2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Inşallah kuzum Amin❤ hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim kuzum maşallah o sıkıntı deil kuzum benimde 5+1 de 4+3 gozuktu o önemli deil kuzum

Tabiki kuzum yas kilo sehir tahmini dogum tarihi kaçıncı cocuk yazarsan kaydedim kuzum
Tabii hemen
Kilo:60
Tahmini doğum:18 kasım ama net değil onu güncelleyebiliriz sonra, hastaneye gitmedim kan tahlillerimde öğrendim bebişimi

Tabii hemen
Kilo:60
Tahmini doğum:18 kasım ama net değil onu güncelleyebiliriz sonra, hastaneye gitmedim kan tahlillerimde öğrendim bebişimi
Kaydediyorum kuzum
Tabiki bunlar tahmini tarih net deil ben kizimi normal doğum yapmıştım buda öyle olursa erkende gelebilir kızım 8 aylık doğmuştu

Kizlar cuma gunu 6+5 haftalik olcam. Doktra gtsem kalp atisini duyarmiym karından ? Dha hc doktra gtmedim .gtmisken hepsini bir ogreniyim

Ne kadar güzel duygular burada arkadaşlar hastaneye gittikçe ben heycanlanıyorum rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
İnşallah canım benim

Karından mı duydunuz canım

Kaydediyorum kuzum
Tabiki bunlar tahmini tarih net deil ben kizimi normal doğum yapmıştım buda öyle olursa erkende gelebilir kızım 8 aylık doğmuştu
Ayy maşAllah tüm evlatlarımızı ALLAH bağışlasın, hamilelerimize kolay doğumlar nasip etsin( gece 12 den sabah 8e kadar normal doğum sancısı çekip açılmam olmadığı için normal doğuramadım) bebiş isteyenlere de nasip etsin çok amin

çok sevindim
ben de bu hafta içi bir gün gidicem inşallah
bulantı bende çok şiddetlendi sadece sabah değil gün içinde de başladı kızlar ne tavsiye edersiniz

çok sevindim
ben de bu hafta içi bir gün gidicem inşallah
bulantı bende çok şiddetlendi sadece sabah değil gün içinde de başladı kızlar ne tavsiye edersiniz
Bende de basladı inan açken çok daha fena oluyor.. Sevinmiştim bu kez olmayacak diye ama kötü oluyor ya hep midemde bir rahatsızlık hissi... Ben kuru ekmek yiyorum aynı zamanda tuzlu bir seyler ve i mdiemi bos bırakmamaya çalışıyorum

bugün tüm gün hassastı resmen yediklerimden bir şey anlamadım.. şu an evde yalnızım eşimin gelmesini bekliyorum ama böyle tak diye kesen bir tavsiyeye ihtiyacım var açken daha çok oluyor haklısın ama kalkıp bir şey hazırlayamıyorum ki yatınca hafifliyor

Amin kuzum insallah ❤ inşallah amin
Ben de sanci ile gittim 3 cm açılma vardı korkudan sancim kaçtı serumla tekrar sanci verildi ertesi gun sabah 8 de başladı akşam 6 da normal doğum yaptım o sanci çok çok zor saatlerce çektim ama evlat için değer çok şükür sağlıkla geldi ama erkenci davrandı biraz kuvezlik olduk ama çok şükür şimdi 6 yaşında
Inşallah KUZUM aminnnnn

Bayanlar merhaba. Öncelikle rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Ben tüp bebekle hamile kaldım daha keseyi felan göremedik doktorum yarın randevu vericek. Benm asıl sormak istediğim şey şu ki kafam çok karışık sizin de fikrinizi almak isterim.sağlık ocağında bhcg artışını kontrol etmek için kan verdiğimde doktordan rica etmiştim genel kan sayımı felan da yapmıştı bugün sonucumu alıp doktoruma gönderdim lökosit değerlerimde felan artış varmış endokrin uzmanına gtmemi önerdi bende yarın için şehir hastanesinde randevu aldım ama çok da tedirginim bu korona virüs nedeniyle. Acaba özel hastaneye mi gitsem oranın tedbirleri daha mı iyidir ,yoksa maskeli eldivenli gitcem bunlar yeterli olur mu korunmam açısından kafamda deli sorular.. Sizin fikirleriniz neler siz olsanız naparsınız acaba

Yanında kuru ekmek bulundur az bir parca da olsa ise yarıyor. Mide asitliğini alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…