2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayni sikinti bende de var kasiklarim cok kotu karnimin ici de agriyor oz3likle kalkmak cok sikinto otururken anlamiyorum
Bende cok kotuyum canim girip kasik ve karin agrim var insallah gececek sagolsum annemle kizkardesim nobetlese duryolar yatinca kalkamiyorum acaba herkesmi oyle yazamadim eve geldik cok sukur sutum yok banyo falan yaptim hem mama hemde menemi tutturmaya calisiyorum

Bizim bi tanıdık son zamanlarında baya hurma yiodu ama 36 küsürde bence biraz erken doğurdu cidden hurmadan mı kaynaklı acaba
Google de bak ne yazıyor ben ilk çocugumuda son haftalarda hurmayla evde 5 cm açılmayla gitmiştim hastaneye hemde sancısız tavsiye ederim normal doğum yapacaklara

Oksuruk benibde bitirdi oksurdukce dikis yerim aciyor benim gunduz annem yanimda ama aksam kimse kalsin istemedim esim yardimci oluyor bende bugun banyo yaptim yarin konrrol var bakalim neler dicek hem bana hem cocuga

Kızlar 1 saat önce belden gelen sancım oldu ama yalancıdır dedim. Çok takılmadım. Şimdi tekrarlıyor. Hurmanın ilk günü de işe yaramaz herhalde değil mi neyse takip edeyim ben yalancı da çok oluyor belli olmaz. Yatıcam uyucam zaten şimdi. Hayır az önce eşime dolabın üstünden puseti indirdim valizleri koridora koydum hazır bulunsun diye. Psikolojik olarak sancı başlatmış da olabilirim hahahah

Sadece birazcık zaman canım her geçen gün baya farkedecek yardim edenler in varmış saolsunlar bir müddet böyle oluyor sonra ameliyatimiz da sütümüz de düzene giriyor

Bende dün çektim gerçek doğum sancısını belden ve karından aşagı dogru geldi baya agrıdı ama ama tekrarlamadı işte yoksa dün yolda doğuruyordum

İlk dogumda epidural sezaryen olmustum.omurilige igne vuruluyor.sen uyanik oluyorsun.belden asagisi uyuşuyor.hic agrim sizim olmamıştı.
Spinal sezeryanda aynı gibi onu tam ayırt edemedim ben
İşte pazartesi bakacak risk yoksa kararı bana bırakıyor doktor ama ben tüp benek oldugu için 40 ı geçince alınsın artık diyorum. Çünkü hareketi falan azalsa tedirgin olacam
Benimde öyle olsa doktor önermesede ben de alın diyecektim çok stres olurum çünkü rahat bir insan değilim

Ay bu bebekler ne güzel ne tatlı. Çok da güzel kokuyor benim minnosum. Bugün babasının kollarında uyuyakaldı. O bırakınca bastı çığlığı yine Ya tüm şu ağrı siziya deger, kalbimi eritiyor resmen babası da ayrı aşık oldu bakıp bakıp bız mi yaptık diyor Şaşırdık biz biraz, ilk çocuk olunca herhalde

Kızlar benim kasığıma iğne batar gibi oluyor alt bölgem şu sıralar çok karışık akıntıydı şuydu buydu her şey karman çorman ara ara karnım taş gibi oluyor beni rahatsız ediyor bazen adet sancısı çekiyorum geçiyor ama hiç biri aşırı kötü ağrılar değil bunlar sancı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…