak gitmeyeceksin öncelikle, benim canım çok yanmadı. Düşünme nasıl olacağını doktoruna bırak gerçekten ne olduğunu bile anlamayacaksın. Hafif bir acı oluyor da olsun o kadar yani

Masallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
Maşallah maşallah ellerde pek kibar zarif annesi
Bu da benim oğlanın meme emerken yüzünü gözünü hep kapatıyor

Eklentiler

• IMG-20201028-WA0015.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 97
Demekki doguma yakın bebişler cok kilo almıyor.Benimde bugun kontrolum vardı 37+3 üm bebiş 1 haftada 50 gr almış sadece şasirdim.10 gün sonrada dogum.Normalde 2 haftada 200 gr alirdi genelde.az olunca şasirdim ama iyi bari normalmiş yani.Sanada hayırlı dogumlar sağlıklı sıhatlı kucagına al inşallah

2 lohusa 1ipte oynamaz tabiki sen yinede kendini frenle kuzum onada hak vermissin bak annelik sabir isi

Canım benim de son iki kontrolün degerleri aynı boy ve kilo hiç ilerlememiş görünüyor. Doktora sordum son haftalarda ölçümler dogru olmuyor dedi
Öncelikle cevabın için çok teşekkürler benim doktor da aynı şeyi söyledi ama bebeğimin iyi olduğundan nasıl emin olacağım şimdi ? Ya gerçekten gelişmediyse?

Masallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
Gözünüz aydın canım Sağlık mutluluk huzurla büyüt. Maşallah :)

Hayırlı doğumlar canım sorun olan kilo almamış olması mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…