Kızlar merhaba ben hızımı alamayıp Aralık annelerine katılmışım ama doğru yeri buldum şu an
R
Rainbow3461
sayesinde
son adet tarihim 7 Şubat hiç beklemediğim ayda hamile kaldığımı öğrendim.
bende polikistik var eşimde de sperm sayısı 1 milyon civarında be hareketlilik sıfır, çatlatma iğnesi vs denemiştim ama hiçbir fayda göremedim. Doktorlarımız normal yolla çok zor olduğunu tüp bebek olması gerektiğini söylemişlerdi biz de kabullenmiştik ama corona belası çıkınca biz yaza erteledik. Hiç uğraşmadığım afedersiniz doğru dürüst ilişki bile yaşamadığım ay hamile kaldım. Adetim zaten düzensiz bazen 30 günde olur bazen 34, bu arada gelir gider. 30 günü baz alırsak adetim geciktiren 2 gün sonra test yaptım negatif çıkmıştı... 11 gün geçmişti ve ben ağrılardan kıvranıyordum adet olcam sanıyordum ped taktım bekledim bekledim gelmedi. En son eşime dayanamıyorum adet söktürücü birşeyler içeyim ama yine de bir test yapalım öyle içeyim dedim ve böylece öğrendik
hemen gidip kan verdim 366 çıktı ertesi gün doktora gittim ama daha çok yeni dedi görünmedi ertesi gün yine kan vermemi istedi 650 civarı olması lazım ona göre seni önümüzdeki hafta yine çağıracağım dedi çok şükür değerim 860 çıktı nasipse bu perşembe gideceğim o zaman görebilirim keseyi inşallah