2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben 38 de gelir diye ona göre gun sayiyorfum kızlar erken eir dediler yalannnn. Arkadasim 37 4 de normal doğurdu ya izne ayrıldığı gün sancısı geldi 4 gun sanci cekti ama 2. De sezaryen istedi.
Ayy 4 gün mü niye o kadar uzun sürmüş
Ben de hep tahmini doğum tarihinden 2 hafta eksik sayıyordum minyonum yeri daralır kesin erken gelir diye bizim tosarak 4 kiloya yaklaştı vücudum leblebi yutmuş solucan gibi tam bir hayal kırıklığındayım küçük emrah modunda geziyorum dün çök kalk yapayım dedim belki işe yarar 10 tanecik yaptım şaftım kaydı yamuldum dedim benlik değil bu işler

Amin insallah canım bizim de oyle olur. Surec ne kadar surmustu ve ne kadarlıkken geçmişti biliyor musun peki?
Ablam detaylı ultrason bile çektirmemişti doğduğunda farkedildi. İlk 6 ay takip edildi sürekli ilaç yada ameliyat gerektirecek bi durum olmadı normale döndü bi yaşında tekrar kontrol edilmişti sıkıntı yoktu şimdi 19 aylık arada kontrole giderse bakıyor doktor hiç sıkıntısı yok şükür

Bizim doktor pazartesi nida bakıp karar verelim dedi ama bende riske atmak istemiyorum beklerken pazartesi bende sezeryana al diyebilirim doktora

Arayıp Ne pişirdin anne bizde gelip yiyelim de

ay canım aynı her gün ne pişircem derdi delirmemek elde değil. şimdi bebiş kız diye özellikle dikkat ediyorum GDO.lu bir şey yememeye. dün gittim uzak bir marketten köy tavuğu aldım. sırf organik olsun diye. bugün de buzdolabını sildim aç kapa yaparken kötü olmuş tavuk. taze tavuktu yaa sinir oldum sonra yine dışarıdan söyledik cep delindi yeminlen haftada 1-2 dışarıdan

canım en son 15.35e kadar çıkmıştı. pazar günü 14.97idi.bugün kontrole gittik. doktor tahlile gerek görmedi. baya geçti yani bizim. gözümüzde var hafif. bizde şekerli su verdik 3 gün.

Ah ah midem yanıyor görsen
Yatakta debeleniyorum
ben de kötüyüm canım kaç gündür. karnım düştü diyorum ama midem çok kötü ne yesem ekşiyor yanıyor ilaç kullandığım halde. kahvaltı tatsız akşam yemeği tatsız. bağırsaklarım zaten çok kötü. geceleri sancım oluyor ama mide mi bağırsak mı anlayamıyorum. bugün de gaz sıkıntım vardı sırtıma vurdu hep ağrı

Bende hemen zaman geçsin istiyorum
Midemin içinde ateş var sanki
Yanıyor da yanıyor

Yataktan kalkarken dönerken zorlanıyor musunuz benim normalde bi ağrım yok ama yatınca belim kilitleniyor gibi oluyor korkuyorum nasıl normal doğum yaparım böyle diye
Evet aynen bende kitleniyorum bende bel fıtığı başlangıcı var oyuzden sanıyordum çünkü hamile kalmadan önce de çok ayakta kaldığım zaman yatarken kitleniyordu belim normal yapmak daha zor oluyor tabi bel daha çok ağrıyor artık kızların duasıyla Allahin yardımıyla bi ayazda dogururuz inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…