Ayy 4 gün mü niye o kadar uzun sürmüşBen 38 de gelir diye ona göre gun sayiyorfum kızlar erken eir dediler yalannnn. Arkadasim 37 4 de normal doğurdu ya izne ayrıldığı gün sancısı geldi 4 gun sanci cekti ama 2. De sezaryen istedi.
Ya aslinda hep ayni cnm inan bende bazen tak ediyorum bir an once acisiz ginlerimi istiyorum ama ne yaoicaksin ne kadar salarsak toplamak.o kadar zorÇok iyi ya sen tooarlanmissin. Süreç herkes de aynı olmuyor demekki. Beni sarstı biraz. Zaman alacak belliki
Ablam detaylı ultrason bile çektirmemişti doğduğunda farkedildi. İlk 6 ay takip edildi sürekli ilaç yada ameliyat gerektirecek bi durum olmadı normale döndü bi yaşında tekrar kontrol edilmişti sıkıntı yoktu şimdi 19 aylık arada kontrole giderse bakıyor doktor hiç sıkıntısı yok şükürAmin insallah canım bizim de oyle olur. Surec ne kadar surmustu ve ne kadarlıkken geçmişti biliyor musun peki?
Bizim doktor pazartesi nida bakıp karar verelim dedi ama bende riske atmak istemiyorum beklerken pazartesi bende sezeryana al diyebilirim doktoraKızlar ben de sizinle aynı durumdayım 39+2 bugün. Kontrolüm vardı başı aşağıda ama kanala girmemiş ortada bile değil dedi sağ kasığımın orada benimde. Kafasıda çok büyük değil ama haftasına göre önde bende minyon tipliyim senin vücuduna göre kanala girse bile normal doğum çok zorlayabilir dedi.Kanala girmezde suyun gelirse kordon sarkması olabilir dedi tehlikeli dedi. O yüzden sezeryan öneriyorum dedi biz de kabul ettik. Pazartesi günü sezeryan olacağım saat 2’de
Arayıp Ne pişirdin anne bizde gelip yiyelim deŞimdi kalkıp yemek yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyor. Evde bir kere oturunca daha kalkasım gelmiyor yaKardeşim geldi çay içtik öyle oturdum kaldım. Kim yemek yapacak şimdi
Bu hafta 2 kere annemgilde yedik 1 kere de dışarıdan söyledik, 1 gün de ben yaptım.
Bir gün de keşke diyorum kayınvalide çağırsa
Ama nerdeeeeeArıyorum kendini temizliğe vurmuş hatun durmuş durmuş... Demiyor ki bir gün de yemek yapayım gelin yiyin. Evlerimiz de yakın bir gün çıkıp gelse de yemek yapsa ya da...
aynıyız... geçmek bilmiyorBende oyle 28kasim
Ah ah midem yanıyor görsenaynıyız... geçmek bilmiyor
ay canım aynı her gün ne pişircem derdi delirmemek elde değil. şimdi bebiş kız diye özellikle dikkat ediyorum GDO.lu bir şey yememeye. dün gittim uzak bir marketten köy tavuğu aldım. sırf organik olsun diye. bugün de buzdolabını sildim aç kapa yaparken kötü olmuş tavuk. taze tavuktu yaa sinir oldumŞimdi kalkıp yemek yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyor. Evde bir kere oturunca daha kalkasım gelmiyor yaKardeşim geldi çay içtik öyle oturdum kaldım. Kim yemek yapacak şimdi
Bu hafta 2 kere annemgilde yedik 1 kere de dışarıdan söyledik, 1 gün de ben yaptım.
Bir gün de keşke diyorum kayınvalide çağırsa
Ama nerdeeeeeArıyorum kendini temizliğe vurmuş hatun durmuş durmuş... Demiyor ki bir gün de yemek yapayım gelin yiyin. Evlerimiz de yakın bir gün çıkıp gelse de yemek yapsa ya da...
canım en son 15.35e kadar çıkmıştı. pazar günü 14.97idi.bugün kontrole gittik. doktor tahlile gerek görmedi. baya geçti yani bizim. gözümüzde var hafif. bizde şekerli su verdik 3 gün.Doğum yapmış olan anneler
wendy _seastar_ @novasa @sanemsi ve diğer anneler isimleri hatirlayamiyorum etiketleyemedim hep
Sarılık durumları nasıl bugün bizimde biraz çıktı emziriyorum diğer çocuklarımda da biraz olmuştu emzirerek geçirmiştik çok çok emzirmek istiyorum ama doyuyor sütümüz güzel bende hiç durmadan emsin istiyorum sarılığı geçsin diye ne yapıyorsunuz siz şekerli su deneyim azcik diyorum
Kuzu doktor genele çok riskli dior evet beNde panik atak varCanım sen çok korkuyorsun ben yerinde olsam direk genel aneztezi alırım çok endiselisin çünkü
ben de kötüyüm canım kaç gündür. karnım düştü diyorum ama midem çok kötü ne yesem ekşiyor yanıyor ilaç kullandığım halde. kahvaltı tatsız akşam yemeği tatsız. bağırsaklarım zaten çok kötü. geceleri sancım oluyor ama mide mi bağırsak mı anlayamıyorum. bugün de gaz sıkıntım vardı sırtıma vurdu hep ağrıAh ah midem yanıyor görsen
Yatakta debeleniyorum
Bende hemen zaman geçsin istiyorumben de kötüyüm canım kaç gündür. karnım düştü diyorum ama midem çok kötü ne yesem ekşiyor yanıyor ilaç kullandığım halde. kahvaltı tatsız akşam yemeği tatsız. bağırsaklarım zaten çok kötü. geceleri sancım oluyor ama mide mi bağırsak mı anlayamıyorum. bugün de gaz sıkıntım vardı sırtıma vurdu hep ağrı
canım kime gidiyon? bizim de doktorumuz orada 6 senedir. medipol çok kalabalık ama doktorumuz güvenilir onu bırakamıyoruz.Evet canım
Ölcü olarak ne kadar verdiniz canım günde kac defacanım en son 15.35e kadar çıkmıştı. pazar günü 14.97idi.bugün kontrole gittik. doktor tahlile gerek görmedi. baya geçti yani bizim. gözümüzde var hafif. bizde şekerli su verdik 3 gün.
minik biberon aldık. ona yarım çay kaşığından daha az şeker attık. onunla günde 2 kere verdik. 2 çay kaşığı falan almıştır tek seferde.Ölcü olarak ne kadar verdiniz canım günde kac defa
Evet aynen bende kitleniyorum bende bel fıtığı başlangıcı var oyuzden sanıyordum çünkü hamile kalmadan önce de çok ayakta kaldığım zaman yatarken kitleniyordu belim normal yapmak daha zor oluyor tabi bel daha çok ağrıyor artık kızların duasıyla Allahin yardımıyla bi ayazda dogururuz inşallah canım benimYataktan kalkarken dönerken zorlanıyor musunuz benim normalde bi ağrım yok ama yatınca belim kilitleniyor gibi oluyor korkuyorum nasıl normal doğum yaparım böyle diye
herkesin kafasında deli sorular. hurma yicem ben bugünGerçekten acaba doğumu tetiklemek için ne yapabiliriz
Bulursanız bize de söyleyinGerçekten acaba doğumu tetiklemek için ne yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?