2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın kızlar doğum için gün alınca haliyle bütün gece rüyamda doğurdum safak 5 dün kayınvalidemlerle konustum bizde 15inden sonra falan geliriz sen çık hastaneden biraz toparlanda diyor sanki iş arkadasim tmm dedim daha iyi bizim için hayir bayilmiyorum da yani bu yabancilikta tuhaf anneme bakiyom hastane ziyaretci almiyo diye kadin kantinden mi tünel açsam kafasında bunlardaki rahatlığa bakar mısınbide ayın 15i gecmis olur altinimizida alir geliriz diyo sanki ben bu bebeği 2gunde yaptim cikariyorum kaç aydir akli nerdeyse elalemin süpriz geldi sanki

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Ben kontrolden geldim. Doktor bana pazartesi seni hastaneye yatırmam gerekir artık eve yollayamam dedi. Pazartesi suni sancı vermek zorundayım dedi. Suni sancı zor bir süreç mi yoksa yarın bebeğini de alabilirim sezeryan dersen dedi. Siz olsanız ne yapardınız ?
bunun nasıl kararını vereceğim bilmiyorum 40+1 olduk hala hoplayıp zıplayıp geziyorum ne ağrı ne başka birşey var.

Kızlar meme ucunuza zeytinyağı surun bana doktor gecenlerde demişti şimdiden başla diye ben pek dikkate almamıştım, lansiloh aldık gidip bi ton paraya ama zeytinyağı kadar nemlendirmiyor, ben şimdiden kullanmaya başladım baya faydası oldu kuru ise meme ucu iyi gelecektir

Kuzum ilkinde suni sancıyla doğum yaptım zor bir süreçti bu sefer sezeryan olacak nasıl geçer ne yasayacagim bilmiyorum ama suni sancidaki gibi uzun bir süreç olamayacagı icin daha kolay olacagini düsünüyorum ol sezeryani al bebisini kucağına zorlama isten hayir gelmiyo normal gelecek olsa gelirdi bebisin hayirlisi böyleymis demekki Allah yardimcin olsun

Kızlar selam. 39+2 olduk bugün. Ne sancı var ne ağrı var ne belirti var her sey normal ilerliyor ama artık doğsa.. ilk bebeğim.. benim durumumda olanınız var mı...
Canım aynı ya 39+2 demin yazdım ben de hala bir gelişme yok diye. Çarşamba sezaryenim var benim o günden önce gelse diye bekliyorum ama hiç bir gelişme yok

Bende anlamadım valla canım... Neyse o zaman yaptırın bari...
Hafif kanamalar olur sarı akıntı olur ddi Dr bana.. Ki sende düşmemesini Dr danısmıssın canını sıkma o zamn

Canım aynı ya 39+2 demin yazdım ben de hala bir gelişme yok diye. Çarşamba sezaryenim var benim o günden önce gelse diye bekliyorum ama hiç bir gelişme yok
Çarşamba 40+0 olacak diye sez tarihi verdiler sanırım sana.. ben de pazartesi kontrole gidicem. Bakalım ne diyecek.. belirsizlik yordu..

Canım 15 gün olmuş bence artık yıkamalısın oda ısısını ayarlayıp hiç birs3y olmaz korkma .Banyosunu yaptır vücut losyonlarini sür masajını yap bak nasıl rahatliycak bizim 5.gün gobegimiz düştü. Eve gelince yıkadık kulağına su kaçmış işitme testinin bir kulaktan geçemedi haftaya randevumuz var .Kulağına su kaçar diye korkuyorsan eczaneden kulak tıkacı alirsin veya evde mimik pamuğa vazelin sür kulağına köy hiç kaçmaz. Bebeği yıkadıkça hem büyüyor hem uykusu düzenli oluyor biz birazdan yine yikiycaz

Çarşamba 40+0 olacak diye sez tarihi verdiler sanırım sana.. ben de pazartesi kontrole gidicem. Bakalım ne diyecek.. belirsizlik yordu..
Evet canım gününü geçirmeyi istemiyorum yerim kalmadı artık 3750 grdı en son. Kafası da 2 hafta büyük o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum. Normalde geçtiğimiz pazartesi sezaryen olacaktım son anda iptal ettim beklemek istedim. Sende durumlar nasıl bekleyeceksin sanırım.

Insallah hakkında hayırlısı olur. Şehir hastanesine gidiyorum. Doğum da orada olacak insallah sevk falan edilmezsem. Doktorlar 40a kadar beklenir diyorlar.. sanırım pazartesi gün bi fikir oluşur herhalde artık. 39,5 olacak çünkü..

Benim eşimde aynı canım valizi açtıkça evi taşıdık bu ne ya diyo sonra açıp durmaym diye almış herşeyi arabaya götürmüş eve çıkarmıyor artık aklıma geleni poşete koymaya başladım onları görünce yine konuşmaya başlayacak

Kızlar selam. 39+2 olduk bugün. Ne sancı var ne ağrı var ne belirti var her sey normal ilerliyor ama artık doğsa.. ilk bebeğim.. benim durumumda olanınız var mı...
Ben canım 39+5 im hiç birşey yok ne sancı ne açılma sızıntı gibi suyum falanda gelmedi benim kız üşengeç bayağı galiba kafası da büyük değil aslında sağ kasıgımın üstünde ama kanala girmemiş

37 de 38 de doğurabilenlere imreniyorum sanki hiç gelmicekmiş gibi son 5 gün ama çok uzak geliyor bana. 8 ay geçerde son 1 ay geçmez derlerdi gerçekten de öyle son anlar hiç geçmiyor.
Mide bulantınız oluyor mu benim bir iki gündür midem pek rahat değil o konuda

Ben burada ve ekim annelerinde de sordum bir çok kişi lansinoh ve philips avent demişti uzun araştırmalarım sonucu medela diye bir markaya karar verdim Dig er markalara göre biraz pahalı ama ürün hakkını veriyor. Ben sürekli emziriyorum günde bir kaç kez 40 cc sma mama veriyorum gündüz kaşıkla gece uykudaysa biberonla alışmasın diye .Sütümün gelip gelmediğini öğrenmek için aldim tam tahmin ettiğim gibi az geliyormuş bir memeden 20 25 cc arası. Gece bazen sağıyorum onu da uykuli biberonla veriyorum .Insallah sütün iner benim 14.gün aynı ama oğlum gece tembel uyanmak istemiyor belki gece emse süt çoğalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…