- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Evet canım tüp bebek olduğu için 41. Haftaya kalmasın hareketi azaldıkça bende tedirginlik başlarPapatya1646 kuzum tüp bebekti dimi senin? Aman riske girme yaa bekleme normali sen, kavuş kuzuna bir an önce.
Çatı muayenesinde bağırınca ben giyinirsen eşime acı eşiği düşük gibi normale dayanabilir mi demiş eşimde doktoru bayağı desteklemiş acıya dayanamaz falan diyeNiye korkutuyor o acıya dayanıcakmsn diye belki cok kolay geçicek inş yani
Yok canım hemen sezeryan demedi normal destekliyor ama bana durumu anlattı işte. Şeker ölçerken bile parmağımı kendim delemiyorum, tüp bebek tedavisindeki iğneleride kendim yapamadım acılarına dayanamadım diye eşimde acıya dayanıksız diyerek doktoru desteklediği için sezeryan mı olsam diye karar veremedik oda Pazartesine kadar bekle bakalım dediHemen sezeryana yonlendirmesi tuhaf geldi
Epiduralden bahsetmedi mı hiçEvet canım tüp bebek olduğu için 41. Haftaya kalmasın hareketi azaldıkça bende tedirginlik başlar
Çatı muayenesinde bağırınca ben giyinirsen eşime acı eşiği düşük gibi normale dayanabilir mi demiş eşimde doktoru bayağı desteklemiş acıya dayanamaz falan diyeÖyle olunca adamda bana durumu anlatıp yine kararı bana bıraktı canım. Karar verip Pazartesi gel dedi
Yok canım hemen sezeryan demedi normal destekliyor ama bana durumu anlattı işte. Şeker ölçerken bile parmağımı kendim delemiyorum, tüp bebek tedavisindeki iğneleride kendim yapamadım acılarına dayanamadım diye eşimde acıya dayanıksız diyerek doktoru desteklediği için sezeryan mı olsam diye karar veremedik oda Pazartesine kadar bekle bakalım dedi
Dahil oluyor ama sonu bana zarar bende hiç yapmasın diyorum gece altını alıyor etraf çiş bi makina çamaşır çıkıyor gazini çıkartacak bebeği kucağına alıyor sonra bırakıyor gidiyor omzuna ağız bezi koyuyor o düşüyor bi daha gidip yenisini alıyor ☺Ona cok ilgisiz kaldim hamileligim zaten yatarak gecti 9 ay yemek iş temizlik hep ondaydı cinsellik desen ocak ayında en son oldu biraz alttan almam lazım ama şuan Bende sabır yok canım yaKuzumm benim yaptığımı yapma bende ilk oğlumda sanki sadece benimmis gibi sert vurma aman şöyle bağla böyle bağla dedim adam elini çekti bi dahada bana kaldı hersey bosver bildigi gibi yapsin oda dahil olsun bakimina bu sefer hastane refakatcimi bile esimi secicem nasil becerirse becersin ikimizin sonuçtabide küsmesi birazda ilgi bebise kayinca erkekler kiskaniyorlar seni kiskaniyordur
Mis mis annesi Yaradana kurban nasıl güzeller nasıl masumlar hepimizin meleklerini Rabbim korusunMaşallah ona bin kere maşallah cennet kokulular kurban olurum verene bende şimdi kuzumu kokluyordum ağlıyordum
Valla bence de lohusalık sendromun da hiç normal değil o kusmeleri hastanede resim çekiyoruz yanıma oturdu kolunu omzuma atınca Ben bunaldim hafif kaldırır mısın kolunu dedim küstü kalktı yanımdanCanim bizimde 5 sene sonra oldu bebegimiz cok agliyodu evdede tekim aksam 2lere 3lere salla salla uyumak bilmiyodu adam 3.gece bu uyumuyo off deyip cikti gitti odadan cok aglamistim ogun simdik8zim 11 uasinda hala basina kalkiyorum aviyi ceken biz herseye katlanan biz onlardaki trip kimsede yok o zamanla duzene girer erkeklrde lohusalik gecirirmisbize denk gelmisler
Aynen hakkımızda hayırlısı birde herşey çok uygun olsa bile bazen bebekte normal gelmek istemiyor nasıl sağlıklı geleceklerse öle olsun inşAynen yarini bekliyoruz 37 de 3100 kusurdu cok sukur 38 3 te ilk kez karin cevresi geri dedi ama kafa bacak uyumluydu 38le. Ins hakkımızda ne hayırlıysa o olur hepimiz icin.
