2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

bende dün idrar testiyle öğrendim gebeliğimi bat günüm yarın normalde, eğer varsa şuan 3+5 oluyorum sanırım sata göre :) aramızda 3 gün var

Canım benim bildiğim dikiş atma rahim yetmezliği durumunda oluyor. Rahimin daha kısa veya bebeği taşımada yetersiz kaldığı durumlarda 3.ayda dikiş atılıyor bebek düşmesin diye.

Çukurova barış Mançodayım canım benim doktorum medlineydı 2016 yılında şimdi istanbuldaymış kime gideceğimi bilmiyorum henüz araştırmadım da

Amin kuzum hepimizin evladini insallah ❤ masallah tosuncuk ya ❤ benimki 2 kilo 355 gram dogdu cok minikti

İyi akşamlar hanımlar doktor randevum çok güzel geçti 4+2 günlük hamileymişim gayet sağlıklı görünüyor dedi kahve ve sigara içme dedi ikiside en sevdiğim şeyler. Bugün biraz kahverengi lekelenmem oldu doktor korkma olabilir demişti. Ultrason da da karnımdan baktı o aleti koyar koymaz gördüm minicik şeyi

Yaaa göründü mü benim minnakım da görünür mü acaba çok merak ediyorum kendisi ile tanışmayı hayırlı olsun canım bu arada o ikili bende çok severim

Günümüz aynıymıs canım bebeği mi keseyi mi gördünüz bende yarın gidicem meraklıyım

Yaaa göründü mü benim minnakım da görünür mü acaba çok merak ediyorum kendisi ile tanışmayı hayırlı olsun canım bu arada o ikili bende çok severim
O kadar farklı bir heyecan ki canım benim eşimle girdik biz ve ben heyecandan uzanamadım ağlamak üzereyken ekranda belirdi müthiş bir şey Di Allahım inşallah inşallah herkese nasip etsin

Günümüz aynıymıs canım bebeği mi keseyi mi gördünüz bende yarın gidicem meraklıyım
Canım ben kendi hesabıma göre 5 hafta falan diyordum ama 4 haftalık mış keseyi o içinde bir noktayı işte gördüm herhangi bir sorun yok gayet sağlıklı duruyo dedi doktor

Çukurova barış Mançodayım canım benim doktorum medlineydı 2016 yılında şimdi istanbuldaymış kime gideceğimi bilmiyorum henüz araştırmadım da
Ben 2016 yilinda doğum yaptim, 2015te gidiyordum Belki adini duymussundur Ersin Sürmeliler, çok ilgili bir doktordu, fark etmeden etrafimdaki bircok tanidikla ayni doktora gidiyirmusuz hatta, denemek istersen eğer önerebilirim

Canım ben kendi hesabıma göre 5 hafta falan diyordum ama 4 haftalık mış keseyi o içinde bir noktayı işte gördüm herhangi bir sorun yok gayet sağlıklı duruyo dedi doktor
Anladım canım maşallahh yarında ben gidicem bakalım biz görebilecekmiyiz

Görürsün inşallah tatlım merak etme Rabbim sağlık versin gerisi hallolur ama şu sigarayı nasıl bırakacağım bilmiyorum çok zor sıkıntı benim için
Bende Allahtan yılbasında karar verdim ve bırakmıstım rahatım darısı sana olsun canım suan kokusuna bile tahammül edemiyorum

Hanımlar afedersiniz ama tuvalete gittiğimde beyaz jelden biraz daha katı bir akıntım geldi. Normal akıntıdan daha katı ama rengi beyazdı. Kanamam ağrım sancım yok. Bu şekilde düşük falan yapmış olamam değil mi? Katı olunca aklıma şüphe düştü

Benimde dün aynı akıntı geldi canım düşükle ilgisi olduğunu düşünmüyorum bundan 1yıl önce düşük yaptım böyle birsey değildi kanamayla oluyor icini ferah tut iyi düsün telas yapma stres zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…