Sorma:)) ben de hurma yiyorum oyle gunde 3 5 tane, 2 haftadir fln ama...........herkesin kafasında deli sorular. hurma yicem ben bugünyarın da egzersize başlıcam.pilates topum yok ama iki zıplasam
Üç gün hastanede kalma süresi. Ben caesamba öğleden sonra 4 gibi oldum spinal anestezi. Ama kendime gelmem zaman aldı sakinleştirici falan yaptılar çünkü, yarı uykuluydum. O günü saymiyorum bile. Ertesi gün 4e kadar sonda durdu ben hep yattım. İlk defa dün akşam sonda çıkınca yürüdüm biraz. Bugün de yürüyorum az az. Ebeler ve hemşireler yardimci oldu, refakatçi yasak koronadan dolayi. Refakatçi 5-7.30 arası gelebilir eşim öyle geldi sağ olsun herşeyi yapti. Ben uyudum dinlendim o ara. Yarında eve cikicaz artık. Bütün iş eşimin üzerine kalacak mecbur. Ben biraz zor geçiriyorum ameliyat sonrasını. Ağrım sizim tam dinmedi henüz. Bir atlatayim şu süreci keyfini cikarilcam bebişin. Çok tatlı çokEbeler ne dedi ilk zaten az geliyor rengi dedigin gibi sonra rengi dönuyor kacinci gun bugun dogumun ben artik cok giremiyorum dogumlari kaciriyorum buarada gozunaydin canim esin dogum sonrasi yardimci okabildimi bebekle kim ilgilendi
Gerçekten acaba doğumu tetiklemek için ne yapabiliriz
herkesin kafasında deli sorular. hurma yicem ben bugünyarın da egzersize başlıcam.pilates topum yok ama iki zıplasam
Bulursanız bize de söyleyin
İlk dogumda epidural sezaryen olmustum.omurilige igne vuruluyor.sen uyanik oluyorsun.belden asagisi uyuşuyor.hic agrim sizim olmamıştı.Kızlar sezeryanda genel anestezi ya da spinal anestezi var değil mi? Epidural normal doğumda mı oluyor çok kafam karıştı
Canım ne güzel aynı gün olmuş senin sabahtansa benden önce doğuracaksın o zamanYeeey ayni gün sezaryenimiz insallah benjm de 39 2 bugun benim de sol kasik ve gobek arasında kafasi ve benim de 38 de doğurursan iyi olur demisti biz de pazartesiye gun aldik. Sabah ilk gireceğiz insallah
Bencede minyonlukla onunla alakası yok ama bebiş gelmiyor ben de o kadar bekleyemem tedirgin olurumMinyonlukla alakası yok aslında 1.50 boyla çatır çatır doğuranlar var ama çatının yapısı uygun değilse bilemem tabii. Ben de çarşamba olucam bi gelişme olmazsa. Poff bu bebekler içerde kalmaya ne meraklı 36-37 de sancısı gelen var ne güzel. 42 ye kalıp normal doğuran da var ama ben o kadar beklemeye cesaret edemem.
Napalım garibanın yüzü gülür mü
Seninde 40 haftayı geçmiş olacak canım bekleyenlerde çoktur ama senin kararın tabiki doktorun dediğine göre karar verirsinBizim doktor pazartesi nida bakıp karar verelim dedi ama bende riske atmak istemiyorum beklerken pazartesi bende sezeryana al diyebilirim doktora
Çok fenalar ya kendi bebeme nasıl söz geçircem şimdiden düşünmeye başladımCanim bende şoyle denedim uykudan kaljtihinda meme veriyorum o zaman cok guzel emiyor sonraki aciktiginda biberonu istiyor tamamen biraktirmak istiyorum bende mesela konusuyorum gozgoze geliyoruz dur ninniyide deneyecem umarim biberonu unutur aglayinca uzuluyorum dayanamiyorum veriyorum o zaman biraz dayanacam
Bizimkide canim aciktiginda gözü bisey görmüyor fena sinirleniyorum ellinde allahtan eldivenleri var yuzunu parcaliyor ya resmen
İşte pazartesi bakacak risk yoksa kararı bana bırakıyor doktor ama ben tüp benek oldugu için 40 ı geçince alınsın artık diyorum. Çünkü hareketi falan azalsa tedirgin olacamCanım ne güzel aynı gün olmuş senin sabahtansa benden önce doğuracaksın o zamangenel anestezi ben de düşünmüyorum spinal olacak öyleyse
Bencede minyonlukla onunla alakası yok ama bebiş gelmiyor ben de o kadar bekleyemem tedirgin olurum
Seninde 40 haftayı geçmiş olacak canım bekleyenlerde çoktur ama senin kararın tabiki doktorun dediğine göre karar verirsin
AminAmin canım Allah razı olsunEvet bu zamanda uyarması guzel oldu. İnsallah bol bol sutun olsun senin de Hastane donusu aktara ugradım ceviz aldım. Hamile oldugumu gprunce dogum sonrası ıcın özel anne cayları var onlardan alın dedi Bılıyorum o cayları daha sonra alacagım dedim Eminim süt artırıcı biseyler denıyorsundur zaten sen de Taze soganı da dene
Aynen öyle oluyorAllah bizlere guc kuvvet versin de kimseye muhtac olmadan yapalım ınsallah herseyi Sana da hayırlı dogum lar canım
Tmm canım süperEvet normal pankek . Hiç yememenden iyi ama çok fazla besin değeri kaybolacağını düşünmüyorum zamanında ilgilenmiştim bu konu ile
Yok sezaryen istemiyorum işte ondan korkuyorumNiye sezeryan istiyorsun canım ya o daha zor
Hep derler sekerli su verin bi iki çay kaşığı diye elim değmedi bi hazırlayıp versem bendecanım en son 15.35e kadar çıkmıştı. pazar günü 14.97idi.bugün kontrole gittik. doktor tahlile gerek görmedi. baya geçti yani bizim. gözümüzde var hafif. bizde şekerli su verdik 3 gün.
