Canım hiç korkma sağlıcakla al yavrunu kucağına insallahÇok korkuyorum ne olur dua edin bana.
Bende cok kotuyum canim girip kasik ve karin agrim var insallah gececek sagolsum annemle kizkardesim nobetlese duryolar yatinca kalkamiyorum acaba herkesmi oyle yazamadim eve geldik cok sukur sutum yok banyo falan yaptim hem mama hemde menemi tutturmaya calisiyorumAyni sikinti bende de var kasiklarim cok kotu karnimin ici de agriyor oz3likle kalkmak cok sikinto otururken anlamiyorum
Kızlar Medipol de Eray hocayı tek geçerim , gündüz olmuyor akşamları hastanedecanım kime gidiyon? bizim de doktorumuz orada 6 senedir. medipol çok kalabalık ama doktorumuz güvenilir onu bırakamıyoruz.
Ben hurma yiye yiye evde 1 cm açıldı bile rahimherkesin kafasında deli sorular. hurma yicem ben bugünyarın da egzersize başlıcam.pilates topum yok ama iki zıplasam
Bizim bi tanıdık son zamanlarında baya hurma yiodu ama 36 küsürde bence biraz erken doğurdu cidden hurmadan mı kaynaklı acabaBen hurma yiye yiye evde 1 cm açıldı bile rahimtavsiye ederim full devam
Google de bak ne yazıyorBizim bi tanıdık son zamanlarında baya hurma yiodu ama 36 küsürde bence biraz erken doğurdu cidden hurmadan mı kaynaklı acaba
Yalanci sancisi çok olanin doğumu kolay mi oluyor oyle duydum
Oksuruk benibde bitirdi oksurdukce dikis yerim aciyor benim gunduz annem yanimda ama aksam kimse kalsin istemedim esim yardimci oluyor bende bugun banyo yaptim yarin konrrol var bakalim neler dicek hem bana hem cocugaBende cok kotuyum canim girip kasik ve karin agrim var insallah gececek sagolsum annemle kizkardesim nobetlese duryolar yatinca kalkamiyorum acaba herkesmi oyle yazamadim eve geldik cok sukur sutum yok banyo falan yaptim hem mama hemde menemi tutturmaya calisiyorum
İşte pazartesi bakacak risk yoksa kararı bana bırakıyor doktor ama ben tüp benek oldugu için 40 ı geçince alınsın artık diyorum. Çünkü hareketi falan azalsa tedirgin olacam
Kaç tane yiyordun günde canımBen hurma yiye yiye evde 1 cm açıldı bile rahimtavsiye ederim full devam
Sadece birazcık zaman canım her geçen gün baya farkedecek yardim edenler in varmış saolsunlar bir müddet böyle oluyor sonra ameliyatimiz da sütümüz de düzene giriyorBende cok kotuyum canim girip kasik ve karin agrim var insallah gececek sagolsum annemle kizkardesim nobetlese duryolar yatinca kalkamiyorum acaba herkesmi oyle yazamadim eve geldik cok sukur sutum yok banyo falan yaptim hem mama hemde menemi tutturmaya calisiyorum
Günde 3 ve 4 ve hurmalarım baya büyük ama 5/6 ya bedelKaç tane yiyordun günde canım
Bende dün çektim gerçek doğum sancısını belden ve karından aşagı dogru geldi baya agrıdı ama ama tekrarlamadı işte yoksa dün yolda doğuruyordumKızlar 1 saat önce belden gelen sancım oldu ama yalancıdır dedim. Çok takılmadım. Şimdi tekrarlıyor. Hurmanın ilk günü de işe yaramaz herhalde değil mineyse takip edeyim ben yalancı da çok oluyor belli olmaz. Yatıcam uyucam zaten şimdi. Hayır az önce eşime dolabın üstünden puseti indirdim valizleri koridora koydum hazır bulunsun diye. Psikolojik olarak sancı başlatmış da olabilirim hahahah
Spinal sezeryanda aynı gibi onu tam ayırt edemedim benİlk dogumda epidural sezaryen olmustum.omurilige igne vuruluyor.sen uyanik oluyorsun.belden asagisi uyuşuyor.hic agrim sizim olmamıştı.
Benimde öyle olsa doktor önermesede ben de alın diyecektim çok stres olurum çünkü rahat bir insan değilimİşte pazartesi bakacak risk yoksa kararı bana bırakıyor doktor ama ben tüp benek oldugu için 40 ı geçince alınsın artık diyorum. Çünkü hareketi falan azalsa tedirgin olacam
Amin insallh saglikla buyutun sizdeBen de 20 Kasım doğumluyumsağlıkla gelsin inşallah
Anladım canım o zaman bol bol dinlen yorulma gününe kadar.Yerim onu annesiyle tentene yatmak istiyor kuzucuk
Canım çatıda kemikte basıklık varmış normal yapamazsn dedi doktor. Ama benmde sancılarım oluyor durmadan
Aynı günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?