- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Kuzum ilkinde suni sancıyla doğum yaptım zor bir süreçti bu sefer sezeryan olacak nasıl geçer ne yasayacagim bilmiyorum ama suni sancidaki gibi uzun bir süreç olamayacagı icin daha kolay olacagini düsünüyorum ol sezeryani al bebisini kucağına zorlama isten hayir gelmiyo normal gelecek olsa gelirdi bebisin hayirlisi böyleymis demekkiKızlar merhaba. Ben kontrolden geldim. Doktor bana pazartesi seni hastaneye yatırmam gerekir artık eve yollayamam dedi. Pazartesi suni sancı vermek zorundayım dedi. Suni sancı zor bir süreç mi yoksa yarın bebeğini de alabilirim sezeryan dersen dedi. Siz olsanız ne yapardınız ?
bunun nasıl kararını vereceğim bilmiyorum40+1 olduk hala hoplayıp zıplayıp geziyorum ne ağrı ne başka birşey var.
Canım aynı ya 39+2 demin yazdım ben de hala bir gelişme yok diye. Çarşamba sezaryenim var benim o günden önce gelse diye bekliyorum ama hiç bir gelişme yokKızlar selam. 39+2 olduk bugün. Ne sancı var ne ağrı var ne belirti varher sey normal ilerliyor ama artık doğsa.. ilk bebeğim.. benim durumumda olanınız var mı...
Bende anlamadım valla canım... Neyse o zaman yaptırın bari...Dr 1 ay kadar sürebilir dedi ama ben korkuyorum ya düşmezse diye dün gece de hafif kanamışmamayı doğduğunda 2 gün yoğun bakımda kalmıştı orda vermişler onun haricinde ben hiç mama kullanmadım. Kilo alıyor çok şükür ya o sarılık olayını ben de anlamadım benim bebiş ağlamıyordu da rahattı o an aslında yapılabilirdi ama doktor haftaya gel dedi.
Çarşamba 40+0 olacak diye sez tarihi verdiler sanırım sana.. ben de pazartesi kontrole gidicem. Bakalım ne diyecek.. belirsizlik yordu..Canım aynı ya 39+2 demin yazdım ben de hala bir gelişme yok diye. Çarşamba sezaryenim var benim o günden önce gelse diye bekliyorum ama hiç bir gelişme yok
Canım 15 gün olmuş bence artık yıkamalısın oda ısısını ayarlayıp hiç birs3y olmaz korkma .Banyosunu yaptır vücut losyonlarini sür masajını yap bak nasıl rahatliycak bizim 5.gün gobegimiz düştü. Eve gelince yıkadık kulağına su kaçmış işitme testinin bir kulaktan geçemedi haftaya randevumuz var .Kulağına su kaçar diye korkuyorsan eczaneden kulak tıkacı alirsin veya evde mimik pamuğa vazelin sür kulağına köy hiç kaçmaz. Bebeği yıkadıkça hem büyüyor hem uykusu düzenli oluyor biz birazdan yine yikiycazHerkese günaydın :) bayağıdır foruma giremiyorum malum sebeplerdoğuran arkadaşlara hayırlı olsun Allah bağışlasın doğurmak üzere olan arkadaşlar için Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim sütüm gelmiyordu hastanede hemşirenin tavsiyesiyle humana still tea diye bir çay aldım bayağı fark etti sütüm arttı fışkırıyor hatta ihtiyacı olanlara tavsiye etmek istedim. Bi de sağma makinesi yerine mochi diye vakum var onu aldım bayağı iş görüyor. Ya biz 2 haftadır işitme testine giremiyoruz hafif sarılık var diye erteliyor doktor. Sizde de böyle bir durum var mı bi de 15 günlük olduğumuz halde göbek düşmedi. 1 ay sürer diyorlar ama bebeği yıkayamadım sadece sildim bi rahatlayamadı sanki. Bu durum beni üzüyor napsam bilemedim var mı böyle bi durum yaşayan?
Evet canım gününü geçirmeyi istemiyorum yerim kalmadı artık 3750 grdı en son. Kafası da 2 hafta büyük o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum. Normalde geçtiğimiz pazartesi sezaryen olacaktım son anda iptal ettim beklemek istedim. Sende durumlar nasıl bekleyeceksin sanırım.Çarşamba 40+0 olacak diye sez tarihi verdiler sanırım sana.. ben de pazartesi kontrole gidicem. Bakalım ne diyecek.. belirsizlik yordu..
