- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ah canım benim kolay gelsin, tatlı yorgunluklar bunlarAh arkadaslar ah hamilelik ne kolaymış vAlla. Bugün eşim geldi 3 saat kaldı yanımda, o şekilde izin var. 3 kelime edemedik, bebek altı değiştirmeyi öğrettiler bize, bebek sirtina kadar kaka olmuş hemşireler ebeler bugün kosusturmaktan ilgienemediler çok bizle. Ben de kendi derdime düşmüşüm anlamadım ne zaman kaka yapti. Neyse uygulamalı öğrendik :) bizimki yaygaraci bebe olduğu icin basıyor çığlığı. Babası kucağına aldı uyuttu yedirdi beni tuvalete götürdü, yedirdi içirdi hasta bakıcı gibi ikimizle de ilgilendi sağ olsun
Benden süt gelmiyor maalesef. Ebe göğsümu masaj yöntemiyle az da olsa sagmaya çalıştı. SMA yeni doğan sutu veriyoruz bir yandan da memeye alıştırmaya çalışıyoruz. Ay ne zormuş ya. Bir de babasına da bana da yapışık kalmak istiyor. İlla dokunacak. Ona verilen kucuk yatakta çığlığı basiyor, yanıma aliyorum susuyor.
Ben cok Fazla takip edemedim yazılanları
Dogum yapan varsa hayirli olsun. Doguracaklara bol sans.
Nasıl kağıt ya etiket değil mi kiEvet onu yazdım kağıt baskı ama idare eder yani fiyatı uygun zaten çok kaliteli bir şey beklemedim. Çikolatası lezzetli ama. Demek ki senden görmüşğm ben deÇünkü burada biriniz paylaştınız.
Etiket ama mesela hani kuşe kağıt değil a4 gibiNasıl kağıt ya etiket değil mi ki
Aa yaptırmayayım o zamanEtiket ama mesela hani kuşe kağıt değil a4 gibi
Hıı kaliteli bir şey arıyorsan üstte arkadaş paylaştı ona baksana çok hoşmuş.Aa yaptırmayayım o zamansağol canım ben de kendimi oraya kasıyordum öf başka sayfa araştırayım bari
Ya aslında kaliteli de değil aradığım sonuçta hatıra kalcak ama açacak bu, el ıslak oldğnda alınsa bir şey açmak için a4se eriycekHıı kaliteli bir şey arıyorsan üstte arkadaş paylaştı ona baksana çok hoşmuş.
Ay canım benim zaman gerekiyor şimdi ameliyatlisin ilk ameliyat neye uğradığını şaşırdın hepside kolay gelir alışınca hamileliğinde hepsininde kendi zorlukları oluyorAh arkadaslar ah hamilelik ne kolaymış vAlla. Bugün eşim geldi 3 saat kaldı yanımda, o şekilde izin var. 3 kelime edemedik, bebek altı değiştirmeyi öğrettiler bize, bebek sirtina kadar kaka olmuş hemşireler ebeler bugün kosusturmaktan ilgienemediler çok bizle. Ben de kendi derdime düşmüşüm anlamadım ne zaman kaka yapti. Neyse uygulamalı öğrendik :) bizimki yaygaraci bebe olduğu icin basıyor çığlığı. Babası kucağına aldı uyuttu yedirdi beni tuvalete götürdü, yedirdi içirdi hasta bakıcı gibi ikimizle de ilgilendi sağ olsun
Benden süt gelmiyor maalesef. Ebe göğsümu masaj yöntemiyle az da olsa sagmaya çalıştı. SMA yeni doğan sutu veriyoruz bir yandan da memeye alıştırmaya çalışıyoruz. Ay ne zormuş ya. Bir de babasına da bana da yapışık kalmak istiyor. İlla dokunacak. Ona verilen kucuk yatakta çığlığı basiyor, yanıma aliyorum susuyor.
Aynen canım uzun vadeli bir şey olmaz zaten aile içine dağıtacaksan.Ya aslında kaliteli de değil aradığım sonuçta hatıra kalcak ama açacak bu, el ıslak oldğnda alınsa bir şey açmak için a4se eriycekztn kutunun da rengi kaçtı yazmışsın sanırım. Neyse bakayım ben diğetir sayfaya da, sağol
Ah arkadaslar ah hamilelik ne kolaymış vAlla. Bugün eşim geldi 3 saat kaldı yanımda, o şekilde izin var. 3 kelime edemedik, bebek altı değiştirmeyi öğrettiler bize, bebek sirtina kadar kaka olmuş hemşireler ebeler bugün kosusturmaktan ilgienemediler çok bizle. Ben de kendi derdime düşmüşüm anlamadım ne zaman kaka yapti. Neyse uygulamalı öğrendik :) bizimki yaygaraci bebe olduğu icin basıyor çığlığı. Babası kucağına aldı uyuttu yedirdi beni tuvalete götürdü, yedirdi içirdi hasta bakıcı gibi ikimizle de ilgilendi sağ olsun
Sabah ilk sıraya beni yazdılar 7.30 da orda olcaz allah izin verirse uf içimde.buruk bir heyecan var. Acaba cocuğum cok yurumedim diye mi inmedi oturuyorum diye mi donemedi cunku geceleri yatarken mideme cikiyor kendimi sucluyorum biraz. Annem de bekli etmedi ama sezaryene uzuldu. Belki o gunden once kendi gelir diyor. Hayirlisi ne yapalım. Rabbim bizim için en hayırlısı hangisiyle o kapıyı açacaktır inanıyorum.
