2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benle aynısın canım benim doktor bişey demedi yürüyüşe devam et dedi . Bence rahat 2 haftamız var daha
Evet canım benimki de doğum yakın gözükmüyor ilişkide yasak yok egzersiz falan yapabilirsin dedi. Bakalım iki haftayı görecek miyiz dediğin gibi çok heyecanlı ya

Bu da bizim kapı süsü, magnet ve çikolatalarımızz

Eklentiler

• 7AFE01F9-D412-41EF-9764-A836CD1BC641.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 3709308C-32A5-439B-8ED5-0278AAC8DBED.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 2199A1B9-9050-45DE-8551-5B2A83A094B1.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 55
Canım yumurtayı pankek vs koyup yemeyi denesen hem çok leziz pankek hem de besleyici

ben ilkinde yıkamadım canım. ıslak pamuk müslin bezle temizledik bebeği göbeği 4 günde düştü bu şekilde. yıkamamak daha iyi, bunda da yıkamıcam. zaten mis gibiler.
Ay evet ya ben de öyle hissediyorum zaten amelşyet öğlen olacak. Ertesi sabah da taburcu olursak ben de geri getiririm muhtemelen. Hoşaf koyacağım, çikolata, kahve, su ısıtıcı vs koydum ama çok mu abarttım
valla ben de burayı okudukça valiz içeriğini değiştirip duruyorum canım her defasında eşimi yanıma alıp bak buraya bunu bunu koydum tamam mı diyip duruyorum adam delircek
canım hayırlısı olsun ya. inan hepsi aynı bence artık, ilkini normal yapmama rağmen bunu diyorum. ben de kendimi sez'e hazırladım sonra normale döndü. şimdi yine muamma olacak bence. ikisi için de heveslenmiyorum. rabbim ne derse.
Biz de öncelikle normal bekliyoruz . Doktorum çok yakın görünmüyor doğumun tetiklemek için hurma yemek egzersiz ve cinsel ilişkiyi önerdi ama ben de erken mi acaba daha diyorum 37. Hafta
ben başlıcam hurmaya ya bence hiç erken değil. ilk bebeğimi 37. haftada doğurduğum için egzersiz konusunda sıkıntılyım ama ben koltuktan kalkamıyorum yahu.

Amin cnm sorma
Nerdeyse doguracagim hala kusma var
Midem zaten allak bullak
Artik heeks dogum sonrası zor diyorya
Snaki hamilleiigm cok kolay gecti de
Ahhaha
Yine de doğum sonrası daha zor..
Edifar da dediydi dersn

Herkese günaydın :) bayağıdır foruma giremiyorum malum sebepler doğuran arkadaşlara hayırlı olsun Allah bağışlasın doğurmak üzere olan arkadaşlar için Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim sütüm gelmiyordu hastanede hemşirenin tavsiyesiyle humana still tea diye bir çay aldım bayağı fark etti sütüm arttı fışkırıyor hatta ihtiyacı olanlara tavsiye etmek istedim. Bi de sağma makinesi yerine mochi diye vakum var onu aldım bayağı iş görüyor. Ya biz 2 haftadır işitme testine giremiyoruz hafif sarılık var diye erteliyor doktor. Sizde de böyle bir durum var mı bi de 15 günlük olduğumuz halde göbek düşmedi. 1 ay sürer diyorlar ama bebeği yıkayamadım sadece sildim bi rahatlayamadı sanki. Bu durum beni üzüyor napsam bilemedim var mı böyle bi durum yaşayan?

Cidden mi
Ozaman hamileliğin bari kolay geceydi
Benimde kızımda gebeliğim çok zordu...
Doğsa bi diyordum
Doğdu bu kez hamilelik daha iyiymiş içim de ne güzel büyütmek beslemek daha kolaymıs içimde dursaydı diyordum
Bunda da gebelik daha kolaydı... Ama doğum sornası bebek bakımı lohusa kafası her zaman zormus bunu anladım. Ha ilki gbi olmuyor ama yne de zor

Ben yinede dogsun iicmden ciksin istiyorum suan çünkü müdahale edemiyorum enazindan çıkınca elimde olacak

Canım Dr gösterdin mi, neden düşmediğini sordun mu?
Humana bende kullanıyorum... Ama öyle bariz bir artıs görmedim
Mama veriyor musun?
Hafif sarılık bzide de var ama bunun için erteleme değilde benim bebis uyumadığı için test sırasında ertelendi... Sarılık la alakası neymis onu anlamadım.

Ben yinede dogsun iicmden ciksin istiyorum suan çünkü müdahale edemiyorum enazindan çıkınca elimde olacak
Ahaha yemin ederm aynısını düşünürdüm sağlıkla gelsin inşaallah ne kadr zamanın kaldı?

Ben çok yaşadım bu durumu canım hatta devlete gittiğim doktor bi hafta sonra daha düşük ölçtü eşim dalga geçiyordu kızım diyet mi yapıyor diye

Bugün de ne sancı ne nişan hiç bir gelişme yok. 39+2. Umutlarım tükeniyor çarşamba sezaryenim var
Kafası aşağıda ama 2 hafta büyük kanala giremiyor sanırım.

Dr 1 ay kadar sürebilir dedi ama ben korkuyorum ya düşmezse diye dün gece de hafif kanamış mamayı doğduğunda 2 gün yoğun bakımda kalmıştı orda vermişler onun haricinde ben hiç mama kullanmadım. Kilo alıyor çok şükür ya o sarılık olayını ben de anlamadım benim bebiş ağlamıyordu da rahattı o an aslında yapılabilirdi ama doktor haftaya gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…