Insallah hakkında hayırlısı olur. Şehir hastanesine gidiyorum. Doğum da orada olacak insallah sevk falan edilmezsem. Doktorlar 40a kadar beklenir diyorlar.. sanırım pazartesi gün bi fikir oluşur herhalde artık. 39,5 olacak çünkü..Evet canım gününü geçirmeyi istemiyorum yerim kalmadı artık 3750 grdı en son. Kafası da 2 hafta büyük o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum. Normalde geçtiğimiz pazartesi sezaryen olacaktım son anda iptal ettim beklemek istedim. Sende durumlar nasıl bekleyeceksin sanırım.
Bende bugün 39+2 seninle aynı durumdayımKızlar selam. 39+2 olduk bugün. Ne sancı var ne ağrı var ne belirti varher sey normal ilerliyor ama artık doğsa.. ilk bebeğim.. benim durumumda olanınız var mı...
Her gün artık ağrı sancı nişan bisi olsun diye dua eder oldum..Kızlar
Bende bugün 39+2 seninle aynı durumdayım
Benim eşimde aynı canım valizi açtıkça evi taşıdık bu ne ya diyo sonra açıp durmaym diye almış herşeyi arabaya götürmüş eve çıkarmıyorben ilkinde yıkamadım canım. ıslak pamuk müslin bezle temizledik bebeği göbeği 4 günde düştü bu şekilde. yıkamamak daha iyi, bunda da yıkamıcam. zaten mis gibiler.
valla ben de burayı okudukça valiz içeriğini değiştirip duruyorum canımher defasında eşimi yanıma alıp bak buraya bunu bunu koydum tamam mı diyip duruyorum adam delircek
canım hayırlısı olsun ya. inan hepsi aynı bence artık, ilkini normal yapmama rağmen bunu diyorum. ben de kendimi sez'e hazırladım sonra normale döndü. şimdi yine muamma olacak bence. ikisi için de heveslenmiyorum. rabbim ne derse.
ben başlıcam hurmaya yabence hiç erken değil. ilk bebeğimi 37. haftada doğurduğum için egzersiz konusunda sıkıntılyım ama ben koltuktan kalkamıyorum yahu.
37 de 38 de doğurabilenlere imreniyorumKızlar
Bende bugün 39+2 seninle aynı durumdayım
Ben canım 39+5 im hiç birşey yok ne sancı ne açılma sızıntı gibi suyum falanda gelmediKızlar selam. 39+2 olduk bugün. Ne sancı var ne ağrı var ne belirti varher sey normal ilerliyor ama artık doğsa.. ilk bebeğim.. benim durumumda olanınız var mı...
Mide bulantınız oluyor mu benim bir iki gündür midem pek rahat değil o konuda37 de 38 de doğurabilenlere imreniyorumsanki hiç gelmicekmiş gibi son 5 gün ama çok uzak geliyor bana. 8 ay geçerde son 1 ay geçmez derlerdi gerçekten de öyle son anlar hiç geçmiyor.
Ben burada ve ekim annelerinde de sordum bir çok kişi lansinoh ve philips avent demişti uzun araştırmalarım sonucu medela diye bir markaya karar verdim Dig er markalara göre biraz pahalı ama ürün hakkını veriyor. Ben sürekli emziriyorum günde bir kaç kez 40 cc sma mama veriyorum gündüz kaşıkla gece uykudaysa biberonla alışmasın diye .Sütümün gelip gelmediğini öğrenmek için aldim tam tahmin ettiğim gibi az geliyormuş bir memeden 20 25 cc arası. Gece bazen sağıyorum onu da uykuli biberonla veriyorum .Insallah sütün iner benim 14.gün aynı ama oğlum gece tembel uyanmak istemiyor belki gece emse süt çoğalacak.Kizlar bana onerebileceginiz iyi bir süt sağma makinesi var mı? Elektrikli mi kullanıyorsunuz siz bu arada? Bir de süt bir kere geldikten sonra çok gerekli mi ben sürekli evde olucam. Hastaneden ödünç alabilir miyim bir de bunu soracağım yarın. Benim bebeğim hem beni emiyor hem ardından mama yiyor. Yanlış mı yaoiyorum bilmiyorum. Önce benim emmesini sağlıyorum. Ne kadar süt geliyor bilemem hiç görmedim ağzının kenarlarında ama canla başla emiyor. Belki gelen sıvı vardır. Üzerine de SMA iciyor 30ml kadar. Ancak oyle rahatlayip uyuyor.
Yok canım bulantım. Senin oluyor mu? Açılma olurken mide bulantısı olabiliyormuş. Hiç varmıydı açıklık sende?Mide bulantınız oluyor mu benim bir iki gündür midem pek rahat değil o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?