Canım ben hep kafama taktım burda okumussundur belki değişik değişik dr lara gittim ölçüm yaptırdım 2500 2600 ölçtüler son hafta ağladım üzüldüm onu besleyemedim diye bebeğim doğdu 2900 gram sonra forumda okudum bebegi usg de 3400 3500 gram ölçüm yapılıp doğduğunda 3000 gr olan
Şimdi diyorum ki 100 gr için mi kendimi üzmüşüm hiç belli olmuyor usg ölçümleri az diyorlar çok çıkıyor çok diyorlar az çıkıyor hem 2500 2600 de doğsa yine de lütfen üzme kendini ne güzel minnacık hele bi doğsun koklamaya doyamayacaksın besleyip büyütürsün annesi sen onu
Bende hiç gitmek istemiyorum hem hast çok uzak salgın hastalık var birde eşim izinde alıyor cumartesi gittiğimizde 8 günlüktü 3 kg doğdu hast çıkarken 100 gr vermişti 2900 kg hiç kg almamış doktor bu hafta kilo takibi için yine çağırdı kg almazsa mamayı artırırız demişti int okuyorum ilk 15 gün kg almaması normalmiş aslında.
Kafasi asağida ama yere paralel gibi yatiyor kanalda değil.Takip edemedim senin bebek donmustu diye hatırlıyorum. Makat gelişi mi su an?
İlk beş gün makine önermedi burda ebeler. Elle meme masaji sonrasında çıkan sıvıyı kalem gibi bir seyle cekip veriyorlar bebeğe. Onun dışında bebek de emiyor da sonra ağlayıp bırakıyor ağzında süt yok hiç. Ağlamaya devam ediyor hazır mama yiyene kadar. Üçüncü gün gelir sut dediler burda önceki kolastrum diye bir siviymis. Eşimde diyor ki boşver biz makine sipariş edelim ya da kiralayalim. Arada kaldım. Bebek çok hareketi değil de bana çok yapisik. Temas halinde uyumak istiyor sürekli. Yanımda da olsa başka yatakta yatmıyor bu biraz yordu gibi ama susuyor en azından. Evde babası ben bebiş yaticaz bu gidisle.Ay canım benim zaman gerekiyor şimdi ameliyatlisin ilk ameliyat neye uğradığını şaşırdın hepside kolay gelir alışınca hamileliğinde hepsininde kendi zorlukları oluyor
Birde karnımda az hareket ediyor diyordun bak şimdi hızına yetişilmiyor
Sütünü makineyle yada pompayla sağmıyor musun yada bebek hiç emmiyor mu uyarılsın süt gelsin
Gorsen eşim dedi hamilelikte kilo almayıp cocuk doğurunca kilo alan bi seni gördüm diye dalga geçiyordu...Evet ayaklarım fil ayağı gibiydi ve karnim da bir cocuk daha var gibiydi...ayaklarımı görünce şok olmuştum.lohusaliktan yanlış görüyorum sandım.dr 3 litre su iç demişti 4 litreye çıkarttı vee çok şükür indiiM.80 le doğuma girdin çıkınca 85 mi geldin
memeyi hiç uyarmadan sütün gelmesi zor. bir şekilde uyarmak gerekiyor.bebek almıyorsa makina gerekli bencedeİlk beş gün makine önermedi burda ebeler. Elle meme masaji sonrasında çıkan sıvıyı kalem gibi bir seyle cekip veriyorlar bebeğe. Onun dışında bebek de emiyor da sonra ağlayıp bırakıyor ağzında süt yok hiç. Ağlamaya devam ediyor hazır mama yiyene kadar. Üçüncü gün gelir sut dediler burda önceki kolastrum diye bir siviymis. Eşimde diyor ki boşver biz makine sipariş edelim ya da kiralayalim. Arada kaldım. Bebek çok hareketi değil de bana çok yapisik. Temas halinde uyumak istiyor sürekli. Yanımda da olsa başka yatakta yatmıyor bu biraz yordu gibi ama susuyor en azından. Evde babası ben bebiş yaticaz bu gidisle.
vayy ne güzel. hala umut var o zaman bizim içinde79 ile hamile kaldim.80.5 kilo ile doğuma girdim.1 gece hastanede kaldık ertesi gece evdeydim.tartildim 85.9 kilo ciktim.dr a sordum ödem atacaksın su içerek dedi.gunde 4 litre su içerek bu sabah tartıldım 73 kilo geldim.protein ağırlıklı beslen dedi dr .ödemim hala var karin ve bacaklarımda. Ama şok oldum yani.mutluluk verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?