Vallahi bana prilam dr verdi. Bakalım nasıl gelecek bu gece iki tane içip yatıcam. Benim midem de çok kötü hep rahatsız yemek yüzü görmek istemiyorum sabahları safra kusuyorumçok sevindim
ben de bu hafta içi bir gün gidicem inşallah
bulantı bende çok şiddetlendi sadece sabah değil gün içinde de başladı kızlar ne tavsiye edersiniz
ayy maşAllah Allah bağışlasın, benim oğlumda 4yaşını geçti ama kendisi 4 kg yakın ve koca kafa doğduğu için annesi doğuramadı normaliAmin kuzum insallah❤ inşallah amin ❤
Ben de sanci ile gittim 3 cm açılma vardı korkudan sancim kaçtı serumla tekrar sanci verildi ertesi gun sabah 8 de başladı akşam 6 da normal doğum yaptım o sanci çok çok zor saatlerce çektim ama evlat için değer çok şükür sağlıkla geldi ama erkenci davrandı biraz kuvezlik olduk ama çok şükür şimdi 6 yaşında❤
Inşallah KUZUM aminnnnn❤
Hadi gözünüz aydın değeriniz çok iyi çıkmış maşAllahBende bi cesaret acile gidip kan verdim 3 gün gecikmeyle 594 çıktı ☺
Teşekkür ederimHadi gözünüz aydın değeriniz çok iyi çıkmış maşAllah
Canim ben oğlumu 6.ci haftadan sonra duymuştum ama belli olmaz doktorun daha iyi bilirKizlar cuma gunu 6+5 haftalik olcam. Doktra gtsem kalp atisini duyarmiym karından ? Dha hc doktra gtmedim .gtmisken hepsini bir ogreniyim
Ay o zaman benimki de duyulur bu hafta inşaallahEvett canımkarından
5+5günlükgünlük
hcg degeride onemli mi acaba sizin yuksek miydiben 4+3 te görmüştüm canım ☺
Artık özel yada devlet kalmadıki tüm hastaneler pandemi hastanesi ilan edildi. Kendi önlemlerimizi kendimiz alacağız dikkat edeceğiz ben sizin yerinizde olsam doktorumla detaylı görüşürüm eğer acil bir durum yok ise endokrine gitmek için acele etmemBayanlar merhaba. Öncelikle rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Ben tüp bebekle hamile kaldım daha keseyi felan göremedik doktorum yarın randevu vericek. Benm asıl sormak istediğim şey şu ki kafam çok karışık sizin de fikrinizi almak isterim.sağlık ocağında bhcg artışını kontrol etmek için kan verdiğimde doktordan rica etmiştim genel kan sayımı felan da yapmıştı bugün sonucumu alıp doktoruma gönderdim lökosit değerlerimde felan artış varmış endokrin uzmanına gtmemi önerdi bende yarın için şehir hastanesinde randevu aldım ama çok da tedirginim bu korona virüs nedeniyle. Acaba özel hastaneye mi gitsem oranın tedbirleri daha mı iyidir ,yoksa maskeli eldivenli gitcem bunlar yeterli olur mu korunmam açısından kafamda deli sorular.. Sizin fikirleriniz neler siz olsanız naparsınız acaba
Bir Adanalı daha süperTabii hemen
Kilo:60
Tahmini doğum:18 kasım ama net değil onu güncelleyebiliriz sonra, hastaneye gitmedim kan tahlillerimde öğrendim bebişimi
Boğaz ağrısı ile başlıyor? Var mı bogaz ağrısı. Allah korusun
Hafifte olsa korona olmasın aydirencimiz ister istemez düşük olur Allah korusun
Eğer yeni gebelikse olabilir bence cunku bende de 2 gündür ara ara oluyor önemli olan şiddetli olmamasi
Hoşbulduk canımBir Adanalı daha süperAdana’nın neresi hangi hastaneye gidiyorsun ? Bu arada hoş geldin
ALLAH esirgesin canim, iyi dusun iyi olsunŞiddetli değil.
Ama 3 4 gündür sürekli var.
Öyle hayatımı etkileyecek kadar değil.
Ama huzursuz ediyor. İshal bugün yok mesela. Ama ağrı devam
Canım çok nadir ama bende de oldu birkac kereKızlar benim sağ kasıkta batma gibi ağrım oluyor sizde var mı bu tarz kasık ağrısı
doktora gitmeden 2 gün önce kan verdim 1970 çıkmıştı değerimhcg degeride onemli mi acaba sizin yuksek miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?