2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
çok sevindim
ben de bu hafta içi bir gün gidicem inşallah
bulantı bende çok şiddetlendi sadece sabah değil gün içinde de başladı kızlar ne tavsiye edersiniz
Vallahi bana prilam dr verdi. Bakalım nasıl gelecek bu gece iki tane içip yatıcam. Benim midem de çok kötü hep rahatsız yemek yüzü görmek istemiyorum sabahları safra kusuyorum

Ya bu arada sizlerde de şey var mı, hamile kalmadan önce sürekli kendinde gebelik belirtisi arayıp, hatta bazen belirti uydurma derecesine gelipte hamile kaldıktan sonra belirtisi kalmayan Resmen bel ağrım geçti, halsizliğim bitti, bir gögüs uçlarımın hassasiyeti kaldı Yarınlarda bu halimi çok arayacakmışım gibi geliyor korkuyorum
ayy maşAllah Allah bağışlasın, benim oğlumda 4yaşını geçti ama kendisi 4 kg yakın ve koca kafa doğduğu için annesi doğuramadı normali kısmet bu bebişime

Kizlar cuma gunu 6+5 haftalik olcam. Doktra gtsem kalp atisini duyarmiym karından ? Dha hc doktra gtmedim .gtmisken hepsini bir ogreniyim
Canim ben oğlumu 6.ci haftadan sonra duymuştum ama belli olmaz doktorun daha iyi bilir

Kizlar beni de ekleyin ...benim bugun5+günlük bugun keseyi gördük çok şükür..ama dr rahim incemme falan dedi 31 falanmis en az 35 olmaliymis...simdilik onemli dgl dedi ama kalinlasmazsa 12.hafta dikis dedi..bilgisi olanlar yardimci olurmu canlar

Artık özel yada devlet kalmadıki tüm hastaneler pandemi hastanesi ilan edildi. Kendi önlemlerimizi kendimiz alacağız dikkat edeceğiz ben sizin yerinizde olsam doktorumla detaylı görüşürüm eğer acil bir durum yok ise endokrine gitmek için acele etmem

Tabii hemen
Kilo:60
Tahmini doğum:18 kasım ama net değil onu güncelleyebiliriz sonra, hastaneye gitmedim kan tahlillerimde öğrendim bebişimi
Bir Adanalı daha süper Adana’nın neresi hangi hastaneye gidiyorsun ? Bu arada hoş geldin

Boğaz ağrısı ile başlıyor? Var mı bogaz ağrısı. Allah korusun

Yok kuzum.
Ama genç kesimde bağışıklık yüksekse karın ağrısı ve ishal olarak geçip gidiyormuş çoğunlukla.
Ondan bi acaba dedim.
Çünkü karnım ağrımaz benim kolay kolay

Hafifte olsa korona olmasın ay direncimiz ister istemez düşük olur Allah korusun
Eğer yeni gebelikse olabilir bence cunku bende de 2 gündür ara ara oluyor önemli olan şiddetli olmamasi

Şiddetli değil.
Ama 3 4 gündür sürekli var.
Öyle hayatımı etkileyecek kadar değil.
Ama huzursuz ediyor. İshal bugün yok mesela. Ama ağrı devam

Bir Adanalı daha süper Adana’nın neresi hangi hastaneye gidiyorsun ? Bu arada hoş geldin
Hoşbulduk canım
Seyhan'da yeşilyurt mahallesindeyim, sen neredensin
Şimdilik hastaneye gitmedim kan testi yapildi iki kere orda ögrendim bir süre hastaneye gitmeyeceğim malesef malum..
Gidersem de kendi doktorum hacettepedeydi oğlumda, simdi altinkozaya gecmis ona giderim yine memnun kalmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…