- 1 Nisan 2012
- 450
- 962
- 303
Merhaba arkadaşlar bende nasipse Kasım annesi olacağım.
2 kez kan verdim ve kan vermeyi kestim haftaya perşembeye randevu aldım şimdi zaman nasıl geçecek
Aranıza İstanbul'dan katılıyorum. Yaş 30. Kilo 53. İlk bebeğim olacak inşallah. Tahmini doğum tarihi 14 Kasım.
Rabbim sağlıkla bu süreci tamamlamayı nasip etsin
Canım ben de çok yeniyim ilk başta benim de kafamı çok kurcaladı son adet tarihi ile bebeğin gelişimi başta farklı oluyo ama sonradan yakalıyormuş öyle duydum önemli olan o iki günde bir verdiğin kanın 2 katına yakın yükselmesiymişDemek ki problem bende değilmiş, ben persembe kan verdim 3 haftalik gorunuyordu, ama 5 olmasi lazimdi, bugun yine kan verdim bakalim ne kadar artmis veya artmis mi cunku ebe moralimi bozmustu
İnşallah canım benimAmin kuzum❤
5 gün geri gözüktü ama.doktor hcg ile uyumlu hafta kese olarakta sorun yok 10 gun sonra gel dedi kuzum benimde cumaya geliyordu ama ben cumartesi gitmek istediminşallah güzel haberlerle geliriz ❤
Aynen canim kan sonucumu 2 saate kadar öğrenecem bakalim da ilk sonucum 245di bunun 900lerde olmasi lazim, bence gec veya erken dollenmeye gore beta degisebiliyor ama doktorlar ve ebeler israrla son adeti baz aliyolar tamam oyle olmasi lazim normalde de ama, bi arkadasin ki 5 gün gecmesine rağmen 50 cikmisti hemen kimyasal dediler, gün be gün artti dogum yapacak..Canım ben de çok yeniyim ilk başta benim de kafamı çok kurcaladı son adet tarihi ile bebeğin gelişimi başta farklı oluyo ama sonradan yakalıyormuş öyle duydum önemli olan o iki günde bir verdiğin kanın 2 katına yakın yükselmesiymiş
Oyle dusunme canm icini ferah tut. Hayirli haberle gelirsn insalah. Dikatli olun bi yere dokunmayinKizlar bende 4 te gidecegim kalp atisi icin nedense bugun cok gerildim hic bir belirtimde kalmadi kafayi siyircam
Tabiki kuzum hoşgeldin ❤R Rainbow3461 seni etiketlemeyi unutmuşum canım beni de ekler misin ☺
ben 4+3 te görmüştüm canımkizlar persembe dr kontrolum var 23 subat son adet tarihim.. Tam 4+4 olucam o gun kese gorunur mu? siz gordunuz mu?
Hayırlı olsun canım,çok çok şükür...Bende çarşamba gidicem ,güzel haberler duymak çok iyi geliyor....Kızlarrr Allah herkese nasip etsin kalbini duyduk miniğimin. Yalnız sata göre 7+2 ultrasonda 6+3 gözüktü. Doktor problem değil ilerleyen günlerde yakalıyor haftasını dedi. Bulantım içinde ilaç verdi inşallah iyi gelir
Sağol canımHayırlı olsun canım,çok çok şükür...Bende çarşamba gidicem ,güzel haberler duymak çok iyi geliyor....
Ne güzel bende 5+4de keseyi gördüm şuan 7yim. Pazartesi gitmeyi düşünüyorum kalp atışı için
Lekelenme kanama olmadı canım ama ben kendime dikkat etmemişim ya Dr de kızdı.. Kzıımı kucağıma alıyordum ya da karnıma otururdu hep.. Unutuyordum hamile oldugumu
Canım aslında ben kalp atısını da duyarım diye ertelemiştim o güne ama kesemizi göründü sadecebu arada geç döllenme olmus ddi bana Dr hcg ile haftamız uyumlu ama bana göre 6.hafta olması gerekirken 5hafta çıktı usg de
Kızlarrr Allah herkese nasip etsin kalbini duyduk miniğimin. Yalnız sata göre 7+2 ultrasonda 6+3 gözüktü. Doktor problem değil ilerleyen günlerde yakalıyor haftasını dedi. Bulantım içinde ilaç verdi inşallah iyi gelir
Sağoll canımmaaa şimdi gördüm :) Hadi hayırlı uğurlu olsun :))
Aminnn canımmRabbime emanet olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?