2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kuzum bizim kayınvalidelerde is yok, benimki de korona filan dinlemiyor fellik fellik Antalya’dan Ege kıyılarına gezmeye gitti ordan da benim doguma gelirse şaşmam

40. Haftanın içindeyim tek bir yalancı sancim bile olmadı he. Bi kere saniyelik bi kasilma olmustu 2 3 hafta once.
Al benden de o kadar. Bu yalancı sancı denilen şey karnın sertleşmesiyse arada oluyor ama hiç ağrı veren bir şey değil. Acaba diyorum insanlar kendilerini çok dinleyip de sancı var gibi mi hissediyor ya da normal hamilelik ağrılarına mı yalancı sancı diyorlar. Yaşamadığım için olmadığına inanmaya başladım artık

Toksonun asisi olmaz kizamikcik var onun olur benim ikisine de bağışıklığım yok. Tokso herkesin geçirdiği bir sey değil zten. Ozellikle 20. Haftaya kadar salam sosis sucuk gibi seyler yeme ciplak elle ete dokunma kedilerden uzak dur bisi olmaz cok sik gorulen bisi değil.

Bugün de ne sancı ne nişan hiç bir gelişme yok. 39+2. Umutlarım tükeniyor çarşamba sezaryenim var
Kafası aşağıda ama 2 hafta büyük kanala giremiyor sanırım.

Kızlar selam. 39+2 olduk bugün. Ne sancı var ne ağrı var ne belirti var her sey normal ilerliyor ama artık doğsa.. ilk bebeğim.. benim durumumda olanınız var mı...

Kızlar

Bende bugün 39+2 seninle aynı durumdayım

Kızlar ben de sizinle aynı durumdayım 39+2 bugün. Kontrolüm vardı başı aşağıda ama kanala girmemiş ortada bile değil dedi sağ kasığımın orada benimde. Kafasıda çok büyük değil ama haftasına göre önde bende minyon tipliyim senin vücuduna göre kanala girse bile normal doğum çok zorlayabilir dedi.Kanala girmezde suyun gelirse kordon sarkması olabilir dedi tehlikeli dedi. O yüzden sezeryan öneriyorum dedi biz de kabul ettik. Pazartesi günü sezeryan olacağım saat 2’de

Arada toparlaniyo aynen disari doğru sivriliyo ama hic ağrili bi durum olmadi kasiklarim yürürken ağriyo ağirlktan o da normalmis

Çoook tesekkur ederimm :)

Kızlar sezeryanda genel anestezi ya da spinal anestezi var değil mi? Epidural normal doğumda mı oluyor çok kafam karıştı

Yeeey ayni gün sezaryenimiz insallah benjm de 39 2 bugun benim de sol kasik ve gobek arasında kafasi ve benim de 38 de doğurursan iyi olur demisti biz de pazartesiye gun aldik. Sabah ilk gireceğiz insallah

Kızlar sezeryanda genel anestezi ya da spinal anestezi var değil mi? Epidural normal doğumda mı oluyor çok kafam karıştı
Ya ben kombine istedim önermiyoruz yapmiyoruz dedi cunku iğne kalinlasiyor gerek yok dedi. Hem.epidural hem spinal ayni anda yani. Spinale karar verdik. Evt epidurali normalde yapiyorlar spinali sezaryende ama sezaryende ikisini birden yaptıran arkdslarim var.cok memnunlar iğne buyuk deyince ben vazgectm zten dr da onermedi hepsinin tarzi farkli. Genel icin de sağlık sıkıntın yoksa gerek yok bence

Minyonlukla alakası yok aslında 1.50 boyla çatır çatır doğuranlar var ama çatının yapısı uygun değilse bilemem tabii. Ben de çarşamba olucam bi gelişme olmazsa. Poff bu bebekler içerde kalmaya ne meraklı 36-37 de sancısı gelen var ne güzel. 42 ye kalıp normal doğuran da var ama ben o kadar beklemeye cesaret edemem.
Napalım garibanın yüzü gülür mü

Yataktan kalkarken dönerken zorlanıyor musunuz benim normalde bi ağrım yok ama yatınca belim kilitleniyor gibi oluyor korkuyorum nasıl normal doğum yaparım böyle diye
Yalnız değilsin yatınca bende öyleyim belim çok fena halbuki gün içinde çok hareketliyim tembellikte yapmıorum

Ben 38 de gelir diye ona göre gun sayiyorfum kızlar erken eir dediler yalannnn. Arkadasim 37 4 de normal doğurdu ya izne ayrıldığı gün sancısı geldi 4 gun sanci cekti ama 2. De sezaryen istedi.

Ay biz uyuyoruz valla canim kac gunluk oldu ki seninki zaten insanin uykusu hafif oluyo tikirdasa uyaniyorum evet benimkide uyandiriyor genelde ama bazen bende uykudan uyandirdigim oluyor

Arada toparlaniyo aynen disari doğru sivriliyo ama hic ağrili bi durum olmadi kasiklarim yürürken ağriyo ağirlktan o da normalmis
Aynen ben de sadece bu tarz ağrılar yaşıyorum yürürken ya da oturduğumda pozisyon değişirken vs. Valla adaçayı mı içsem diyorum belki tetikler açılmayı vs ama o da kan sulandırıcı etki yapıyormuş ameliyat için sıkıntılı bir durummuş o da. Yaşlı köy ebesi tarzında tanıdığım olsa sorucam napabilirim doğumu tetiklemek için diye ama yok

Bende anesteziye kombineyi sordum bosver onu iyi bisey deil dedi bana anestezi doktoru

Doğum yapmış olan anneler
wendy _seastar_ novasa albertine1204 ve diğer anneler isimleri hatirlayamiyorum etiketleyemedim hep
Sarılık durumları nasıl bugün bizimde biraz çıktı emziriyorum diğer çocuklarımda da biraz olmuştu emzirerek geçirmiştik çok çok emzirmek istiyorum ama doyuyor sütümüz güzel bende hiç durmadan emsin istiyorum sarılığı geçsin diye ne yapıyorsunuz siz şekerli su deneyim azcik diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…