2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Senin gibiyim. Kasık ağrım var hatta ahfif uyuşukluk da var o bölgede. Yardım edenin de yok bebeği kaldırıp indiriyorum mecbur alt degistir yedir içir. Hemşireler ilk bir öğretti şimdi sen yap modundalar. Eşimde günde iki buçuk saat gelip kalabiliyor hastane o kadar izin veriyor. Neyseki yarın eve geçiyorum. Bebeğimde mememi emiyor ama sonra ağlıyor bakoyorum ağzında süt izi yok meme de yok. Süt gelmiyor mu acaba. Yarın evde eşim sen bir gel ben sana bakicam diyor rezene Humana, sıcak kompres memelere. Komposto ne var ne yok uygulayacağız. En son makine denicez. İnşallah olur

Buldum bu heralde de mi?
Karın kasılması yalancı sancı oluyor, diğerleri hamileliğin son döneminde olan normal ağrı sızılar.

Kızlar benim göğüslerim çatlıyor krem sürüyorum pek faydasını göremedim ne yapmalıyım başına gelen var mı

Bu haftalarda normal canım akıntıda artıyor doğuma hazırlıyor vücudunu. ağrın dinlendiğinde uzandığında geçiyorsa ağrı aralıkları kısa değilse yalancı kasılmadır. Ben 40. Haftadayım karnım artık hep taş gibi ama ağrım sızım hiç kalmadı.

Ahaha valla o kadar da düşmedik
Ayy niye düşmek olsun canım düşünmeyenin aklına getirmek işte ben şaka yollu da olsa herşeyi ima ediyorum hepsine valla.
kendi annem uzak yoldan geldi her an doğum olur diye daha doğmadı ben iki hafta erken gelmişim boş yere geldim demeye başladı. Kızdırıyor beni. Tüh hastanede ziyaretçi kabul etmiyor o gün ziyaret eder giderdin demi şimdi ne işin var yanımda diyorum

Aynen bana da oluyor ama bunlar sancı olarak nitelendiriliyor mu . Benim kafamdaki sancı anlayışı çok acılı ağrılı bişeydi sanırım ama bunlar anlık oluyo geçiyor nasıl iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…