Hangi mamayı kullanıyorsun önceden mama konuşulmuştu ama unuttumBebek idrar ve kaka yaptıkça sarılık olma olasılığı düşüyor, ilk günler sütte az olunca bebiş çok yapamıyor çişini mama yiyince hemen belli oluyor zaten bez çişli oluyor. O yüzden vereceğim emzirme sonrası.
Bu ölçüm olayı bizide gerdi dün kontrolümüz vardı . Bi hafta önce doktor bebeğin kilosuna 3 e yakın dedi . Biz tabi eşimle bi memnuniyet bi mutluluk ki sorma. Aramızda konuşuyoruz 3600 falan doğar heralde diye. Dün usg de bakıyo doktor demesin mi bebek 2600 neyySelam anneler ölçüm konusunda haklısın her cihaz farklı çıkartıyor benim kide geçen hafta 2.700 grmdı şimdi 2.950 doktor 1 cm açlıklık var dedi. Nst çekildi artık agzın kulagında dedi yani 5 gün yada 1 haftaya doğarmış bebek çok tedirgin oldum şimdi.
Bence gercekten benim doktorumun dediği gibi pozisyonel olarak değişiyor. Cocuğun durusuna gore cihaza gore oynuyor 37 den sonra da cok almiyolarms. Ben takmıyorum yani 15 16 gun öncesiyle aynı cikti bizim de kilo. 3200 cikiyor. 3200 doğar dedi dr takılmcak bisi yok dedi.Bu ölçüm olayı bizide gerdi dün kontrolümüz vardı . Bi hafta önce doktor bebeğin kilosuna 3 e yakın dedi . Biz tabi eşimle bi memnuniyet bi mutluluk ki sorma. Aramızda konuşuyoruz 3600 falan doğar heralde diye. Dün usg de bakıyo doktor demesin mi bebek 2600 neyyeşimle birbirimize baktık kaldık ya doktor hanım emin misiniz geçen hafta böyle demiştiniz. A öyle mi demiştim oynama olabiliyor ölçümlerde diyo sinir bastı azdan çok oynasa neyse birden o kiloya düşmesi için bir hafta oruç tutmuş olmam gerek. Tekrar bi ölçeyim bakalım dedi inceledi 2900 kg. Bilmiyorum artık bizi mi kekledi. Eşim daha çok bozuldu benden sinir oldu kadına çok sevinmişti kilolu bebek olucak diye. Hesap baba kaldı Çıkışta direk markete götürdü yumurta armut yoğurt , hergün iki tane yumurta yiyecekmişim hiiççç sevmem kusacağını bilsen de zorla ye diye söyleniyor. Anlayacağınız Üzerimde çok baskı var arkadaşlar
Benle aynısın canım benim doktor bişey demedi yürüyüşe devam et dedi . Bence rahat 2 haftamız var dahaBiz de öncelikle normal bekliyoruz . Doktorum çok yakın görünmüyor doğumun tetiklemek için hurma yemek egzersiz ve cinsel ilişkiyi önerdi ama ben de erken mi acaba daha diyorum 37. Hafta
1 parmak 1 cm 2 parmak 2 cm diye biliyorum benİyi düşünmüşsün
O da genişlese biraz iyi olurmuş aslında oradan çıkamayacakmış gibi geliyorparmaklarıyla nasıl ölçüyorlar acaba oranın santimini ya çok garip
En doğrusunu doğunca öğreneceğiz inşallah . Ben 3200 doğmuşum benim bebe de o kadar doğsa kafiBence gercekten benim doktorumun dediği gibi pozisyonel olarak değişiyor. Cocuğun durusuna gore cihaza gore oynuyor 37 den sonra da cok almiyolarms. Ben takmıyorum yani 15 16 gun öncesiyle aynı cikti bizim de kilo. 3200 cikiyor. 3200 doğar dedi dr takılmcak bisi yok dedi.
Canım aptamil 1 noyu öneriyorlar, hipp organik combiotikte Yenidoğan’dan itibaren kullanılıyor, ben alırken aptamil kalmamıştı mecburen hipp aldım, sende onlardan birisini alabilirsin.Hangi mamayı kullanıyorsun önceden mama konuşulmuştu ama unuttum
Canim nasil oldunuz ugurocugu sen nasil oldun bebisler nasil sizler nasilsiniz ayy herkesi merak ediyorum burda1 sürpriz doğumumuz var, sizde sağlıkla çıkın inşallah hastaneden canım, kansızlık çok zor olur
Aaaa gözün Aydın kuzum, kasımın ilk bebişi geliyor desenesağlıkla kucağına al habersiz bırakma bizi.
