çok sevindim
ben de bu hafta içi bir gün gidicem inşallah
bulantı bende çok şiddetlendi sadece sabah değil gün içinde de başladı kızlar ne tavsiye edersiniz
Vallahi bana prilam dr verdi. Bakalım nasıl gelecek bu gece iki tane içip yatıcam. Benim midem de çok kötü hep rahatsız yemek yüzü görmek istemiyorum sabahları safra kusuyorum
Ya bu arada sizlerde de şey var mı, hamile kalmadan önce sürekli kendinde gebelik belirtisi arayıp, hatta bazen belirti uydurma derecesine gelipte hamile kaldıktan sonra belirtisi kalmayan Resmen bel ağrım geçti, halsizliğim bitti, bir gögüs uçlarımın hassasiyeti kaldı Yarınlarda bu halimi çok arayacakmışım gibi geliyor korkuyorum
Amin kuzum insallah ❤ inşallah amin❤
Ben de sanci ile gittim 3 cm açılma vardı korkudan sancim kaçtı serumla tekrar sanci verildi ertesi gun sabah 8 de başladı akşam 6 da normal doğum yaptım o sanci çok çok zor saatlerce çektim ama evlat için değer çok şükür sağlıkla geldi ama erkenci davrandı biraz kuvezlik olduk ama çok şükür şimdi 6 yaşında ❤
Inşallah KUZUM aminnnnn❤
ayy maşAllah Allah bağışlasın, benim oğlumda 4yaşını geçti ama kendisi 4 kg yakın ve koca kafa doğduğu için annesi doğuramadı normali kısmet bu bebişime
Kizlar beni de ekleyin ...benim bugun5+günlük bugun keseyi gördük çok şükür..ama dr rahim incemme falan dedi 31 falanmis en az 35 olmaliymis...simdilik onemli dgl dedi ama kalinlasmazsa 12.hafta dikis dedi..bilgisi olanlar yardimci olurmu canlar
Bayanlar merhaba. Öncelikle rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Ben tüp bebekle hamile kaldım daha keseyi felan göremedik doktorum yarın randevu vericek. Benm asıl sormak istediğim şey şu ki kafam çok karışık sizin de fikrinizi almak isterim.sağlık ocağında bhcg artışını kontrol etmek için kan verdiğimde doktordan rica etmiştim genel kan sayımı felan da yapmıştı bugün sonucumu alıp doktoruma gönderdim lökosit değerlerimde felan artış varmış endokrin uzmanına gtmemi önerdi bende yarın için şehir hastanesinde randevu aldım ama çok da tedirginim bu korona virüs nedeniyle. Acaba özel hastaneye mi gitsem oranın tedbirleri daha mı iyidir ,yoksa maskeli eldivenli gitcem bunlar yeterli olur mu korunmam açısından kafamda deli sorular.. Sizin fikirleriniz neler siz olsanız naparsınız acaba
Artık özel yada devlet kalmadıki tüm hastaneler pandemi hastanesi ilan edildi. Kendi önlemlerimizi kendimiz alacağız dikkat edeceğiz ben sizin yerinizde olsam doktorumla detaylı görüşürüm eğer acil bir durum yok ise endokrine gitmek için acele etmem
RRainbow3461
Ben de ilk doktor kontrolunu bekleyip öyle yazayım dedim ama ilk kontrole daha var gibi. Beni de ekler misin rainbowcum.
Yaş 27 ilk bebek- kilo 55- tahmini doğum 18 Kasım
Tabii hemen
Kilo:60
Tahmini doğum:18 kasım ama net değil onu güncelleyebiliriz sonra, hastaneye gitmedim kan tahlillerimde öğrendim bebişimi
Yok kuzum.
Ama genç kesimde bağışıklık yüksekse karın ağrısı ve ishal olarak geçip gidiyormuş çoğunlukla.
Ondan bi acaba dedim.
Çünkü karnım ağrımaz benim kolay kolay
Hafifte olsa korona olmasın ay direncimiz ister istemez düşük olur Allah korusun
Eğer yeni gebelikse olabilir bence cunku bende de 2 gündür ara ara oluyor önemli olan şiddetli olmamasi
Hoşbulduk canım
Seyhan'da yeşilyurt mahallesindeyim, sen neredensin
Şimdilik hastaneye gitmedim kan testi yapildi iki kere orda ögrendim bir süre hastaneye gitmeyeceğim malesef malum..
Gidersem de kendi doktorum hacettepedeydi oğlumda, simdi altinkozaya gecmis ona giderim yine memnun kalmistim