Canım muayeneye korkarak gitmeyeceksin öncelikle, benim canım çok yanmadı. Düşünme nasıl olacağını doktoruna bırak gerçekten ne olduğunu bile anlamayacaksın. Hafif bir acı oluyor da olsun o kadar yaniya bu çatı muayenesi cok mu fena..
aramizda hiç mi yok..cok canim yanmadi diyen..
normal doğum yapmayi istiyorum ekstra bi durum çıkmazsa..cati muayenesi yapilmadan olmuyor mu?
belki sancim gelecek hastaneye koşup bi çırpıda doğum yaparim..hangisi daha çok can yakıyor
acı eşiğim güçlü zannediyordum ama hiiiiiicte değilmiş
Maşallah maşallah ellerde pek kibar zarif annesiMasallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
Tabi ki aklımda benimde gece yazacağım. :)Eğer olumlu bir doğum hikayesiyse okumayı çok isteriz korkusu olanlara destek olması için
Demekki doguma yakın bebişler cok kilo almıyor.Benimde bugun kontrolum vardı 37+3 üm bebiş 1 haftada 50 gr almış sadece şasirdim.10 gün sonrada dogum.Normalde 2 haftada 200 gr alirdi genelde.az olunca şasirdim ama iyi bari normalmiş yani.Sanada hayırlı dogumlar sağlıklı sıhatlı kucagına al inşallahArkadaslr kontrol geldim yarin sezeryanim var bebek bi hafta icerisinde 40 gr almis sadece dr sasirdi kilosu iyi Allahtan cok sukur sanslisiniz dedi nokta atis yapmisiz bu durma daha onceki haftalarda olsaydo bebegi almak zorunda kalirdik insallah saglicakla kucagima almayi nasip etsin herkese insallah
Ayyy çok güzel maşallahMaşallah maşallah ellerde pek kibar zarif annesi
Bu da benim oğlanın meme emerken yüzünü gözünü hep kapatıyor
Oyy maşallah annesiMaşallah maşallah ellerde pek kibar zarif annesi
Bu da benim oğlanın meme emerken yüzünü gözünü hep kapatıyor
Maşallah güzelliğeMasallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
2 lohusa 1ipte oynamaz tabikiDahil oluyor ama sonu bana zarar bende hiç yapmasın diyorum gece altını alıyor etraf çiş bi makina çamaşır çıkıyor gazini çıkartacak bebeği kucağına alıyor sonra bırakıyor gidiyor omzuna ağız bezi koyuyor o düşüyor bi daha gidip yenisini alıyor ☺Ona cok ilgisiz kaldim hamileligim zaten yatarak gecti 9 ay yemek iş temizlik hep ondaydı cinsellik desen ocak ayında en son oldu biraz alttan almam lazım ama şuan Bende sabır yok canım ya
Öncelikle cevabın için çok teşekkürlerCanım benim de son iki kontrolün degerleri aynı boy ve kilo hiç ilerlememiş görünüyor. Doktora sordum son haftalarda ölçümler dogru olmuyor dedi
Son haftalarda doğru ölçüm yapamıyorlarmışAa demek ki benim de o yuzden mi oyle acaba kilo söylemedi karjn cevresi de 2 haftta öncesiyle aynıydı ben de farklı bir cihazla farkli bir odada bakti belki ondandr diodm.
Gözünüz aydın canımMasallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
Hayırlı doğumlar canım sorun olan kilo almamış olması mıArkadaslr kontrol geldim yarin sezeryanim var bebek bi hafta icerisinde 40 gr almis sadece dr sasirdi kilosu iyi Allahtan cok sukur sanslisiniz dedi nokta atis yapmisiz bu durma daha onceki haftalarda olsaydo bebegi almak zorunda kalirdik insallah saglicakla kucagima almayi nasip etsin herkese insallah
Sizin ne zaman doğum bi gün kalmış doğuma canım yaBenim eksikleri de yazayım
Kız bebek
3290gr
49cm
İsmi NURBANU
Kombine (epidural+spinal) sezeryan
Rabbim bugün dogum yapacak Annelerin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?