2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar sürekli karnım kasılıyor kasıklarıma vuruyor yalancı sancılar çok fazla ya günde belki 20 kez. Sezeryan günüde 20 sinde 39 hafta oluyorm nasıl dayancam ozamana kadar
Haftamız aynı bende aynı sancilarla boğuşuyorum hele geceleri daha fazla oluyor bende normal doğumu bekliyorum canım Allah yardımcımız olsun sık sık duşa gir rahatlatır meyve tüket ben öyle yapıyorum canım yoksa yok yani geçmiyor sancılar

Ayni biz bizde beşiği oturma odasina aldik bir cekyatta esim digerinde ben ben yatarken esim bekliyor uyaninca bebiş beni kaldiriyor sonra esim uyuyor ben ayaktayim korkuyoruz henuz cok minik diye ikimiz aynianda uyumuyoruz bende sizleri merak ettim nasil yapiyorsunuz diye bide biz kendimiz uyandiriyorduk cocuk doktorumuz ve ebe hayır uyandirmayin o kendisi uyanir siz zorla uyandirirsaniz uyku duzenini bozarsınız dedi bende sarilik olmasin diye her 2 saatte bir uyandiriyorum demistim yok dediler o sariligi yuksek olanlar icin gecerli zaten bebeginiz en fazla 3.saatte uyanir demisti gercektende oyleymis kendi uyaniyor

Kizlar merhaba sizlere birsey danışacam dogumda genel. Mi.spinal.mi epridural mi tercih etmem lazım. Panik bir insanim aslinda .ama rabvij sabirini verio mu bilemiyorum ama cok tedirgin oluyorum açıkçası

Biz yatak odasında sepet beşiğinde yatırıyoruz buyu k beşiği var ama soğuk olur diye yatirmadik gece lambasi takıli sepetinin üstünde muslin örtüsü var ona gece karanlık bir ortam yaratıyoruz. Gündüz ben hiç uyuyamadım o sepetinde ben yatagimda Uzaniyorum gece 10 gibi eşime sen yedir altını al ben yatıcam diyorum bunlar yapılıyor ama illaki memede uyumak istediği için yine ben uyanıyorum en son 1 de gece tekrar besleyip unutuyoruz eşimle bende uyuyorum gece 3 gibi kalkıp meme alt değişimi yapıyorum bazen meme emmiyor eşimi uyandırıp mama ver diyorum tekrar uyuyoruz sabah 6.30 gibi ikimizde ayaktayiz yani o uyuyunca uyuyoruz ama hep yan yatırıp arkasına yastık koyuyoruz kusmalara karşı

Yerim onu annesiyle tentene yatmak istiyor kuzucuk
Belki kendi gelir canım olmaz mı? Sıkıntı mı vardı sana neden sezaryen günü vermişti?
Eğer zorunlu ise sezaryen bol bol yat dinlen sancıların gelmemesinin tek yolu bu.
Canım çatıda kemikte basıklık varmış normal yapamazsn dedi doktor . Ama benmde sancılarım oluyor durmadan
Bugun bizimde son kontrolumuz vardi 20 kasima tarih verdi doktorumuz listeye beni de eklermisiniz
Aynı günümüz

Yataktan kalkarken dönerken zorlanıyor musunuz benim normalde bi ağrım yok ama yatınca belim kilitleniyor gibi oluyor korkuyorum nasıl normal doğum yaparım böyle diye

Benim ki aşırı zayıftı sözde ama bir haftada nasıl 250 grm aldı şok oldum bence kimse kiloyu takmasın bebek 2.500 ve ya 3.000 3.500 normal bence ben artık kiloyu takmıyorum doğuma odaklandım çok stresteyim

Yataktan kalkarken dönerken zorlanıyor musunuz benim normalde bi ağrım yok ama yatınca belim kilitleniyor gibi oluyor korkuyorum nasıl normal doğum yaparım böyle diye
Evet canım helede doğum haftalarına girince daha fena oluyo mesela ben şimdi yatakta dönemiyorum sanki üzerimdr tır var gibi hissediyorum

Kizlar merhaba sizlere birsey danışacam dogumda genel. Mi.spinal.mi epridural mi tercih etmem lazım. Panik bir insanim aslinda .ama rabvij sabirini verio mu bilemiyorum ama cok tedirgin oluyorum açıkçası
Canım sen çok korkuyorsun ben yerinde olsam direk genel aneztezi alırım çok endiselisin çünkü

Merhaba, deneyimlerinizden faydalanabilir miyim :) oncelikle herkese hayirli saglikli sihhatli dogumlar dilerim insaallah.
Sorum ise,
Toksoplazma testimde bagisikligimin olmadigi cikti. Acaba cok mu kotu bir sey, herkesin bagisikligi var benim yok gibi hissediyorum.. onceden aşı mı yaptırmak gerekiyordu 3 ay once falan. O kadar doktorlara sordum, hamile kalmadan kimse birsey demiyor ya. 5+6 gunlugum. Tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…