Dün 1018 di bu gün 1600 olduk doktor ultrasonda bir ihtimal görürüm dedi ama göremedi perşembe günü tekrar çağırdı son adet tarihimi göre 4+1 izbizden daha küçük olan var mı yoksa en küçük biz miyiz
Çok sevindimm canımmmm hepimizin sağlıklı ilerlesin inşallahbende dün idrar testiyle öğrendim gebeliğimibat günüm yarın normalde, eğer varsa şuan 3+5 oluyorum sanırım sata göre :) aramızda 3 gün var
Canım benim bildiğim dikiş atma rahim yetmezliği durumunda oluyor. Rahimin daha kısa veya bebeği taşımada yetersiz kaldığı durumlarda 3.ayda dikiş atılıyor bebek düşmesin diye.Kizlar beni de ekleyin ...benim bugun5+günlük bugun keseyi gördük çok şükür..ama dr rahim incemme falan dedi 31 falanmis en az 35 olmaliymis...simdilik onemli dgl dedi ama kalinlasmazsa 12.hafta dikis dedi..bilgisi olanlar yardimci olurmu canlar
Çukurova barış Mançodayım canımHoşbulduk canım
Seyhan'da yeşilyurt mahallesindeyim, sen neredensin
Şimdilik hastaneye gitmedim kan testi yapildi iki kere orda ögrendim bir süre hastaneye gitmeyeceğim malesef malum..
Gidersem de kendi doktorum hacettepedeydi oğlumda, simdi altinkozaya gecmis ona giderim yine memnun kalmistim
Amin kuzum hepimizin evladini insallahYa bu arada sizlerde de şey var mı, hamile kalmadan önce sürekli kendinde gebelik belirtisi arayıp, hatta bazen belirti uydurma derecesine gelipte hamile kaldıktan sonra belirtisi kalmayanResmen bel ağrım geçti, halsizliğim bitti, bir gögüs uçlarımın hassasiyeti kaldı Yarınlarda bu halimi çok arayacakmışım gibi geliyor korkuyorum
ayy maşAllah Allah bağışlasın, benim oğlumda 4yaşını geçti ama kendisi 4 kg yakın ve koca kafa doğduğu için annesi doğuramadı normalikısmet bu bebişime
Ekliyorum kuzumR Rainbow3461
Ben de ilk doktor kontrolunu bekleyip öyle yazayım dedim ama ilk kontrole daha var gibi. Beni de ekler misin rainbowcum.
Yaş 27 ilk bebek- kilo 55- tahmini doğum 18 Kasım
Yaaaçok teşekkür ederim darısı sizee o halde
Yaaa göründü müİyi akşamlar hanımlardoktor randevum çok güzel geçti 4+2 günlük hamileymişim gayet sağlıklı görünüyor dedi kahve ve sigara içme dedi ikiside en sevdiğim şeyler. Bugün biraz kahverengi lekelenmem oldu doktor korkma olabilir demişti. Ultrason da da karnımdan baktı o aleti koyar koymaz gördüm minicik şeyi
Günümüz aynıymıs canım bebeği mi keseyi mi gördünüz bende yarın gidicem meraklıyımİyi akşamlar hanımlardoktor randevum çok güzel geçti 4+2 günlük hamileymişim gayet sağlıklı görünüyor dedi kahve ve sigara içme dedi ikiside en sevdiğim şeyler. Bugün biraz kahverengi lekelenmem oldu doktor korkma olabilir demişti. Ultrason da da karnımdan baktı o aleti koyar koymaz gördüm minicik şeyi
O kadar farklı bir heyecan ki canım benim eşimle girdik biz ve ben heyecandan uzanamadım ağlamak üzereyken ekranda belirdi müthiş bir şey DiYaaa göründü mübenim minnakım da görünür mü acaba çok merak ediyorum kendisi ile tanışmayı hayırlı olsun canım bu arada o ikili bende çok severim
Canım ben kendi hesabıma göre 5 hafta falan diyordum ama 4 haftalık mış keseyi o içinde bir noktayı işte gördüm herhangi bir sorun yok gayet sağlıklı duruyo dedi doktorGünümüz aynıymıs canım bebeği mi keseyi mi gördünüz bende yarın gidicem meraklıyım❤
Ben 2016 yilinda doğum yaptim, 2015te gidiyordumÇukurova barış Mançodayım canımbenim doktorum medlineydı 2016 yılında şimdi istanbuldaymış kime gideceğimi bilmiyorum henüz araştırmadım da
Anladım canım maşallahh yarında ben gidicem bakalım biz görebilecekmiyizCanım ben kendi hesabıma göre 5 hafta falan diyordum ama 4 haftalık mış keseyi o içinde bir noktayı işte gördüm herhangi bir sorun yok gayet sağlıklı duruyo dedi doktor
Kilosundan önemlisi sağlikli olmalari, yeter ki sağlıklı olsunlarAmin kuzum hepimizin evladini insallah❤ masallah tosuncuk ya ❤ benimki 2 kilo 355 gram dogdu cok minikti
Görürsün inşallah tatlım merak etme Rabbim sağlık versin gerisi hallolur ama şu sigarayı nasıl bırakacağım bilmiyorum çok zor sıkıntı benim içinAnladım canım maşallahh yarında ben gidicem bakalım biz görebilecekmiyiz❤
Bende Allahtan yılbasında karar verdim ve bırakmıstım rahatım darısı sana olsun canım suan kokusuna bile tahammül edemiyorumGörürsün inşallah tatlım merak etme Rabbim sağlık versin gerisi hallolur ama şu sigarayı nasıl bırakacağım bilmiyorum çok zor sıkıntı benim için
Benimde dün aynı akıntı geldi canım düşükle ilgisi olduğunu düşünmüyorum bundan 1yıl önce düşük yaptım böyle birsey değildi kanamayla oluyor icini ferah tut iyi düsün telas yapma stres zararlıHanımlar afedersiniz ama tuvalete gittiğimde beyaz jelden biraz daha katı bir akıntım geldi. Normal akıntıdan daha katı ama rengi beyazdı. Kanamam ağrım sancım yok. Bu şekilde düşük falan yapmış olamam değil mi? Katı olunca aklıma şüphe düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?