Canım 3.gün sarılığı cıktı 6.gün geçti.hastanede gogus ucum ufak olduğu için ememedi çok.gogus ucu aldim.2,5 saatte emzirdim.6.gün dr geçti dedi sukurDoğum yapmış olan anneler
wendy @_seastar_ novasa @sanemsi ve diğer anneler isimleri hatirlayamiyorum etiketleyemedim hep
Sarılık durumları nasıl bugün bizimde biraz çıktı emziriyorum diğer çocuklarımda da biraz olmuştu emzirerek geçirmiştik çok çok emzirmek istiyorum ama doyuyor sütümüz güzel bende hiç durmadan emsin istiyorum sarılığı geçsin diye ne yapıyorsunuz siz şekerli su deneyim azcik diyorum
Ah canım ah tırnağın varsa başını kaşı demişler ALLAH kimseye muhtaç etmesin kendi öz anne babana bile lütfen üzme canını bugün bende çok benzer bir seyi annemle yaşadım çok zor oluyor böyle şeyler yaşamak hamilelikte lohusaliktaAminkimseye muhtaç etmesin cidden bu akşam bi kez daha anladım. Biraz aile meselesi ama anlatmak istiyorum sinirlerim bozuldu. Annem başka şehirde yaşıyor. Kv elti evinde bebek bakıyor. Kocam vardiyalı çalışıyor evde yalnız oluyorum bazen gece bazen akşam tek başıma. Allah’a şükür kimseye de dardayım demedim ama artık hareket etmek oturup kalkmak zorlaşıyor . Anneme dedim temizlikler de olacak artık sona doğru gelmeye başladık sende yavaştan gel istersen her neyse geldi dün babamla iyi güzel . bu akşam da babam kardeşimle tartışma yaşadı uyduruktan bi sebebten. Yemekten sonra gitti salondaki koltuğa yatmış, biz annemle mutfaktayız. Kocamla kardeşim oturma odasındalar. üstüne seccade örtmüş bende masayı topladım. Kocam gördü babana söyle içeri geçsin rahat rahat yatsın dedi bende tamam dedim. Yarım saat bile geçmeden kardeşim ben gidiyorum baba görüşürüz dedi. O da kalktı hemen arabanın anahtarlarını ver seni evine bırakayım ordan da kendi evime giderim diye yükseldi evim dediği 3 saatlik yol saat olmuş 10 . Ben burda daha fazla duramam sizden olmaz biri gelişte üstümü bile örtmedi diye . Ben şok çıktı gitti kapıdan .Annemde nolur balkondan bak gitme de diyo.Gittiler aradım telefonu kardeşim açtı eğer giderse konuşmam bida diye söylendim kapattım. Benim bağrışa kocam geldi yatak odasından uyumaya gitmişti. N’oluyo bilmem ne. Sinirden ağladım bütün, kocam beni öyle görünce oda gerildi. Gelmezse gelmesin diye sinirlendi. Kardeşim aradı ben gönlünü yaptım geliyo yolda diye. O geldiğinde lavaboya girdim bakmadım yüzüne. Girdim odama yattım. Bakalım sabah nolcak. yani gerçekten kendi ailen de olsa kimseye muhtaç etmesin. Bin pişman oldum. Azıcık aşım kaygısız başım boşuna dememişler . ( çok uzun oldu kusura bakmayın baya doldum )
Bizimde öyle fizyolojik sarılık 3.gün zirve yapar sonra inermiş bende sık sık emziriyorum aslında bebeğim öyle sapsarı sararmadı biraz var cildinde ve gözlerinde yok gibi inşallah canımız sıkılmadan bizde atlatırız sizin adınıza çok sevindim zaten alışma iyileşme süreci emzirmeye alıştırma derken arada birde bunlarla uğraşmak zor oluyorCanım 3.gün sarılığı cıktı 6.gün geçti.hastanede gogus ucum ufak olduğu için ememedi çok.gogus ucu aldim.2,5 saatte emzirdim.6.gün dr geçti dedi sukur
Beni korkuttu dr 1560 kilo 1360 düştü gözünde sarılık cıktı kilo kaybederse işin tedavisi vereceğim hastanede kalır deyince gogus ucu alıp 3 gün hep emzirdim.30 gr günlük alacak dedi.o yüzden kendimi toparlayıp emzirdim .10 günde bebek doğum kilosuna ulaşırmış çok şükürBizimde öyle fizyolojik sarılık 3.gün zirve yapar sonra inermiş bende sık sık emziriyorum aslında bebeğim öyle sapsarı sararmadı biraz var cildinde ve gözlerinde yok gibi inşallah canımız sıkılmadan bizde atlatırız sizin adınıza çok sevindim zaten alışma iyileşme süreci emzirmeye alıştırma derken arada birde bunlarla uğraşmak zor oluyor
Bide kendi ailenin yapması daha üzücü . Sonuçta kocama mahçup oluyorum . Onu düşünen yokAh canım ah tırnağın varsa başını kaşı demişler ALLAH kimseye muhtaç etmesin kendi öz anne babana bile lütfen üzme canını bugün bende çok benzer bir seyi annemle yaşadım çok zor oluyor böyle şeyler yaşamak hamilelikte lohusalikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?