Evet canım benimki de doğum yakın gözükmüyor ilişkide yasak yok egzersiz falan yapabilirsin dedi. Bakalım iki haftayı görecek miyiz dediğin gibi çok heyecanlı yaBenle aynısın canım benim doktor bişey demedi yürüyüşe devam et dedi . Bence rahat 2 haftamız var daha
Ay adaşızzzzBenim kızımın. Adı da Melis Ada olacak
Canım yumurtayı pankek vs koyup yemeyi denesen hem çok leziz pankek hem de besleyiciBu ölçüm olayı bizide gerdi dün kontrolümüz vardı . Bi hafta önce doktor bebeğin kilosuna 3 e yakın dedi . Biz tabi eşimle bi memnuniyet bi mutluluk ki sorma. Aramızda konuşuyoruz 3600 falan doğar heralde diye. Dün usg de bakıyo doktor demesin mi bebek 2600 neyyeşimle birbirimize baktık kaldık ya doktor hanım emin misiniz geçen hafta böyle demiştiniz. A öyle mi demiştim oynama olabiliyor ölçümlerde diyo sinir bastı azdan çok oynasa neyse birden o kiloya düşmesi için bir hafta oruç tutmuş olmam gerek. Tekrar bi ölçeyim bakalım dedi inceledi 2900 kg. Bilmiyorum artık bizi mi kekledi. Eşim daha çok bozuldu benden sinir oldu kadına çok sevinmişti kilolu bebek olucak diye. Hesap baba kaldı Çıkışta direk markete götürdü yumurta armut yoğurt , hergün iki tane yumurta yiyecekmişim hiiççç sevmem kusacağını bilsen de zorla ye diye söyleniyor. Anlayacağınız Üzerimde çok baskı var arkadaşlar
ben ilkinde yıkamadım canım. ıslak pamuk müslin bezle temizledik bebeği göbeği 4 günde düştü bu şekilde. yıkamamak daha iyi, bunda da yıkamıcam. zaten mis gibiler.Doğum yapan annelerimizi tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarınızıDoğum yapacak olanları da Allah bir avazda kurtarsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın Doğum yapıp eve çıkanlara bir sorum olacaktı: eve gelince bebişlerinizi hemen yıkadınız mı yoksa göbek bağlarının düşmesini mi bekleyeceksiniz? Doktorunuza sordunuz mu her kafadan başka bir ses çıkıyor, bizim gibi tecrübesiz annelerin de kafasında deli sorular oluşuyor haliyle Bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
valla ben de burayı okudukça valiz içeriğini değiştirip duruyorum canımAy evet ya ben de öyle hissediyorum zaten amelşyet öğlen olacak. Ertesi sabah da taburcu olursak ben de geri getiririm muhtemelen. Hoşaf koyacağım, çikolata, kahve, su ısıtıcı vs koydum ama çok mu abarttım
canım hayırlısı olsun ya. inan hepsi aynı bence artık, ilkini normal yapmama rağmen bunu diyorum. ben de kendimi sez'e hazırladım sonra normale döndü. şimdi yine muamma olacak bence. ikisi için de heveslenmiyorum. rabbim ne derse.Kızlar bugun çatı muaynesi oldum çatım cok darmış basıkmış doktor normal doğum mümkün değil dedibiraz üzüldüm kendimi çok hazırlamıştım normal fikrine 2 ayrı doktor baktı ikiside aynı fikirde baska hastaneye gitmelimi sizce.
sezeryan tarihi 20 kasım 39+1 oluyor
ben başlıcam hurmaya yaBiz de öncelikle normal bekliyoruz . Doktorum çok yakın görünmüyor doğumun tetiklemek için hurma yemek egzersiz ve cinsel ilişkiyi önerdi ama ben de erken mi acaba daha diyorum 37. Hafta
Ne zor geçti snein süreç.. Buna sükür diyelimKızlar ben dogum yaptığım gün dahi kusacağım emin oldum artik
Amin cnm sormaNe zor geçti snein süreç.. Buna sükür diyelim
. Sağ salim al kucağına inşaallah canım benim
AhhahaAmin cnm sorma
Nerdeyse doguracagim hala kusma var
Midem zaten allak bullak
Artik heeks dogum sonrası zor diyorya
Snaki hamilleiigm cok kolay gecti de
Cidden miAhhaha
Yine de doğum sonrası daha zor..
Edifar da dediydi dersn
Benimde kızımda gebeliğim çok zordu...Cidden mi
Ozaman hamileliğin bari kolay geceydi
Bencede cok kibar isimAy adaşızzzzÇok kibar bi isim Melis
Yaaa bayıldım bunlara nereye ne kadara yaptırdın?Bu da bizim kapı süsü, magnet ve çikolatalarımızz
Ben yinede dogsun iicmden ciksin istiyorum suan çünkü müdahale edemiyorum enazindan çıkınca elimde olacakBenimde kızımda gebeliğim çok zordu...
Doğsa bi diyordum
Doğdu bu kez hamilelik daha iyiymiş içim de ne güzel büyütmek beslemek daha kolaymıs içimde dursaydı diyordum
Bunda da gebelik daha kolaydı... Ama doğum sornası bebek bakımı lohusa kafası her zaman zormus bunu anladım. Ha ilki gbi olmuyor ama yne de zor
Canım Dr gösterdin mi, neden düşmediğini sordun mu?Herkese günaydın :) bayağıdır foruma giremiyorum malum sebeplerdoğuran arkadaşlara hayırlı olsun Allah bağışlasın doğurmak üzere olan arkadaşlar için Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim sütüm gelmiyordu hastanede hemşirenin tavsiyesiyle humana still tea diye bir çay aldım bayağı fark etti sütüm arttı fışkırıyor hatta ihtiyacı olanlara tavsiye etmek istedim. Ya biz 2 haftadır işitme testine giremiyoruz hafif sarılık var diye erteliyor doktor. Sizde de böyle bir durum var mı bi de 15 günlük olduğumuz halde göbek düşmedi. 1 ay sürer diyorlar ama bebeği yıkayamadım sadece sildim bi rahatlayamadı sanki. Bu durum beni üzüyor napsam bilemedim var mı böyle bi durum yaşayan?
Ahaha yemin ederm aynısını düşünürdümBen yinede dogsun iicmden ciksin istiyorum suan çünkü müdahale edemiyorum enazindan çıkınca elimde olacak
Amin cnm kasim 28dedi doktorAhaha yemin ederm aynısını düşünürdümsağlıkla gelsin inşaallah ne kadr zamanın kaldı?
Ben çok yaşadım bu durumu canım hatta devlete gittiğim doktor bi hafta sonra daha düşük ölçtü eşim dalga geçiyordu kızım diyet mi yapıyor diyeaynen öyle..2 ayri dr takip ediyor beni..
biri 2485 demişti..
1 hafta sonra diğeri 2900 dedi..1 haftada bu kadar almasi mümkün değil diyordum kendime..
salı günü 2485 diyen dr da yine randevu vardi..kilosu 2750 dedi
cihaz farki mi dr farki mi bilemedim
Dr 1 ay kadar sürebilir dedi ama ben korkuyorum ya düşmezse diye dün gece de hafif kanamışCanım Dr gösterdin mi, neden düşmediğini sordun mu?
Humana bende kullanıyorum... Ama öyle bariz bir artıs görmedim
Mama veriyor musun?
Hafif sarılık bzide de var ama bunun için erteleme değilde benim bebis uyumadığı için test sırasında ertelendi... Sarılık la alakası neymis onu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?