Oyy maşallah, sabah çıkarırlar seni bencetekrar gözün Aydın, çok sevindim sağlıkla kavuşun ablanıza
Off mastit çok zordur iyi ki hemen farketmişsiniz canım, onunla geçmiş olsun, doğum yapan sürprizlerimiz var, yarın zaten pıtır pıtır bizler gireceğiz doğuma, sağlıkla gelsin tüm evlatlar
Ayni sikinti bende de var kasiklarim cok kotu karnimin ici de agriyor oz3likle kalkmak cok sikinto otururken anlamiyorumSezeryandan sonra olan karın ağrısı ne zaman nasıl geçiyor ya bir gün geçti üzerinden karın kasık ağrısı geçmedi. Yatarken neyse de ayağa kalkamiyorum
Merhaba canım doğum yapan anne fırsat bulamıyor yazmayaCanim nasil oldunuz ugurocugu sen nasil oldun bebisler nasil sizler nasilsiniz ayy herkesi merak ediyorum burda
Vallahi aynılarını yaşadım canım. benim ilk bebiş kilo almamıştı karnımda. durmuştu yani bunda azmettim her gün 2 yumurta avakadosu muzu cevizi kaşarı eksik etmedim. neyse derken kilosu normal seyrinde gitti, 35 te 2700 filandı. aynı hafta doktor değştirmek zorunda kaldım, yeni doktor gördü e dedi bu bebek bayağı iri dedi. nasıl hocam dedim 3100 - 3200 ölçüyorum diyor. yok ama dedim 2700 ölçtüler en son 3 günde 400 gr alır mı? en düşük 2950 ölçtü hatta . bu hafta gittim 36+4 te demez mi 3100 anca var. e hocam dedim geçen hafta da bu kadardı. hayır ben de rahatlayıp yumurtayı 1 e düşürmüştüm çok bebek odaklı beslenmeyi bırakmıştım. zaten kabızlık sorunum da başladı, yumurta muz tüketmek yoruyordu. daha vaktin var rahat ol dedi doktor da. bu arada minik bebiş asla sıkıntı değil ilki de büyüdü bu da büyür ama hani ilki kilo alamıyordu insan üzülüyor ister istemez bu hazır alıyor yükleneyim demiştimBu ölçüm olayı bizide gerdi dün kontrolümüz vardı . Bi hafta önce doktor bebeğin kilosuna 3 e yakın dedi . Biz tabi eşimle bi memnuniyet bi mutluluk ki sorma. Aramızda konuşuyoruz 3600 falan doğar heralde diye. Dün usg de bakıyo doktor demesin mi bebek 2600 neyyeşimle birbirimize baktık kaldık ya doktor hanım emin misiniz geçen hafta böyle demiştiniz. A öyle mi demiştim oynama olabiliyor ölçümlerde diyo sinir bastı azdan çok oynasa neyse birden o kiloya düşmesi için bir hafta oruç tutmuş olmam gerek. Tekrar bi ölçeyim bakalım dedi inceledi 2900 kg. Bilmiyorum artık bizi mi kekledi. Eşim daha çok bozuldu benden sinir oldu kadına çok sevinmişti kilolu bebek olucak diye. Hesap baba kaldı Çıkışta direk markete götürdü yumurta armut yoğurt , hergün iki tane yumurta yiyecekmişim hiiççç sevmem kusacağını bilsen de zorla ye diye söyleniyor. Anlayacağınız Üzerimde çok baskı var arkadaşlar
Bizde cok sukur iyiyiz canim bebişimde iyi fakat bi sikinti oldu demiştim gogusum şismisti baya diye bebegimide emdirememistim biberona karsi olmama ragmen eşim bi kereden biseyolmaz dedi ve biberon verildi vede hastanede odamiza cocuk doktoru geldiginde ozelliklebuyarmisti bineron kesinlekle vermeyin diye olan oldu ve beni emmek istemedi tabi ben hem kayinvaludeye hem eşime baya soylendim sinirlerim bozuldu gecende kontrolumuz vardi doktora soyledik daha yeni dedi tekrar memeye döner bir iki aglar ama döner biberon vermeyin dedi kaşik biberon aldim biraz zorlaniyorum sadece uyku esnasinda uyanir uyanmaz meme veriyorum oan guzel emiyor doyuyor ama ayikinca cok agliyor sinirleniyor sizlerin bi tavsiyesi varmi bineronununutturmanin buarada evimize geldik evimi ozlemisim iceri girince bi temizlik kokusu burnuma geldi ohhh dedimMerhaba canım doğum yapan anne fırsat bulamıyor yazmayabiz iyiyiz şükür, bebişin dilinden anlamaya çalışıyorum işte, siz nasılsınız?
Benimde oyle oldu valla @seaster sayesinde iyiki medical korseyi almisim agrima cok iyi geldiSezeryandan sonra olan karın ağrısı ne zaman nasıl geçiyor ya bir gün geçti üzerinden karın kasık ağrısı geçmedi. Yatarken neyse de ayağa kalkamiyorum
Ay valla çok sevindim ya tatlı yemeyi çok özledim şimdi biraz biraz yemek istiyorum hazır düşmeye başlamış. Evet bebek için sağlıklı bir kilo değil galiba şeker kilosuAyni şeyleri düşünüyoruz ama.o dönem cok yüksekti ya 5 gram geçse ekmek 140 i geçiyordu o yuzden sikjnti yok bence oyle düşünmemize gerek yok. Hamilelkkte bir horman varmis o şekere neden oluyormus demek ki o artık azalıyor benkm gdcen haftalarda cok yükselme eğilimndeydi 2 gundur falan dusuk gidiyo bence şekerden dolayi iri olmasındansa minyon olmasi daha iyi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?