2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

R Rainbow3461 seni etiketlemeyi unutmuşum canım beni de ekler misin

Demek ki problem bende değilmiş, ben persembe kan verdim 3 haftalik gorunuyordu, ama 5 olmasi lazimdi, bugun yine kan verdim bakalim ne kadar artmis veya artmis mi cunku ebe moralimi bozmustu
Canım ben de çok yeniyim ilk başta benim de kafamı çok kurcaladı son adet tarihi ile bebeğin gelişimi başta farklı oluyo ama sonradan yakalıyormuş öyle duydum önemli olan o iki günde bir verdiğin kanın 2 katına yakın yükselmesiymiş

Merhaba arkadaşlar stresli bekleyiş devam ediyor Şuana kadar ilk öğrendiğim zamanlarda 2 gün arayla kan verdim be betanın sağlıklı bir şekilde arttığını gördüm ortamdan dolayı henüz hastaneye gidemedim. Bugün itibariyle 6+2 deyiz. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçiriyoruzdur hepimiz. Şuan belirti olarak göğüs hassasiyeti ve yemek yedikten sonra midemin ağzıma gelmesi gibi bir durum yaşıyorum. Perşembe randevum var hem deliler gibi perşembeyi iple çekiyorum. Hem de acayip korkuyorum. İnşallah şu süreci hayırlısıyla atlatalım

Amin kuzum
5 gün geri gözüktü ama.doktor hcg ile uyumlu hafta kese olarakta sorun yok 10 gun sonra gel dedi kuzum benimde cumaya geliyordu ama ben cumartesi gitmek istedim inşallah güzel haberlerle geliriz
İnşallah canım benim

Aynen canim kan sonucumu 2 saate kadar öğrenecem bakalim da ilk sonucum 245di bunun 900lerde olmasi lazim, bence gec veya erken dollenmeye gore beta degisebiliyor ama doktorlar ve ebeler israrla son adeti baz aliyolar tamam oyle olmasi lazim normalde de ama, bi arkadasin ki 5 gün gecmesine rağmen 50 cikmisti hemen kimyasal dediler, gün be gün artti dogum yapacak..

kizlar persembe dr kontrolum var 23 subat son adet tarihim.. Tam 4+4 olucam o gun kese gorunur mu? siz gordunuz mu?

Kızlar geçen perşembe Dr gittim tahlil sonuçları için idrar yollarımda enfeksiyon çıktı perşembe tekrar randevum var ama korkuyorum virüsten falan ne yapacağım bilmiyorum

Allah hepimize kolaylık versin ben sürekli dua ediyorum. Çok zor zamanlar geçiriyoruz. Gebelikte zaten bir sürü problem zorluk yaşıyoruz üstüne birde bu virüs bizi çok zorluyor ama ruhsal olarakta güçlü kalmaya çalışalım hepimiz bu süreci sağlıklı geçiririz inşallah

Hayırlı olsun canım,çok çok şükür...Bende çarşamba gidicem ,güzel haberler duymak çok iyi geliyor....

Ne kadar güzel duygular burada arkadaşlar hastaneye gittikçe ben heycanlanıyorum rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

aaa şimdi gördüm :) Hadi hayırlı uğurlu olsun :))

Kızlar ben çarşambaya erteledim doktor işini .. 5+1 olacaz kese görünüyordu dimi o zmaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…